Sandra uit Boer Zoekt Vrouw blijkt slinkse succubus die de kluit belazerd heeft

Interesse onthullingen voor de mensen die de ontknoping van Boer zoekt vrouw hebben gezien afgelopen zondag, en hebben gemerkt hoe boer Olke door een plotsklaps harteloze Sandra in de steek werd gelaten. Er blijkt dus meer achter te zitten…

Interessante onthulling voor wie geïnteresseerd is in Boer zoekt vrouw. Zo was boerin Sandra nog de verleidster in eigen persoon, die constant allerlei schunnige opmerkingen maakte richting boer Olke. Maar eenmaal als laatste overgebleven, bleek zij in één keer een emotieloos wezen. Ze weigerde close te worden op de city trip met boer Olke, en besloot uiteindelijk om een einde te maken aan hun prille relatie.. als je het dat al kan noemen.

Het was raar en onwerkelijk, maar het gebeurt niet zonder reden. De Telegraaf heeft namelijk uitgevonden wat nu de reden was voor het feit dat ze niet verder wilde met Olke. Dat was gelegen in twee zaken

Allereerst bleek Sandra dus net een behoorlijk heftige relatiebreuk achter de rug te hebben toen ze zich opgaf bij Boer zoekt vrouw. Na een zeer zware breuk direct een nieuwe liefde inrollen? Nee, dat maakt het allemaal niet erg waarschijnlijk dat het gaat lukken.

Maar er is nog een tweede reden die veel ernstiger is. Sandra is namelijk een ondermer. Om precies te zijn: zij is een zogeheten ‘franchisenemer’ van een culinair bezorgingsbedrijf. Ze had afgelopen zomer net een contract afgesloten om dat merk weer voor een flinke tijd te gaan gebruiken. Kortom: Sandra kón helemaal haar hart niet verpanden aan een boer in Texas, want ze had zakelijke verplichtingen in Nederland. Het zou dus een groot zakelijk probleem zijn geweest als zij dus verliefd was geworden op Olke.

Maar in de tv-serie heeft Sandra zich mooi van de dommen gehouden en die arme Olke een hoop fantasieën in zijn hoofd geplant, die ze achteraf natuurlijk helemaal niet waar kon maken. Echt: bah, hoe kan je iemands hart zo moedwillig breken, alleen maar omdat je zelf een leuk snoepreisje naar Amerika wil? Echt schaamteloos.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

3 reacties

  1. Pjotter

    Go ik had eigenlijk mijn oog op Sandra laten vallen ondanks het feit dat ik een half jaar geleden eveneens door een Sandra zwaar belazerd ben, maar je wil blijven geloven in de mensen he.

  2. henk vintage

    Boer Olke had ze al dagen eerder van zijn boerderij moeten schoppen, de goedzak.

  3. Peter Selie

    Boer Olke hoeft geen traan te laten door zo’n smerige listige streek van de publieksgeile Sandra, Olke heeft geiten zat lopen in zijn weide.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.