Ja hoor: Sylvana vindt het vandaag ‘voorspelbaar’ dat PVV’ers graag ‘NSB’-vlaggen kopen

Ze zegt nog net niet letterlijk dat alle PVV’ers NSB’ers zijn, maar het scheelt weinig.

Vandaag is de dag dat we onze vrijheid vieren. De dag waarop we dankbaar zijn dat vrijheidshaters als Anton Mussert en zijn NSB het hier gelukkig niet voor het zeggen hebben gekregen, en dat we allemaal onze eigen idealen kunnen nastreven. Er is dan ook geen grotere tegenstelling mogelijk dan tussen de termen “NSB” en “vrijheid”, maar toch heeft onze Sylvana Simons het voor elkaar gekregen om die op krankzinnige wijze te linken.

Ze vond het namelijk ontzettend nodig om een artikel van het AD te delen op haar Facebookpagina, waarin wordt gemeld dat de verkoop van de Prinsenvlag, de vlag die in Nederland tot 1937 gevoerd werd, de afgelopen tijd weer toeneemt. Hoewel die vlag een veelal mooie geschiedenis heeft, was die echter ook in trek bij NSB’ers: zij hadden meer met de oranje-wit-blauwe vlag dan met de rood-wit-blauwe. Sylvana zou Sylvana natuurlijk niet zijn als ze niet eventjes zou melden dat het ontzettend voorspelbaar is dat juist PVV’ers deze vlag vaak kopen:

Voor deze vrouw zijn PVV’ers immers het ultieme kwaad, en waarmee kun je zulke islamofoben nou beter vergelijken dan met nationaal-socialisten? Precies, nergens mee!

En dat terwijl dit aanhangers van de partij zijn die zich als geen ander hard maakt voor onze vrijheid, onze soevereiniteit en onafhankelijkheid van welk ander land dan ook. Als er één partij is die niet staat toe te kijken als Nederland langzaam maar zeker bestuurd gaat worden vanuit Berlijn, Parijs of Brussel, is het – houd je vast Sylvana – de Partij voor de Vrijheid wel. Niet zo gek hè, met zo’n naam? Niet bepaald de eerste mensen die je met vrijheidshaters als NSB’ers zou vergelijken dus, maar goed: langzamerhand worden ook Sylvana’s uitspraken wel een tikkeltje voorspelbaar.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

47 reacties

 1. HW

  Dan zal Sylvana binnenkort wel rondlopen met de zwarte IS vlag.

 2. Ritter

  “Verkoop omstreden ‘NSB-vlag’ in de lift:

  De Prinsenvlag is geen NSB vlag!

  De kop van het AD is daarom nepnieuws. Mensen die alleen de kop van het artikel lezen krijgen op deze manier een compleet verkeerd idee van deze vlag. En misschien is dat precies de bedoeling van het AD.

  1. Guus Geluk

   Het Algemeen Dagblad zegt helemaal niet dat de Prinsenvlag een NSB-vlag is. NSB-vlag staat tussen aanhalingstekens.

   1. van Urk

    Inderdaad met aanhalingstekens. Zo is Sylvana met aanhalingstekens ook een Nederlander.

    1. DAlmeloo

     u bedoeld Neandertaler neem ik aan?

 3. Ni28

  Heeft S.S. weer in haar glazenbol gekeken of wat voodoo of zo iets gepleegd?

 4. Duckday

  Zolang we aandacht besteden aan deze vrouw blijft zij onzin uit kramen Gewoon geen aandacht besteden aan zulke onzin Als zulke personen het niet naar hun zin hebben wat belet ze om te vertrekken Maar deze vrouw is zo voorspelbaar dat ze dat niet zal doen
  ze is zo afhankelijk van die witte die kan ze niet missen en waarschijnlijk komt ze een hoop tekort vandaar steeds aandacht zoeken

 5. Adriaan

  @DDS, wanneer stoppen jullie u eens met nog meer onzin over dit volkomen gestoorde wijf te publiceren. Ze geilt hier enorm op. Geef haar alsjeblieft geen podium. Zwijg dat wijf toch dood. En misschien gaat ze dan wel dood.

 6. Barbera

  Voor opgesteld, vindt Silvana geen aardige dame maar mocht zij binnenkort het loodje leggen door toedoen van een of andere gestoorde gek dan is DDS daarmede debet aan.
  Dat demoniseren gaat maar door en door.

  1. swetsnek

   o o wat ben je een verschrikkelijk kortzichtig randdebieltje om DDS daar de schuld van te geven
   Maar los van dat snap niet waarom jij hier dan reageert blijf lekker bij Joop dat is jou stekkie dusssssssssssss

   1. Barbera

    Tja, tis wel de waarheid.
    Wie is hier kortzichtig, gelijk vanuit gaan dat Joop mijn plaats is.
    Nooit geweest en ook geen behoefte swetsnek…

    1. swetsnek

     Jou mening is nog lang geen waarheid laten we dat even voorop stellen .
     De waarheid ligt altijd ergens in het midden.de vrijheid van meningsuiting is daarom om zeer belangrijk .
     Dat Simons dit allemaal mag zeggen zegt veel over links.
     Word tijd dat zij voor het gerecht wordt gedaagd.

    2. BMFidel3

     De waarheid? U maakt vage toespelingen op iets dat heel misschien wel maar naar alle waarschijnlijkheid niet zou kunnen gebeuren en u noemt dat de waarheid. Ik denk dat DDS lezers haar eerder vermakelijk vinden dan dat ze haar willen liquideren. Ze zijn gewoon bezorgd over haar geestelijke gesteldheid.

   2. DAlmeloo

    bam die zit bingo

 7. van Urk

  De prinsenvlag is een Nederlands historisch vlag. Ze werden oorspronkelijk gevoerd door de Orangisten (prins gezinden) tijdens de 80 jarige oorlog. Eigenlijk was deze vlag de originele nationale driekleur. Deze kleuren staan ook op de vlag van New York City (nieuw Amsterdam) en diende het ook als basis van de oude Zuid-Afrikaanse vlag. Eigenlijk is het een onschuldig vlag met een slecht verleden (VOC, Apartheid, NSB) over zich heen. En daarom is het zoals gewoonlijk bij onze goedvolk weer “fout”.

  1. Barbera

   Die vlag stinkt maar dat ruik je niet als je elke dag in de vis en de coke zit als rechtgeaarde Urker 🙂

   1. van Urk

    Barbera@ Laat die coke maar achterwege. Ik vindt het juist stinken als je zegt dat je over de top Nederlandse bent maar toch over zo,n weinig nationaal historisch besef beschikt. Ons roots ligt bij de prinsenvlag als symbool van onze vrijheid tegen de Spaanse bezetting.

    1. swetsnek

     Die barb heeft een IQ dat nog lager ligt dan Bonny kom je buiten spelen niet meer op reageren urk

   2. Anna

    Barbera. Prinsenvlag is geen vlag van en door NSB. U vervalst de geschiedenis.

   3. Anna

    Beukman. Uw vergelijking is wel erg veraf van de realiteit.

  2. Beukman

   @Urk
   Ja, en het hakenkruis is gewoon een onschuldig runenteken. Leuk voor op je pet of als motiefje op je overhemd!

   1. van Urk

    Beukman@ Hakenkruis oftewel Aum-of Om teken is volgens mij een Hindoestaans heilig symbool. Maar niemand van deze linkse zeurkouzen die de tempels ging slopen.

   2. Anna

    Beukman. Uw vergelijking is wel erg veraf van de realiteit.

   3. Kodi

    De swastika uit de Indus beschaving een Runenschrift karakter? Dom, dommer, domst, Beukie!

 8. Vabis

  De Prinsenvlag staat al de gehele dag fier in mijn tuin te wapperen, knappe jongen die dit mij gaat verbieden, en zeker die zwarte sloerie S.S. niet.

  1. Barbera

   Je staat wel mooi voor paal, gelukkig is dit internet en kun je er van alles neer plempen.
   Vandaag Doutzen en Wilders op bezoek gehad.
   Doutzen blijft vannacht en Geert gaat na het eten weer braaf naar zijn bunker.
   Morgen te zien op Shownieuws….

   1. Guus Geluk

    Barbera heeft humor en daarvoor mijn complimenten.

    1. Floris

     Een kinderhand is gauw gevuld.

     1. swetsnek

      de vraag is welke floris hahahahaha

   2. Anna

    Barbera. Dat in Nederland een politicus in een “bunker” moet leven omdat hij met de dood wordt bedreigd door links/moslims kan de democratie en rechtsstaat ondermijnen.

 9. Guus Geluk

  Een kritische noot zo nu en dan is op z’n plaats, maar ga toch niet eindeloos door over Sylvana Simons en Anne Fleur Dekker. Stop ermee, @DDS.

  1. van Urk

   Je staat net zo voor paal als je de rijzende zon (WO2) in je tuin hebt of de Chinese vlag (Mao) of onze huidige vlag (politionele acties). En de vlag van Israel is al helemaal taboe onder het linkse volk. Laat die zeurkouzen gewoon ophouden om alles te associeren met “slecht of fout”. Je kan met de prinsenvlag ook onschuldig laten zien dat je gewoon oranjegezind bent.

   1. Guus Geluk

    Sylvana Simons is politiek niet relevant, @van urk, dus waarom is haar mening dan zo belangrijk? Simons en haar partijtje werden op 15 maart 2017 in mootjes gehakt en toch schijnt haar opinie voor rechts Nederland van het grootste belang te wezen.

 10. Ali Yas

  Het is niet zeldzaam dat mensen anderen uitschelden voor wat ze zelf zijn. Silvana is duidelijk een racist, ze heeft een rekening te vereffenen met blanke mannen. Dat doel heiligt alle middelen, waaronder demonisering. Weet je wie daar ook heel goed in waren?

  1. van Urk

   Trouwens was de echte NSB vlag zwart (boven) rood (beneden) met een wapen in het midden met de tekst NSB.

  2. Kodi

   Zielige Sylvana ziet er ook wat blankjes uit. Niet helemaal een zuivere Maron, dus een zuivere afstammeling van zwarte slaven. Spelen schuldgevoelens over haar afstamming van slavenhouders haar parten. Daar hoeven nagenoeg alle blanke Nederlanders hier in ons land nou niet om te malen, want zij zijn de afstammelingen van degenen die niet naar de koloniën gingen, maar hier bleven.

 11. swetsnek

  MMM als ik dit zo lees hahaha dan is Barbera degene die de eerste moorden zal beginnen let op mijn woorden
  Lijkt mij dat ze achter het hek moet hahahahaha Barb toch

 12. Floris

  Het is absurd om de PVV met de NSB te vergelijken. De NSB bestond uit een stelletje collaborateurs met een buitenlandse agressor, de PVV staat zuiver voor Nederlandse normen en waarden en wil Nederland beschermen tegen de agressor van deze tijd: de islam.

  De betere vergelijking is om de linkse islam-collaborateurs NSBers te noemen.

  1. Kodi

   Geheel mee eens.

 13. nienke

  Dit mens heeft schijnbaar niets te doen de hele dag, alle tijd om elke keer een nieuw verhaaltje te verzinnen, ga eens hard werken mens.
  Misselijkmakend stuk verdriet.

 14. cmsuijkerbuijk

  Het is niet eens de “NSB” vlag. Die ziet er zó uit: http://assets.catawiki.nl/assets/2014/12/19/f/a/6/fa6601c8-875d-11e4-84cd-e3d6f9e013e7.jpg
  Lijkt er dus niet eens in de verste verte op!

 15. rosmalen53

  BLANKE ,RIJKE WITTE mannen vind ze wel prima,vooral als ze flink rijk zijn net als dat vriendje van d’r met dat prietpraatprogramma op RTL 4 ook zo’n figuur die een hekel heeft aan alles waar het woordje zwart voor staat en vooral aan zwarte piet maar ondertussen wel een dikbetaalde,vette carriere aan Nederland te danken heeft

 16. Verlazques

  Dat mokkel heeft nog steeds niet door dat het haar soort (zich niet willen aanpassen aan de Nederlandse cultuur) is die deze racistische problemen veroorzaken. Gek dat je nooit iets hoort uit de Molukse, Cinese of andere gemeenschappen. Overigens waren de negers zelf met de Arabieren de grootste slavenhandelaars.

 17. Kalar

  DDS stop met dit geestelijk gestoord persoon een podium te bieden.

  1. National Man Of Mystery

   Nou, dat mag je wel zeggen. wat heeft het voor nut om dit rare mens aan de schandpaal te klampen? dan zijn we net zo slecht bezig als “links” Nederland. ik zou het daarom erg op prijs stellen (DDS) als Sylvana Simons niet zo als klaagmuur gebruikt werd. progressie zou de dagelijkse standaard moeten zijn;D

 18. Sniper666

  Ze is zelf een vlag op een modderschuit.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.