Obama liet Franse partijen bespioneren, steunt Macron, maar links huilt dat RUSLAND de verkiezingen beïnvloedt

Geen categoriemei 06 2017, 15:00
De hypocrisie van links is stuitend.
Ah ja, daar gaan we weer. Emmanuel Macron wordt gehackt, waardoor enkele onverkwikkelijke daden ontmaskerd worden, en wat doen hij en zijn linkse bondgenoten? Heel gemakkelijk: ze geven Rusland de schuld. Want de kwaadaardige Russische beer "bemoeit" zich met de Franse verkiezingen! En dat kan echt niet! Waar haalt een buitenlandse mogendheid het lef vandaan?
https://twitter.com/schestowitz/status/860634302115184642
https://twitter.com/Russian_trolls/status/860633470569254916
https://twitter.com/On_Politike/status/860707504409456640
https://twitter.com/Graceann319/status/860634655405592576
Wat dat soort reacties van linkse raddraaiers zo interessant maakt is dat ze er geen enkel probleem mee hebben dat Barack Obama zijn steun publiekelijk heeft uitgesproken voor Macron. Dát mag wel. Maar als Poetin Le Pen zou steunen -- wat hij overigens niet heeft gedaan -- nou ja, dát is verboden. Maar waarom eigenlijk? Waar komt die dubbele moraal vandaan?
https://twitter.com/wikileaks/status/860204537998708736
En dit is niet de enige manier waarop Obama de Franse politiek beïnvloedt. Eerder bleek uit gelekte documenten al dat hij als president de CIA opdracht had gegeven om documenten te stelen van Franse partijen. Dát mag wel, maar wee je gebeente als Rusland mogelijk iets doet. Dan is het huis opeens te klein en wordt de aanval vol ingezet.
Waarom? Het antwoord laat zich raden: Obama steunt politiekcorrecte linkse politici. Die mogen alles doen om te winnen. Maar als niet-politiekcorrecte partijen of regeringen ook iets doen is het verboten.
En dan nog iets. Waar haalt links de kennis eigenlijk vandaan om Rusland hiervoor de schuld te geven? Als Poetin de verkiezingen echt wilde beïnvloeden had hij deze documenten een week of zelfs een maand geleden vrijgegeven, niet nú. De kans dat ze nu nog impact hebben op de verkiezingsuitslag is namelijk nihil. Macron gaat morgen 'gewoon' winnen. Deze documenten doen daar niets aan af.
De kans is dan ook groot dat er een stel hackers achter zit met weinig kennis van de politiek. Zeg maar, een gezelschap van 4Chan dat denkt de politieke kennis niet heeft om te begrijpen dat zoiets nu online zetten totaal geen verschil meer maakt. Dat is de enige logische conclusie. Links begrijpt dat ook, maar hé, het is veel leuker en prettiger om Poetin de schuld maar weer te geven.
Ik ben niet blind voor Ruslands negatieve impact in Oost-Europa en het Midden-Oosten, maar dit paranoïde gehuilebalk van hypocriet-links moet maar eens afgelopen zijn. Poetin heeft niets te maken met dit lek en als iemand zich op ongeoorloofde wijze bemoeit met de Franse verkiezingen dan is het de linkse held Obama. Oh, én de boven-ons-gestelden van de EU, natuurlijk, die Le Pen publiekelijk beledigd hebben. Maar dat mag dan weer wel. Als GoedVolks zijnde zijn zij immers ver verheven boven de normale regels en afspraken.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten