Triest: ook in Eindhoven werd dit weekend een homo vanwege z’n geaardheid afgerost

Volgens de homohatende dader zou hij zijn “gediscrimineerd” door twee homoseksuelen, maar dat is echt regelrechte kolder. In werkelijkheid is hij een homofobe zak uitwerpselen die z’n handjes niet thuis kan houden. En nog triester: dit was het tweede incident van dit kaliber van afgelopen weekend.

Vandaag en gisteren was een aanval op een homoseksueel stel in Arnhem groot nieuws. De twee liepen hand in hand en werden belaagd door een stel agressieve Marokkanen met een betonschaar.

Triest genoeg was dit dus niet het enige incident van afgelopen weekend waarbij homoseksuelen de dupe werden van homofoob geweld. Ook in Eindhoven was het raak, waar Bas van der Geer en zijn vriend Alfie na het uitgaan een jongen van allochtone komaf tegen het lijf liepen. Aldus Omroep Brabant:

“Ook in Eindhoven zijn dit weekend twee homo’s mishandeld vanwege hun geaardheid. Dit bevestigt de politie na het uitgebreide verhaal van een van de slachtoffers op Facebook. “Ik heb me hier in Eindhoven altijd thuis en veilig gevoeld. Maar na deze avond denk ik er wel twee keer over na voordat ik als homo zijnde ’s avonds alleen over straat loop”, schrijft een van de slachtoffers.

De mannen van 22 en 25 jaar uit Eindhoven werden in de nacht van vrijdag op zaterdag in het centrum van de stad mishandeld. Een van hen werd in elk geval meerdere keren in zijn gezicht geslagen. Ook werden de twee uitgemaakt ‘voor vieze vuile homo’s’. “

Wie de Facebook-post van Bas van der Geer leest, ziet pas hoe smerig de dader te werk ging. Hij heeft de jongens eerst op het hart gedrukt niks tegen homo’s te hebben… om daarna een onzinverhaal over fietsen te verzinnen, de jongens te mishandelen en vervolgens ook nog te roepen dat hij werd gediscrimineerd:

https://www.facebook.com/BasDeBeerr/posts/10209470082373578

Het meest indringende stuk:

“Ik schreeuwde om hulp bij bijstaanders die naar aarzeling naar ons toe zijn gekomen.

Maar daar draaide hij het verhaal om; omdat zowel hij als de buitenstaanders van allochtone afkomst waren riep hij: “zij discrimineren mij!” Dit deed mij vooral veel pijn; alles wat hij daarvoor tegen ons had verteld was gewoonweg een leugen en hij had alleen de haat in hem omdat wij homoseksueel zijn. “

Dus ja, mensen: blijf vooral hand in hand lopen over het Binnenhof en spam heel Twitter kapot met #allemannenlopenhandinhand. Maar uiteindelijk zal je toch écht iets meer moeten doen dan alleen dit om dit soort homofobe idioten en hun zwakzinnige aanvallen te keren.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

7 reacties

 1. Ni28

  Onze politici komen niet aan werk toe als zij nu hand in hand blijven wandelen. Jammer dat Monty Python Flying Circus niet meer bestaat, ik zie al onze parlement in werking met telkens twee tegelijk scharrelende politici.

  1. Marija

   Ludieke actie maar belachelijk.
   Alleen harde hand en lange straf wordt verstaan.

 2. Marija

  Zie mijn reactie bij *Knettergekke NPO*
  met betrekking tot PAUW uitzending zojuist.

 3. nienke

  Hoe ziek kun je als politici zijn om zo’n belachelijke actie te voeren tegen dit moslim tuig.
  Zij verstaan alleen keiharde acties tegen dit geweld, opsluiten, uitkering stoppen en de schade die zij hebben aangericht betalen.
  Denk dat als je deze maatregelen neemt ze zich wel 2 keer zullen bedenken om het weer te doen.
  Mocht een Nederlander een moslim zo toetakelen weet ik zeker dat er wel keiharde maatregelen genomen worden zonder pardon.

 4. Ruud562

  Tja, enige remedie is daders keihard straffen en zéker niet zoals nu het geval is.
  Ten tweede verbied die islam hier, want mede daarin ligt alle ellende. Die schrizofrene, dominante en intolernante, wrede ideologie is namelijk een bron van de duivel, om even op het religieuze vlak te blijven! Er zijn hier teveel inteeltlabielen die hun totaal verkeerde en foute input daaruit halen! Dus een totaalverbod!

  1. jennifer

   Dat is ook het grootste probleem dat ze hier in dit land hun gang kunnen gaan, liegen en bedriegen is toch het enige wat de moslims kunnen, en verbieden zou inderdaad het probleem voor een groot deel oplossen, gezien ze dan weten dat ze iets strafsbaars doen. Maar de politici die gister zo hand in hand liepen voor de buhne hebben wel dit probleem zelf geimporteerd, en ben bang dat het alleen maar verder woekert dit islam gezwel in de samenleving. Islam is nou eenmaal een veroveringsideologie ook al ontkennen velen dit en durven nog te zeggen dat het een geloof is, helemaal niet het is niet meer als een rottend kadaver met een profeet wat een pedofiel en kinderschender is, alle moslims die zoiets aanhangen zijn gewoon van het zelfde soort als hun profeet dan anders zouden ze van zo n ideologie heel snel afstand nemen in deze tijd, we leven niet meer in de middeleeuwen ook al doen de moslims dat wel met hun verdorven ideologie wat ze aanhangen.

 5. corfo

  Och och och, wat gedragen onze jongetjes en meisjes in de Kamer zich weer zéér dapper!
  ’t Is te walgelijk voor woorden als je dat zooitje hand in hand ziet wandelen en daarbij ook nog eens zeer krijgshaftig in de camera’s kijken.
  Waarom roepen die figuren niet een keer : “Nu is ’t afgelopen met dat islamitische gepeupel, bij de eerst volgende keer van blijken van minachting van de NL-waarden en -normen wordt hun NL-paspoort afgepakt en zij worden op basis van hun andere halve paspoort het land uitgeflikkerd !” Laat het eens een keer NIET bij prachtige praatjes maar DOE eens iets, stelletje nietsnutten/wegkijkers.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.