Lekker dan! Broertje van Manchester-jihadist blijkt ook terrorist: wilde VN-chef in Tripoli omleggen

De aanslag in Manchester begint langzaam in de achteruitkijkspiegel te geraken, maar nu pas wordt duidelijk hoe groot de waanzin was die heerste rondom Salman Abedi en zijn directe omgeving. Zo’n beetje iedereen in zijn omgeving bleek een jihadist – een statement dat andermaal wordt gelardeerd nu duidelijk is dat zijn broertje bijna een hoge VN-functionaris om het leven had gebracht in Libië.

Als het kalf verdronken is, dempt men de put. Een spreekwoord dat z’n kracht nog maar eens bewijst na de recente dodelijke aanslag in Manchester waarbij 22 mensen om het leven kwamen. Er waren namelijk al jaren signalen dat terrorist Salman Abedi en de hele club in zijn omgeving voor geen ene meter deugde, maar pas nu een concert van Ariana Grande uitliep in een bloedbad grijpen veiligheidsdiensten in.

Dat doen ze onder anderen door Hashem Abedi – Salmans 20-jarige broertje – op te pakken en zijn doopceel te lichten. En dan blijkt dat Salman bepaald niet de enige terrorist van de familie was. Het had namelijk maar een haartje gescheeld, of Hashem had de baas van ene Verenigde Naties-missie in Libië in koelen bloede vermood:

“The younger brother of Manchester suicide bomber Salman Abedi was planning an attack on a United Nations special envoy.

Reports claim Hashem Abedi, 20, had plotted to assassinate Martin Kobler, the head of the UN Support Mission in Libya, during a visit to Tripoli earlier this year.

The terrorist cell were thought to be in the later stages of the plan, but it was foiled before it could be executed.”

Ook lijkt het er sterk op dat het Hashem was die de materialen voor de bom had gekocht die uiteindelijk is afgegaan in Manchester afgelopen week. Hashem zit nu vast in een armoedige Libische gevangeniscel en zal vermoedelijk snel worden uitgeleverd aan het Verenigd Koninkrijk. Allemaal heel prima dat deze terrorist naar het zich laat aanzien de straf gaat krijgen die hij verdient.

Maarrr… waarom komt die boel pas in beweging nadat er reeds 22 mensen zijn omgekomen in Manchester? Als men eens wat minder laks en naïef was geweest en sneller had gereageerd op signalen die al jaren werden uitgezonden rondom de Abedi-familie, dan had een vredig popconcert voor kinderen gewoon een vredig popconcert voor kinderen kunnen blijven.

 

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

4 reacties

 1. Ritter

  Als de politieke elite weigert de illegale moslim immigratie af te remmen is Noord/West Europa verloren.

  Het “leger” jihadisten groeit ieder jaar en je ziet het in de straten van Noord/West Europa dat moslims steeds meer openlijk hun islam gaan uitdragen en eisen gaan stellen.

  Huge scale of terror threat revealed: UK home to 23,000 jihadists
  https://www.thetimes.co.uk/article/huge-scale-of-terror-threat-revealed-uk-home-to-23-000-jihadists-3zvn58mhq

  Op een gegeven moment is er te weinig politie om al deze verdachte islamitische activiteiten in de gaten te houden.

  In mijn buurt zie ik steeds meer zeer kleine meisjes die hoofddoekjes dragen. Vroeger zag je dat nooit. Ook scholen waar christelijke feestdagen zijn afgeschaft omdat een groot deel van de leerlingen moslim is. Enzovoorts.

  Ook vormen zich meer islamitische partijen (zoals in Nederland DENK) die de cultuur en westerse waarden/levenswijze aanvallen en tradities onderuit wil halen.

  Kortom, Noord/West Europa islamiseert steeds verder.

 2. van Urk

  De hele moslimfamilie bestaan gewoon uit actieve en inactieve terroristen. Kijk maar hoe islamitisch stil het weer was na de aanslag in Manchester. Ze verdedigen elkaar alleen maar door te zeggen dat zij niks aan hun broeders of zusters gemerkt hebben. De enige die de waarheid wel wist te vertellen was deze man: http://www.dagelijksestandaard.nl/2017/04/franse-ex-moslim-is-woedend-op-laffe-regering-staatsgevaarlijke-moslims-moeten-worden-uitgezet/

 3. meanstreak2099

  ik ben bang dat west europa al verloren is gezien het feit dat ze de meeste syrigangers of moslim extremisten niet kunnen oppakken omdat ze niks volgens de wet nog niks hebben gedaan.
  ik hoop dat ze dat snel gaan wijzigen maar ik ben bang dat dat niet gaat gebeuren door geroep van moslims die zeggen dat dit rascisme is

 4. Nasrani

  Engeland krijgt wat het verdiend. Ongelimiteerd moslims binnen halen, alle vrijheden gunnen maar geen regels en eisen stellen. Eigen schuld zullen we maar zeggen. Pas wanneer er meer aanslagen volgen zal de publieke opninie zich tegen de islam gaan keren en zijn aanhangers. Hoop dat dat ook hier gaat gebeuren.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.