Ja hoor: Sylvana vindt het vandaag 'voorspelbaar' dat PVV'ers graag 'NSB'-vlaggen kopen

Geen categoriemei 05 2017, 18:00
Ze zegt nog net niet letterlijk dat alle PVV'ers NSB'ers zijn, maar het scheelt weinig.
Vandaag is de dag dat we onze vrijheid vieren. De dag waarop we dankbaar zijn dat vrijheidshaters als Anton Mussert en zijn NSB het hier gelukkig niet voor het zeggen hebben gekregen, en dat we allemaal onze eigen idealen kunnen nastreven. Er is dan ook geen grotere tegenstelling mogelijk dan tussen de termen "NSB" en "vrijheid", maar toch heeft onze Sylvana Simons het voor elkaar gekregen om die op krankzinnige wijze te linken.
Ze vond het namelijk ontzettend nodig om een artikel van het AD te delen op haar Facebookpagina, waarin wordt gemeld dat de verkoop van de Prinsenvlag, de vlag die in Nederland tot 1937 gevoerd werd, de afgelopen tijd weer toeneemt. Hoewel die vlag een veelal mooie geschiedenis heeft, was die echter ook in trek bij NSB'ers: zij hadden meer met de oranje-wit-blauwe vlag dan met de rood-wit-blauwe. Sylvana zou Sylvana natuurlijk niet zijn als ze niet eventjes zou melden dat het ontzettend voorspelbaar is dat juist PVV'ers deze vlag vaak kopen:
Voor deze vrouw zijn PVV'ers immers het ultieme kwaad, en waarmee kun je zulke islamofoben nou beter vergelijken dan met nationaal-socialisten? Precies, nergens mee!
En dat terwijl dit aanhangers van de partij zijn die zich als geen ander hard maakt voor onze vrijheid, onze soevereiniteit en onafhankelijkheid van welk ander land dan ook. Als er één partij is die niet staat toe te kijken als Nederland langzaam maar zeker bestuurd gaat worden vanuit Berlijn, Parijs of Brussel, is het - houd je vast Sylvana - de Partij voor de Vrijheid wel. Niet zo gek hè, met zo'n naam? Niet bepaald de eerste mensen die je met vrijheidshaters als NSB'ers zou vergelijken dus, maar goed: langzamerhand worden ook Sylvana's uitspraken wel een tikkeltje voorspelbaar.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten