Jihad-drugslab gevonden in Limburg: pillen voor watjes-jihadisten

Geen categoriemei 10 2017, 9:00
In Brunssum is een drugslab gevonden waar pillen worden gemaakt voor jihadisten in het Midden-Oosten.
Je zou denken dat drugs verboden zijn voor radicale moslims, maar niets is minder waar. Deze 'IS-pillen' zorgen er namelijk voor dat ze lange tijd wakker kunnen blijven én dat het gemakkelijker is om andere mensen te doden. Bij de inval, die in april van dit jaar plaatsvond, werden er "vele tienduizenden" pillen gevonden... en genoeg amfetamine om "nog eens 300.000 pillen te maken."
Met andere woorden, ISIS-slachters gebruiken massaal drugs omdat ze anders a) niet wakker kunnen blijven of b) de moed niet hebben om onschuldige gevangen op brute wijze te vermoorden. Het zijn niet alleen brute massamoordenaars, maar nog watjes ook. Het doet een beetje denken aan de verhalen over Himmler, die flauw zou zijn gevallen toen hij een massa-executie van joden bijwoonde... maar vervolgens wel doorging met het plannen van de holocaust.
Een lafhartige inborst gemengd met een vreselijke bloeddorst; dat beschrijft de gemiddelde ISIS-jihadist.
Hoewel het natuurlijk vreselijk is dat deze pillen werden gevonden in Nederland, blijkt dat de autoriteiten ze alleen maar op het spoor kwamen dankzij het onderzoek van andere landen. In 2016 en 2017 vond de Griekse politie miljoenen pillen in havensteden. Na die vondsten ontdekten internationale opsporingsdiensten vervolgens dat de meeste van deze pillen geproduceerd waren in... ons kleine kikkerlandje.
Zaak is nu om uit te zoeken wie die pillen produceert, en deze mensen daarna te vervolgen wegens betrokkenheid bij terrorisme. Pak ze dus maar aan op basis van drugshandel én terreur; bij elkaar genomen kun je er dan voor zorgen dat deze gekken de rest van hun leven niet meer vrijkomen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten