FVD over VVD-kiezers: “Nu niet janken”

Houd de krokodillentranen maar voor je.

In de aanloop naar de verkiezingen waarschuwden wij van écht rechts andere (quasi-) rechtse kiezers keer op keer dat ze vooral niet in het ‘rechtse’ verhaal van de VVD moesten trappen. De nepliberalen deden weliswaar weer net alsof ze daadwerkelijk rechts waren, maar je moest wel heel, heel dom zijn om daar in te trappen, schreven wij.

Ongelooflijk genoeg blijkt een groot deel van de VVD-kiezers die boodschap gewoon genegeerd te hebben. Daardoor kon die partij toch weer de grootste worden… en zijn die kiezers nu geschokt dat Rutte en co. zaken willen doen met GroenLinks:

VVD in een coalitie met GroenLinks? Voor een groot deel van de lezers toont Rutte zich daarmee doof en blind en speelt stommetje voor zijn achterban. Net als bij de vorige formatie, toen drastische nivelleringsplannen uit de koker van de PvdA de kiezers van Rutte deden steigeren, voorvoelen de VVD-stemmers nu met GroenLinks eenzelfde scenario.

De enige gepaste reactie hierop komt, hoe kan het ook anders, van Forum voor Democratie:

Zo is het maar net. VVD-kiezers kunnen nu wel janken dat ze dit niet gewild hebben, maar ze moeten hun mond maar lekker houden. Steeds weer waarschuwden wij van écht rechts ze ervoor dat Rutte de boel weer zou bedriegen. De man heeft namelijk geen enkel principe.

Toch mocht hij weer met de winst aan de haal gaan. Waarom? Omdat een heel groot aantal kiezers oliedom is. Daarom. Dan kunnen die mensen nu wel tranen met tuiten janken, maar daar trapt helemaal niemand in. Jammer dan jongens, hadden jullie maar verstandiger moeten zijn. Een blinde kon nog zien waar Rutte mee bezig was, maar jullie trapten er voor de zoveelste keer met open ogen in. Als iemand een belastingverhoging verdient zijn jullie het. Het enige jammere is dat wij er ook aan mee moeten betalen.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

37 reacties

 1. swetsnek

  Aan mee betalen ??? dat moeten we eerst nog maar eens zien, 2 miljoen mensen willen dat sowieso al niet dat moeten we niet vergeten .
  Laten we de straat op gaan demonstreren .
  laat links hier mooi voor vliegen zou ik zeggen

 2. swetsnek

  Toch wel interessant om te zien hoe snel Nederland afglijd naar een bedenkelijk niveau met die Rutte .Mochten er nieuwe verkiezingen komen dan hoor die dropveter er zeker niet bij .

 3. L. De Groot

  VVD-kiezers die janken?
  Het zijn juist de PVV’ers die janken en de hele dag door zeiken!

  1. IJscoman

   Ach, L. de Groot zit als VVD’er blijkbaar met smart te wachten op een coalitie met de Groene Khmer, de communistische windmolengekkies onder leiding van snotterbelletje Yasser Fellas. Nou, gefeliciteerd dan maar met deze fijne duurzame keuze.

   1. Freud

    ijscomannetje toch, waar haal je de woorden vandaan? Die stijl, dat sublieme woordgebruik, die rake typering, het is werkelijk adembenemend. Je hebt die meesterlijke inspiratie vast opgedaan door de diep menselijke en gevoelige ontboezemingen van grote geesten als Trump en Duterte.

 4. Guus Geluk

  Volgens mij is FvD gewoon een middenpartij, dus zij is ook niet rechts.

  Het verdriet, gejammer en geklaag van de PVV-stemmer wordt door FvD geprojecteerd op de altijd optimistische liberalen.

  Want de VVD staat niet met lege handen.

  1. IJscoman

   Guusje harkt het FvD vast binnen zijn poorten van deugdzaamheid. Het FvD is wel degelijk rechts hoor Guus. Alleen niet wat jij pleegt te noemen ‘extreem rechts’.

   Voorde rest ben je een tamelijk malle man. Alleen zo’n wereldvreemd zinnetje al zoals ‘….de altijd optimistische liberalen’. Door schandalen (crematoriumkoning Keizer) en het schisma in de partij (weg met GroenLinks) is de partij op dit moment aardig in mineur. Zo meteen staan ze echt helemaal met lege handen.

   1. Guus Geluk

    Baudet wilde zelf niet achter de PVV zitten, omdat FvD een rasechte middenpartij zou wezen, @IJscoman. De partij op zoek naar verbinding.

    http://www.elsevier.nl/nederland/achtergrond/2017/03/thierry-baudet-wil-in-het-midden-zitten-472894/

    Wat de schandalen betreft: die lachen de liberalen allemaal weg. De partij staat nog steeds als een dijk. Je moet het maar kunnen.

    1. Roughwood

     Hoezo staat als een dijk? Die dijk hebben ze de afgelopen regeerperiode alleen maar ondergraven. Veiligheid en justitie? Een zooitje (Opstelten, Van der Steur, Teeven). Onderwijs? Een zooitje (Dekker). Defensie? Een zooitje (Hennis). Volkshuisvesting? Een zooitje (Blok). De zorg? Een zooitje (Schippers). Belastingdienst? Een zooitje (Weekers, Wiebes). Gelukkig is coalitiegenoot PvdA er door de kiezer voor afgestraft. Die Turkse rel kwam voor Rutte als een godsgeschenk. En dan kijkt de kiezer inhoudelijk even niet verder dan zijn neus lang is en trapt er toch weer met beide benen in. Dus heeft Baudet gelijk. Schandalen weglachen? Momenteel valt er bij die alom integere VVD weinig te lachen. Ik hoop van harte dat Eric Smit cum suis de beerput Henry Keizer tot op de bodem uitmesten.

     1. Guus Geluk

      Elke partij wordt na een regeerperiode – met ingrijpende bezuinigingen – afgestraft, @Roughwood. De liberalen lachen al de schandalen weg en worden gewoon weer de grootste – op afstand, met 33 zetels om precies te zijn. En zolang ik niets hoor over de vele PVV-schandalen, wordt hier met twee maten gemeten,

   2. Floris

    “….de altijd optimistische liberalen”
    ———————————————–
    Links en links-liberaal zijn optimistisch in de zin dat ze naïef zijn met betrekking tot de islam en de multicul. Dat geldt inmiddels ook voor de VVD.

    Daarom kan ik de VVD echt niet meer tot rechts rekenen. De VVD is een soort D66 light geworden.

    1. Guus Geluk

     Naar ik meen blijft D66 progressiever dan de VVD.

     1. Floris

      Daarom schrijf ik ook D66 LIGHT. Op het thema van de multicul ontlopen ze elkaar niet veel.

      Daarbij speelt ook mee dat het bedrijfsleven ook pro-multicul is. Dit om voor de hand liggende redenen: goedkope arbeidskrachten en meer omzet.

      Historisch gezien is het zonder precedent, deze omarming van de multicul door zowel het cultureel marxisme als het kapitalisme, de twee oude vijanden van weleer.

     2. Guus Geluk

      Tja, ik denk dat het ook beleid is. In de afgelopen jaren is de VVD in zee gegaan met D66, PvdA en zelfs de ChristenUnie.

 5. Mees

  Dat ”echt rechts” neigt naar extreem rechts en zal blijven hangen in de marge.
  Dat “rechts” waar Michael voorstaat pruimt de Nederlander niet.
  Volgende verkiezing valt de FvD door de mand en ziet het volk dat er een nieuwe elite hun bedreigt.
  Tja het is niet alleen de euro en de islam ….

  1. van Urk

   Mees@ Als het om echt “rechts” gaat wordt er gewoon in de volksmond conservatisme bedoelt en niet een of ander “extreem” gekkigheid. Conservatief zijn en toch met je linkerbeen naar links neigen is gewoon politieke zelfbedrog.

 6. Seneca

  Wij hebben er weer een trolletje bij. Ene L. de Groot. Gefeliciteerd guus en meesje, wat een loser!

  1. Mees

   De loser is Seneca die geweld verheerlijkt.
   Man man een bomaanslag wensen met rechters als doelwit.
   Ziek…

   1. Freud

    Ja Mees, het is erg genoeg maar het blijft fantasie hoor. Dit heet in de psychologie de ontkenningsfase. Het gezonde verstand heeft niet gewonnen in hun ogen. Het is allemaal domheid, fraude en linkse machinatie. Laat ze maar gaan demonstreren op het Malieveld met die zielige man als vlaggendrager. Als dit soort mensen en dan bedoel ik extreem-rechts werkelijk de straat op gaat met hun valse vlaggen, hun tattoos en hun kettingen staat een 10-voudig legioen klaar om hun van het plaveisel te rammen.

    1. IJscoman

     Freud: “Als dit soort mensen en dan bedoel ik extreem-rechts werkelijk de straat op gaat met hun valse vlaggen, hun tattoos en hun kettingen staat een 10-voudig legioen klaar om hun van het plaveisel te rammen.”

     Ingehouden woede die zich een weg naar buiten baant, is een aanslag op je hart Freud. Door je agressie zo duidelijk te tonen laat je ook je masker vallen. Je lijkt verdorie wel een echte tokkie, een kamper die in geweldstermen denkt, een moslim die alles met rammen wil oplossen. Jij zou zelf uitstekend in de extreemrechtse clan passen, je valt totaal niet op.

 7. Beukman

  Lachen dit. In de VS heb je de zgn One Drop Rule, een racistische theorie die erop neer komt dat 1 druppel “zwart” bloed al zo dominant is, dat ook na generaties van doorfokken met blanken de negroïde trekjes nog steeds zichtbaar zijn.

  Zoiets lijkt er aan de hand te zijn met VVD, FvD, – en andere sukkels: één Jesse Klaver is voor hen genoeg om het ganse Kabinet grasgroen te doen kleuren.

  Onzin natuurlijk. Bij het traditionele puur ambachtelijke Hollandse polderwerk doet iedereen wat water in de wijn. De paar dingetjes die Klaver weet binnen te halen, moet hij op zijn beurt kopen door zaken in te leveren waar zijn eigen aanhang minder blij mee zal zijn. Grootmoedigheid en de bereidheid tot samenwerking, dat is waar het landsbelang mee gediend is, niet een dogmatisch geloof in het eigen gelijk!

  https://en.wikipedia.org/wiki/One-drop_rule

  1. IJscoman

   Hahahaha, hahahahahahaha, hahahahahahaha, hahahahahahaha, hahahahahahaha, hahahahahahaha, hahahahahahaha, hahahahahahaha, hahahahahahaha die Beukenoot! “Grootmoedigheid en de bereidheid tot samenwerking, dat is waar het landsbelang mee gediend is”.

   Les 1 uit het propaganda-handboek voor linkse trollen. Hahahaha, hahahahahahaha, hahahahahahaha…..

   1. Beukman

    Zoals ik al schreef: lachen dit, @IJsheilige. Jij zal zelfs na het vreten van één grasspriet groen uitslaan.

 8. rosmalen53

  De kop had beter kunnen zijn pvvers die vinden dat FvDers niet zo moeten janken als dadelijk ineens de aap uit de mouw komt en blijkt dat deze neppartij alleen is opgericht om Wilders zo klein mogelijk te houden .
  Is al te merken aan motie die ze niet steunen,een bange laffe partij die wegrent voor de echte problemen waar Nederland en Europa mee kampt,nl de Islam.
  De wat ‘betere’ onder ons die zich geen tokkie wil voelen en zich wat meer voelt voelt zich dadel7jk flink in het pak genaaid met deze 2 verwaande kwasten

 9. Ni28

  Dat Rutte geen ruggengraat heeft was al de voorgaande 4 lange jaren bewezen. Nu krijgen de kiezers nogmaals de bevestiging. Domkoppen hebben ons opgezadeld met de aanstaande horror. Vier jaar was voor sommigen kennelijk niet genoeg. Alleen zitten de verstandige mensen nu ook mee. Domme VVD kudde. Het enige wat nu zou helpen is herrie in de partij maar ook dat hoef je niet te verwachten met dit volk. En dit alles alleen om de PVV uit de regering te houden. Het gaat helemaal niet om de landsbelang maar alleen partijbelang. Rutte kan beter zijn mond houden.

 10. Ni28

  Beukman lult weer uit zijn nek. Negeren!

 11. Ni28

  Al die linksen hier zouden het nieuws uit Venezuela goed moeten volgen want dat is de goede voorbeeld van wat zij nastreven. Socialisme en iedereen honger op de bazen na.

  1. corfo

   Ni28.
   Al die linksen weten niet waar Venezuela ligt en denken derhalve : dat is de ver van m’n bed show. Wat niet ziet wat niet deert. Die linkse ratten zijn volledig geïndoctrineerd en plaatsen ziekmakende reacties.

   1. Ni28

    Zij willen niet weten waar het ligt.

  2. Mees

   Met zoveel dom gelul win je geen zieltjes.

 12. corfo

  Nog nóóit zo’n vies clubje als de VVD meegemaakt. Lullen alles recht wat krom is.
  Jorritsma overtrad de milieuwetgeving bij het bouwen van haar huis in de polder, Loek Hermans wordt op veel plekken weggeschopt als “niets-kunner”, van Rij voor de rechter als corrupte figuur, v.d. Steur kon totaal niks de ene blunder na de andere, Teeven wist van geen bonnetje (onze crimefighter), Opstelten liet zich door een paar 9 jarige scholiertjes als “niet te oud” kwalificeren; wat een stelletje minkukels. In iedere partij is wel iets dat niet correct is, maar de VVD spant de kroon !!!

  1. Floris

   Aanvulling: Henny Keizer, Neelie Smit-Poes, Jan Franssen (180.000 bijbanen), Gerrit Zalm, Wilma ververs, Ricardo Offermans en nog veel meer kleine diefjes.

 13. Sniper666

  De gemiddelde VVD stemmer heeft of een kort (defect) geheugen, of stemt bewust op een grote dievenbende.

 14. hans-e-pans

  Horen, Zien en Zwijgen, denk niet dat het rijtje compleet is.

  Denk dat er nog wel een bij kan.

  Horen, Zien, Zwijgen en Liegen.

 15. Mars020

  Linkse nichten lopen altijd te blèren, dat alle PVV stemmers dom zijn. Volgens mij zijn VVD stemmers nog veel achterlijker. Zelfs een ezel stoot zichzelf maar 1 keer aan dezelfde steen. Groen Links is een partijtje, waar geile jonge huppelkutjes massaal achteraan lopen te rennen. Voor de rest hebben vele moslims op deze partij gestemd om hun uitkeringen veilig te stellen. Al met al niet veel snugger volk, wat op de laatstgenoemde twee partijen heeft gestemd. Pechthold van D66 zou zijn eigen moeder nog verkopen om in de regering te komen. Als hij daarvoor al zijn zogenaamde principes overboord moet gooien, vind hij dat totaal geen probleem.
  Dus Lul De Groot, Beukmannetje, Guus Ongeluk en psychiatrisch patiënt Freud, veel plezier met jullie slinkse geleuter. Dankzij figuren als jullie, zitten wij al jaren opgescheept met kansparels uit het Rifgebergte. Als het aan jullie ligt, moeten de sluizen nog veel verder open, zodat de delen van Nederland, die nog niet zijn verpest door de islam ook naar de klote gaan.

 16. Lex

  Tja de vrees en angst voor een Ultragroen kabinet word elke week groter en groter. Steeds meer en meer mensen vooral VVD kiezers hebben inmiddels een kater overgehouden van Hun VVD stel.

  Go had ik toch maar op de PVV gestemd of FVD.

  Nu zitten we straks in de ellende een ultra link groen kabinet dat vooral oog heeft voor de vergroening van nederland.

  De burgers zijn natuurlijk de klos.

  Hogere energie rekeningen.
  uitmelken van de automobilist “Rekening rijden”
  Bromfiets scooter rijders die hun vervoersmiddel moeten verruilen voor een elektrische bromfiets. In steeds meer steden gaat de Bromfiets met brandstofmotor in de ban.

  Nadeel is dat de accesradius bij dure modellen maximaal 130KM is. Daar sta je dan met je prachtige dure elektrische scooter.

  Dat de groene energie dure windmolen parken waar heel veel belastinggeld in gaat zitten in plaats van dat de expotante en investeerders het betalen.

  Waarom verkopen ze geen aandelen of andere waarde papieren iedereen kan dan een klein stukje windmolen in bezit krijgen. De milieu freaken zullen staat te dringen.

  Kortom wat staat ons te wachten. Met welk geld worden de GroenLinks idealen betaald.
  Teenkosten van wat.

  Wie weet bezuinigingen om de idioten GroenLinks idealen te kunnen realiseren.

  Ik hoop nog zo dat dit kabinet er niet gaat komen. Mocht het er toch komen dan zo snel mogelijk een kabinetscrisis en val.

  Dan kunnen we opnieuw naar de stembus voor een echt kabinet.

 17. Chris Schoneveld

  Forum van Democratie kan hier enorm van profiteren want bij het voortijdig stranden van een groen/rechts kabinet zal de VVD hard worden afgerekend en zal het Forum bij een nieuwe verkiezing een enorme toestroom van oud VVD stemmers krijgen.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.