VN bewijst weer eens knet-ter-gek te zijn. Saoedi-Arabië toegevoegd aan ‘commissie voor vrouwenrechten’

Dat is dus het land waar vrouwen niet mogen autorijden en gedwongen worden om een boerka te dragen als ze naar buiten gaan.

Hoe gestoord is de VN vraag je? Nou, wat denk je hiervan?

Het is goed om te weten dat de Verenigde Naties zich totaal niet drukmaken om zo’n volstrekt irrelevant begrip als ‘vrouwenrechten.’ Dan kunnen we die ‘organisatie’ van ‘de internationale gemeenschap’ vanaf nu immers héérlijk negeren. Ze roepen daar namelijk nogal eens wat. Iedere keer dat het Westen ook maar een beetje zichzelf verdedigt krijgen we te horen dat we ‘te ver gaan.’ Zwarte Piet is racistisch. Israël zogenaamd een ‘apartheidsstaat.’ En ga zo maar door.

Want laten we dat laatste vooral niet vergeten. Israël wordt stelselmatig uitgescholden voor rotte vis door de VN – de joodse natiestaat kan werkelijk niets goed doen. Maar wie wordt continu de hand boven het hoofd gehouden? Juist, extreem-islamitische regimes zoals dat van Saoedi-Arabië. Die komen met alles weg. Israël, daarentegen, laat een scheet en wordt er onmiddellijk van beschuldigd een massamoord te plannen op de Palestijnen.

Ondertussen mag een land dat vrouwen stelselmatig onderdrukt, ze dwingt om een boerka te dragen, ze verbiedt om auto te rijden, ze tot weinig meer dan slaven van hun echtgenoot, vader of broer maakt, lid worden van de commissie voor vrouwenrechten. Oh, en om het verhaal nóg erger te maken blijkt dat tenminste vijf EU-landen hier daadwerkelijk voor stemden:

Je zou erom lachen als het niet zo dieptriest was.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

6 reacties

 1. Two Ravens Black Kettle

  Hadden we een regering met ruggengraat dan zouden ze de VN subsidie slurf per direct sluiten.
  Maar de regering en de Kaaskop vindt het allemaal wel best.
  Maar wat deugen ze toch allemaal ont-zet-tend !

 2. Ni28

  Organisaties zoals VN maken zichzelf onbetrouwbaar en belachelijk door iedereen toe te laten. Vriend en vijand wordt toegelaten en heeft dezelfde stem. Dat kan nooit goed werken en het werkt ook niet goed. De VN heeft haar functie al lang verloren en het gezicht ook. Een geld verslindende nutteloze organisatie. Als de Saoedi ’s geen olie werden zij niet toegelaten. Maar alles is te koop. Triest!

 3. Ruud562

  Die VN is één grote verziekte en corrupte bende geworden die maar één doel heeft: overheersing door de islam! Anders kan je zo’n besluit omdat SA toe te laten niet interpreteren! En dat ze daar volstrekt gesjeesden hebben rondlopen zagen we met hun bemoeienis in de ZwartePietdiscussie.

 4. Sniper666

  De VN is allang over de THT datum heen, feitelijk een failliete boedel. En SA is een walgelijk land. Hoe eerder dat land implodeert hoe beter.

 5. corfo

  Nog even geduld dan krijgen geiten in SA dezelfde rechten als de vrouwen.
  Walgelijke geldverslindende zooi, die VN; een praatgroepje dat mede met óns geld in stand wordt gehouden. Geen enkel nut, stoppen met die subsidie aan zo’n wereld vreemd groepje.

 6. Mars020

  Elk nadeel heeft zijn voordeel. Op sommige punten kan ik die moslims geen ongelijk geven. Autorijden kunnen vrouwen niet, dat maak ik iedere dag mee op de snelwegen.
  Ze kijken nergens naar, behalve naar zichzelf in de spiegel. Tijdens het inhalen zitten ze gewoon te appen en hun make-up bij te werken. Richting aangeven is tijdens het multitasken teveel gevraagd. Moslimvrouwen, gebruiken hun hoofddoek als handsfree-kit, met de telefoon tussen oor en doek rijden ze al brabbelend door het verkeer. Kortom levensgevaarlijk en moet dus zeer streng worden bestraft.
  Natuurlijk zijn er ook genoeg mannen, die niet kunnen rijden. Die zitten met hun jurk aan achter het stuur en hebben teveel vrouwelijke hormonen.
  Als je een dagje op de ring A10 bij Amsterdam rijdt, dan weet je wat ik bedoel.
  De overheid kan stinkend rijk worden, als ze daar eens een tijdje gaan controleren op wangedrag.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.