Duitse agentes zijn ten einde raad: durven ‘diverse’ wijken niet in, worden steevast “politiehoer” genoemd

Hele wijken in Duitsland zijn no-go areas geworden voor de politie, en wat voor wijken dat zijn laat men daar geen onduidelijkheid over bestaan.

Het gaat steeds slechter met de behandeling van onze ordebewakers: waar agent vroeger een baan was waarbij je misschien niet altijd even vriendelijk, maar in ieder geval met respect werd behandeld, is het nu een regelrechte hondenbaan geworden. En dat is nog lichtjes uitgedrukt: het is geen geheim dat in alle takken van hulpverlening – brandweer, ambulancepersoneel en dus ook politie – geweld tegen hen steeds vaker voorkomt.

Dat dat probleem niet exclusief in Nederland maar ook in vele andere Europese landen voorkomt wordt wel duidelijk na de zoveelste noodkreet van agenten in Duitsland. Of beter gezegd: agentes. Tania Kambouri schreef een boek over haar 14 jaar aan ervaring bij de politie, en haar verhaal is niet mals. Ze vertelt over de harde realiteit die zij en haar collega’s dagelijks meemaken in het Ruhrgebied, in het westen van Duitsland. Er zijn daar steeds meer wijken waar ze simpelweg niet meer patriouilleren omdat dat niet meer veilig kan, of in ieder geval altijd met meerdere wagens heengaan.

De reden voor deze angst laat zich wel raden:

Kambouri zegt dat de overlast vooral wordt veroorzaakt door jonge mannen, met hun wortels in islamitische landen. “Ze zijn gewend dat de politie hard optreedt en snel geweld gebruikt. Zo werkt het hier in Duitsland niet. Hier mag dat niet en ik zou ook niet willen dat we een politiestaat worden. Maar de manier waarop we nu worden behandeld, dat kan ook niet.”

Het wordt nog erger:

Ook het gebrek aan respect tegenover vrouwen stoort haar. “Het komt voor dat mensen de politie bellen en dan weigeren door mij geholpen te worden.”

Oftewel: er heerst een totaal gebrek aan respect voor de politie – en dan met name vrouwelijke agenten – bij islamitische jongemannen, die een steeds groter deel van de bevolking vormen in dat soort wijken. Daarbij schiet Tania’s eigen stad Bochum er nog eens negatief bovenuit: de steden in het Ruhrgebied zijn al niet de gezelligste van Duitsland, maar Bochum spant toch wel de kroon wat dat betreft. Ze wordt er “echt heel vaak” uitgemaakt voor “politiehoer”, wat natuurlijk niet bepaald motiverend werkt.

Reden genoeg dus voor onze oosterburen om eens serieus na te gaan denken over de manier waarop ze met dit soort politie- en vrouwenhaters omgaan. Mochten ze onverwachts een oplossing vinden, dan moeten wij die hier maar snel overnemen: ook in ons eigen land is agent namelijk allang geen baan waar je echt vrolijk van wordt.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

70 reacties

 1. poison

  Er is maar een oplossing: Oppakken die gasten en het land uit. PUNT!!!

  1. Ritter

   “oppakken” is dweilen met de kraan open. Je moet de “kraan” dichtdraaien; er moet dus een stopt komen op de (illegale) massa immigratie

   Het gevolg van de massa immigratie uit de islamitische landen begint steeds meer zichtbaar te worden op de straten van Noord/West Europa.

   Als er geen stopt komt op de (illegale) massa immigratie (onder het mom van “vluchtelingen”) zal het van kwaad tot erger worden.

   Meer “no-go” gebieden; meer eerwraak gevallen; meer vrouwenbesnijdenissen; meer kinderhuwelijken; meer islamitische terreur aanslagen; enzovoorts.

   We zien dat het aantal wijken waarin de autochtone bevolking word vervangen door migranten toeneemt. En in veel van die wijken raakt de politie haar gezag kwijt.

   Geen wonder dus dat de Oost Europese landen dit in eigen land willen voorkomen en hun grenzen sluiten voor de massa immigratie uit de islamitische landen.

   Iraanse mensenrechtenactiviste: ‘Vrouwen, pas op voor het islamisme!’
   http://www.nporadio1.nl/homepage/4604-iraanse-mensenrechtenactiviste-vrouwen-pas-op-voor-het-islamisme

   1. Kodi

    Het zijn geen vluchtelingen, maar invasiërs. Deze instroom moet worden bezien als een ons vijandig gezinde invasie- en bezettingsmacht en alzo ook als militair object te worden uitgeschakeld en teruggedrongen uit Europa vandaan.

    1. Ritter

     Kodi

     Inderdaad.

     De meeste z.g “vluchtelingen” zijn geen echte vluchtelingen die veiligheid zoeken maar illegale immigranten die om economische redenen (lees gratis huizen en ruime uitkeringen) naar Noord/West Europa komen en daarvoor de asielprocedure misbruiken op kosten van de belastingbetaler.

     Zelfs de Syriërs die oorspronkelijk uit oorlogsgebied komen, reizen door meer dan 6 veilige landen naar Noord/West Europa. Vaak vanuit veilige landen in de regio zoals Turkije en Libanon.

     Vluchtelingenpolitiek is ‘het grootste bedrog van de 21e eeuw’
     https://wnl.tv/2017/04/02/vluchtelingenpolitiek-is-grootste-oplichterij-21e-eeuw/

 2. DutchDropveter

  Oplossing is heel simpel, groepeer je als politie orgaan en spreek af gewoon geweld te gaan gebruiken als dit nodig is, dus zeg maar buiten het wetboek om.

  Als een individu dat doet dan hang je, doet een groep van een paar honderd man dit, dan moet de politiek wel reageren. Probleem is het lijkt wel alsof we sinds de 21e eeuw geen ballen meer hebben en enkel rubberen stoeptegels aan het neerleggen zijn.

  Ik wil wel eens weten hoe die jonge mannen reageren als ze neer geknuppeld worden door een voor hun minderwaardige vrouw; direct heel zijn “status” tussen de andere islamieten naar de galemieze.

  1. DutchDropveter

   of te wel, importeer je de islam dan krijg je de politiestaat er gratis bij. Zo wil links het toch?

 3. SlimK1nd

  Gek is dat? Ik lees juist in het NRC dat er reden is voor jubel ende joechei? Duitsland gaat een hele leuke, tolerante, diverse Moskee openen waar homo’s, transgenders, Shia en Sunni welkom zijn. De Imam is zelfs een vrouw?
  https://twitter.com/SlimK1nd/status/875604410272948228

  1. DutchDropveter

   Ik heb nog wat gevonden over de NRC;

   Egeria, de investeringsmaatschappij van de familie Brenninkmeijer
   Heeft NRC in handen gehad, dit was puur om NRC zonder problemen onder het paraplu-tje van het vlaamse mediahuis te krijgen

   Zelfs ons belasting geld heeft daar aan mee gewerkt via: Stichting Democratie en Media
   En wie is daar de voorzitter?

   In september 2012 werd Alex Brenninkmeijer voorzitter van de stichting.

   Dit is een poging om onze media te verlinksen en het land rechts af te maken niks meer niks minder. Ik ben zeer benieuwd naar alle verbindingen die het Mediahuis heeft met Brussel, iets zegt dat dit stinkt!

   1. DutchDropveter

    En dan graaf je wat dieper en kom je uit bij Nienke Venema de directeur van die stichting, neem gerust een kijkje op haar twitter https://twitter.com/venema

    Dit heeft niks maar dan ook helemaal niks met democratie te maken maar met propaganda

    1. DutchDropveter

     ze maken het wel heel makkelijk;
     https://www.stdem.org/2016/04/19/european-press-prize-2016/

     Blijbaar zijn deze overnamens in heel Europa gaande, en zo wordt de opinie in de media dus compleet gestuurd en gefilterd.. ik ben even sprakeloos…

    2. Kodi

     Beurt dit sujet van een Nienke Venema ook nog subsidie voor het faciliteren van onze ondergang? M.a.w.: Bedrijft zij gesubsidieerd landverraad?

     1. DutchDropveter

      Ja deze stichting krijgt geld van onze overheid. Wat mij opvalt is dat ze in diverse (economisch sterke) landen binnen de EU sinds 2003 allerlei overnames zijn gedaan via stichtingen en dit allemaal naar een ander vaak links media bedrijf leiden. Dit stinkt!

     2. DutchDropveter

      Nog een “klein” dingetje

      Mediahuis heetf de afdeling Corelio, welke oa ATV en TV oost maken en beheren, reeds is daar TV Limburg (stilletjes) aan toegevoegd, Amsterdam stemt al extreem links (door media) zou het in de thuishaven van de PVV (limburg) ook lukken? Just Saying!

   2. Sniper666

    @ DD

    Lezen dit boek. –> GEKOCHTE JOURNALISTEN ~ UDO ULFKOTTE

    Ik heb niet het idee dat het hier anders werkt.

    1. DutchDropveter

     Wat meer zitten zoeken naar de man achter het Media Huis
     en wat direct opvalt al zijn “partners” komen van het Xaveriuscollege af een Jezuïeten school. Ik ben normaal niet van het complot zoeken maar dit stinkt in dolby surround om deze personen heen.

     Ik hoop dat er van de Telegraaf nog wat over blijft mocht het overgenomen worden door deze viespeuken uit België

     1. Sniper666

      @ DD

      Misschien als je zoekt naar de connectie tussen Media Huis en financiële stichtingen van linkse signatuur?

  2. Peter Selie

   Ja net zoiets als de Jezuïeten Paus Franciscus een gemengd geloof de chrislam propagandeert.

   https://www.infowars.com/in-new-york-pope-francis-embraced-chrislam-and-laid-a-foundation-for-a-one-world-religion/

  3. swetsnek

   Ook fijn blijven lezen dat kutblad doeiiiiiiiii

 4. Peter Selie

  Het wil nog maar niet inzinken bij de deugmensen dat het autochtone volk stapje voor stapje wordt vervangen door hoofdzakelijk Afrikaanse asielparasieten, terwijl het uitzettingsbeleid van de regering zó stroperig is en zich beroept op internationale overeenkomsten en verdragen, het gevoerde EU asiel en immigratiebeleid sneeuwt gewoon de nationale asielpolitiek onder. Doordat de sleutels van de soevereine staat der Nederlanden aan Brussel overhandigd zijn kan men de volksvertegenwoordigers niet ter verantwoording roepen. Feitelijk heeft stemmen geen enkele zin meer, je stemt dit en je krijgt niet waarop een realistische, islam-kritische kiezer op zit te wachten. De vijand van Dhr. Wilders en zijn partij is de politieke correctheid van de reguliere politieke partijen, een stalinistisch onderdrukkend politiek systeem, afhankelijk van een rioolstelsel vol met parasitaire bureaucraten die de burger via de wetgeving opdringt met islamisering en massa migratie die ook Nederland overspoeld.

  1. Kodi

   Igitur si vis pacem parabellem.

   Als de Europeanen willen voorkomen niet zoals de Indianen volledig gemariginaliseerd als museumstuk in verdwaalde reservaten willen eindigen zullen zij zich moeten gaan organiseren en bewapenen. Anders dan voor de Poorten van Wenen zullen wij niet de overheden met ons hebben. Maar tegen ons.

   1. Peter Selie

    Ben van mening beste Kodi dat men voorbij het punt van no return is, het megalomane nazi project EU is over generaties heengegaan, schoolkinderen worden reeds in pre school geïndoctrineerd door cultuur Marxistische ideeën van hoofdzakelijk linkse juffen, de politiek is gewoon helemaal links n.m.m. en dat hebben we kunnen constateren toen in september 2012 de PvdA & VVD samen een meerderheidscoalitie sloten. De partij ideologie wordt alleen voor verkiezingen en campagnes breed uitgedragen, zodat het electoraat het idee wordt gegeven dat ze wat te kiezen hebben, helaas wil dit maar niet inzinken bij grofweg de helft van het electoraat. Net zoals de Amerikaanse presidentsverkiezingen, het Oekraïne associatieverdrag en Brexit draaide het om 1 belangrijk ding namelijk het asiel en de migratie problematiek. Wil niet al te somber klinken maar wanneer de EU in zijn huidige vorm niet uiteen valt dan is men gewoon verloren, de islamisering is gewoon een tool om 1 federale totalitaire staat te maken, en niet zoals velen denken dat de elite zo graag een geïslamiseerd Europa wil hebben maar het is een gereedschap voor burgeroorlogen of een totale revolutie zodat de elite eindelijk kunnen doen waarvan hun voorouders van hebben gedroomd.

    Nazi Bilderberger Zbigniew Brzeziński: Het is makkelijker om een ​​miljoen mensen te doden … dan het is om ze te controleren.

 5. Kodi

  Zijn die diverse wijken toevallig ook de omgevolkte wijken met veel diversiteit? Dan graag minder diversiteit!

 6. Standaardbinnen

  Belediging van een ambtenaar in functie is ook in Duitsland strafbaar. Ik kan niet veel geloof hechten aan dit artikel.

  1. DutchDropveter

   Voor je pas net onder je steen bent gekropen, de meeste rechters tegenwoordig hebben willen vaak rekening houden met de cultuur van de overtreder en gaan er allerlei factoren bij halen die technisch gezien niks afdoen aan ons rechtsysteem. Met andere woorden, de rechter is niet neutraal anders handel je niet zo, iedereen is gelijk behalve als je islamiet bent..

   1. Kodi

    Rekening houden met de cultuur van de overtreder door die rechters; Dat is toch al dagelijkse praktijk.

    Hieronder een gevalletje van de volledige verkniptheid van een rechter in Oostenrijk:

    In Oostenrijk heeft een beroepshof de uitspraak van een lagere rechtbank herroepen. Het gaat om een onverkwikkelijke verkrachtingszaak waarbij een Irakese asielzoeker zich in een Weens zwembad had vergrepen aan een tienjarig jongetje. De advocaat van de dader pleitte dat zijn cliënt wellicht niet had begrepen dat het jongetje ‘nee’ had gezegd toen de Irakees zijn seksuele lusten op hem botvierde.
    http://www.hln.be/hln/nl/34662/Vluchtelingencrisis/article/detail/2935324/2016/10/22/Begreep-Irakese-verkrachter-wel-dat-jongetje-10-nee-zei-Proces-moet-worden-overgedaan.dhtml

  2. Stanly2000

   Het blijven ontkennen van dit soort trollen is gewoon misdadig. Men verkoopt zijn land niet eens maar schenk het zo weg aan deze waanzinnige fanaten.

   1. Kodi

    Hoe noemden wij eens de collaborateurs met een ons vijandig gezinde buitenlandse bezettingsmacht? Toen moesten zij daarover nog rekenschap afleggen. Hoog tijd dit linkse landverraderskartel voor te dagen voor het gericht en af te voeren naar het gesticht!

 7. Ritter

  Hieronder is een docu van de (linkse) ZDF.

  Het gaat om de slechte integratie van moslim jongeren die in Duitsland zijn geboren.

  De docu geeft een somber beeld. De islamitische jongeren stellen hun islam boven de Duitse grondwet.

  ZDF – Islam – Effects on Germany
  https://youtu.be/KVWAIKoatWM

  1. Kodi

   Zijn we gelijk bij de kern van het probleem: De Islam wil onze waarden niet delen. Toen niet, nu niet, nooit. Hier niet, daar niet, nergens. De Islam zal nimmer inpasbaar en nimmer integreerbaar zijn. En daarom zullen de wegen tussen Europa en de Islam moeten scheiden.

   1. Standaardbinnen

    Ik meen dat we meneer Islam daarover krachtig moeten berispen.

    1. Stanly2000

     Moet deze opmerking leuk bedoeld zijn? Dan sla je de plank faliekant mis, IWAB.

    2. Kodi

     De Islam is het virus en de volgelingen zijn de dragers daarvan.
     Of de Islam is het opiaat en de volgelingen zijn de verslaafden daaraan.

     Alle reden om de Islam op veilige afstand buiten Europa te houden.

     Hun Middeleeuwse achterlijkheid vieren ze maar bot op het Arabischisch schiereiland of zo, hun natuurlijke habitat, waar bijvoorbeeld het stenigen van vrouwen al 14 eeuwen groot volksvermaak is en nog 14 eeuwen zo zal blijven.

    3. Sniper666

     @ standaardtrol

     islam is geen meneer. Zo’n titel moet je verdienen. Het hele spul over de kling jagen!

     1. Floris

      De trol heeft geen argumenten en tracht hetgeen Kodi schrijft te ridiculiseren.

      Het is in feite een teken van onmacht.

 8. Peter Selie

  http://quotes.lifehack.org/media/quotes/quote-George-Orwell-power-is-not-a-means-it-is-50485.png

  Er worden geen dictaturen gevestigd, om een revolutie op te zetten; er wordt een revolutie geregeld om een dictatuur te creëren..

  -George Orwell

 9. corfo

  Iedereen, zowel links- als rechtsdenkend, kan op dit forum z’n mening kwijt, maar ’t helpt niks mensen ! Sommigen adviseren : “Flikker die islamieten het land uit !” Met deze oproep, waarmee ik het overigens helemaal eens ben, haalt u zich de toorn van de linksdenkenden op de nek. Linksdenkenden die álles prima vinden wat er met/in hun landje gebeurt. maar de hierdoor ontstane gróte problemen wegkijken en -lachen. En dat ook nog eens in een landje dat zichzelf niet meer kan/mag besturen maar afhankelijk is van een bezopen Luxemburger, met z’n glibberige maatjes.

  1. Kodi

   Oriana Fallaci herkende al vroeg het verwoestende potentieel van de islam op Europa. De beroemde Italiaanse journaliste en schrijfster Oriana Fallaci was een van de bekendste islamcritici van Italië en waarschuwde al vroegtijdig – al jaren voor het ontwaken van de wereldwijde islamkritiek – voor het beschavingsontwrichtende en wereldveroverende karakter van de islam.

   “Moslims nemen de macht in onze landen over. Ze ontwrichten onze waarden, onze wetten en onze culturen” – Oriana Fallaci.

   Net als alle islamcritici werd ook zij – die als 10-jarig meisje in de ondergrondse tegen Mussolini vocht – door de linkse voorstanders van de islamisering belasterd en met processen wegens zogenaamd racisme en belediging overstelpt. Ze wendde zich van haar geliefde Italië af en leefde tot haar dood in september 2006 teruggetrokken in New York, waar ze de aanslag op de Twin Towers op 9/11 meemaakte.

   De linksen zijn de primaire infectie en het eigenlijke gevaar

   Wat ze destijds nog niet duidelijk herkende zoals we nu weten, is, dat de islamisering van Europa niet zonder de handelwijze en het actieve toedoen van de Europese linksen kon beginnen. Hun hegemonie in de media, de geesteswetenschappen en sociale wetenschappen en in de politiek, hun haat tegen de Europese nationale staten, tegen de christelijk-Joodse wortels van Europa en de Europese burgerstaat is de eigenlijke ziekte, waar ons continent en al die landen aan lijden, die men over het algemeen onder het begrip “westerse wereld” schaart.

   De linksen van nu zijn de eigenlijke primaire infectie van de westerse staatslichamen, als men dit oeroude maatschappijbegrip wil gebruiken. Zij, de linksen, die het Westen niet op de knieën konden krijgen door verwoestende wereldoorlogen of verkiezingen, proberen dit tegenwoordig door de grootste bevolkingsuitwisseling te ensceneren die de geschiedenis ooit heeft gezien.

   Ze proberen hun oorspronkelijke bevolkingen door het binnenhalen van een onvoorstelbaar groot aantal wat betreft cultuur, beschaving en religie niet met het Avondland te verenigen immigranten zo ver “uit te dunnen” (citaat van Joschka Fischer), totdat deze minderheden in hun eigen land geworden zijn en daarmee via verkiezingen door de immigrantenmeerderheid van de macht beroofd kunnen worden. Deze tactiek van de linksen is ook de verklaring voor de wereldwijde collaboratie met de islam.

   In deze schandalige collaboratie hebben de linksen een bondgenootschap met de duivel zelf gesloten. De islam haalt immers alles overhoop wat de kern van de linkse ideologie uitmaakt: gelijkheid van alle mensen, gelijkheid van man en vrouw, gelijkheid van alle geslachtelijke oriënteringen, afschaffing van de uitbuiting van de mensen door de mensen – dit alles wordt door de islam bestreden. En desondanks collaboreren linksen met hun ergste vijanden om met hun hulp hun eigen droom van een communistische wereldstaat te realiseren, die ze noch door hun 150-jarige overtuigingsarbeid noch door talloze grote en kleine oorlogen konden bereiken.

   De islam is slechts de secundaire infectie

   Daarmee is de islamisering van het Westen een door de linksen bewerkstelligde, potentieel dodelijke secundaire infectie, waarachter ze zich heel lang doeltreffend wisten te verbergen. Meer nog: Tegen de terechte kritiek op de islam konden ze zich lange tijd voordoen als schijnbare voorvechters van mensenrechten en beschermers van “religieuze minderheden” en stelden zich beschermend voor mensenrechtenschendingen op, die ze zelf gecreëerd hebben. Erger nog: Schijnheilig gebruikten ze hun misdaden, die voor de opkomst van de islam in de westerse landen nooit in die mate voorkwamen (zoals eermoorden, gedwongen huwelijken, extreme immigrantencriminaliteit) en schoven deze misdaden in de schoenen van de oorspronkelijke Europeanen met het argument dat deze te weinig zouden doen voor de integratie van de hier naartoe gehaalde moslims en dat ze deze zouden buitensluiten uit de samenleving. Maar het was precies omgekeerd: De islam verbiedt iedere vorm van integratie in niet-islamitische landen. De bewijzen daarvoor zijn verpletterend.

   Dit infame spelletje is nu afgelopen. De linksen zijn ontmaskerd als de eigenlijke vernietigers van onze liberale en democratische samenleving. Des te erger woeden ze nu in hun media en vanuit de parlementen tegen alle islamcritici, demoniseren deze als nazi´s en islamhaters – en vergeten daarbij dat Marx zelf een van de grootste islamcritici was. Hij vatte deze politieke religie op typische marxistische wijze samen:

   “De koran en de op hem stoelende islamitische wetgeving reduceren geografie en etnografie van de verschillende volkeren tot de simpele en gemakkelijke tweedeling in gelovigen en ongelovigen. De ongelovige is ´harby´, d.w.z. de vijand. De islam veracht de natie van de ongelovigen en schept een toestand van permanente vijandigheid tussen moslims en ongelovigen” – KARL MARX

   Linksen werken op westerse staatslichamen als HIV-virussen: Ze verzakken hun immuunsysteem

   Linksen werken als HIV-virussen op westerse staatslichamen. Het is hun taak het immuunsysteem van het lichaam via de besmetting van een dodelijke indringer te misleiden en het afweermechanisme niet op deze indringer, maar op zichzelf te richten.
   Deze vergelijking zou vermoedelijk ook de Romeinse politicus Cicero gekozen hebben, mits het bestaan van virussen en die van het lichaamseigen afweersysteem in zijn tijd bekend geweest zouden zijn. Want ook hij was zich meer dan bewust van het vernietigende effect van het “verraad van binnenuit”- zoals hij het noemde – op het voortbestaan van een natie. Hij noemde deze interne verraders terecht “de ware pest”:

   “Een natie kan zijn narren overleven – en zelfs haar meest ambitieuze burgers. Maar ze kan het verraad van binnenuit niet overleven. Een vijand voor de poorten is minder gevaarlijk, want hij is bekend en draagt voor iedereen zichtbaar zijn vlaggen.

   Maar de verrader beweegt zich vrij binnen de stadmuren, zijn achterbakse gefluister ruist door alle straatjes en wordt zelfs gehoord in de ruimtes van de regering. Want de verrader treedt niet als zodanig in verschijning: hij spreekt de vertrouwde taal, hij heeft een vertrouwd gezicht, hij maakt gebruik van vertrouwde argumenten en hij appelleert aan de gemeenheid, die diep verborgen in de harten van alle mensen rust.

   Hij werkt er naartoe dat de ziel een natie vervuilt. Hij gaat ´s nachts zijn gang – stiekem en anoniem – totdat de pijlers van de natie ondermijnd zijn. Hij infecteert de het publieke lichaam van de natie dusdanig, totdat deze zijn verdedigingskrachten is kwijtgeraakt. Wees niet zo bang voor de moordenaar, wees bang voor de verrader. Hij is de ware pest!”

   De linksen hebben handig van de islam gebruik gemaaktom de aandacht van zichzelf af te leiden. Ook wij islamcritici zijn een tijdlang in hun verstopspel gestonken en hebben onze kritiek in het begin uitsluitend tegen de islam gericht – waarbij opgemerkt dient te worden, dat niets van datgene waarvan wij deze patriarchale en totalitaire ideologie met een genocidale oriëntatie beschuldigingen, ook maar een beetje moet worden teruggenomen.

   De linksen hebben zich handig achter de islam verstopt,wiens aanhangers zichzelf in de orde van grootte van 55 miljoen (55.000.000) immigranten Europa binnengesluisd hadden.

   De linksen hebben heel handig al diegenen aangevallendie deze toestanden bekritiseerden ( zoals eermoorden, gedwongen huwelijken, de invloed van de sharia in de samenleving, extreem hoge immigrantencriminaliteit, Duitserhaat van de kant van islamitische immigranten, etc.), die pas bewerkstelligd werden door deze linksen.

   Gemeen schoven ze de door de islam in de westerse landen gecreëerde burgeroorlogachtige toestanden diegenen in de schoenen die deze bekritiseren en leiden daarbij de aandacht af van diegenen die hiervoor eigenlijk verantwoordelijk zijn: zijzelf.

   Overduidelijk wordt dit linkse afleidingsspel aan de hand van de huidige discussie in de door de linksen beheerste media en bij linkse politici m.b.t. het thema van de Mohammed-video uit de Verenigde Staten. Linkse commentatoren en “terreurdeskundigen” beweren immers allemaal serieus, dat diegenen, die zich opstellen tegenover de islamitische terreur, net zo erg zouden zijn als zij, die de terreur in naam van Allah uitoefenen. Daarmee draaien ze oorzaak en gevolg om en maken slachtoffers van daders en daders van slachtoffers.

   Precies zo functioneert het HIV-virus. We weten wat er aan het einde van een HIV-infectie staat: de dood van de patiënt. Daarom:

   Wie de islamisering wil stoppen, moet eerst links uit de macht ontzetten.

   1. Peter Selie

    Door Pamela Hemelrijk

    18 december 2005

    Op gevaar af dat u uw buik inmiddels boordevol heeft van gezeik over de multiculturele samenleving, wil ik u toch iets vertellen wat u nog niet weet. Namelijk dat de massale moslim-immigratie naar West-Europa niet zomaar uit de lucht is komen vallen. Zij is een rechtstreeks gevolg van een Europese richtlijn, die in 1975 geruisloos is bekokstoofd.

    Aanleiding was de oliecrisis van 1973. Uit angst dat de oliekraan voorgoed dicht zou gaan, is toen op Europees niveau besloten om een “Euro-Arabische Dialoog” op gang te brengen met de OPEC-landen. Deze EAD kreeg een permanent hoofdkwartier in Parijs, en organiseerde overal ter wereld congressen, waar afgevaardigden van de toenmalige EEG zich beijverden om de Arabische olieboeren te vriend te houden.

    In juni 1975 rolde daar een convenant uit, waarvan wij nu met z’n allen nog steeds de zure vruchten plukken: 200 zaakgelastigden namen in Straatsburg, met algemene stemmen, een resolutie aan. Uit naam van de hele toenmalige Europese gemeenschap. Het was een tijd van moordende consensus: in heel West-Europa waren toen sociaal-democraten aan de macht, en van oppositie was nauwelijks sprake. De geestelijke vader van de tekst, de Belg Tijl De Declercq, mocht dan een christen-democraat zijn, hij was ook zo links als een deur, en een warm voorstander van totalitarisme. Hij ijverde bijvoorbeeld ook driftig voor innige vriendschapsbanden met de Sovjet-Unie. Het is deze Resolutie van Straatsburg (onthoud die naam!) waarvoor Pim en Theo met hun leven hebben geboet, zou je kunnen zeggen.

    In het document belooft de EEG om voortaan de Arabische immigratie actief te bevorderen, en de nieuwkomers ruim baan te geven om hun cultuur naar Europa te exporteren. De tekst benadrukt “de grote verrijking, die het Arabisch cultuurgoed ons te bieden heeft, vooral op het gebied van normen en waarden”, en draagt de lidstaten op om aan de verspreiding “de hoogste prioriteit” te geven. De pers moet worden ingeschakeld “om een gunstig klimaat te scheppen voor de immigranten”, en de academische wereld moet worden gemotiveerd “om de nadruk te leggen op de positieve bijdrage van de Arabische cultuur aan de ontwikkeling van Europa”. Geld moet worden uitgetrokken om de oprichting van moskeeën, Islamscholen, centra voor Arabische cultuur en wetenschappelijke instituten ter bestudering van de Islam te stimuleren. Het staat allemaal zwart op wit. Sinds 1975. Dankzij ons onvolprezen Europarlement.

    Verrek, nou begrijp ik ineens waarom Wouter Bos van mening is dat er “meer moskeeën bijgebouwd moeten worden”! Geen wonder dat Samir A. steeds wordt vrijgelaten: als er iemand bezig is de Arabische way of life te exporteren is hij het wel, geef toe, en wij hebben zwart op wit beloofd daaraan de hoogste prioriteit te geven! Het verklaart ook waarom zelfs Beberkindertjes hier – voor het eerst van hun leven – Arabische les kregen, bij wijze van “onderwijs in eigen taal”. Andere smaken hadden we namelijk niet.

    Het verklaart ook waarom er hier te lande al tien jaar een literatuurprijs bestaat, waarvoor uitsluitend auteurs met een Marokkaanse of Arabische achtergrond in aanmerking komen. De “El-Hizra-prijs” heet dat ding, en hij wordt gefinancierd door het Rijk. Als je hem wint wordt je manuscript op staatskosten uitgegeven, en je krijgt een geldbedrag. Alles is welkom, ook song- en rapteksten, mits het maar door Marokkanen of Arabieren is vervaardigd. Zelfs als je Nederlands niet machtig bent is dat geen bezwaar: dan lever je je proza gewoon in het Arabisch of Tamazight in. Sinds 1992 zijn er zo 70 auteurs bekroond. Het is dit “steuntje in de rug”, zoals de El Hizra website het uitdrukt, waaraan schrijvers als Abdelkader Benali, Khalid Boudou en Mohammed Benzakour hun carrière danken. Met name Benzakour bleek al spoedig een kat in een zak te zijn: medio 2001 werd hij er bij de Volkskrant als columnist uitgegooid wegens plagiaat. Maar sindsdien heeft hij er zowaar alweer twee nieuwe prijzen bijgekregen: de Zilveren Zebra 2001 – “wegens zijn opvallende, in enkele jaren opgebouwde oeuvre” (zeer opvallend, zegt u dat wel) – en de Journalisten Vredesprijs 2005. Plagiaat of niet, de verbreiding van het Arabisch cultuurgoed krijgt hier inderdaad de hoogste prioriteit, dat is een ding wat zeker is. Nederland is nou eenmaal altijd het braafste jongetje van de klas geweest als het op Europese richtlijnen aankwam.

    Jarenlang heb ik me afgevraagd hoe het mogelijk was dat onze autoriteiten, zonder uitzondering, allemaal letterlijk dezelfde zoetsappige cliché’s bezigden als het over moslim-immigratie ging. Niet alleen hier, maar in heel West-Europa! Nooit eerder, zelfs niet toen half Suriname naar de Bijlmer verkaste, had ik er eentje horen lullen over “onderwijs met behoud van eigen taal en cultuur”, of “verrijking van de samenleving”. En nu deden ze het ineens allemáál! Ze leken wel gehypnotiseerd!

    Maar nu begrijp ik het: ze voeren al 30 jaar gehoorzaam de Resolutie van Straatsburg uit! Het is Europees beleid! Oil voor Immigration, als het ware! Voor zover ik nog niet Islamofoob was, ben ik het nu. Eurofoob was ik al lang, en terecht, dat blijkt maar weer. Heer ontferm u over ons, en over de zelfmoordmaniakken in ons Europarlement.

    (Voor wie geïnteresseerd is in bronnen: lees “Eurabia, The Euro-Arab Axis” van de schrijfster Bat Ye’or (Uitg. Associated University Presses, Cranbury, New Jersey, ISBN 0-8386-4077). Het is zo goed gedocumenteerd met registers en voetnoten dat het voor de leek bijna onleesbaar is. Verder heeft Oriana Fallaci erover geschreven (in “De Kracht van de Rede”, als ik me niet vergis), en wie op Google “Tijl Declercq” intikt, kan ook zijn hart ophalen.)

    Pamela Hemelrijk

    1. Sniper666

     Pamela Hemelrijk was uniek en onovertroffen scherp. Helaas heeft magere Hein haar te snel meegenomen. Een groot verlies.

     1. Peter Selie

      Ja Sniper dat ging mij ook erg aan het hart, ben een vurig bewonderaar van deze helaas te vroeg gestorven vrouw.

   2. Sniper666

    @ Kodi

    Heel juist allemaal. Hamvraag. Hoe komen we van die linkse mafklappers af? Hier op DDS zien we ze ook dagelijks voorbij komen met hun drogredenen. Hun jargon is ons bekend.

    Probleem is dat het feitelijk oorlog is, maar niet in de klassieke zin des woords. Het is een soort guerrilla war. Die linkschtrollen importeren de 5de kolonne op onze kosten. Beide groepen dienen onschadelijk gemaakt te worden.

    1. Nederland-op1

     Die linkse gasten hier op DDS maken volgens mij onderdeel uit van een team die samen reacties plaatsen. Ik ben benieuwd wat dat schuift. Beukman en Guus weten altijd zo snel met een politiek correct en links antwoord te komen dat ik het een beetje verdacht vind.

     1. Sniper666

      @ Nederland-op1

      Vast op de payroll bij Joop.

     2. Peter Selie

      Het zijn gewoon agent provocateurs die het zelf leuk vinden om bijna alle ‘rechtse’ reguurders van repliek te dienen, zo spaart DDS een paar moderators uit, die al te enthousiaste reacties downplayen met niets zeggende argumenten naar mijn mening. Wanneer men deze gasten met een valide argument confronteert dan draaien ze meestal om de hete brei heen met een eloquent geschreven reactie.

     3. Guus Geluk

      Ik zie dat hier al wordt opgeroepen tot de deportatie van Europese staatsburgers die in Allah geloven. Het is uiterst zorgwekkend dat forumleden deze gevaarlijke ideeën niet van de hand wijzen.

      Links is een hokje, Nederland-op1. En ik kan u gerust stellen: niemand “werkt” in groepjes.

     4. Sniper666

      @ GG

      Wat schuift dat nou? Trollen voor Joop?

     5. Guus Geluk

      Niet zo trollen, Sniper666.

     6. Floris

      “En ik kan u gerust stellen: niemand “werkt” in groepjes.”
      —————————————————–
      Dat kan jij helemaal niet weten, kereltje.

      Of juist wel omdat je er deel van uitmaakt. Lieden die dag in dag uit de overheid zitten te verdedigen zijn ofwel serviele hielenlikkers of ze zijn ervoor ingehuurd.

     7. Guus Geluk

      Je hebt gelijk, Floris, dat kan ik niet weten.

     8. Floris

      Waarom zeg je het dan? Je laadt er een verdenking mee op je. Ik blijf het sowieso merkwaardig vinden dat jij (en nog een paar anderen, de namen en rugnummers zijn bekend) hele dagen niets anders doet dan het opnemen voor de overheid en de MSM nakwekt.

     9. Guus Geluk

      “Waarom zeg je het dan?”

      Ik werk niet in een team en ik vermoed de door jou genoemde gebruikers ook niet.

   3. Peter Selie

    +++++

  2. Peter Selie

   Geheel mee eens met jouw gedachtegang corfo.

 10. Peter Selie

  Duidelijker kan men het niet maken, de voorbereiding om toch met een meerderheidskabinet te komen met de PvdA neemt nu vorm aan.

  ‘PvdA wél bereid vluchtelingen terug te sturen naar Noord-Afrika’

  Rechts én links moeten hun stokpaardjes in het vluchtelingenbeleid loslaten, vindt PvdA-leider Lodewijk Asscher. Hij onderstreept vanmorgen in de Volkskrant dat de PvdA, anders dan GroenLinks, wél bereid is vluchtelingen terug te sturen naar Noord-Afrika.

  http://www.ad.nl/politiek/pvda-weneacute-l-bereid-vluchtelingen-terug-te-sturen-naar-noord-afrika~afdabee1/

 11. Peter Selie

  “I’m not afraid of the police, I’M A MUSLIM.”

  https://twitter.com/PamelaGeller/status/875437292738945024

 12. HW

  Weer een bewijs, dat de door links gepredikte integratie volslagen mislukt is.
  Helaas willen deze struisvogels niets leren van het gebeuren in de maatschappij.
  Het is natuurlijk ook gemakkelijk, want hun organisaties verdienen dik geld aan de instroom en de problemen mag de bevolking opvangen.

  Het wordt tijd voor een parlementaire enquête en het belang van links eens in de openbaarheid te gooien.

 13. Ni28

  De echte realiteit die de politici en media stelselmatig verzwijgen. Daarom zal de veroorzaker van deze ellende in Duitsland gewoon weer herkozen worden zodat zij met haar vernietigende politiek kan doorgaan. Mensen zijn makkelijk gek te krijgen want nu neemt zij zogenaamd maatregelen om niet gewenste immigranten terug te sturen. Maar hoeveel gaan er werkelijk terug? Dat zult u nooit horen want het aantal is nul. Net als in ons land is het de zoveelste bedrog. En men zwijgt.

  1. Peter Selie

   Ja beste daar ben ik ook bang voor dat het gewoon weer meer van hetzelfde wordt, zie ons Neerlands formatie proces, het zelfde laken en pak de PvdA moet en zou mee doen in deze stoelendans, niet voor niets wordt minister van staat T. Willink als ‘verkenner’ door het misdaad syndicaat VVD naar voren geschoven. De PvdA mag dan wel een verpletterende verkiezingsnederlaag hebben geleden, maar ze regeren over hun nederlaag heen, alles is links in Nederland.

 14. Ni28

  Beste Corfo, Peter Selie en mogelijk anderen, inderdaad heeft onze mening hier geen invloed op de realiteit maar niemand zal ons kunnen verwijten dat wij nooit iets gezegd hebben. Wij zijn geen deel van de zwijgende meerderheid.

 15. Ni28

  Ja, beste Peter Selie/Pamela Hemelrijk, het kan alleen een complot zijn en het kan ook niet anders als je ziet hoe de Europese politiek zich openlijk overgeeft.

 16. Peter Selie

  De resolutie van Straatsburg van 1975 betreffende de islamisering van Europa

  De resolutie van Straatsburg dd. 7 & Juni 1975, al een hele tijd berucht omdat het een schriftelijk akkoord tot islamisering van Europa zou betreffen, wil ik hierbij nog eens onder de loupe plaatsen. De volledige tekst, opgesteld in het Engels, voeg ik als bijlage bij deze bijdrage toe. Ze werd zo gepubliceerd in het tijdschrift Eurabia nummer 2, juli 1975, uitgegeven door het “European Coordinating Committee of Friendship Societies with the Arab World”.

  Laat ons eerst even terugkijken en chronologisch trachten schetsen wat de aanloop was die tot die resolutie heeft geleid, dan zouden we hoop ik toch een redelijk helder beeld kunnen schetsen.

  Wat voorafging:
  De Tweede Wereldoorlog was voorbij. De decennia die er op volgden kenden een nooit eerder gekende economische groei, doordat zowel de wereldbevolking en de welvaartgroei explosief stegen. Tussen 1950 en 1973 verdubbelde de welvaart. Steenkool werd door die stijging al snel ongeschikt als energiebron (de Walen hebben het toen geweten), aardolie en aardgas werden de enige energiedragers die het hoger welvaartsniveau kon ondersteunen. Kunststoffen en plastics werden gemeengoed in die jaren, ook deze worden hoofdzakelijk uit aardolie vervaardigd. Dan nog het stijgende benzine, diesel en kerosineverbuik, kortom, het belang van aardolie had midden de jaren ’60 een centrale positie ingenomen als drijvende kracht voor onze welvaart.

  Ondertussen was de dekolonisatie algemeen ingezet, Engeland en Frankrijk waren hun olierijke gebieden in Noord-Afrika en het Midden-Oosten kwijt. De oliemarkt in de VS verdubbelde tussen 1950 en 1970, in Europa vernegenvoudigde ze. Alle Westerse landen beseften dat import uit het Midden-Oosten de enige mogelijkheid was.

  De olieproducerende landen aldaar hadden ondertussen gesnapt dat men de vroegere macht van de grote oliemaatschappijen met hun consessies gemakkelijk kon breken, dat complete afhankelijkheid van het Westen betekende dat de olieproducerende landen zelf de prijs en productie kunnen bepalen.

  Het Arabisch-Israelisch conflict van 1967 (Zesdaagse oorlog) en de Jom Kipoer-oorlog van 1973 waren het keerpunt. Traditioneel steunden de Westerse landen Israël, ondermeer de VS en Nederland stuurden strijders. In 1973 hebben de Arabieren dan olie als wapen ingezet en de eerste oliecrisis veroorzaakt.

  De Arabische landen verhoogden toen de olieprijs met 70% en verminderden de olieproductie elke maand met 5%. Aan landen die Israel actief steunden werd geen druppel olie uitgevoerd, dus dat waren de VS en heel wat West-Europese landen. De boycot heeft ongeveer een jaar lang geduurd.

  Dit was het einde van de “gouden jaren” zoals de oudere generaties steevast de welvaartsgroei van de ’60er jaren beschrijven. De autoloze zondagen en het zomeruur werden ingevoerd, na de initiële schok werd via achterpoortjes wel aan olie geraakt, maar het bleek als snel dat de VS tegen een oliecrisis veel beter gewapend is dan West-Europa.

  In de nasleep van die eerste grote oliecrisis, waarbij de Arabieren ons eens goed laten merken hebben dat zij de levensvatbaarheid van onze welvaart bepalen, moeten we het opstellen van de resolutie van Straatsburg situeren. “Als onze welvaart, onze moderne samenleving ons lief is, kunnen we maar beter naar hun pijpen dansen”, daar komt het ongezouten op neer.

  De resolutie van Straatsburg
  De auteur van de tekst was een Belg genaamd Tijl Declercq, uit de linkerflank van de CVP en stond bekend om zijn sympathie voor de Sovjetunie (een kind van zijn tijd). In de junimaand van 1975 keurden 200 parlementsleden uit 9 West-Europese landen deze resolutie unaniem goed.

  De kernpunten van deze resolutie stellen:

  – dat Arabische immigranten die zich in Europa gaan vestigen gerechtigd zijn hun cultuur en hun godsdienst naar Europa te brengen, te promoten en te verspreiden.

  – dat Europese landen een contributie kunnen verwachten van de Arabische cultuur, vooral wat betreft het gebied der menselijke waarden (!)

  – dat Europese regeringen akkoord gaan de grootste prioriteit te geven aan het verspreiden van Arabische cultuur in Europa.

  – dat onze politici akkoord gaan om een gunstig klimaat te scheppen voor de immigranten en hun families

  -dat onze academische instellingen en persorganen de positieve bijdrage van de Arabische cultuur aan de Europese ontwikkeling benadrukken.

  mijn bedenking:
  Als je dan erbij denkt dat Saoudi-Arabië enkel de letterlijke interpretatie van de Koran met de oproep tot heilige strijd als islam (“wahhabisme”) aanvaardt en actief financiert en verspreidt, dan is het toch duidelijk dat men van Arabische kant toch, toen men die resolutie opstelde, duidelijk eist dat we de islamisering van West-Europa aanvaarden?

  De 9 landen die ze tekenden worden vandaag allemaal als dar-al-harb beschouwd. Stapsgewijs hebben ze ons zover gekregen in nog geen halve eeuw tijd. Liefde voor moslims en Arabieren ging je in het vroegere Vlaanderen tot de jaren 60 er niet in krijgen, te vergelijken met de meeste Oost-Europeanen vandaag. In Polen bv stellen een moslimminderheid van Poolse Tataren zich even vijandelijk op tegen moslimmigranten uit het Midden-Oosten als de Polen zelf.

  Islam is hier maar officieel erkend in…….1975.

  Wat de toekomst brengt… islam is vandaag al stevig ingeworteld. Wat als binnenkort de olie er schaarser wordt, een nakend feit?

  Wat als ze iets stellen als: we verkopen enkel nog aan landen met een moslimmeerderheid?

  Het Institute of Mechanical Engineers schat dat als we op hetzelfde tempo als vandaag voort verbruiken, en nog voor 40 jaar olie in de huidig aangewende bronnen zit. Ze schatten dat tegen 2040 de totale productiecapaciteit nog op slechts 1/5de van vandaag zal staan. En, voegen ze toe, dan zal de wereldbevolking verdubbeld zijn en de industrialisering toenemen; dus olieafhankelijk zijn. Allah is groot…

  1. Ni28

   Dit is echt weerzinwekkend om Europa zo te verkopen. Uw bedenking is juist in mijn ogen.

 17. Peter Selie

  Hoe politie alleen huidskleur verdachten vrijgeeft als ze dat uitkomt
  Het moet dan wel een ‘blanke’ of ‘witte’ persoon zijn natuurlijk

  Door Bert Brussen

  Lees even onderstaande quote, uit dit stuk in NRC Handelsblad (een opvolging van het NRC-artikel donderdag):

  “Leon de Winter wil weten of de bestuurder van de auto moslim is. ‘Een essentiële vraag.’ De schrijver heeft zelfs een politie-woordvoerder gebeld om te vragen of de verdachte automobilist aan het vasten is. Een antwoord kreeg hij niet – de politie zegt nooit informatie te geven over de etniciteit van een verdachte. De Winter: ‘Ze stellen alles in het werk om weg te blijven bij de religieuze achtergrond van de bestuurder.’”

  Volgens de politiewoordvoerder tegenover Leon de Winter ‘geeft de politie nooit informatie over de etniciteit van een verdachte’ (tenzij het als signalement om een opsporingsbericht gaat).

  Behalve natuurlijk als het om een ‘blanke’ of ‘witte’ verdachte gaat natuurlijk. Kijk maar, dit schrijven de media naar aanleiding van een mededeling door de minister van defensie, woensdag (de minister noemde zelf de huidskleur van de verdachte, die toen inmiddels al lang aangehouden was, dus het was geen opsporingsbericht):

  Bron
  TPO

 18. Sniper666

  @ Peter Selie

  Goed en duidelijk betoog over de resolutie van Straatsburg.

  Uiteindelijk gaat het in deze wereld over energie en dus grondstoffen. Wie daar de scepter zwaait heeft macht&geld.

  Daarom heb ik ook hier al diverse keren gepleit voor het zo veel mogelijk onafhankelijk maken door Europa van energie van buiten Europa. Dit kan door maximaal in te zetten op bijv. zon, wind, maar ook nieuwe dingen als bijv. thorium reactoren. Kortom, alle energie die we op/uit eigen bodem kunnen produceren.

  Punt is namelijk dat we met de olie&gas uit het Midden Oosten een voortdurende financiele slagaderlijke bloeding hebben richting de Arabieren. Dit volk doet met dat geld vervolgens van alles dat onze samenleving ondermijnt. We financieren onze eigen ondergang!

  Vaak kijkt men uit kostenoogpunt alleen maar naar de directe vergelijking tussen bijv. een oliecentrale en windenergie. Alleen de kosten van het terrorisme worden niet opgeteld bij de olieprijs. Zou je dat doen, de maatschappelijke kosten van de islam-import bij de olieprijs optellen, zul je zien dat energiebronnen zoals zon, wind, etc. daar uitermate gunstig bij af zouden steken.

  Dus ben ik voor zo veel mogelijk zelf energie produceren op/uit eigen bodem op wat voor manier dan ook. Wij kunnen dat technologisch, noem mij eens een recente opzienbarende uitvinding uit islam-land? Alleen op die manier kunnen we niet gechanteerd meer worden door ons vijandig gezinde haatcults.

  1. Peter Selie

   Ben het uiteraard met jouw denkbeelden eens beste Sniper, maar het ventje in mijn achterhoofd zegt mij: eerst de olie op dan kijken we verder, natuurlijk moet men zich op (heb een hekel aan dit woord gekregen) duurzame energie richten, maar geen windenergie waar heel links Nederland van in de ban is geraakt, maar bv. veilige Thorium-reactors.

   1. Sniper666

    @ Peter Selie

    Dat vrees ik ook, dat eerst de olie op moet van de elite. Maar het gaat mij in eerste instantie helemaal niet om duurzaam, maar om zelfvoorzienend te zijn. Zo kun je nooit klem gezet worden.

 19. hans-e-pans

  Je krijgt dat wat je toelaat, laat de bestuurselite hier in Nederland maar eens goed over nadenken.

  1. van Urk

   ze moeten daar niet over nadenken in hun veilige bastion maar dat zelf ook op straat ondervinden !

 20. Nasrani

  Ha ha , dat kan er ook nog wel bij. De bevolking gaat vanzelf reageren hoor. Kan niet wachten.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.