Sunny Bergman draait door: roept mensen op om ‘bewijs’ te verzamelen voor rechtszaak tegen Zwarte Piet

Triester dan dit wordt het niet.

Zwarte Piet-haters gaan echt steeds verder. Kijk maar. Dit plaatste het opperhoofd van de politiekcorrecte beweging vandaag op Facebook:

Screen Shot 2017-05-08 at 17.03.07

Het zal niemand verbazen dat haar ‘vrienden’ met veel passie reageren op haar oproep. Zwarte Piet moet immers he-le-gaar kapot. Het liefst vandaag nog! Ja, het is dan slechts mei, maar hé, hoe eerder de oorlog tegen Zwarte Piet dit jaar begint, hoe beter!

Screen Shot 2017-05-08 at 17.04.50

GeenStijl veegt dan ook geheel terecht de vloer aan met Bergman en haar soortgenoten. Zoals ‘Zentgraaff’ de hetze samenvat:

Of u dus even plaatjes van noeste middenstanders die gewoon gezellig pietjes in de etalage zet op wilt sturen, want dat zijn nazi’s en die moeten dus voor het gerecht gesleept worden. Iedereen weet immers (of nouja, in de binnenwereld van de gekke activisten) dat het Grote Leed gestopt wordt als we stalinistische censuur krijgen voor getinte fictieve figuurtjes in de openbare ruimte.

Slechte enkele dagen nadat we Bevrijdingsdag gevierd hebben is links dus een hetze begonnen tegen GeenStijl (dat kapot moet want seksistisch) én tegen Zwarte Piet. Nog even en één van Neerlands grootste websites moet adverteerders smeken om alsjeblieft terug te komen (nou zal dat wel goed komen, deze controverse heeft GS alleen maar heel veel gratis aandacht opgeleverd) en het kleinbedrijf moet zich verweren in een rechtszaak tegen beschuldigingen van racisme omdat ze een eeuwenoud Nederlands feest durven te vieren.

Wat een weelde he, die ‘vrijheid’ in Nederland?


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

11 reacties

 1. van Urk

  Tsjonge, tsjonge. Wat heeft die Spaanse migrant nu weer uitgevreten da hij voor het gerecht moet? Opmerkelijk dat een Spaanse zwarte man, die eeuwenlang in ons landje iedereen aan het lachen heeft gemaakt, het land zo spoedig moet gaan verlaten (liefst met Iberia airlines i.p.v. langzame stoomboot) terwijl een Afrikaanse nieuwkomer die de boel hier eventjes kwam terroriseren gewoon mag blijven.

 2. Ruud562

  Dat wijf met haar aanhang hoort thuis in een gesloten inrichting, en wel voorgoed!

 3. Ni28

  Het ergste is dat onze overheid hier niets aan doet en daarmee steunt zij deze raddraaiers. Het feest zelf wordt dus vanuit de overheid de nek omgedraaid want donkere mensen mogen alles. Onze overheid maakt eigen cultuur kapot. Geven wij onze stem aan deze mensen om dat te doen? Ik geloof het niet.

  1. van Urk

   Ni28@ En dan wordt er op een laffe manier gezegd: Zie je wel dat je niet zonder ons overheid kunt! Jullie volk maken zelf iets moois kapot als het sinterklaasfeest.

   1. Ni28

    Zij zeggen dat het geen zaak voor de overheid is maar stimuleren wel instanties zoals scholen om het feest kapot te maken. Deze overheid is er niet voor ons maar voor de vreemde culturen.

 4. toetssteen

  Kan iemand mevrouw Bergman vertellen dat ebbenhoutkleurige Piet een fictie figuur is die refereert aan de raven van Wodan. Die vogels luisterden ook aan schoorstenen om Wodan op zijn vliegende paard in te lichten.

  1. Isolde

   Daar zou ik aan willen toevoegen dat de fluisterende Gertrudes de vuige listen der Stuifmeligen met schaaf en luister tegelijkertijd opschoorden tot kwispedoor en ruigrok.
   Als u begrijpt wat ik bedoel.

   1. Blowing Bubbles

    🙂 U bent beide lid van een geheim genootschap dat de voor Christelijke cultuur levend probeert te houden?

 5. HaZ

  Ik geloof dat het hoog tijd wordt voor een passende ludieke actie tegen het Zwarte Pieten azijnpissersgilde. Misschien kunnen we de Limburgse koempels, uiteraard met kolenzwart gezicht, overhalen om een protestmars richting Den Haag te verzorgen en
  onderweg zwarte drop te strooien voor de “witte” kindertjes……

 6. DennisEijs

  Sjors en sjimmie ook in de ban? Welk ‘bewijs’ zou er dan moeten zijn? Behalve dan dat sommige kneusjes dat vinden. Maar laat ze er maar mee komen, kan ik ook weer een keertje schaterlachen.

 7. Sniper666

  Zelf heb ik vrij veel moeite met de opkomst van ramadan en suikerfeest. Dat is nou echt een vreemde ongezonde gewoonte die bij wet verboden moet worden. Waarom staat de medische wereld niet massaal te trappelen om dit gebruik te ontraden. Het is slecht voor een mensenlichaam, richt schade aan. Daarnaast is het een gebruik dat totaal niet past in onze Nederlandse cultuur.

  WEG MET RAMADAN EN SUIKERFEEST !!!

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.