Rechtse homo heeft keiharde boodschap voor Pechtold: “Geen handjes vasthouden, maar ballen tonen!”

“Gayservative” Lennard van Mil is het helemaal zat. Linkse politici kunnen namelijk wel leuk hand in hand over het Binnenhof lopen, maar ze doen niets aan de werkelijke oorzaken van antihomogeweld. 

“Wij zijn het zat!” zegt Lennard van Mil. De voorzitter van Jong Leefbaar Rotterdam is helemaal klaar met geweld tegen homo’s. Keer op keer vertellen linkse politici hoe belangrijk ze het vinden dat homo’s openlijk homo kunnen zijn, maar echte maatregelen? Die blijven uit. Ook de linkse media krijgen een veeg uit de pan van de rechtse homo:

“Als het aan de mainstream media had gelegen, hadden we niet geweten dat het om Marokkanen ging. Maar omdat de slachtoffers zo dapper zijn en dat aan de wereld hebben verteld, weten we dat gelukkig wel. Hoe lang kijken we nog weg? Hoe lang doen we niets? Hoe lang doen onze politici niets?”

Van Mil heeft geen goed woord over voor Alexander Pechtold, die maandag met een mannelijke fractiegenoot hand in hand over het Binnenhof liep:

“Vandaag kwam Alexander Pechtold heel stoer hand in hand het Binnenhof oplopen, maar daar hebben we natuurlijk geen flikker aan. Dat BN’ers dat statement willen maken, of dat Nederlanders in het land dat statement willen maken, prima. Goedbedoeld, en daar heb ik niets tegen. Maar dat een politicus als Alexander Pechtold dat doet is ronduit hypocriet en beledigend voor homo’s. We hebben er helemaal niets aan.”

De spijker op zijn kop: dat hand in hand lopen is een leuk gebaar, maar het is je reinste symboolpolitiek. Niemand heeft er wat aan, terwijl Pechtold júíst in de positie is om concrete maatregelen te nemen.

“Denk je nu echt dat die Marokkaantjes denken: ‘Oh, Alexander Pechtold liep hand in hand! Nu doe ik dat nooit meer!’ Ach kom nou! Het wordt tijd dat we ballen tonen! Dat we niet meer wegkijken van het probleem en de politieke correctheid doorbreken. Het probleem zit ‘m namelijk in de massa-immigratie, de open grenzen en het gebrek aan integratie. En het feit dat we te verwijfd zijn en te soft. Ik zeg het nog een keer: we moeten ballen tonen.”

De zelfbenoemde “gayservative” (een samentrekking van ‘gay’ en ‘conservative’) stelt drie concrete maatregelen voor om antihomogeweld in te dammen: ten eerste moeten de straffen omhoog. Criminelen die homo’s in elkaar slaan, mogen in een roze overall vuil prikken in hun eigen wijk. Hebben ze een dubbel paspoort, stuur ze dan het land uit. En, vervolgt Van Mil, pepperspray moet worden gelegaliseerd. Dan kunnen homo’s zich namelijk verdedigen tegen gewelddadige figuren. Via een nieuwe Facebookpagina hoopt hij meer mensen te interesseren voor zijn standpunten: er zijn namelijk steeds meer homo’s die helemaal klaar zijn met de linkse politieke correctheid.

Van Mil concludeert met de woorden van een andere bekende Rotterdamse homo, Pim Fortuyn: wij zijn het zat.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

17 reacties

 1. HaZ

  Hey Mocro-tuig!
  Ebru Umar wendt zich rechtstreeks tot het mocro-tuig in haar column.
  http://www.metronieuws.nl/columns/2017/04/hey-mocro-tuig

  1. Adriaan

   Hééé, Ebru Umar: IK – HOU – VAN – JE. Keihard uithalen in deze prachtige column. Goed geschreven. Recht op zijn ballen trappen. De bent een vrouw naar mijn hart.

 2. Adriaan

  Volkomen mee eens. Dat onnozele gedoe van die Pechtold sloeg nergens op. Daadkracht ontbreekt deze zwakke politicus. Pechtold roeptoetert altijd, maar daadwerkelijk maatregelen nemen, ho maar. Het land gaat naar de kloten met deze bestuurders.

  1. Marija

   Misschien ben ik pessimistisch, maar volgens mij IS HET LAND AL naar de kloten.
   Godzijdank geen kinderen waar ik bezorgd om moet zijn.

 3. Ni28

  Daarom wordt het ook zo zooitje in Nederland. De tuig wordt steeds brutaler omdat onze politici liever hand in hand lopen of witte marsen bijwonen dan echte maatregelen nemen. Het gaat hier om de veiligheid van het land dus echte optreden is nodig. De politiek correcte gedoe brengt dit land tot enorme ellende die een keer bloedig zal aflopen als er niet hard opgetreden wordt tegen deze criminelen. Uitzetten van deze mensen moet de normaalste zaak van de wereld worden anders is het einde zoek.

  1. van Urk

   Als het op aanpakken aankomt van het desbetreffende “getinte” tuig dan zit D66 met een echt probleem. Daarom is het makkelijker en minder ingewikkeld om dan maar de SGP achterban (Zie:Jan-Bert Vroege) een dolksteek in hun rug te geven over homo kwesties.

 4. Two Ravens Black Kettle

  Nederland had twee opties:
  Het in stand houden van de welvaart, Vrijheid en het conserveren van de Waarden van de Verlichting
  of
  Massa-immigratie uit het M-Oosten, N-Afrika en C-Asia en slavernij in de EUSSR.

  ‘We’ kozen voor het laatste.
  Ook weer bij de laatste verkiezingen.

  Enfin
  Goeie vent die Lennard
  Iemand die zich geen slachtofferschap laat aanleunen

  Ik zou willen dat er meer zouden zijn
  Of iig. meer gehoord zouden worden want bij de Doofpotbrigade van het Staatscensuurnieuws en hun kneuterige Policor-Simpelton RTL komen dit soort geluiden nooit aan bod.

  En ondertussen blijven de Sluizen naar de Middeleeuwen wagenwijd open staan en geen feministe die opkomt voor de verkrachte meisjes en geen Westerse intellectueel die opkomt voor de intellectuelen die in islam kerkers liggen te verrotten en geen Westerse journalist die opkomt voor echte journalisten die liggen te kreperen.
  Onze elite is verrot tot diep in hun hypocriet gebeente.

 5. Anna

  In het Parlement had PVV de “ballen” . PVVer Gidi Markuszower heeft het uitstekend verwoord. Pechtold en heel links liepen alleen maar voor de camera te showen. laffe D66 doet verder helemaal niks en nog eens niks

 6. Ome Ga

  Yes, geweld is uit den boze. Tenzij verdediging natuurlijk.

  Maar niemand legt mij denkpatronen op die ik afwijs en ongezond vind, dat ook wel weer.
  En dat heeft met nog rechts of links te maken. Ben geen re-hetero of linkhetero, maar wel gezond. EN.. is een kwestie van keuze. Net als depressie, net als abortie, net als zondigen, net als je (verkeerde) vrienden kiezen en (on)natuurlijke seks.

  LGBTPIBS = L*sbiansmeerlapperij, “G*y”-(not!)pervertkontneuquers, Biseksualviezerikken, Transg*ndergestoorden, P*dosuperziekhufteronschuldverkrachters, Interseksualkneitergekken, Bestialiteitbesodemietergeesteszieken en Satanseksworshipdemonen?

  De Czar daarvan, zeg maar de oppersmeelaphufter, prof. Vittit (geeft dus ‘hoger’ ‘onderwijs’!) uit Thailand zegt hierover: “The Younger The Better!”. Ja bereidt de zieke msm maar voor, straks vinden we alles normaal! (uitz. Bijbelgetrouwe, geestvervulde, wedergeboren Christenen, dat wel weer!):

  https://youtu.be/WEgSCC-9OWs

  Wacht maar. Pedogate nieuws betr. de (vnl linkse) elites komt er aan.
  Voordat alles gecensored wordt (Canada!) door perv*rse fascistische NWO elites als Zuckerberg, Soros, Gates, enz. om overgemaakt om ‘dit’ als ziekte, ongezond en perv*rs te beschrijven.
  It’s huge. It’s true. It happened!

  Enne, slechts EEN mening is toegestaan: de linkse totalitaire mening:

  https://youtu.be/tL4M6yvocQ4

 7. Ome Ga

  Yes, geweld is uit den boze. Tenzij verdediging natuurlijk.

  Maar niemand legt mij denkpatronen op die ik afwijs en ongezond vind, dat ook wel weer.
  En dat heeft met nog rechts of links te maken. Ben geen re-hetero of linkhetero, maar wel gezond. EN.. is een kwestie van keuze. Net als depressie, net als abortie, net als zondigen, net als je (verkeerde) vrienden kiezen en (on)natuurlijke seks.

 8. Anna

  Politici zijn van mening dat ze deze kwestie van homo`s in elkaar rammen en doodslaan op scholen moeten opknappen. Ze leggen nu het te heet onder de voeten wordt de verantwoordelijkheid bij degenen die les geven. Politici moeten in de moskee en bij familie en ouders zijn. Die zijn verantwoordelijk voor hun ontstane verjaardag van 50 jarige criminelen in Nederland. Grotendeels gepleegd door allochtonen. Hoe zal ons land en Europa over 25/50 jaar eruit zien met verdere islamisering/moskeeën/ hoofddoeken, massa-immigratie uit niet westerse landen. We gaan de afgrond tegemoet. Laffe politici gaan maar door met hun omvolking en overbevolking. Europa wordt langzaam maar zeker Afrika en Midden-Oosten. Europa “schafft sich ab”.

 9. jennifer

  Als men op Pechknol wachten moet met een strenger beleid kan men wachten tot men een ons weegt, Wilders had weer gelijk voor de buhne gaan ze handje houden op de best beveiligde plek in het land. Wordt tijd dat er eens hier en daar in elkaar geramde Marokkanen gevonden gaan worden,want hier heet het toch inmiddels echt alleen met harde hand dient men nog terug te slaan, voor mij mogen ze nog verder gaan opruimen die smerige import rommel in dit land.

 10. mening66

  Eindelijk ook een afkeurend geluid ut de homo wereld!
  Deze moedige jongen durft het onomwonden te vertellen waar de blaren op de voeten zit.
  N.M.L bij de verrot ideologie de ISLAM en dan, de MSM met het tenenkrommende gedraai om de waarheid, SCHANDE daarmee werken zij in de hand dat marokkanen denken heilig verklaart te zijn.
  Het niet eens durven benoemen v de daders ie meewerken aan mishandeling en moord.

 11. mrdrBurdorf

  Eindelijk reacties die er toe-doen. D66 en ook Groen-links e.d. blijven de ”andere” kant op kijken.. zeker geen echte daden.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.