Anne Fleur draait door: “Deze dag laat weer goed het zionisme level van twitter zien”

Kunnen die joden en hun sympathisanten hun bek niet gewoon houden? Anne Fleur is niet gediend van hun gezeur.

Dodenherdenking gebruiken om de slachtoffers van de holocaust te herdenken? Op 4 mei even stilstaan bij al die arme joden die vergast werden vanwege hun religie en etniciteit? Niets daarvan! Wat hebben die lui daarmee te maken, vroeg Anne Fleur Dekker zich gisteren al af?

Gelijk heeft ze natuurlijk. Wat een zeiksnorren! Die intriganten eigenen zich werkelijk álles toe! Schande!

Nou ja, of niet natuurlijk he. Want als je erover nadenkt heeft 4 mei natuurlijk wel degelijk “iets” te maken met joden, he? En dus ook met organisaties die zich inzetten voor de vrede en veiligheid van het joodse volk. Afijn, probeer dat maar eens uit te leggen aan Anne Fleur. Geloof me: het is verloren moeite.

Haar tweet van gisteren over het CIDI, de joodse organisatie in kwestie die Dodenherdenking graag in zijn huidige vorm wil behouden, was natuurlijk al erg genoeg, maar vervolgens deed mevrouw de Israëlhater daar nog een schepje of tien bovenop. Nadat ze bekritiseerd werd ging ze namelijk he-le-maal los op Israël, de enige joodse natiestaat ter wereld (en daardoor een doorn in het oog van de islamitische wereld én van jodenhatend radicaal-links).

En vervolgens retweette ze deze tweet ook nog eens:

 

Screen Shot 2017-05-03 at 16.52.18

Een feestje? Waar haal je het botte lef vandaan om het a) op te schrijven of b) te retweeten? Op 4 mei staan we allemaal stil bij die arme joden die op vreselijke wijze vergast zijn. Je moet werkelijk knettergek zijn om die plechtigheid een “Israël-feestje” te noemen.

Helaas zien we die houding veel vaker bij extreem-links. Sterker nog, antisemitisme is een vast onderdeel geworden van de radicaal-linkse ideologie. Ironisch genoeg gebruiken ze daarbij precies dezelfde termen en samenzweringstheorieën als de nazi’s, alleen hebben ze dat zelf niet eens door (wat ongetwijfeld komt doordat ze bijzonder slecht belezen zijn, wat natuurlijk een voorwaarde is om links te zijn).

En dan de uitsmijter:

Ah ja. Het zionisme he? Een bijzonder kwaadaardige ideologie enzo. Een soort van nazisme voor joden. Toch, Anne Fleur? Natuurlijk is het volkomen toevallig zijn dat ze die term op dezelfde wijze gebruikt als antisemieten dat doen. Yep. Mevrouw is namelijk links. En links staat voor vrede en tolerantie.

Behalve voor Israël en joden die hun enige natiestaat ter wereld steunen natuurlijk, maar laten we dat maar snel met de mantel der liefde bedekken! Anne Fleur en haar vrienden bedoelen het namelijk zo goed!

Het ergste is dat dit meisje ondertussen bijna 17.000 volgers op Twitter heeft en door andere radicaal-linkse gekkies gezien wordt als een echte heldin.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

10 reacties

 1. Ritter

  Als het antisemitisme betreft kunnen extreem links, extreem rechts en de islam elkaar de hand schudden.

  Een mooie video speciaal voor Anne Fleur:
  https://youtu.be/FEHBIkR-On4

 2. HaZ

  Ik pas voor deze !

 3. HW

  Links radicalen zijn met hetzelfde sop overgoten als rechts radicalen.
  Ze kunnen alleen in extremen denken en deze snotterbel hoort er ook bij.
  Dat schetterwijf begint me te vervelen.

 4. van Urk

  Nee, De dodenherdenking is geen “Israelfeestje” voor de Joodse nabestaanden maar een linkse plechtigheid voor antisemieten zeker? Wat een ongelooflijk gestoord wijf!

 5. Ego-non-solus

  DDS nogmaals: de gedachtenspinsels van een intellectueel nog onvolwassen meisje interesseert op DSS helemaal niemand. Haar trachten bij te sturen is een verloren zaak.
  Daarom, negeer dit wicht aub.

 6. verderwellief

  Hallo DDS,

  Het leek me wel zo gepast om zelf even te reageren onder dit artikel.
  Ik ben @verderwellief, van de tweet die hierboven wordt aangehaald (feestje).

  Wanneer u terugleest op mijn tijdlijn en/of in mijn tweets sinds gisteren, dan merkt u dat deze opmerking van mij enige nuance verdient.

  Ik ben, zacht gezegd, geen fan van DDS dus had nooit gedacht hier mn excuses aan te bieden! Maar bij deze doe ik dat toch.

  Mijn tweet wat níet bedoeld om Joden te kwetsen of denigrerend over hen te spreken.
  Dit kunt u dan ook zien in de gesprekken die ik voer omtrent dit onderwerp.

  Het spijt me wanneer mn woorden wel zo overkomen, ik had die tweet inderdaad beter kunnen formuleren.

  Nu wil ik hier best wat meer over mijn standpunt vertellen, echter dat kunt u allemaal teruglezen op Twitter. Het is jammer dat de auteur van dit artikel dat niet even heeft gedaan voordat ie dit zo neerschreef.

  De tweet op zichzelf kan inderdaad als kwetsend, denigrerend worden gelezen. Vandaar dan ook mijn hartelijke excuses voor degenen die hier eventueel een verdrietig of boos gevoel bij kregen.

  Mijn intentie is juist om hier, met respect voor elkaars mening, op een fatsoenlijke manier over te kunnen spreken. Dit onderwerp ligt gevoelig en ik neem dan ook afstand van welke vorm van provoceren hieromtrent dan ook. Of het nu uit mn eigen ‘politieke hoek’ komt of uit een andere visie.

  Vriendelijke groet, Rian @verderwellief

  1. HW

   Het is goed, dat je jouw excuses aanbiedt, maar het is en blijft als mosterd na de maaltijd. Het zou een overweging waard zijn bij een volgende gelegenheid eerst drie keer op je tong te bijten en na te denken voordat je zoiets schrijft. Op social media wordt het definitief en daar kunnen ook gemeende excuses geen antwoord op zijn.

   1. verderwellief

    Ben het met je eens. Klinkt hetzelfde als ‘sorry’ zeggen nadat je iemand hebt geslagen. En idd kunnen op Social Media zaken snel uit de context worden gehaald en had ik daarom idd beter na moeten denken voordat ik schreef.
    Echter nu het eenmaal toch gebeurd is, kan ik maar beter wél die excuses aanbieden, toch?
    We krijgen allemaal zo onze lessen in het leven, dat stukje is dan ook geheel mn eigen verantwoordelijkheid, mn eigen ‘pakkie an’.
    En dat staat los van degenen die helaas boos of verdrietig zijn geworden van mijn tweet. Dat kan ik me goed voorstellen, vandaar vond ik het juist mezelf aan te melden en deze reactie te plaatsen.
    Gedane zaken nemen geen keer, wel kun je verantwoording nemen, op zn minst.

 7. Wim Vreeswijk

  Anne Fleur: waar komt toch jouw haat en frustratie vandaan. Wanneer is het met jou verkeerd gegaan in je leven dat je je tegen alles en iedereen zo loopt af zetten. De ene keer is Rutte het smaadslachtoffer van jouw in elkaar gefrutselde fotoshop. Nu meen je de jodenherdenking af te moeten schilderen als een speeltje voor rechts denkende nederlanders. Neem tijd voor een psycholoog zou ik zeggen.

 8. Kikihermandad

  Anne Fleur zei, dat Joden /sympathisanten hun bek moeten houden. In 1935 blèrde goebels, de propaganda minister van hitler, hetzelfde. PS geen hoofdletter voor die twee idioten

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.