Dit is hem dan: de massaslachter van Manchester

We hebben beeld.

Eindelijk weten we hoe de slachter van Manchester, Salman Abedi, eruit ziet. Het Britse Sky News kreeg een foto in handen van de terrorist.

Zoals je op de foto hierboven kunt zien was Salman een jongeman… Deze gek plantte een bom bij een concert van Ariana Grande waarmee hij minimaal 22 mensen (veelal kinderen!) de dood injaagde. Het is dieptriest.

Ondertussen is bekend geworden dat de Britse autoriteiten nog eens drie mensen gearresteerd hebben in het zuiden van Manchester. Zij zouden deel uit hebben gemaakt van het terreurnetwerk om Abadi heen, die — volgens de autoriteiten — de afgelopen tijd naar Syrië was geweest, waar hij ongetwijfeld ‘training’ ontving van ISIS. Dat hij banden had met die terreurgroep staat momenteel in ieder geval buiten kijf.

Al die feiten, die nu bekend zijn geworden, zorgen er natuurlijk voor dat je je afvraagt hoe het in vredesnaam kan dat deze gek vrij kon rondlopen. De Britse inlichtingendiensten zijn duidelijk in de fout gegaan. Deze idioot had van de straat geplukt moeten worden en vastgezet moeten worden. Dat dit niet gebeurd is valt de Britse autoriteiten zonder meer aan te rekenen.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

14 reacties

 1. Ritter

  Als gevolg van de massale illegale migratie vanuit de islamitische landen kon deze “vis” vrij rondzwemmen in een steeds groter wordende (islamitische) vijver.

  “Er zijn te veel jihadisten, salafisten (de ideologische bron van het jihadisme) en de sympathisanten die steun verlenen aan de islamitische terroristen.

  De voortvluchtige Salah Abdeslam, de enige overlevende jihadist uit de groep van de Parijse aanslagplegers, kon zich ruim vier maanden schuilhouden in België. Maar hij zat niet de hele tijd in een kelder.

  Kennelijk kon hij zich vrijelijk bewegen.”

  http://www.elsevier.nl/opinie/blog/2016/03/285015-285015/

 2. Ni28

  Wir schaffen das, hoor je niet meer, het bleek een misrekening die nog altijd niet toegegeven wordt. De massa-immigratie gaat door met alle gevaren van dien. De terroristen zijn moslims en wilt je het bestrijden moet je de moslim-invasie stoppen. De door de inlichtingendiensten aangemerkte personen moeten vastgezet worden al hebben zij nog niets gedaan. Zij worden niet voor niets geschaduwd. Is dit tegen de rechten van de mens? Nee, het is tegen de rechten van de terroristen. Die verdienen geen democratische rechten.

 3. Uilenspiegel

  Het wordt nog veel gekker. Elders las ik dat dit figuur net een week terug was uit Libië. Weer een vluchteling die even terug gaat naar het land waaruit hij zogenaamd gevlucht is. Deze oplichters dienen bij terugkomst geweigerd te worden aan de grens.

  1. Peter Selie

   180 graden draai – Wolfgang Schäuble tegen moslimvluchtelingen: ‘Als je Europa niet leuk vindt ga je maar weg’
   Duitse minister nog geen jaar geleden: ‘Moslims zijn een verrijking voor Duitsland’

   door Bas Paternotte

   De Duitse minister van Financiën Wolfgang Schäuble (CDU) heeft donderdag tijdens een paneldiscussie in Berlijn gezegd dat wanneer moslimmigranten niet kunnen aarden in Europa beter weg kunnen gaan. “Er zijn betere plekken in de wereld te vinden om onder de islamitische wet te leven dan Europa.”

   Moslims zijn wat de christen-democraat betreft welkom, mits ‘ze onze manier van leven accepteren’. Dat meldt Politico.

   De draai is opmerkelijk. Vorig jaar zomer – nog geen jaar geleden – zag Schäuble de influx van moslims in Duitsland juist als een medicijn tegen inteelt.

   “Door inteelt zullen we degenereren. Moslims in Duitsland zijn een verrijking voor onze openheid en diversiteit. Kijk maar eens naar de derde generatie Turken, met name de vrouwen. Dat is toch een enorm innoverend potentieel!”

   Het kan verkeren.

 4. Peter Selie

  VIDEO Paul Joseph Watson – Terreuraanslag in Manchester: Wat ze je NIET vertellen . . .

  https://youtu.be/v4vWR5BpDdQ

 5. Wim Vreeswijk

  Trump verklaarde in de Elseviers van vorige week dat de migratie in de VS inmiddels in 3 maanden is teruggelopen met 83% dankzij een veel steviger douanebeleid. Dit zou een groot voorbeeld voor West-Europa moeten zijn. Oost-Europa doet het inmiddels fan-tas-tisch met o % migratie !

 6. Two Ravens Black Kettle

  Jan Terlouw zou graag met een touwtje uit de brievenbus willen
  Zijn epigoon Alexander omarmt Armeense genocide ontkenners maar wil -net als Jan- dat Europa geheel C-Asia, N-Afrika en het M-O opvangt (zolang het maar geen christenen zijn want daar hebben ze een gruwelijke hekel aan)
  In Nederland hebben we geen enkele journalist die hen ooit op het rad legt.
  Zelfs in het corrupte policor BBC land heb je nog een Andrew Neill die nog ooit boos wordt.
  Maar niets van dit allen in NL

  NL
  De hobby club van Deugdzaam Nederland.
  Ze hebben er zelfs een eigen Staatsradio en Staatsmedia en RTL voor gekregen

  En wat horen we vanuit Deugdzaam PO NL
  1. Badkleedjes
  2. Auto rijden is ook gevaarlijk
  3. Katie Hopkins
  4. We moeten Wilders niet in de kaart spelen

  en bovenal

  5. Heel veel Lijkenpissen.

  En morgen gaan we weer alle NL’rs die niet exact als ons denken uitschelden
  Immers Sinterklaas komt er weer aan en in 1073 waren er Kruistochten
  En wij deugen !!

 7. Sniper666

  Kielhalen en vierendelen die vent.

 8. Ruud562

  “Deze idioot had van de straat geplukt moeten worden en vastgezet moeten worden. Dat dit niet gebeurd is valt de Britse autoriteiten zonder meer aan te rekenen.”
  Ben ik helemaal met je eens Michel, maar net zoals die idioten hier ook rondlopen, die fijne mensenrechtenorganisaties blokkeren enig besluit in dezen. Want dat is inhumaan!

 9. Nasrani

  EN weer is de islam de achterliggende ideologie. Wanneer zullen we beseffen dat zolang we in het Westen de islam toestaan, we deze excessen zullen blijven meemaken. We moeten de islam in de huidige vorm verbieden, de enige optie.

  1. Sniper666

   @ Nasrani

   100% eens, zeg het zelf ook altijd.

 10. nienke

  Deze barbaren horen niet in onze westerse wereld thuis, deze ideologie moet verboden worden, wij kunnen wel constant blijven roepen er zijn er maar een paar er wonen nu miljoenen die deze barbaarse ideologie volgen.
  Het leven van de westerlingen wordt totaal ontwricht door deze barbaren.
  Overal in de wereld waar zij zich hebben gevestigd zorgen zij voor chaos, bloedbaden,bomaanslagen, moordpartijen, zelfs jonge kinderen die dol gelukkig met hun ouders zo’n feest bijwonen worden in koele bloede vermoord, hoe barbaars kun je wezen?
  En zo lopen er nog duizenden van dit soort in Europa.

 11. Ali Yas

  Wolfgang Schäuble tegen moslimvluchtelingen: ‘Als je Europa niet leuk vindt ga je maar weg’

  Sommige mensen moet je gewoon nooit vertrouwen. Schäuble is er zo één. Want het gaat namelijk niet om mensen die Europa niet leuk vinden: het gaat om mensen die in Europa de mohammedaanse wet willen invoeren, desnoods (of bij voorkeur) met geweld. Van deze (potentieel) militante figuren hebben we er inmiddels miljoenen. Als Schäuble eerlijk was – wat hij dus niet is – had hij moeten zeggen: wie denkt dat het een goed idee is met geweld de sharia in te voeren, moet weg. En iedereen die met zoveel woorden voor dat geweld pleit, helpen wij een handje.

 12. nienke

  Het westen zorgt zelf voor onze ondergang, na zovele bomaanslagen halen wij dit primitieve woestijn volk nog steeds met miljoenen binnen.
  Onze linkse politici blijven het zeggen dat zij een verrijking voor onze samenleving zijn.
  Nou nou wat een verrijking!!
  Zij ontwrichten de hele westerse wereld alle vrijheden die wij hadden wordt nu beperkt zij zaaien angst en paniek onder de burgers, bij elk leuk evenement moeten een paar duizend politie’s aanwezig zijn om de boel te beveiligen en dan nog presteren deze ratten bomaanslagen met zoveel dodelijke slachtoffers.
  Stop nu eens met ze binnen te halen voor dat het vreselijk te laat zal zijn en zij hetzelfde doen in Europa wat ISIS doet.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.