Verstappen gaat zo van start in Rusland – in een auto die met ducttape en siliconenkit bij elkaar gehouden wordt

Bovenstaande afbeelding is bijna een waarheidsgetrouwe afspiegeling van de bak waarin ze Max Verstappen vanmiddag de weg opsturen in de Grand Prix van Rusland.

Onze Max Verstappen is ongetwijfeld één van de beste racers van de wereld, maar in de Formule 1 vertaalt zich dat maar matig in resultaten. Vanmiddag in Sotsji moet het gaan gebeuren op het circuit, maar als je ziet waarin ze het Red Bull-talent de weg op willen sturen, dan word je daar niet vrolijk van…

https://twitter.com/seancardo/status/858635896228327424

Manmanman, wat een puinhoop is dit allemaal. Je stuurt je toptalenten toch niet de weg op in een bak met roest? Bij Red Bull schijnen ze daar helaas anders over te denken, en moet met ducttape en siliconenkit de auto van Verstappen worden gefixt minder dan een uur voordat de wedstrijd begint. Runnen ze daar een Formule 1-racestal, of een louche garage uit één of andere achterbuurt?

Laten we hopen dat al dit technische geblunder onze held Max niet zoveel zal belemmeren op het circuit in Rusland vanmiddag, maar je kan op je vingers natellen dat de kilometers ducttape de waterpomp van de auto niet hebben gefixt. En dat Verstappen z’n bolide halverwege de race noodgedwongen aan de kant moet zetten, omdat onder de motorkap ongeveer alles aan het overlijden is. En dan valt Verstappen voor de tweede race op rij uit: dankjewel, Red Bull!

Echt, wanneer neemt een échte racestal Max Verstappen nu eens in dienst? Dit geblunder is gewoon niet om aan te zien.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.