Eindelijk! Rotterdam gaat vrouwminachtende Marokkaanse raddraaiers keihard aanpakken

Marokkaans tuig en alle anderen die denken vrouwen zomaar te kunnen belagen in dit land: kijk maar uit, want in Rotterdam zullen jullie harder dan ooit aangepakt worden voor dat onbeschofte gedrag.

Er was een tijd dat vrouwen nog relatief onbezorgd over straat konden. Wanneer die periode is afgelopen valt over te twisten, maar zeker is dat die tijden lang vervlogen zijn. Veel vrouwen, zeker in de grote steden, voelen zich simpelweg niet meer veilig genoeg om waar en wanneer ze willen over straat te gaan. Nasissen, achtervolgen, uitgescholden worden voor “hoer”: het is geen uitzondering meer in dit ooit zo vrije land. De cijfers zijn ronduit schokkend en meer dan onacceptabel: maar liefst 90% van de Nederlandse vrouwen past haar gedrag aan om te voorkomen dat ze lastig worden gevallen – ze dragen dus minder snel ‘uitdagende’ kleding en lopen vaker in groepen – en 50% mijdt ’s avonds bepaalde plekken uit angst.

En dan hebben we het dus niet over de traditionele bouwvakker die even een leuke dame nafluit vanaf de steigers: hoewel dat ongetwijfeld ook voor sommige vrouwen als irritant kan worden opgevat, zal iedereen het erover eenszijn dat het niet bedoeld is als intimidatie, maar simpelweg als een wat flauwe, en wellicht boerse manier om te laten zien dat je iemands uiterlijk waardeert. Dat staat op geen enkele manier in proportie met wat er nu gebeurt. Misschien niet geheel verrassend identificeert het leeuwendeel van de belaagde vrouwen de daders als ‘jongens met een Marokkaanse achtergrond tussen de 18 en 25 jaar oud’. Dat klinkt als een heel erg typisch profiel, maar dat mogen we in dit land natuurlijk niet meer zeggen hè: vrouwenintimidatie daarentegen vinden we kennelijk wel helemaal prima, als we daarmee politiek correct kunnen zijn.

Nou, niet meer in Rotterdam dus. Daar zullen zeer binnen BOA’s (Buitengewone OpsporingsAmbtenaren) ingezet worden om deze schoften te lokken. Waarschijnlijk gaan er dus ‘lokboa’s’ door plekken in de stad lopen waar dit soort tuig regelmatig samenschoolt, om hen eens stevig aan te pakken als ze het wagen om te sissen, schelden of erger. Dit volgt op de uitstekende beslissing van de Rotterdamse gemeenteraad om deze straatterreur eindelijk eens strafbaar te stellen hier: iedereen die hierop betrapt wordt kan een boete van 4.100 euro of een gevangenisstraf van drie maanden tegemoet zien. Hartstikke mooi! Natuurlijk zou het nog veel beter zijn als de straatterroristen met een dubbel paspoort – of zelfs enkel een verblijfsvergunning – linea recta uitgezet zouden worden in zo’n geval, maar zover kan de gemeenteraad, en wil Den Haag helaas niet gaan. Desalniettemin is het een prima stap in de juiste richting: het wordt tijd dat Nederland weer veilig over straat kan!

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

17 reacties

 1. DutchDropveter

  Eerste de beste bondkraag die naar mijn vriendin fluit kan voortaan eten door een rietje. De overheid is er om de bevolking te beschermen waar nodig doen ze dit niet, zijn ze in gebreken en speel ik voortaan eigen rechter mogen alle mensen een dubbel paspoort ook en dat is racistisch!

  1. Sniper666

   @ DD

   U schiet vandaag uit de heup blijkbaar. Een boze witte man mag geen eigen rechter spelen.

   1. DutchDropveter

    Zo heeft de regering een plicht order en veiligheid te handhaven (de basis en geschiedenis van belastinggeld…)

    Doen ze dit niet dan is er geen sprake van een rechtstaat omdat er geen recht word gedaan aan de regels en wetten die we met elkaar hebben afgesproken.

    Wat nu gebeurd is dat de Witte nederlander vast gebonden op een plein in de zeik genomen mag worden en daar pas ik voor. Dan maar een paar rake klappen dat heeft tenminste indruk.

    Wetten en regels komen te vervallen als de weegschaal (expres) scheeft afgesteld staat, welnu!

    1. corfo

     Dutch D.
     Helemaal juist wat u zegt. Als de overheid u én ons niet beschermt, zal je het zelf moeten doen ! Ik deed dat reeds een enkele keer en het beviel me zéér goed !!

 2. Ni28

  Met de massa-immigratie hebben wij onze vrijheid al lang opgegeven. Straatterreur is ook een soort oorlog. En ik moet het nog zien in Rotterdam als zij teruggefloten worden vanuit Den Haag. Een moslim aanpakken? Ongehoord!

  1. corfo

   Ni28.
   Ik begrijp dat je niet mag nafluiten; mag terugfluiten dan wél ?

 3. rosmalen53

  Strenge aanpak? Sssssssss

 4. Peter Selie

  Ach als het kalf verdronken is, dempt men de put dit beleid is gewoon weer een staaltje wensdenken, net zoals de VVD fractie van de Amsterdamse gemeenteraad dit ook heeft voorgesteld, zal het in Rotterdam óók wel met een sisser aflopen. De paar bontkraagjes die het vrouwelijk schoon hebben aan-gesist, krijgen hooguit een taakstrafje, de achterban van wethouder Joost Eerdmans (veiligheid) Leefbaar Rotterdam krijgt hier een kortdurende premature ejaculatie van.

 5. SlimK1nd

  Ik lees gisteren NPO/VARA/Joop/Anousha Nzume dat het aanvallen van witte vrouwen… ze aanranden, lastig vallen, in elkaar slaan, of bijvoorbeeld aan stukken hakken (zoals O.J. Simpson)? Dat is een overwinning tegen de vijandige, westerse, witte kapitalistische wereld. En een flinke “blow” tegen racisme.
  https://twitter.com/SlimK1nd/status/873144555675283456

 6. Peter Selie

  Privédetective: ‘Frustratie bij burger groot, krijg steeds meer onderzoeken die politie laat liggen’
  ‘Burgers voelen zich niet gehoord door de politie’

  Door Bert Brussen

  Weet u nog? Die zaak van die vrouw in Hoorn die gruwelijk werd verkracht door een Somalische asielzoeker maar in plaats van hulp van de politie nog een paar trappen na kreeg terwijl ze al hulpeloos op de grond lag terwijl de asielzoeker in kwestie een verblijfsvergunning kreeg? Die zaak staat niet op zichzelf, qua politie die helemaal niets doet en qua burgers die het dus zelf maar moeten uitzoeken (niet perse qua verkrachtende asielzoekers). Zegt ook privédetective en oud-politieman Gerard Wuite uit het Noord-Hollandse Wognum.

  In vergelijking met tien jaar geleden heeft Wuite maarliefst twee keer zoveel zaken te onderzoeken, doorgaans aangedragen door gefrustreerde burgers die niet worden geholpen en niet worden gehoord door politie en justitie. Zelfs niet als ze, net als bij die verkrachting door de Somalische asielzoeker in Hoorn, de naam van de dader inclusief bewijzen naar de politie komen toebrengen.

  Inmiddels leeft bij burgers in Nederland de overtuiging dat de politie nogal onderbezet is en dat een falend overheidsbeleid daarvoor verantwoordelijk is.

  Maar een politiewoordvoerder die dapper blijft strijden tegen de harde realiteit blijft tegenover RTVNH doodleuk spinnen dat er écht geen tekort aan politie is. Het ligt allemaal aan het feit dat zoeken naar bewijs nou eenmaal lang duurt. “Maar ik snap dat het slachtoffer wil dat iemand meteen vast zit”, aldus de politiewoordvoerder.

  Het is maar dat u het weet, de volgende keer dat u weer te horen krijgt dat uw zaak geen prioriteit heeft en dat er ‘geen aanknopingspunten zijn’. Of gewoon nadat u geen aangifte kon doen na een zware mishandeling omdat het politiebureau in het weekend is gesloten en aangifte alleen op afspraak kan. Of omdat het ICT-systeem weer eens niet werkt. Of omdat de politietop aan het feesten is van uw geld. Of omdat de politie-auto faalt omdat de navigatie niet werkt.
  http://www.nhnieuws.nl/nieuws/207554/Zaak-Hoornse-aanranding-staat-niet-op-zichzelf-mensen-schakelen-vaker-priverechercheur-in

  1. corfo

   Peter Selie.
   Ik kan het “verhaal” van oud-collega Gerard Wuite helemaal bevestigen !
   Het hele politiegebeuren in Nederland stelt totaal niets (meer) voor. Na een zeer slechte, voor buitenlanders aangepaste, opleiding worden de agenten “losgelaten” op de bevolking. De diverse politiebureau’s zitten vol met politiemensen, jazeker : ook een enkele burgerambtenaar zit ertussen. Zij houden veelal nutteloze lijstjes/statistieken bij. Na het invullen van die lijstjes enz. gaan andere ambtenaren die lijstjes uitpluizen op bijv. autokleur en-merk, weersgesteldheid, tijdstippen enz.
   Politie ?? Een papieren tijger !!

 7. Roughwood

  Wat er gebeurt als autochtonen zich hetzelfde gaan gedragen tegenover de zusjes van deze naffers? Dan breekt de pleuris uit!

 8. Adriaan

  Ik geloof er helemaal niks van. Marokkaans tuig hard aanpakken? Dat kunnen we helemaal niet. Net zo’n loze uitspraak als May: wel gaan extremistisch tuig harder aanpakken. Bullshit. Gaat niet gebeuren.

 9. Peter Selie

  Eindelijk! Rotterdam gaat vrouwminachtende Marokkaanse raddraaiers keihard aanpakken. Alleen voor geweld heeft dit zooitje moslimtuig respect, zo zouden ze dat eens moeten proberen in Marokko zelf, dan komen ze van een koude kermis thuis. De achtereen volgende regeringen hebben net zoals Job Cohen alleen thee gedronken en de boel proberen bij elkaar te houden, wanneer er een paar autochtone slachtoffers vallen dat is dan voor de policoristen gewoon een gevalletje van nevenschade.

 10. Gerard Gruwel

  Rotterdam gaat helemaal niks aanpakken.
  Is allemaal gebakken lucht om de onvrede onder de Rotterdamse burgers te temperen.
  Geloof me, ze doen echt helemaal niks om de burger te helpen tegen dit soort allochtoon tuig.

  Er zitten allemaal duur betaalde ambtenaartjes in dure gebouwen met dure iPads en iPhones met even zo dure abonnementjes enorm interessant te doen.
  Maar voor de burger doen ze HE-LE-MAAL niks.

  In de Rotterdamse communicatieketen zie je steeds vaker allemaal heel empathische berichtjes dat ze weer eens een sessie hebben bijgewoond die echt zóóóóó inspirerend was. Het liefst natuurlijk ondersteund met een foto van onze vrolijke medelanders die zich al ras een mooie (strategische) positie verwerven binnen die zóóóóó inspirerende wereld.
  En dat is echt niet zo maar dat ze die plek binnen de overheid verwerven, maar dat terzijde.

  Ondertussen roeptoetert de politiek over 4 boa’s die wel even die fucking sissende buitenlandse kwallen gaan aanpakken. Nou ech nie. Ook die ambtenaartjes kiezen de veiligheid om hun baantje te behouden en gaan echt niet zo’n ongelooflijk stuk vreten met zijn opgeschoren sissende rotkop aanpakken.
  Ze liken liever de zoveelste zóóóóó inspirerende bijdrage op hun internet netwerkje.
  Bah.

 11. nienke

  Als een groep vrouwen uit willen zou ik 2 goed getrainde grote kerels mee nemen als bewaking, geef ze geld en de eerste de beste die moeilijk doet een flink pak slaag geven.
  Zo goed dat ze het nooit meer vergeten.
  Het is toch van de zotte dat je als vrouw bang bent s’avonds over straat te lopen vanwege deze smerige onopgevoede lafaards.
  Kijken hoe ze piepen als ze een aframmeling krijgen die mietjes.
  De politie beschermt ons niet meer dus moeten we zelf maar wat verzinnen om deze lafaards aan te pakken.
  Zij mogen wel mensen in elkaar slaan en vrouwen lastig vallen, waarom mogen wij ons niet beschermen tegen deze raddraaiers.

  1. Floris

   Nienke, ik heb een keer meegemaakt wat er gebeurt als je met zo’n mocro in conflict raakt. Dat overkwam de kok van een kroeg waar ik vaak kwam in Rotterdam.

   Op een avond kwamen er een stuk of dertig van die rifapen luid schreeuwend binnen om verhaal te halen op de kok. Gelukkig was hij er niet en na veel vijven en zessen gingen ze weg.

   Wij blij dat het met een sisser was afgelopen…

   … totdat een luid kabaal ons uit de droom haalde. Ze hadden het trottoir gesloopt en kachelden alle ruiten in (en dat waren heel veel grote ruiten) met de tegels.

   Ze opereren in groepen en zijn daardoor bijna onaantastbaar. Needless to say: de politie heeft nooit wat met de aangifte gedaan.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.