Sport, mind, food en friends centraal tijdens Healthy Fest

HealthyFest is het eerste Nederlands festival waar sport, mind, food en friends bij elkaar komen. Deelnemers kunnen bootcampen tot ze niet meer kunnen of heerlijk chillen op een yogamat. Ze borrelen met vrienden bij het vuur en laden de batterij op met enerverende workouts en inspirerende sessies. Tijdens HealthyFest staat de volledige vrijheid centraal.

Sport en mind in balans

Het festival maakt sporten leuker dan ooit. Er worden workshops suppen georganiseerd om het water op te gaan, terwijl de deelnemers aan de bootcamp tot het gaatje gaan en zich in het zweet werken. De professionele trainers zorgen voor een goede begeleiding, om te zweten met een goud randje.

Voor de juiste balans worden er yoga-sessies georganiseerd, net als sessies voor meditatie en pilates. Zodra het hoofd leeg is zorgen de inspirators er met hun sessies voor dat iedereen er frisse ideeën en bijzondere inzichten op kan doen.

Geniet met friends van food in Center Parcs De Eemhof

De opzet van het festival in Center Parcs De Eemhof biedt bovendien de ruimte aan zowel friends als food, om daar samen van te genieten. Uiteraard geven bekende healthcoaches advies over de gezonde maaltijden die er verkrijgbaar zijn, om de juiste brandstof in te nemen en daarna weer actief deel te nemen aan de sessies die er worden georganiseerd.

“Ik kijk enorm uit naar de tips van de healthcoaches om gezonder te eten. Bovendien wil ik de gezonde keuzes meteen in de praktijk gaan testen, tijdens de sportactiviteiten. De unieke combinatie van alle vier de elementen maakt het voor mij een bijzonder festival waar ik veel zin in heb”, aldus een enthousiaste deelnemer die zich onlangs inschreef.

Tussen de sessies door en tijdens de grote vrijdagmiddagborrel is er voldoende ruimte om met friends te genieten van de mooie omgeving van Center Parcs of een vorkje te prikken bij een van de foodtrucks. Deelnemers genieten er van de muziek en slapen in een heerlijke cottage met alle comfort.

Het beschikbare blokkenschema biedt alle deelnemers de kans om hun weekend zelf samen te stellen. Ze kunnen sport, mind, food en friends zelf mixen tot een cocktail waar zij naar uit kunnen zien. Het festival vindt plaats van 19 tot en met 21 mei 2017, waardoor er nog voldoende tijd bestaat om in te schrijven. Dit kost €199 per persoon, in ruil waarvoor HealtyFest bij CenterParcs een weekend lang zorgt voor sportieve activiteiten, prikkelingen voor de mind, gezonde food verrassingen en een heerlijke tijd met friends. Boek hier je Healthy Fest weekend.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

1 reactie

  1. Babaji538

    Stilte is een uitdaging voor velen.
    Een weg in mijn weg, is een weg
    door velen.
    Petra Hermans

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.