Zelfhatende PvdA-wethouder: dat allochtonen ons fascisten noemen ‘is onze eigen schuld’

Als slechtgeïntegreerde allochtoonse gemeenschappen vinden dat Nederlanders eigenlijk een soort nazi’s of extreem-rechtse fascisten zijn, dan is dat gewoon lekker onze eigen schuld. Aldus PvdA-wethouder Rabin Baldewsingh gisteren bij Buitenhof op tv. Lekker dan!

Ah, gewoon heel erg stom van ons. Dat we te kampen hebben met gebrekkige integratie van allochtone gemeenschappen in ons land én we daarnaast ook nog worden uitgemaakt voor fascisten of nazi’s door diezelfde mensen.. dat komt gewoon door onszelf! Aldus Rabin Baldewsingh – wethouder namens de PvdA is in Den Haag – gisteren bij Buitenhof. We hebben al die mensen jarenlang “uitgesloten”, en nu betalen ze ons terug door ons te vergelijken met fascisten en ander gespuis uit de geschiedenis. Helemaal onze eigen domme schuld, dus. Lees maar mee:

“De oorzaak [dat allochtonen ons fascisten en nazi’s vinden] moeten Nederlanders vooral zoeken in hun eigen gedrag, zo stelde de Haagse PvdA-wethouder Rabin Baldewsingh zojuist in Buitenhof.”

En daarnaast heeft het allemaal volstrekt niks te maken met een haperende integratie. Nee, we moeten de hand in eigen boezem steken:

““Het zegt ook iets over ons”, aldus de PvdA-er.

“Hoe is het nou zo ver gekomen dat heel veel mensen zich zo gedragen? Omdat ze zich gewoon weggezet voelen!” zei Baldewsingh hierover. Hij noemde de recente verkiezingscampagne als voorbeeld hiervan.”

Hoeveel meer zelfhaat kan dit land nog aan? De mensen die ons uitschelden voor ‘fascisten’ en ‘nazi’s’ kijken geen Nederlandse televisie, volgen de Nederlandse politiek niet of nauwelijks en spreken gebrekkig of zelfs helemaal geen Nederlands. Ze laten zich verder opstoken door buitenlandse geweldspredikers of vijandige staatshoofden en gaan de hele tijd prat op hun afkomst in plaats van op het land waar ze in sommige gevallen al tientallen jaren wonen.

En dat is volgens PvdA’er Baldewsingh allemaal schone schijn, want ondanks dat deze mensen álle mogelijke kansen hebben gekregen om te integreren zijn ze in werkelijkheid gewoon heel erg negatief behandeld door ons ongastvrije Nederlanders – die niet zaten te wachten op de praktijken uit de vorige alinea – en is het eigenlijk wel een beetje terecht als wij ‘fascist’ of ‘nazi’ worden genoemd. Volkomen logisch toch?

Voor mensen die nog altijd verbijsterd zijn dat de PvdA slechts 9 zetels haalde bij de verkiezingen van vorige maand: dit is dus waarom. Dit land is het echt zó enorm zat om constant te worden verweten een soort extreem-rechts bolwerk te zijn waarin alle autochtonen slecht zouden zijn, maar je allochtone radbrakers vooral helemaal niets kwalijk mag nemen.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

22 reacties

 1. Duckday

  Schande deze man moet snel opstappen Hoe is het mogelijk dat deze man als wethouder in Den haag zit en zulke uitspraken doet De PVDA is nog steeds de weg kwijt

 2. HaZ

  Nog zo’n ‘Nederlander’ die vind dat Nederlanders eigenlijk een soort nazi’s of extreem-rechtse fascisten zijn……. ditmaal in een geheel andere rol, haha!
  Peter (ikloopmijnlulmaareenbeetjeachterna)R.de Vries nu eens betrapt en geconfronteerd
  VOOR de camera.
  http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2017/04/stalkmeneer_tegen_vreter_r_de.html

 3. Ritter

  Rabin Baldewsingh is ook de wethouder die een voorkeursbeleid wil invoeren waarbij migranten voorkeur krijgen boven autochtonen.

  Deze man heeft een geschiedenis van haat naar autochtone (blanke) Nederlanders.

 4. swetsnek

  Jazeker die buitenlander kan het weten hahahahahaha.
  Trap die homo toch het land uit

 5. corfo

  Gooi die vent incl. z’n twee paspoorten subiet het land uit; waardeloze prul !
  Dát soort “weg-met-ons” figuurtjes zit in de PvdA en durft nog steeds z’n bek open te trekken.

 6. Guus Geluk

  Het probleem is dat veel allochtonen de inwoners van het Koninkrijk der Nederlanden, over één kam scheren als zijnde minder, minder-roepers, koranverbieders of moffen. Zoals de jongste verkiezingen uitwezen, is dit land over het algemeen een beschaafd land. De bewering dat we nazi’s en fascisten, is dan ook onterecht.

 7. Ni28

  Als iemand zich weggezet mag voelen dab is het steeds meer de autochtone Nederlander. Die wordt voor alles uitgemaakt wat slecht is door zieke geesten uit eigen gelederen. Het zijn er steeds meer. Ik begin te denken dat er stiekem een onzichtbare muur om ons heen is gebouwd en buiten een boord met een naam is opgehangen. Je mag kiezen uit GEKKENHUIS/MALLEMOLEN/ZOTHUIS/GESTICHT.

 8. Ni28

  Allochtonen zijn goede mensen en autochtonen zijn slechte mensen. Simpele regel.

 9. DennisEijs

  Als wij dat waren, dan waren zij er niet meer geweest, want fascisten en nazi’s weten wel raad met bevolkingsgroepen die zich niet willen aanpassen. Aan de andere kant wil Erdogan dolgraag deel uitmaken van de EU en klaagt dat het zo lang duurt voordat ze erbij mogen horen. Dus hij wil deel uit maken van deze fascistische/nazistische organisatie, wat niet vreemd is omdat Turken, Ultra Nationalisten zijn. Zij zelf wilden geen deel uitmaken van onze gemeenschap, zij vinden dat wij ons aan hen moeten aanpassen, zie DENK. Dat wij er zo langzamerhand genoeg van beginnen te krijgen moet maar eens begrepen worden.

 10. Ruud562

  ““Het zegt ook iets over ons”, aldus de PvdA-er.
  Inderdaad, het zegt genoeg over de PvdA, over een partij vol naieve, domme linkse gesjeesden die ons land naar de verdommenis hebben geholpen!

 11. Nasrani

  70 jaar geleden was je gewoon een NSB-er. Maar zelfs dat waren tenminste nog Nederlanders. Dat is nu ook al niet meer zo.

 12. van Urk

  Dat zij volgens onze verstandige advies op meer kans op acceptatie in de samenleving het verdommen om hun zandbak kleding in te ruilen voor westerse kleding, onze taal te leren, tolerant tegen andersgelovigen te willen zijn, hun tweede paspoort in te leveren, hun schotels van het balkon af te pleuren, om af te zien om op een dictator van een ander land te gaan stemmen, accepteren dat er een kerststal in de aula staat, haatimams uit de moskee te trappen enz. enz. Dan kan ik er toch niks aan doen dat ik in hun ogen opeens de fascistische boeman ben!

 13. nienke

  Alles wat er fout gaat en volkomen mislukt is met de migranten is ONZE schuld.
  Een normaal denkend mens die gaat verhuizen of vluchten naar een ander land moet toch weten dat dat land hele andere wetten, cultuur, en leefwijze heeft.
  Zij komen in een democratisch land, worden opgevangen, kunnen studeren,vrijheid van meningsuiting,alles wordt verzorgd, krijgen een uitkering, de ziektekosten worden betaald door de belastingbetaler, als het effe kan krijgen ze nog een ingericht huis, mijn liefje mijn liefje wat wil je nog meer.
  En dan nog klagen dat ze weggezet worden dat wij discrimineren dat zij zich hier niet thuis voelen enz enz.wat een stelletje ondankbare figuren.
  Het liefst willen ze niets doen veel geld krijgen en tot hun dood verzorgd blijven dan is dit tuig pas tevreden.
  Zij worden niet gediscrimineerd, WIJ worden gediscrimineerd zij voelen zich hier niet thuis omdat onze levensstijl hun niet aanstaat ZIJ zijn hier gekomen, willen hier blijven maar verdommen het om te integreren, het ligt dus aan hun en niet aan ons.

 14. henk vintage

  Je wilt toch geen dag meer zo’n racistisch en discriminerend land leven.
  Smeer ‘m nou maar naar jouw geboorteland want daar is het allemaal veel beter.

 15. toetssteen

  Blijkbaar valt het weinigen op dat in Nederland tig nationaliteiten (beter gezegd: voorouders niet hier geboren) leven en dat 90% geen centje problemen kent. Natuurlijk, de Chinees en Vietnamees begint zijn dag niet met een beschuitje; nou en? Nee het is een bepaalde groep die overal over zeurt en daarin bijgestaan door de weg met ons mens die nog niet zolang terug beweerde te strijden voor vrijheid blijheid.
  Laatste genoemde club lijdt aan een soort knuffelsyndroom. Die gifslang dicht tegen de boezem aangeklemd, want het beestje is zo zielig. Mja, tot het zielige diertje bijt. Maar dan is het de schuld van degenen die aldoor riepen dat het dier dodelijk was. Want als ze nou niet hadden gewaarschuwd…….

 16. Paaldanseres

  Heeft opperhoofd Ascherbak er al afstand van genomen?
  Oprotten met die achterlijke debiel. Vies stuk stront.

 17. Zeghetmaar

  Volgens mij is een kleine rectificatie hier op zijn plaats:

  “Hoe komt het nou dat steeds meer autochtonen een hekel krijgen aan allochtonen? De oorzaak moeten allochtonen vooral zoeken in hun eigen gedrag.”

 18. Peter Selie

  Duitsland is een immigratieland – voorzitter werkgeversvereniging eist open grenzen

  Terwijl hij verklaarde dat Duitsland in wanhopige nood verkeert voor meer immigranten, eiste de voorzitter van de werkgeversvereniging dat het land alle grenscontroles helemaal afschaft en zichzelf uitroept tot ‘immigratieland’.

  ‘Duitsland is een immigratieland. En Duitsland moet van deze situatie bewust gemaakt worden,” zei Ingo Kramer, president van de confederatie van Duitse werkgeversverenigingen (BDA).

  Vogens het Duitse pers agentschap, zei Kramer dat het land 6 miljoen mensen in de arbeidzame leeftijd te kort zal komen tegen 2030, en hij beargumenteerde dat politici ‘zich snel moeten gaan realiseren dat het land immigratie nodig heeft.” (een geboortestimulatieplan voor Duitsers komt niet in hem op, Fub, of dat zijn sector extra in zou kunnen zetten op robotisering en automatisering)

  De in Bremerhaven geboren ondernemer gaf wel toe dat dit “niet makkelijk zou worden in een tijd waarin er zoveel onrust is over immigratie – tenminste aan de rechterkant van het politieke spectrum, vanwege de vluchtelingen crisis.”

  Kramer waarschuwde dat het alternatief zou betekenen dat men “Duitsland met minder mensen als economische grootmacht gaande zou moeten houden”.

  Naast zijn oproep voor een nieuwe, meer arbeid-gerichte immigratie politiek, riep de voorzitter van de werkgeversverenigingen ook op voor meer mogelijkheden – en ruimere tijden – voor kinderopvang, zodat vrouwen ook maximaal tewerkgesteld kunnen worden. (en ze dus geen tijd meer hebben kinderen te maken en voor hun gezin te zorgen en er in de toekomst dus nóg meer immigratie nodig is, Fub).

  “Alleen dan zullen vrouwen in staat zijn volledig alle mogelijkheden te benutten die voor hen open staan in hun carrières”, zei Kramer.

  “Immigratieland”, de term die de chef van de BDA gebruikte, wordt traditioneel gebruikt om te verwijzen naar landen als de Verenigde Staten, Australië, en landen in Zuid-Amerika.

  Ingekort, bron: http://www.breitbart.com/london/2017/04/17/germany-employers-demand-open-borders/

 19. HW

  De politiek heeft de fout gemaakt ongeletterde figuren te hebben toegelaten, die onze taal, onze cultuur en onze maatschappij niet waarderen. De hand ophouden was jaren het parool en de linkse partijen zorgden ervoor, dat deze mensen voldoende begeleiding kregen om deze subsidies af te halen.
  En nu heeft Nederland gefaald. Neen, Nederlanders hebben altijd al geweten hoe de vork in de steel zat en het waren de politici die deze allochtonen de verkeerde werkwijze hebben laten zien. Het was niet zorg voor jezelf, maar wij zorgen voor U.
  Nu dit allemaal aan het veranderen is en je steeds meer voor jezelf moet zorgen, komen deze groepen in opstand, omdat het niet meer het paradijs is, dat het 40 jaar lang geweest is.
  Integratie was volgens links niet nodig, dat kwam vanzelf.
  Dit was de garantie voor een mislukking.
  De politiek moet hand in eigen boezem steken en niet de door hen gecreëerde problemen in de schoenen van de autochtone Nederlanders schuiven.

  1. Peter Selie

   “De politiek heeft de fout gemaakt ongeletterde figuren te hebben toegelaten” De politiek maakt géén fouten, politiek bedrijven is vooruitzien en deze umvolkung is beoogd beleid van de ongekozen EU-leiders die gewoon het Pan-Europa plan van Coudenhove-Kalergie uit voert, er is zelfs een prijs naar dit krankzinnige figuur in het leven geroepen, 1 keer raden wie hem al heeft gewonnen.

 20. Cultuur_Pessimix

  Er zoveel overeenkomsten tussen fascisme en islam dat de ironie er vanaf spat. Al 20 jaar hoor ik islamaanhangers zeggen dat zij beter zijn dan wie dan ook, dat andersdenkenden, vrouwen, homo’s, kunstenaars etc gestraft dienen te worden of eventueel gedood. En nog blijven we tolerant….

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.