Fanmail na Manchester: “Doe verdomme je huiswerk!!!!!” Want we schreven niet dat Ariana Grande bij de illuminati zit

“Verdiep je eens in numerologie en de Zionisten. En in New World Order!”

Bij De Dagelijkse Standaard krijgen we veel reacties van lezers. Verreweg de meeste overwegend positief, een enkeling negatief en sommigen zijn zelfs batshit crazy te noemen. Vandaag hadden we een bericht in die laatste categorie van ene Ilonka (achternaam bij de redactie bekend, maar wij willen deze vrouw toch ook een beetje tegen zichzelf beschermen). Zij beschuldigde ons op Facebook een onderdeel van de zogenaamde mainstream media geworden te zijn. We hadden “verdomme” ons “huiswerk!!!!!” niet goed gedaan, deelde ze mee:

ilonka1Wij zijn ons van geen kwaad bewust, dus we waren wel benieuwd waar die Ilonka nu precies op doelde. En nou, toen ging het los hoor:

ilonka2Ja, dom van ons natuurlijk! Iedereen weet dat Dangerous Woman het levenslied is van al die naargeestige illuminati die eigenlijk de wereld overheersen. Kijk maar naar al die willekeurig bij elkaar geraapte aanslagen die ooit op de 22e zijn gepleegd: bewijs van een complot dat illuminati-lid Ariana Grande de bomaanslag op tieners in Manchester gewoon zélf gepleegd heeft.

Maar geloof het of niet: het werd nóg mooier.

ilonka3

Kennelijk was deze aanslag vantevoren al gepland door de plaatselijke politie (kennelijk handlangers van het illuminati-lid Ariana Grande, of iets dergelijks?). En daarna ging de hele complotdenkende koektrommel op: zionisten, new world order, numerologie! Allemaal heel verdacht en allemaal bedoeld om ons domme burgers stilletjes uit te roeien – of niet zo stilletjes, want via getallen geeft de “elite” ons toch allerlei hints mee.

Tenslotte had Ilonka nog een waarschuwing voor ons. Er komt immers nóg een aanslag aan binnenkort.

ilonka4

Dank voor de alertheid. We hadden het in gedachten, meis. We houden het in gedachten…

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

21 reacties

 1. Henk-Jansen

  Enkeltje psychiatrische inrichting. Tsja, wat moet je hier nou over zeggen…

 2. Beukman

  Iemand vertelde me onlangs dat er tijdens de laatste Bilderberg-conferentie al over Manchester werd gefluisterd. Lubbers was daarbij aanwezig, Van Agt, Anja Meulenbelt. Bij wie is het kwartje nog steeds niet gevallen?

 3. van Urk

  Net als de MH17 ramp waar het getal 7 het meest opviel. De Boeing 777 van Malysia airlines werd neergeschoten op 17 juli van de zevende maand in een jaar dat opgeteld weer uitkomt op 7 (2+0+1+4). Die dag was het precies 17 jaar geleden dat deze Boeing op de 17e dag van de 7e maand voor het eerst het luchtruim koos. Het getal 22 is het getal van het lijden, in de bijbel is Jozef vanaf het moment dat hij door zijn broers werd verkocht 22 jaar gescheiden geweest van zijn vader en broers. In de tweede wereldoorlog waren er 22 vernietigingskampen. Het getal 22 geeft meestal de grens van het lijden aan, na deze periode breekt een nieuwe tijd aan. Psalm 22 is het lijdenspsalm. Het getal 9 heeft met duisternis te maken en het staat ook voor slang en baarmoeder. Toen christus aan het kruis hing werd het tot de 9e uur duister. In de Joodse geschiedenis zijn veel rampen op de 9e van de maand gebeurd.

 4. Sniper666

  Dat allerlaatste “Er is een patroon” is wel waar. Islam vormt dit patroon, daar zit de ellende.

  1. van Urk

   De door de illuminatie op touw gezette oorlogen zijn uiteindelijk bedoelt om de wereld te laten schreeuwen om vrede. Dat kan (zeggen zij) alleen maar onder het gezag van een “wereldregering” onder aanvoering van een wereldleider. De illuminatie was de stamvader van het fascisme, anarchisme en het communisme en werden een van de drijvende krachten achter alle Europese oorlogen en revoluties. De grondleggers van het communisme waren Joden onder een valse naam, zoals Karl Marx, Leon Trotski en Vladimir Lenin die respectievelijk Mozes Mardochai, Lev Bronstein en Iljich Oeljanev heetten. Het doel van de illuminatie bestaan van het opheffen van alle regeringen, de vernietiging van het christendom (alle religies moeten b.v. een religie gaan worden. Er is nu al sprake van een chrislam als eerste stap) en de stichting van een wereldregering met “Lucifer” de god der vestingen op de wereldtroon. Ze willen de wereld overheersen via een veelheid van supranationale instellingen en grote economische monopolies. Het systeem van structurele kredietschulden verstrekt de economische afhankelijkheid. Economische afhankelijkheid, uitgeholde onderwijs, manipuleren van de media, libertaire gewoontes en diverse vormen van verslavingen zijn de essentie van de NWO-barbaren. De VN als wereldvereniging, WTO als wereldhandels organisatie en de EU als Europees landenverband zijn kleine opstap modellen van een nog grootsere opzet.

   1. Sniper666

    @ van Urk

    Een vrij oude quote. Wie behoren in uw perceptie tot de “illuminatie”?

    1. van Urk

     Sniper666@ Het zijn in ieder geval mensen (ook wel de nieuwe Romeinen genoemd) die menen dat wij als “gewone man” niet voldoende verstand hebben om over onze lot te kunnen beslissen en te beschikken. Op de Amerikaanse 1 Dollar biljet staat gewoon open bloot duidelijk hun eigen stempel erop met in het latijns geschreven woorden: Annuit Coeptis-Nova Ordo Seclorum hetgeen betekent: aankondiging van de geboorte van de Nieuwe wereldorde, met als stichtingsjaar 1776, van de orde der Illuminaten.

   2. Peter Selie

    Volledig mee eens van Urk, diegenen die u en mij stapel gek noemen hebben niet de moeite gedaan om zich in deze materie te verdiepen, het klikt óók zó ongeloofwaardig. Neem nu eens de vrijmetselaars op de korrel bijv. hoe de Founding Fathers het stratenplan van Washington hebben ontworpen, bij deze lieden draait het ook erg veel om symbolisme.

    1. IJscoman

     Het vaste patroon is om alles aangaande de nieuwe wereldorde en de illuminati belachelijk te maken. Dat is makkelijk (lachers op je hand) en afdoende (niemand gelooft de ‘gelovers’ meer). Het duidt evenwel op een enorm informatietekort bij degenen die alles verwerpen.

     Ik geloof lang niet alles wat er in het conspiracy-wereldje rondzingt. Vooral niet omdat feiten vaak overwoekerd zijn door nepnieuws, paranoia conclusies, leugens van fantasten en uit hun verband gerukte verhalen.

     Toch zit in geschat zo’n 30% van al dit ‘alternatieve nieuws’ een kern van waarheid, die echter steeds weer door overspannen vervolgverhalen dubieus wordt. Alles, tot in het idiote, wordt toegeschreven aan de illuminati. Onzin. Het betekent echter niet dat er geen machtige groep met onderlingen verbindingen zijn die meer invloed hebben op het wereldtoneel dan gewone stervelingen vemoeden.

     Er zijn veel verhalen uit het verleden die inmiddels door feiten gestaafd worden. Veel van de huidige verhalen zullen in de toekomst door feiten onderbouwd worden. Alles honend of ironisch weglachen is een sterk teken van onvermogen en domheid.

     1. Peter Selie

      Ja IJscoman en toen werd het stil, parels voor de zwijnen gooien, zo’n 7 jaar terug werd er frequent gereageerd als of men een oneerbaar voorstel deed aan deze knurften die mij altijd en eeuwig verweten een alu-hoedje te dragen, wanneer er maar iets in die richting werd gepost, het mooiste er aan is dat dit een heel stuk minder geworden is dankzij een voortschrijdend inzicht op deze materie, enfin er zullen altijd mensen zijn die het pas geloven wanneer het té laat is…

  2. Beukman

   Sniperd constateert terecht, echter zonder de reikwijdte daarvan te doorgronden:
   “Islam vormt dit patroon,”

   Wat doet het me goed om op deze plek een paar onverwachte medestanders te treffen!
   Zet de letters van het woord “islam” om in cijfers, maar dan in het 9-tallige stelsel, maar drie keer achter elkaar.
   Zet vervolgens het woord “Alāhā” (Aramees voor Allah) hier precies onder (1 keer), eveneens in het 9-tallig stelsel, en trek van het eerste af.

   Nu komt de moeilijkste stap. “Vertaal” het resultaat, in het 9-tallige stelsel nog steeds dus, naar het alfabet. Maar let op: de letters j en w doen niet mee!

   Zoek nu de tekst op van Lubbers’ Nijmeegse Rede uit 1990, uitgesproken voor een zaal vol met studenten….. of waren het eigenlijk wel studenten? Op internet vind je ooggetuigenverslagen van mensen die niet werden geacht aanwezig te zijn maar het bij toeval waren. Onder meer een Turkse schoonmaker die zijn bril had laten liggen en daarom weer terukwam. Helaas sprak de man niet al te best Nederlands.

   Enfin. Vrijwel direct na het begin van Lubbers’ rede is er een opvallende non-sequitur. Het lijkt alsof Ruud per ongeluk het verkeerde papiertje heeft gepakt. Maar vergelijk nu de eerste vijf woorden van die ogenschijnlijke non-sequitur met het woord dat je eerder hebt afgeleid van het verschil tussen islam en Alāhā.
   Het is duidelijk dat Lubbers een code opzegt.

   Ik weet niet wat het is, ik kan het niet verklaren, als rationeel persoon zoek ik naar verklaringen. Maar alles wat ik nog kon, was huiveren, toen ik hierachter kwam.

   1. Skippybal

    U speekt wartaal…

    1. Beukman

     @Skip

     Die Turkse schoonmaker is trouwens drie dagen na dato teruggekeerd naar zijn geboortedurp in Turkije, een gat zonder telefoon. Na meer dan 30 jaar in Nederland te hebben gewoond. Nog een paar dagen later is dit dorp verzwolgen tijdens een aardverschuiving.
     Het gebeurde op 11 september 1990. Op de dag af 11 jaar voor…..

     Over die aardverschuiving zal je vergeefs berichten zoeken in de MSM.
     Ik denk dat Lubbers maar eens moet worden gedagvaard. Uit Urks filmpje blijkt duidelijk dat hij meer weet. Vermoedelijk ook over komende aanslagen.

     1. van Urk

      Beukman@ Kan wel iets vinden over een overstromingsramp met meer dan vijftig doden dat op 22 (!?) juni 1990 plaats vond in Turkije.

     2. van Urk

      In 1990 voerde de Turkse staat een oorlog tegen heel het Koerdische volk. Veel dorpen werden verwoest door Turkse militairen. Meer dan 5 miljoen koerden uit tweeduizend dorpen waren op de vlucht geslagen. Was die Turkse meneer toevallig geen Turkse Koerd?

    2. van Urk

     Ook wel glossolalie genoemd. De gebruikte woorden zijn voor buitenstaanders onbegrijpelijk en hebben geen overeenkomst met een bestaande taal.

   2. Sniper666

    @ Beukman

    🙂

 5. Ritter

  Zoals Katie Hopkins zegt:

  “KATIE HOPKINS: The politicians now have hundreds of troops protecting them while telling the rest of us to Keep Calm, Stay ‘United’ and Carry On. But who is going to protect OUR kids from the terror THEY let in?”

  http://www.dailymail.co.uk/news/article-4539242/KATIE-HOPKINS-ll-protect-kids-terror.html

 6. HaZ

  Al die cijfertjes,complottheorien, illuminativerhalen. En dat moet allemaal door VVD/CDA/D66/CU ontrafelt worden in de onderhandelingen. Geen wonder (!) dat het zo lang duurt daar. Of zou men bewust aansturen op de datum 22-06-2017 ? Of wellicht ergens in 2022 ? Er zijn mensen onder ons die van de hoed en de rand moeten weten !
  Hoed u voor uw buurman/vrouw…..;-)

 7. Ni28

  Net waarschijnlijk Dan Brown gelezen. Die illuminati moet je echt in de gaten houden. Maar de kans dat het weer moslims zullen zijn is gewoon groter.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.