Wat is dit? Trump vlucht weg bij publieke ondertekening van wetten… nog voor hij de wetten ondertekende

Het gedrag van president Donald Trump wordt steeds gekker. Zo hield de Amerikaanse president gisteren een publieke ondertekingsceremonie voor enkele wetten – iets dat in de VS vrij gangbaar is. Maar voordat hij de wetten van zijn presidentiële krabbel voorzien had, was hij al weggelucht. Vragen over de Russische banden van zijn voormalige veiligheidsadviseur Michael Flynn waren kennelijk de aanleiding.

Deze beelden. Gewoon ongelooflijk. Dit is de man die de wereld aandurfde, die het durfde Washington onder handen te nemen en het op te nemen tegen de gevestigde orde in de Republikeinse Partij. Hij vlucht weg als een bange haas door een zijdeur als journalisten hem bij een openbare ceremonie waar wetten worden ondergetekend vragen naar Michael Flynn:

Al weken ligt Flynn namelijk onder vuur: hij zou veel te nauwe banden hebben gehad met de Russen, die alles op alles hebben gezet om de Amerikaanse verkiezingen te beïnvloeden. De hamvraag is natuurlijk hoe nauw Trump zélf betrokken was bij de Russische manipulatie, en hoeveel signalen hij zelf kreeg dat niet alles in de haak was. Michael Flynn stond behoorlijk dichtbij de president, dus gaat de Russische manipulatie helemaal door naar de top?

Die vraag is nog niet te beantwoorden, maar duidelijk is wél dat Trump enorm nerveus wordt van al die vragen over Rusland en Flynn. Zo nerveus zelfs, dat hij snel de benen neemt bij een publieke ceremonie voor het ondertekenen van de wetten – zonder dus die wetten te ondertekenen. En ik herhaal het nog maar even: dat komt nooit voor. Het zegt dus écht wel wat.

Kortom: ik weet dat menig polder-aanhanger van Donald Trump deze website leest, maar ik ga het nieuws niet mooier maken dan het is: Trump maakt er momenteel nogal een potje van. Terwijl (voormalige) hooggeplaatste medewerkers onder ede worden gehoord vanwege hun contacten met Rusland, is de president zelf meer bezig met het maken van ruzie met zijn eigen partij terwijl wetten die al maanden worden aangekondigd – TrumpCare – uitlopen op een totaal fiasco.

Als dit zo doorgaat, mag Trump zich opmaken voor een bijzonder kort verblijf in het Witte Huis. Het ene schandaal volgt op het volgende probleem. En zoals de Amerikaanse volkszanger Johnny Cash pleegde te zingen: “You can run on for a long time. Run on for a long time. But sooner or later, God’s gonna cut you down.” Ook voor Trump is het nu wachten op die ene fatale klap die het zijn presidentiële termijn met één grote klap aan diggelen slaat.

Als je het mij vraagt: die dag des oordeels kan mij niet vroeg genoeg komen. Trump is de grootste blamage uit de Verenigde Staten sinds de carrière van Lindsey Lohan.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

51 reacties

 1. Wim

  Bij zulke domme vragen is het beste om ook maar weg te gaan.
  Of misschien moest hij wel nodig naar de WC

  1. Guus Geluk

   Weer op Xnieuws gezeten, @wim?

   1. Wim

    Ja
    Chuck Sumer, een machtige Democratische senator en een belangrijke spil in het ‘deep state’ monster, zei onlangs op TV dat de inlichtingendiensten tal van mogelijkheden hebben om Trump terug te pakken als hij zijn strijd tegen hen voortzet. Er is niet veel fantasie voor nodig om te bedenken wat hij bedoelde. Trump houdt er overigens al lang rekening mee dat het establishment hem probeert te vermoorden. Niet voor niets heeft hij de ongebruikelijke stap genomen om de officiële ‘secret service’ beveiligers aan te vullen met zijn eigen loyale privé beveiligers.

    Deep State zal vermoedelijk winnen, maar tegen welke prijs?

    Er zijn drie mogelijke uitkomsten van deze oorlog: 1) Trump verslaat de ‘deep state’; 2) De ‘deep state’ lijft Trump in; 3) De ‘deep state’ verslaat Trump / zet hem af / vermoordt hem.

    De kans dat Trump als overwinnaar uit de bus komt, is niet groot. De ‘deep state’ bestaat al tientallen jaren, en is veel machtiger dan de president. De tweede optie is eveneens niet waarschijnlijk. Trump is er niet de man naar om op de knieën te gaan. Hij werd geen president om vervolgens de zoveelste marionet te worden. Hij heeft immers meer dan genoeg geld om royaal van zijn pensioen te kunnen gaan genieten.

    Een desastreuze financieel-economische crash en diepe crisis lijkt dan ook de onvermijdelijke volgende stap te zijn. En als dàt niet werkt, dan zal de ‘deep state’ alle mogelijke middelen gebruiken om Trump te verwijderen – inclusief een eventuele moordaanslag, die vermoedelijk als een ‘ongeluk’ zal worden aangekleed.

    Kortom: er staat ons de komende weken en maanden nog het nodige te wachten. Met een beetje pech zullen de acties van de ‘deep state’ niet alleen voor Amerika, maar ook voor Europa en de rest van de wereld ingrijpende gevolgen hebben.

    1. Guus Geluk

     Ah, zo.

     1. Peter Selie

      Gaat het een beetje Simon, dat trollen bedoel ik, nog geen 1 steekhoudend argument gelezen op de reactie van Wim, agent provocateur.

    2. Freud

     Wat is dat nou weer met je “Deep State” man. In welke schijnwereld leef je eigenlijk. Dat je direct moord als mogelijkheid opvoert en dat zoiets weer van “links” zal komen is bijzonder kwaadaardig te noemen omdat in de VS twee Kennedy’s en Maarten Luther King zijn vermoord. Je weet donders goed hoe blij de wapenlobby met T. was na de diep gehate Obama. En dat T. eigen beveiligers erbij neemt komt omdat hij IEDEREEN wantrouwt.

     1. Two Ravens Black Kettle

      Beste Freud,

      Waarom lukt het geen enkele minister in NL (van welke huize dan ook) het Appartement van Justitie te temmen ?
      Waarom worden ambtenaren voor het leven benoemd ?
      Buiten dat
      &
      Waarom rolt de EUSSR juggernaut maar door en door terwijl geen enkele zindelijk denkende Europeaan dat wil ?
      Waarom hebben de Europeanen -volgens de EUSSR/USA-oligarchen- als enige ‘volk’ geen enkele recht op zelfbeschikking terwijl ze wel op het Madan Plein stonden te brallen en Syria en Libya uitleverde aan de terroristen ?
      Waarom werd over elke referendum gezeken door de Boven-Ons-Gestelden ?
      Hoezo democratie ?

     2. Freud

      Weet je, Two Ravens Black Kettle (Nomen est Omen), ik heb geen zin om vragen te beantwoorden waar jij het antwoord al op geeft. Die antwoorden zijn heel suggestief (“sla jij je vrouw nog wel eens”) Ik weet wel dat dat de landen in de EU allemaal meer of minder democratisch zijn en ik weet ook dat de door een leugen gedekte aanval van de VS de oorzaak is van de destabilisatie van veel landen (Syrie, Irak, Libie) in het Midden-Oosten.
      Maar dat vrijheid bepaalt moet worden door 10% extreem-rechtse schreeuwers daar zal geen “zindelijk” denkende Europeaan mee accoord gaan, ook in Frankrijk niet. Wedden? Koester de democratie en de vrijheid hier, niets is volmaakt en verwerp dat afschuwelijke politieke systeem in Rusland, waar je leven niet veilig is als je al te zeer van je afkeer blijk geeft.

    3. Syntha

     Klopt. Had ik ook al gelezen. The color Purple…. geen fake nieuws.

   2. Peter Selie

    Gaat het een beetje Simon, dat trollen bedoel ik, nog geen 1 steekhoudend argument gelezen op de reactie van Wim, agent provocateur.

  2. Ritter

   Wim

   Zo is het inderdaad. Dit is de volledige video van de pers conferentie

   Je zien in de video dat Trump het heeft over beleidspunten en banen scheppen. Daar is Trump druk mee bezig. Maar de media willen het niet hebben over “banen scheppen” maar over de vermeende samenwerking tussen Trump en de Russen waarvoor tot nu toe geen enkel bewijs voor is gevonden.

   https://youtu.be/wREWpVaRUwo

 2. Guus Geluk

  Hear, hear!

 3. Ritter

  Volkomen terecht van Trump.

  Al vanaf de verkiezingen proberen de Amerikaanse media (die de kant van Hillary hebben gekozen) Trump te ondermijnen door te suggereren dat Trump in het geheim met de Russen zou hebben samengewerkt.

  Tot nu toe is daar geen enkel bewijs voor. Integendeel. Clapper heeft al gezegd dat er geen bewijs is dat Trump met de Russen heeft samengewerkt. Maar de z.g maintream media blijven maar het hierover hebben.

  Trump is hard bezig de VS weer op de rails te zetten en banen te scheppen. Maar de media willen het daar niet over hebben. De media willen het hebben over roddels en achterklap om zo Trump te ondermijnen.

  Sean Spicer: No Evidence of Connection Between Trump Campaign and Russia
  http://www.breitbart.com/big-government/2017/03/31/sean-spicer-no-evidence-of-connection-between-trump-campaign-and-russia/

 4. Guus Geluk

  “Trump is de grootste blamage uit de Verenigde Staten sinds de carrière van Lindsey Lohan.”

  Zo is dat.

  1. Wim

   Ik zat meer aan Guus Geluk te denken. Maar dan in Nederland.

   1. Guus Geluk

    Touché.

    1. Peter Selie

     Ach het gereformeerde kereltje Simon kan het niet laten om te provoceren, maar hij wil géén agent provocateur genoemd worden, want deze term die hem nauwsluitend past is te belastend voor hem, eigenlijk moet je in een dwangbuis afgevoerd worden sneeuwvlokje. Als je de warmte niet kan verdragen, wat doe je dan nog in de DDS-keuken.

 5. Freelux

  Trump liep helemaal niet weg omdat hij lastige vragen kreeg over Rusland. Hij maakte van de gelegenheid gebruik om een verhaal te houden voor de pers en had blijkbaar geen intentie of geen zin de bijeenkomst te gebruiken voor het ondertekenen van wetten. Trump heeft schijt aan dit soort tradities en al helemaal in aanwezigheid van de propagandapers. Daarom liep hij gewoon weg zonder een wet te ondertekend te hebben. Tim probeert er vanuit zijn eigen politieke agenda duidelijk een geheel andere draai aan te geven. Dacht na het failliet van GeenStijl eindelijk weer eens een betrouwbare objectieve site gevonden te hebben in DDS, maar heb me kennelijk vergist…

  1. Freelux

   Hier zelfs de NOS geeft een heel andere weergave van de feiten dan DDS. En dat wil wat zeggen… En uit de beelden blijkt ook nergens dat hij wegliep na lastige vragen over Rusland…
   http://nos.nl/artikel/2166008-trump-vergeet-te-tekenen-bij-ondertekening-decreet.html

   1. Freelux

    Uit de beelden blijkt duidelijk dat Trump de bijeenkomst al beeindigd had zonder de wet te ondertekenen en ‘thank you’ tegen de pers had gezegd en wegliep. Tijdens het wegliepen kreeg hij opeens weer een vraag over de Russen naar zijn hoofd geslingerd omdat de propagandapers het niet kan laten om te stoken. En waarom zou je de propagandapers nog te woord staan. Ook over Flynn hebben ze het verhaal weer verdraaid. Het enige wat Flynn gezegd heeft is dat hij best verhoord wil worden, maar dan wel uitgesloten wil worden voor vervolging. Juist omdat de feiten er bij democraten en de media niet meer toe doen, maar er een heksenjacht gaande is tegen alles wat Trump is. In zo’n klimaat heeft Flynn niet eens zin om op te komen dagen en terecht. De propagandamedia presenteren het nieuws echter allesof Flynn belangrijke informatie heeft over Trump dat Trump de nek kan kosten. Denk dat links weer eens van een koude kermis thuis gaat komen. De banden tussen Trump en de Russen wordt al sinds juni vorig jaar onderzocht en er is geen enkel bewijs gevonden…

  2. Seneca

   @Freelux
   Indien u langer deze site bezoekt, dan wordt het u duidelijk, dat m.n. de heer Engelbart, zijn antipathie voor Trump/Wilders/Baudet in tijden van dalende populariteit, moeilijk kan verbergen. Gelukkig zijn er andere redacteuren op DDS die een goed tegengif vormen.

   1. Guus Geluk

    Nonsens, @seneca. Tim levert simpelweg kritiek op Trump. Ik constateer dat kritiek op de Roodharige Wereldleider en op de Limburgse Opperbaas, niet is toegestaan.

    Eerlijk gezegd vind ik Tim de beste schrijver van DDS.

    1. IJscoman

     Gefundeerde, feitelijke kritiek is altijd toegestaan, Guus. Ongeacht om wie het gaat. Maar het pushen en promoten van nepnieuws zou je als journalist niet moeten willen.

     1. Guus Geluk

      De essentie van het artikel verhaalt dat Trump er een puinhoop van maakt, en daar heeft Tim gelijk in. Gelukkig is Nederland voor deze ramp behoedt.

    2. Freelux

     @Guus Geluk
     Trump maakt helemaal nergens een puinhoop van. Hij heeft er al voor gezorgd dat verschillende grote bedrijven zich weer in Amerika gaan vestigen met als gevolg banen. Verder is hij druk bezig met investeren in de economie. Daar ging heel zijn toespraak van hierboven over als de propagandamedia eens zouden luisteren ipv hun obsessie met de Russen. Heel dat verhaal van de Russen waardoor Trump onder vuur ligt daarvoor is geen enkel bewijs.

     Er is duidelijk wat er aan de hand is. De globalisten willen geen betere betrekkingen met Rusland. Daarom maken ze Trump steeds verdacht om het hem te bemoeilijken betere betrekkingen met Rusland op te zetten. Amerikaanse en Europese globalisten (de EU) willen hun macht uitbreiden in de invloedssferen van Rusland (bijvoorbeeld Oekraine) en daarom moet de retoriek van Rusland als vijand blijven bestaan.

     Daarnaast wordt Trump behoorlijk tegengewerkt. Zijn inreisverbod wordt om politieke redenen gedwarsboomd. Die zogenaamde rechters houden zich niet aan de wet, want een president heeft de bevoegdheid om mensen uit een bepaald gebied te weigeren, maar baseren zich op hun politieke overtuiging. En die afschaffing van ObamaCare is gewoon een ingewikkelde vraagstuk omdat daar bij de Republikeinen veel te veel verdeeldheid over is. Ligt niet zozeer aan Trump. De Republikeinen roepen al 8 jaar dat ObamaCare moet worden afgeschaft, maar hoe ze het dan wel willen weten ze niet.

     Trump moet gewoon verder gaan met banen terughalen naar Amerika en investeren in de economie. Dan heeft hij het gewoon goed gedaan. Maar hier zit precies het probleem. Links wil helemaal niet dat Trump het goed doet. Want als hij vele mensen weer aan het werk krijgt dan blijkt maar weer hoe nutteloos links is geworden. Eigenlijk zou links moeten opkomen voor de arbeider. Maarja die zijn te druk bezig met het knuffelen van uitkeringstrekkers en moslims ipv met de werkende man…

     1. Guus Geluk

      @Freelux, als er niets gebeurt was met de Russen tijdens de verkiezingscampagne, was Flynn niet afgetreden en had er nu geen onderzoekscommissie gezeten. Er heeft zich wel degelijk wat afgespeeld en het Amerikaanse volk wil weten wat het precies is. Trump (die toch al met een minderheid aan stemmen won) heeft het vertrouwen van de Amerikanen niet gewonnen.

      De moslimban (want dat is het) geldt voor een bepaald aantal islamitische landen. Het is hoogst ineffectief, want Saoedi’s mogen gewoon het land in. Veel Amerikanen vinden het discriminerend. In verschillende staten heeft het gerecht de moslimban getorpedeerd. De grenzen sluiten blijkt maar weer een nepoplossing. Vergeet niet dat de president in eerste instantie ook greencardholders buitensloot; zijn eigen mensen.

      En terwijl Trumpcare is neergemaaid ergens tussen het Witte Huis en het congres in, de tweedracht en tweedeling aldaar hoogtij vieren, gaan we hier in Nederland weer wat serieus politiek bedrijven.

     2. IJscoman

      Guus, zwakke van je op een sterk stuk van Freelux. Veel van wat je zegt is regelrecht verzonnen of uit z’n context gelicht.

     3. Freelux

      @Guus Geluk
      Flynn is opgestapt omdat Trump het vertrouwen in hem verloor, niet vanwege zijn banden met de Russen. Wat is dat trouwens voor rare linkspopulistische hersenkronkel dat je geen contact met de Russen mag hebben. Rutte had contact met de Russen. Koenders had contact met de Russen. En ook in Trump zijn team zitten mensen die contact met de Russen hadden, zoals Sessions. Niet met betrekking tot Trumps verkiezingscampagne, maar vanwege diplomatieke betrekkingen. Wat jij blijkbaar niet snapt, is dat een onderzoek ook kan plaatsvinden om iemands onschuld te bewijzen. Dat er een onderzoek naar Trump loopt zegt dus helemaal niks. Ik juich het onderzoek ook toe. Dan kan er voor eens en altijd bewezen worden dat er niks aan de hand is. Niet dat linkspopulisten dan zullen ophouden met haatzaaien, maar dan kunnen we ze nog minder serieus nemen dan we nu al doen.

      Is geen moslimban, want geldt voor heel veel moslims uit heel veel moslimlanden niet. Maar goed, een linkse trol boeien feiten niet. Die lijst van landen was al opgesteld door Obama in overleg met de veiligheidsdiensten. Hier een artikel waarin wat overwegingen staan waarom deze landen wel geband zouden kunnen worden en landen als Saudi Arabie niet: http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2017/02/feynman_enof_feiten_muslim_ban.html
      Heeft niks met discriminatie te maken, maar met terreurdreiging en veiligheid. Maar goed, die discrimminatiekaart van links neemt toch niemand meer serieus…

 6. Ni28

  Het is ook wel zo dat er vanaf het begin al een vreselijke sfeer gecreëerd is waar het onmogelijk is om te werken. Er is niets mis om kritisch te zijn op een president en als ie niet deugd is het dus ook niet goed maar Trump was al bij voorbaat niet goed en dat is geen eerlijke strijd. En viezigheid aan de top is niets vreemds, kennen wij ook in Nederland.

 7. Ni28

  Simon leeft zich op zijn manier weer uit. Zielig!

 8. Arachne

  Waarom moet een, in dit geval, politicus iedere vraag van pers tot hun volle bevrediging beantwoorden? Hoezo heeft de pers “recht” op alle informatie? De pers die zelf selectief met informatie omgaat.

  Een journalist (de bejubelde vrije pers) is GEEN rechercheur. Een bevraagde is geen verantwoording verschuldigd aan de pers. Een journalist kan vragen stellen, een bevraagde heeft het recht deze niet te beantwoorden.

  Journalisten het geweten der natie? U heeft uw eigen geweten.

 9. Two Ravens Black Kettle

  Ik krijg steeds meer sympathie voor de heer Trump.
  Laat het door en door corrupte ‘journalisten(kuch)-Gilde maar hysterisch gillen, snotteren, jeremiëren, drammen en stampvoeten.

  Hedentedage gaat het dan ook aldus:
  “ik lees vluchtig een stuk in de gevestigde doofpotmedia en draai al datgene wat de Policor propagandist-van-Dienst uitbraakt 180 graden om en benader aldus de waarheid en feiten zo dicht als mogelijk.
  Laat de dorre gelijkgeschakelde leugen-fabricaten genaamd journalisten maar piepen, reutelen en kraken.

  Deze methode werkt in pak ‘m beet 99% van de gevallen en is aldus mathematisch bijkans onfeilbaar.

  1. nick

   Idd, ik ook!
   Het is maar hoe je eea interpreteerd. Persoonlijke voorkeuren en denkbeelden geven vaak een totaal verkeerde conclusie. Zo zie je maar.

   Trump is de eerste president na Kennedy die tegen de ‘schaduwregering’ durft op te nemen. Die feitelijke regering bestaat uit het Democratische en Republikeinse establishment en de belangrijkste inlichtingendiensten en die zullen niet stoppen voordat ze president Donald Trump op wat voor manier dan ook hebben uitgeschakeld.

   Trump is de eerste president na Kennedy die CIA durft te trotseren en flink de bezem door de inlichtingendiensten wil halen. Daarom haten ze hem.

   Soros speelt hier (weer) een belangrijke en zeer gevaarlijke rol! Die man gaat door tot hij zijn zin heeft, dat stuk ellende is bezig de hele beschaafde wereld kapot te maken.

   Eerst zullen ze Trump proberen af te zetten, als dat niet lukt zullen ze een financieel crash veroorzaken ( die er toch allang zit aan te komen en onvermijdelijk is) en daar Trump de schuld van geven, als dat niet lukt zullen ze de Kennedy kaart trekken.

   Laten we met zijn allen hopen dat Trump ze allemaal te slim af zal zijn en een bres weet te slaan in de misdadige werkelijke machthebbers achter de regering.

 10. Ome Ga

  Verder moeite waard en meer onafhankelijk, feitelijk:
  The Next News Network (één van mijn favouriten, voor t echte snelle nieuws), Mark Dice, YouTube Truth Series, InfoWars, Alex Jones (Indien nog niet gecensored door Youtube/Google!), Grudge, Politico, David Zublick (Pizzagate, Kindermisbruik), Lional Nation… en verder Breitbart News Network, The White House, RT, Victurus Libertas.
  Het meer betrouwbare en onafhankelijke, snellere nieuws. No fake, it’s true!

 11. Ome Ga

  Oja enne, Flynn is niks mis mee. Ik schat in dat hij spoedig, na de linkse demoncratische heksenjacht weer terugkeert, en hoe!
  Ik denk dat hij een geheim over pedogate/pizzagate met zich meedraagt (w.s. vriend van de vice-president).

  Tim: “Die vraag is nog niet te beantwoorden, maar duidelijk is wél dat Trump enorm nerveus wordt….”
  TIM TOCH! Kapsone leider, lijder!! “Duidelijk is wel…”????!!
  “NERVEUS”????????? Never. Trump?? BANG EN NERVEUS??????!!
  Je weet …. helemaal…. NIETS… van die man.

  Weet jij wat er in Trump omgaat? Je maatje Sensatiesimon c.s. heeft ook die neiging met zijn smerige, onder de gordel praat en weer een nieuwe nick.
  Doe je plicht Timmetje, vraag aan je baas Michael of hij dit gajes hier wegtrapt! Doe waarvoor je in dient bent genomen. En maak die website beter en sneller!! Hij is de laatste weken traaaaaag geworden door die rottige (auto)ads tussen de hoofdtekst door.

  1. jennifer

   En dan komt de vuile was van Clinton en Obama aan de beurt, dit laten ze zich echt niet langer gevallen wat die zogenaamde democraten daar uitvreten, er is al wat bewijs tegen Clinton, ze wou niet voor niets het land tot 2keer toe overhaast verlaten.

 12. jennifer

  Je zou er onderhand ook wel ziek van worden, het smerige politieke spel wat ze daar in Amerika aan het spelen zijn om Trump onderuit te halen.Denken ze nou echt dat de rest van de wereld gek is en dit niet doorziet,ze zijn al vanaf dat hij president is alles uit de kast aan het halen om hem onderuit te halen,alleen lukt het hun niet om dat ze geen bewijs hebben, dan maken ze er maar wat van .Typisch het spel van de zogenaamde democraten.

 13. Arnoniemuss

  @Nick, “iid ik ook”. Je hebt last van een ernstige vorm van complotdenken en verstoorde waarneming, Nick. De Deep State bestaat sowieso niet.
  Je moet hiermee zo snel mogelijk naar de huisarts, anders worden de symptomen steeds ernstiger en gaan ze ook je alledaagse leven thuis beïnvloeden. Wat ook goed helpt om het proces te vertragen (maar vergeet de huisarts niet) is om iedere dag 3 uur lang de tekenfilms van ICE AGE te bekijken. Dat geeft hoop, versterkt de saamhorigheid en verzwakt het vijanddenken

  1. Guus Geluk

   @Arnoniemuss, verscheidene reageerders op DDS zijn rasechte conspiracytheoristen. De verbeelding gaat met hen op de loop, waardoor zij een loopje met de werkelijkheid nemen. Zo gaat het: je grijpt een aantal wetenswaardigheden, bouwt er een verhaal omheen, en ziezo, de samenzweringstheorie is geboren.

   Dit is hoe Xnieuws al jaren haar achterban voedert.

  2. IJscoman

   Arno, overtuig mij met je kennis over het niet bestaan van de ‘deep state’. Ik leer bijzonder graag. Wel feiten, namen en rugnummers gaarne. Alleen aan jouw geloof dat ‘het allemaal onzin is’ heb ik niks.

 14. Ome Ga

  @Wim, eens wat je zei. Laat de oppervlakkige, linkse trollen maar blaten.

  Het is voor mij (persoonlijk!) zelfs mogelijk dat Hussein O., de eerste moslim pres. ever over de USA, heeft hij zelf meermalen gesproken over zijn woestijngeloof, dat hij het ‘eerste beest’, de antichrist kan zijn, genoemd o.a. in Openbaringen van Johannes, hst 13!

  Hij had macht, verdween voor een tijd en… kwam weer terug om zijn macht terug te nemen. Als DIT dus echt gebeurd, geloof ik nog meer dat hij DE antichrist is.

  Heel verhaal, maar int kort: tweede beest de (door Hussein O. aangestelde!) moet dan zijn paus Francis (Benedictus weggezet: nog nooit gebeurd!), met zijn gigagiga macht het Vaticaan, de Jezuiten, Opus Dei en meer van dat gajes, ook gelinkt met de Bilderbergers, Vrijmetselaars, Maltezer Kruis, NWO globalisten elites, enz.

  We zullen het spoedig zien! W.s. zeer binnenkort, vrijwel zeker nog dit jaar. Er zijn nogal wat profetieën over September 2017!

  1. Guus Geluk

   Obama was geen moslim: dat is weer zo’n flauwe samenzweringstheorie.

   https://en.m.wikipedia.org/wiki/Barack_Obama_religion_conspiracy_theories

   “Allegations that Barack Obama secretly practices Islam, or that he is the antichrist of Christian eschatology, have been suggested since he campaigned for the U.S. Senate in 2004 and have proliferated since his election as President of the U.S. in 2008. As with conspiracy theories surrounding his citizenship status, these false claims are promoted by various fringe theorists and political opponents,”

 15. Arnoniemuss

  @ Nick “idd ik ook”. Je moet echt aan die tekenfilms van Ice Age, Nick. Het is gruwelijk wat ik van je vraag. Het is een horrorscenario. Het zijn extreem links radicale films, waarin schepselen gescheiden raken van hun stammen en gedwongen worden samen te zijn -en zelfs samen te werken- met schepselen van een geheel andere culturele, ja zelfs biologische achtergrond. En het meest gruwelijke van alles, die samenwerking is effectief. Ze overwinnen tegenslagen, krijgen respect voor elkaar, ontwikkelen een roedelbesef en – het meest smerige van alles- ze nemen elkaars gewoonten over. Een mammoet die s’nachts aan een tak hangend slaapt, met als de buidelratten in het gezelschap. De buidelrattisering van de mammoetcultuur. Het is gruwelijk. Een IS onthoofdingsfilm is er niets bij. Maar weet je, Nick, het helpt. Het vertraagt je ziekteproces, zodat de arts tijd krijgt een effectieve behandelwijze samen te stellen. Sterkte.

  1. IJscoman

   Het ziektebeeld van Arnoniemuss is duidelijk: links warhoofd met verregaande policor degeneratie. Aan zijn taalgebruik te zien zojuist de puberleeftijd ontstegen. Ga lekker naar Joop, Arno. Daar zitten ze om je te springen.

 16. Ome Ga

  “Tim probeert er vanuit zijn eigen politieke agenda duidelijk een geheel andere draai aan te geven. Dacht na het failliet van GeenStijl eindelijk weer eens een betrouwbare objectieve site gevonden te hebben in DDS, maar heb me kennelijk vergist…”
  Freelux

  “Gelukkig zijn er andere redacteuren dan Tim op DDS die een goed tegengif vormen.”
  Seneca

  “TIM, Je weet …. helemaal…. NIETS… van die man.
  Weet jij wat er in Trump omgaat?”
  ome Ga.

  Rot je nu zelf een keer op Tim? Of moet Michael je opnieuw als een kleine blaag, die totaal geen kijk heeft op enige politiek nieuws, verwittigen?
  Hoe lang gaat dit nog door?

  1. Guus Geluk

   @ome ga, neen. Tim legt de vinger op de zere plek. De Roodharige Realityster maakt er, sinds hij is aangetreden als president, een enorme puinhoop van. Het wordt nu eens benoemd, maar ik conludeerde al enige tijd terug, dat bepaalde Trumpianen helemaal doordraaien.

 17. Guus Geluk

  Heeft wim een ban?

 18. Ome Ga

  En welke gelegenheden onze Tim, links gajes en de trollen hier ook proberen te vinden om Trump, Wilders, Farage e.a. ook te demoniseren:
  de waarheid achterhaalt het wel!

  Nu proberen ze het met Flynn. Een lachertje. De feiten:

  https://youtu.be/-1NPUl9dIj8

 19. Ome Ga

  Donald J. Trump: the Best President Ever!

  President Donald J. Trump’s Weekly Address to the Nation

  IN CASE YOU MISSED IT
  Standing with Israel, Our Most Cherished Ally
  Read More
  President Trump Restores Confidence in the American Economy
  Read More
  President Trump meets with Danish Prime Minister Lars Lokke Rasmussen
  Read More
  President Trump and the First Lady Host the Women’s Empowerment Panel
  Read More

  UPCOMING EVENTS
  April 3rd: President Trump welcomes President Al Sisi of Egypt to the White House
  Read More
  April 5th: President Trump welcomes King Abdullah II of Jordan to the White House
  Read More
  April 6th: President Trump hosts President Xi Jinping of China at Mar-a-Lago
  Read More
  April 17th: President Trump and the First Lady host the 139th Annual White House Easter Egg Roll on the South Lawn

 20. H.Vaes

  De anti Trumpers kunnen maar geen vat op hem krijgen. Ze worden gewoonweg….terecht ….genegeerd.
  Wat blijft dan over……..bashing en demoniseren.
  Zo gebeurt het ook bij Wilders en Baudet.

 21. Onderzoekt alles

  Semi Fake News Alert!!!

  Hij liep weg >>> feit. Maar de reden waarom wordt ter plekke door DDS verzonnen.
  Je moet je schamen Engelbart! DDS is een mooi rechts platform, maar rechtse mensen zoals Trump ook nog eens onterecht aanvallen schiet mij in het verkeerde keelgat als rechts conservatieve lezer.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.