snapshot4

Jesse Klaver huilt krokodillentranen over formatie en wijst ChristenUnie aan als logisch alternatief

Geen categoriemei 18 2017, 12:30
Het theaterspel van de formatie heeft gisteravond en vandaag hoogtepunten bereikt. Jesse Klaver hield gisteravond een meetup met zijn leden/stemmers/fans/groupies om uit te leggen waarom de formatie is mislukt. Zoals Geert Wilders en Thierry Baudet gisteren al terecht aanwezen, was het vanaf het begin natuurlijk al duidelijk waarom het zou gaan mislukken.
''Er waren helaas te grote verschillen'' meldde elke formatiepartner. Goh! De meetup was dan natuurlijk niets meer dan een soort theaterstuk waarin Klaver probeert te doen alsof die echt anders is en verantwoording af wil leggen. Verantwoording ontlopen is erg, maar verantwoording veinzen is net zo slecht.
''Ik voel mij er goed klote over'' geeft de Jessias aan. Natuurlijk Jesse, daar geloven we helemaal niets van. In bed stappen met drie rechtse partijen als guurlinkse groep zou natuurlijk het einde betekenen van de loopbaan van Klaver. Dat zag hij zelf ook wel in. Nog een ongeloofwaardig statement in het toneelstukje dat we nu zo goed kennen van onze jonge linkse kameraad.
Wat Jesse Klaver vandaag betoogde was weliswaar nog ongeloofwaardiger. Volgens de partijleider van GroenLinks moeten er nu gesprekken komen tussen partijen die ''elkaar de minste blokkades opleggen''. Hij wees toen naar de ChristenUnie en, komt die hoor...de SP. Dat is toch te lachwekkend voor woorden. Spreken over partijen die elkaar minder blokkades opleggen en dan een linkse partij aanwijzen en een nog linksere partij dan GroenLinks zelf om te gaan praten met rechtse partijen over immigratie. En dan ook nog betere resultaten verwachten? Dan ben je niet helemaal lekker, droom verder.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten