Ziek: opgesloten honden worden levend verbrand in auto vlakbij Arabische stad in Israël

Dit is echt te gruwelijk voor woorden te noemen.

Weinig geluiden gaan zo enorm door merg en been als het gepiep van een dier dat beseft dat het zich in levensgevaar bevindt. Het enige wat het nog ijzingwekkender maakt, is als er meerdere dieren tegelijkertijd een vocale uiting geven van hun doodsstrijd.

Zodoende is dit onderstaande filmpje ook schokkend, wat vandaag werd opgenomen vlakbij de Arabische stad Umm al-Fahm in Israël. Een walgelijke crimineel zonder enig moreel besef heeft enkele honden opgesloten in een auto en die auto vervolgens in de fik gestoken. Terwijl de vlammen steeds hoger rijken, schreeuwen de dieren het uit:

Volgens de Israëlische pers is het plaatselijke brandweerlieden gelukt om het vuur te doven, maar daarbij konden de honden helaas niet meer worden gered. Hun lichamen waren zo enorm verkoold, dat zelfs niet duidelijk werd hoeveel honden er nu precies in deze vlammenzee om het leven zijn gekomen.

De politie is op de hoogte van het incident en gaat op zoek naar de moordlustige pyromaan die de dood van deze onschuldige honden op z’n geweten heeft. Ook dierenrechtenorganisaties willen dat deze gestoorde gek die het heeft gewaagd om deze onschuldige honden te vermoorden een zware straf krijgt:

“Ik wil de daders recht in de ogen kijken, en ik wil zien dat ze hun gerechtigde straf krijgen en vele jaren in de gevangenis brommen, zodat een voorbeeld gesteld kan worden.”

Aldus Eti Altman, de leider van Let the Animals Live.

Terecht, me dunkt.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

4 reacties

 1. van Urk

  Moslims en honden gaan niet echt samen. Vooral thuis niet. Ken nog erger voorbeelden van moslims die op Malta katten en honden gingen ophangen. Zo werd er een gekruisigde hond aan een kruis van de rotonde in Mosta gevonden. Later werd er een gekruisigde kat gevonden aan het kruis van het St. Philip standbeeld. Hier zat natuurlijk een boodschap achter aan het adres van Maltezer christenen. En dit komt nog uit de oude doos: http://www.dagelijksestandaard.nl/2015/03/maleisie-boze-moslims-eisen-dat-meisje-gestraft-wordt-voor-foto-met-hond/

  1. zomaar

   ach een moslim heeft nog geen respect voor zijn of haar eigen leven , dus wat verwachten wij van hen respect voor ander leven , hetzij voor anders gelovigen of voor dieren .

   en dat tuig word toe bezongen door onze links/christelijke parochianen .

 2. Peter Selie

  Ja zo zie je maar weer, het grondpersoneel van Allah volgt strikt de aanbevelingen die in de Arabische taal door God via de engel Djibriel aan Mohammed zijn geopenbaard op. Tja Dhr. Wilders zei eens: wanneer men alle haat passages uit dat vervloekte boek zou scheuren, hield men een boekwerkje ter dikte van de Donald Duck over, waarna natuurlijk heel links Nederland liep te gillen als een stel autistische, achterlijke kinderen in een abattoir…

 3. Peter Selie

  We kennen de ‘auteur’ Izz ad-Din Ruhulessin nog van een uitzending van Pauw, waar hij met Hafid Bouazza in discussie ging over steniging.

  https://youtu.be/-tufF4zgolg

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.