Zwitserland draait door: 1.000 extremistische moslims doen binnenkort mee aan salafisme-congres in Zürich

Abu Bakr al-Baghdadi is de leider van ISIS. ISIS baseert zich op de salafistische islam.
Foto: Abu Bakr al-Baghdadi is de leider van ISIS. ISIS baseert zich op de salafistische islam.

Waarom krijgen deze mensen, die het Westen haten en willen vernietigen, alle ruimte om een achterlijk congres te houden? En dan ook nog in één van Europa’s mooiste landen?

Gestoord, gestoorder, Zwitserland: maar liefst duizend radicale moslims “uit de hele wereld” komen in mei naar het World Trade Center in Zürich-Oerlikon om daar een congres bij te wonen van, voor en door salafisten. Dat zijn aanhangers van de meest radicale versie van de fundamentalistische islam.

Hilarisch genoeg draagt het congres de naam Longing For Peace, wat natuurlijk je reinste flauwekul is. Als moslimextremisten ergens niet op zitten te wachten dan is het op vrede. Zij verdelen de wereld in twee soorten mensen: goede moslims (lees: moslimextremisten) en ongelovigen. De eersten moeten de laatsten onderdrukken en mogen hen zelfs uitmoorden, als het even kan. Dat is hun versie van ‘vrede': een wereld gedomineerd en onderdrukt door henzelf.

Het klinkt leuk, zo’n vredesconferentie, maar de organisatie die erachter zit is radicaal tot op het bot. Het gaat om de IZRS. Dat is een salafistische organisatie die met name tweede generatie moslimimmigranten wil aanspreken; dat zijn jonge moslims die al enigszins geradicaliseerd zijn en zich niet kunnen vinden in de meer verlichte en moderne vormen van de islam uit Turkije, Bosnië en Albanië. Het IZRS wil deze jongeren een “alternatief” bieden om hun ‘identiteitscrisis’ op te lossen, wat inhoudt dat ze te horen krijgen dat ze een ‘pure vorm’ van de islam moeten volgen: de salafistische islam. Let wel, dat is dezelfde vorm van de islam die aangehangen wordt door terroristische organisaties als Al Qaeda en ISIS.

Het is dan ook weinig verrassend dat de Zwitserse krant Blick furieus reageert op het geplande congres., dat het grote islamistische congres in Zwitserland in jaren wordt. De aanwezige sprekers zullen hun best doen om de moslimjeugd te indoctrineren. Eén van die sprekers/gasten is Mohammed al-Awadhi uit Koeweit. Deze man staat bekend als een aanhanger van de radicale islam. Zijn belangrijkste ‘bijdrage’ aan het gedachtegoed van het salafisme is dat hij te pas en te onpas ‘de heilig oorlog verheerlijkt.’

Een andere spreker is ene Fynn Jamal uit Maleisië. Deze ex-zangeres heeft tegenwoordig een YouTube-kanaal waarop ze moslimmeisjes vertelt dat ze hun hele lichaam, en zeker hun gezicht, moeten bedekken. “De nikaab heeft mij vrij gemaakt,” zegt ze onder meer. “Ja, ik verklaar bij Allah, dat ik vrij ben geworden door de nikaab.” Natuurlijk. Want ‘je helemaal bedekken in een lang gewaad waardoor mensen je niet meer kunnen zien’ schreeuwt natuurlijk dat je vrij bent. Toch?

Ook zijn er vertegenwoordigers bij van salafistische organisaties. Eén van hen liet eerder op Facebook weten dat “de islam binnenkort in elk huis” zal zijn. Daarmee bedoelt hij dus niet de islam van, zeg, een Mevlana (ook bekend als Rumi), maar de interpretatie van hemzelf en zijn radicale vrienden: het extremistische salafisme.

Oh, en dan zijn we er nog niet. Andere sprekers en gasten worden er van beschuldigd propaganda te hebben verspreid voor terroristische groeperingen in Syrië. Zo zal Nicolas Blanco erbij zijn, wat ook geldt voor andere bekende extremisten als Qaasim Illi en Naim Cherni. Onze Zwitserse vrienden mogen nog van geluk spreken dat een psychopaat als Abu Bakr al-Baghdadi, de leider van ISIS, er niet hoogstpersoonlijk bij is. Ook dat had verder niemand verbaasd.

Al die mensen zijn volgende maand dus van plan om bijeen te komen in het mooie en vooral ook moderne Zwitserland.

Het is werkelijk knet-ter-gek.

In plaats van deze extremisten de mogelijkheid te geven om hun haat te verspreiden moet de Zwitserse politie een inval doen als de conferentie aan de gang is. Pak al die lui maar op, en vervolg ze vanwege het prediken en het verspreiden van haat, en voor het verspreiden van terroristische propaganda. Deze mensen horen niet vrij op straat te kunnen rondlopen, laat staan dat ze een congres kunnen organiseren. En dan niet in Saoedi-Arabië, maar in Zwitserland of all places.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reageer

7 reacties

 1.   

  De gelegenheid bij uitstek om ze allemaal op te pakken en jaren vast te zetten.

 2.   

  Over knettergek gesproken.

  Italië slaat alarm: Hulporganisaties werken samen met mensensmokkelaars

  Vlak voor de Afrikaanse kust worden ze met duizenden per week opgehaald, en er is geen enkele regering in Europa die er ook maar iets tegen onderneemt.

  Op 4 december 2016 schreven plaatsten we het artikel: ‘Stichting Bootvluchteling helpt tienduizenden illegalen uit Afrika naar Europa te smokkelen’. Het blijkt zelfs nog erger te zijn, want een Italiaanse officier van justitie beschuldigt een groot aantal ‘hulp’organisaties die actief zijn op de Middellandse Zee ervan zelfs samen te werken met de Afrikaanse mensensmokkelaars. De smokkelaars leiden met lichtseinen de reddingsschepen veerboten naar de migrantenvaartuigjes toe.

  ‘We hebben bewijs dat er directe contacten zijn tussen enkele NGO’s en smokkelaars in Libië,’ verklaarde officier van justitie Carmelo Zuccaro tegenover de Italiaanse krant La Stampa. Het zou dan niet gaan om de grootste organisaties zoals Artsen zonder Grenzen en Save the Children, maar ‘bij de anderen, zoals het Maltese MOAS of de Duitse organisaties, die daar in de meerderheid zijn, ziet het er anders uit.’

  Behalve genoemde organisaties worden ook schepen van Jugend Retter, Sea Watch, Sea-Eye, LifeBoat, SOS Mediterranee, Mission Lifeline en Stichting Bootvluchteling als veerdiensten voor illegale migranten ingezet.

  De officier van justitie in Catania is een officieel onderzoek begonnen naar de contacten tussen hulporganisaties en mensensmokkelaars. Zo blijken smokkelaars de schepen met lichtseinen naar hun doelen –bootjes vol migranten- te leiden. De zogenaamd ‘in nood’ zijnde migranten worden veelal binnen de 12 mijlszone, dus vlak voor de kust, opgehaald, en vervolgens naar het honderden kilometers verder gelegen Italië gebracht.

  NGO’s werken welbewust mee aan bom onder Europa

  Dat dit een enorm aanzuigende werking heeft behoeft geen uitleg. Afrikaanse migranten weten nu dat ze amper risico lopen te verdrinken, omdat ze zo goed als zeker toch wel worden opgehaald door Europese schepen. Er blijven echter altijd bootjes omslaan, dus blijven er slachtoffers vallen, en dat worden er niet minder, aangezien het aantal migranten door deze aanzuigende werking enorm toeneemt. Zo werden er in het paasweekend nog eens 8000 Afrikanen naar Europa gehaald.

  Waar de NGO’s ook welbewust aan meewerken is het verrijken van de mensensmokkelaars, die op zijn minst € 500,- tot soms wel duizenden euro’s voor een ‘ticket’ vragen. Impliciet veroorzaken deze ‘hulp’organisaties mede de almaar oplopende maatschappelijke spanningen in Europa, en leggen zij –en hun meestal nietsvermoedende donateurs- door het helpen binnenhalen van honderdduizenden illegalen een bom onder onze samenleving en sociale zekerheid. Desondanks worden op websites van sommige organisaties migranten zelfs aangespoord om te proberen naar Europa te komen.

  Syrische ‘vluchteling’ op vakantie naar… Aleppo

  We berichtten al eerder van Afrikaanse migranten die in Europa zijn toegelaten, en massaal op vakantie gaan naar precies die landen waar ze zogenaamd uit weg moesten ‘vluchten’. Dat blijken nu zelfs Syriërs te doen. Een Syriër die in oktober 2015 in het kader van ‘gezinshereniging’ naar Duitsland mocht komen, blijkt op kosten van de belastingbetaler 3 weken lang op vakantie te zijn gegaan naar… Aleppo, waar een deel van zijn familie woont. Blijven wilde hij er niet, want de levering van water en elektriciteit was er niet stabiel genoeg (2).

  Migrant ‘wegens culturele achtergrond’ vrijgesproken na brute verkrachting

  Naast Zweden lijkt in Duitsland de maatschappelijke-culturele-economische zelfmoord van Europa het verst gevorderd. Een van de talloze voorbeelden: een Turkse migrant die een Duitse vrouw vier uur lang dermate bruut verkrachtte, dat ze wekenlang niet kon lopen, werd door justitie vrijgesproken ‘vanwege zijn culturele achtergrond’. De rechters twijfelden niet aan de verkrachting en geloofden de vrouw op alle punten, maar ‘konden niet beoordelen of de Turk op grond van zijn culturele achtergrond de seksuele daad wel als een verkrachting beschouwde.’

  Xander

 3.   

  Zwitserland doet veel knievallen aan de EU die dit afgedwongen heeft. Dan kan niemand meer naar Zwitserland wijzen als de laatste democratische bolwerk in Europa waar de burger het voor het zeggen heeft. Of betalen de moslims goed?

 4.   

  Hey POTUS… lees je ff mee.. als je der nog ergens eentje hebt liggen… MOAB derop.
  Thank you.

 5.   

  Buiten dat het Salafisme geen leuke ideologie is, heeft deze bijeenkomst wel een groot voordeel. Alle prominente Salafisten zijn er, dit betekent dus dat je ze goed in de gaten kunt houden. Als je dit niet doet zijn de salafisten veel moeilijker te traceren. Bekijk het ook eens van de andere kant. Liever onverborgen dan verborgen.

 6.   

  Duitsland stopt met het terugsturen van vluchtelingen naar Hongarije – omdat ze daar niet vrij mogen bewegen

  Beloof dat alle “vluchtelingen” die we naar jullie terug sturen zich vrij mogen bewegen! Deze eis stelt Duitsland aan Hongarije, en anders zal Duitsland ze houden!

  Aangezien Hongarije heeft besloten migranten vast te zetten in kampen langs de grens tot hun asielprocedure definitief is afgerond heeft Duitsland de beslissing genomen om geen “vluchtelingen” meer terug te sturen die zich in strijd met de Dublinverordening in zijn land bevinden. Duitsland eist van de regering in Boedapest de belofte dat de “vluchtelingen” zich vrij mogen bewegen door Hongarije. Anders sturen ze de “vluchtelingen” niet terug.

  Hongarije is niet van plan zijn vluchtelingenbeleid te veranderen en heeft Duitsland vriendelijk medegedeeld dat het zijn “vluchtelingen” mag houden. De dreiging om zijn “vluchtelingen” te behouden maakt geen indruk op Hongarije… raar hè?

  Bron:
  http://www.newobserveronline.com/2017/04/germany-stops-sending-invaders-to.html

 7.   

  In rap tempo wordt Europa onder de voet gelopen. We staan erbij en kijken ernaar.

Like nu onze nieuwe pagina voor nieuws en opinie!