Europol: we moeten meer letten op de vrouwelijke terroristen

Europol, Europese organisatie voor politiesamenwerking, heeft in het jaarlijkse rapport veel prijs gegeven over de cijfers aangaande terrorisme. Het is voor Europa een dramatisch jaar geweest. In 2016 zijn er meer dan 718 arrestaties geweest van personen die om religieuze -lees jihadistische- redenen een terroristische aanslag wilden plegen. 

Daarnaast zijn er 135 mensen doodgegaan bij aanslagen. De landen aan de top als het gaat om het aantal aanslagen zijn: Frankrijk, België en Duitsland. Je verwacht het niet. O wacht, jawel, dit verwachtten we wel. Het zijn de landen met de grootste moslimpopulaties en dan is de kans logischerwijs groter dat er jihadisten tussen zitten.

In het midden en het oosten van Europa zijn er nauwelijks arrestaties en geen aanslagen. Het lijkt alsof zij iets goeds doen, maar de media heeft het er vaak niet over: de immigratie is extreem laag. Wat bovendien interessant is, is dat het rapport specifiek wijst op de toegenomen assertiviteit van radicale moslima’s. In de media wordt er vaak de nadruk gelegd op mannelijke terroristen, maar Europol geeft juist aan dat vrouwelijke terroristen beginnen op te komen.

Het rapport geeft als voorbeeld de ontmanteling van groeperingen van extremistische moslima’s die zijn ontmanteld in Kenia, Marokko en Parijs. Of de aanval met een mes door een vijftienjarig meisje in Hannover. Europol geeft aan dat alhoewel vrouwen een minimale rol vervullen in de gebieden van IS en vooral als passief worden gekenmerkt, er geen verbod is of norm tegen actieve deelname van vrouwen in het terroriseren van het Westen.

Vrouwen, kinderen en jongvolwassenen krijgen almaar vaker een operationele rol toebedeeld in terreurnetwerken. De vrouwen staan niet langer alleen in voor de ondersteuning, maar ook voor (pogingen tot) uitvoering van aanslagen.

 

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

38 reacties

 1. van Urk

  Ik merk bij mijn Oost-Europese werknemers dat ze wel tevreden zijn over ons land op een heikele punt na en dat is het aantal moslims in ons land. Ze zijn er van overtuigd dat over twintig of dertig jaar West-Europa niet meer leefbaar is. Aanhangers van een intolerant religie met vaak een laag iq, die niet aan het werk zullen komen-wat kun je dan van de toekomst verwachten?

  1. Ritter

   van Urk

   Ze hebben gelijk. Als we zien hoe de afgelopen 30 jaar Noord/West Europa veranderd is en je trekt die lijn 30 jaar door dan zal Noord/West Europa niet meer te herkennen zijn.

   Niet alleen complete wijken maar ook complete steden waarin de autochtone bevolking is “vervangen” door migranten voornamelijk uit de islamistische landen.

   Deze migranten nemen hun islam mee en zullen daaraan vasthouden. Ook de tweede en derde generatie van die migranten.

   Kortom, partijen als DENK zullen de komende jaren groeien als kool en daarmee de (islamitische) invloed in de politiek en bestuursorganen.

   En ze krijgen daarbij hulp van hun linkse vriendjes die ondertussen de grootste verdedigers van de islam zijn geworden.

   “Met name linkse partijen hebben zichzelf dusdanig ingegraven in hun rol van verdediger van hun allochtone achterban dat ze elk vermogen om kritisch te kunnen kijken naar de grote problemen die het importeren van intolerantie met zich mee heeft gebracht, volledig zijn kwijtgeraakt. De islamitische immigrant heeft een soort beschermde status gekregen. Waar joodse en christelijke religie gezien werd of wordt als achterlijk en ‘opium voor het volk’, is de islam boven alle kritiek verheven.

   Links staat als eerste vooraan om onder het mom van naastenliefde iedere vorm van kritiek neer te sabelen als xenofoob, fascistisch of racistisch. Het is daarbij bijzonder om te zien hoeveel ruimte zij zichzelf geven in pogingen om hun vermeende tegenstanders in het ‘rechtse’ kamp kapot te maken. Mocht daar een slachtoffer vallen, dan is het collateral damage. Je bent tenslotte een wereldverbeteraar of niet. Met name afvalligen, homo’s, vrouwen, maar ook joden die opnieuw moeten vechten tegen vooroordelen, discriminatie, bedreiging en zelfs geweld. De bittere ironie is natuurlijk dat links het van oudsher juist voor deze groepen opnam.”

   https://opiniez.com/2017/06/18/je-suis-charlie-of-joublie-charlie/

 2. nienke

  De islam kan geen kwaad doen in ons land, het is zo’n vredelievend geloof, we mogen toch blij zijn dat ze naar Ned. komen een verrijking voor ons land niet waar?
  Het meest intolerante, wrede,dwingende,agressieve (geloof) ideologie.
  En onze linkse lieverdjes kunnen maar niet stoppen met knuffelen, hun ophemelen,bijstandsuitkeringen geven,huisjes ingericht en wel en krijgen ze het niet, ja dan worden deze lieverdjes heeeeel erg boos en rammen de boel in elkaar.
  Maar ach ook dat begrijpen onze linkse broeders, ze hebben zoveel mee gemaakt die zieltjes.
  En als dank voor al die liefde die ze ontvangen rijden ze maar weer met een truck even ettelijke burgers dood want het westen?? daar houden ze toch echt niet van.
  Hoe meer wij ze knuffelen hoe meer bommen we als dank op ons kop krijgen en hoe meer autobussen er op mensen menigten inrijden.
  Hoe meer stille tochten er nog komen.

  1. van Urk

   En als er door enkele moslims een protest wordt georganiseerd tegen terreur zoals bijv. in Keulen, dan geven de meeste moslims opeens niet thuis. Dan ga je toch vraagtekens erbij zetten of niet dan?

 3. Vabis

  Het wordt hoog tijd na te gaan denken of een totale deportatie van alle moslims uit west Europa nodig is, zo niet graaft men het eigen graf.

  1. Standaardbinnen

   Jij was daar toch al over uitgedacht, beste Vabis? Jij stelde hier toch al vaak voor alle Nederlandse moslims zonder vorm van proces op te sluiten in concentratiekampen vanwaar ze kunnen worden gedeporteerd?

   Je hebt ze weliswaar niet lekker op een rijtje maar je kreeg hier nog al wat expliciete en impliciete instemming. Dus dit soort nazi-ideeen bestaan wel degelijk bij een kleine extreemrechtse minderheid.

   1. Sniper666

    @ standaardtrol

    Alles weer omdraaien. Ouwe truuk. U is hier de NSB-islammer. U krijgt helemaal een natte poes van veel moslims in/naar Europa.

    Maar er zijn ook normale mensen die dat helemaal geen goed idee vinden. Vabis is er één van. Ik ben ook voor een totaalverbod op islam in Europa. Deze haathuttencult moet uitgeroeid worden.

 4. Vabis

  Interneringskampen in afwachting tot uitzetting Hutten, concentratie kampen dat maak jij er van om het wat gevoeliger te laten lijken, ik opteer er voor dat werkelijke Europeanen blijven voortbestaan.

  1. Floris

   Jouw voorstel is vooralsnog onuitvoerbaar, Vabis. Dat weet je zelf ook wel.

   Willie hangt graag de moraalridder uit maar de vraag is wat Willie zou doen als hij moest kiezen tussen de ondergang van autochtoon Europa of het deporteren van moslims.

   We weten zijn antwoord: die ondergang is helemaal niet aan de orde, er is niets aan de hand. Da’s makkelijk, nietwaar? Als je het probleem ontkent hoef je het ook niet op te lossen.

   1. Vabis

    Helaas zal dit op korte termijn niet plaats gaan vinden, maar het wordt wel tijd dit bespreekbaar te maken, zo niet graaft men het eigen graf in Europa!
    En wat die trol er van vindt boeit mij niet.

    1. Floris

     Zoals ik al zei acht ik de kans aanwezig dat we in de toekomst voor een dergelijke keus komen te staan.

     Al dient de vraag zich aan of het dan al niet te laat is. Links is immers hard bezig om moslims in allerlei sleutelfuncties te manouvreren om maar te zwijgen over moslims bij de politie en in het leger. Hoe dom kan je zijn? Europa is inderdaad bezig z’n eigen graf te graven.

   2. Hendriekus

    Floris acht dit beleid vooralsnog onuitvoerbaar. Niet de wenselijkheid van het probleem is zijn probleem maar de praktische uitvoerbaarheid.

    Dit is te smerig voor woorden.

    1. Vabis

     Weet je wat smerig is trol, dit werelddeel moedwillig naar de kloten te laten helpen door je moslimgabbers.

     1. Floris

      Wim hangt liever de moraalridder uit. Dat voelt zo lekker. Het nageslacht kan van hem de pleuris krijgen.

      Zo zie je maar wie de echte egoïsten zijn.

     2. Hendriekus

      @Floris, ik zie dat u de vraag ontwijkt en mij dus gelijk geeft in mijn interpretatie van uw woorden. U verwijt mij een moraalridder te zijn omdat ik het een krankzinnige en misdadige verkrachting van de rechtsstaat acht moslims zonder enige vorm van proces alleen vanwege hun islamitische geloofsovertuiging in kampen op te sluiten. Voor deze weerzinwekkende politiek zou maar één vergelijking passend zijn, de wijze waarop de Joden in WO II werden behandeld.

      Ik ben mogelijk een moraalridder maar u bent moreel volstrekt de weg kwijt.

      De huiveringwekkende bijdragen in deze draad maken duidelijk dat er ook in dit land voldoende Eichmannetjes beschikbaar zullen zijn als, wat God verhoede, moslimhatende rechtspopulisten het hier voor het zeggen krijgen. Gelukkig is die fascistische en racistische politieke beweging op zijn retour.

     3. Floris

      Nee Wim, jij bent degene die de vraag ontwijkt en wel deze:

      “Willie hangt graag de moraalridder uit maar de vraag is wat Willie zou doen als hij moest kiezen tussen de ondergang van autochtoon Europa of het deporteren van moslims.”

      Je zou het gelijk volledig aan je kant hebben als de islam daadwerkelijk een religie van de vrede was. Dat is het helaas niet. Het is een pain in the ass en een regelrechte bedreiging voor de toekomst van West-Europa. In Oost-Europa begrijpen ze dat heel goed en in Israël ook.

      Maar hier, waar het policorisme en grenzeloze naïeviteit wortel hebben geschoten is men blind voor het gevaar en is men zelfs bereid om miljarden aan die parasieten uit te geven in de vorm van uitkeringen, te accepteren dat hun jeugd de straten onveilig maakt en onze vrouwen besissen (en erger: aanranden en verkrachten). Dat jij als verwijfd mietje over je wil laten lopen tot het te laat is, moet je zelf weten, maar hopelijk is er ooit genoeg draagvlak om het fascistoïde gedrocht dat islam heet Europa uit te donderen.

      Laat ze maar lekker teruggaan naar het riool waar ze uit zijn gekropen.

     4. Hendriekus

      ““ de vraag is wat Willie zou doen als hij moest kiezen tussen de ondergang van autochtoon Europa of het deporteren van moslims.”

      Dat is de logica van de nazi’s. Die waren er van overtuigd dat het Internationale Jodendom de ondergang van het Avondland zou bewerkstelligen en om dat te voorkomen moesten alle Joden preventief worden geruimd.

      Dit is gewelddadig fascisme en racisme in zijn akeligste vorm. U bent moreel volledig de weg kwijt.

      Ik heb een melding gemaakt van deze bijdragen bij het Meldpunt Internet Discriminatie. Dit soort nazistische uitingen zijn strafbaar en daarom moet er wat aan worden gedaan.

     5. Floris

      Wim weigert de vraag te beantwoorden. De reden is wel duidelijk.

      In plaats daarvan heeft hij een klacht ingediend, de lafbek.

   3. Floris

    Hier reageerde de trol niet op.

    Nog een keer, trol: als je voor de keus zou staan, wat kies je dan?

   4. Floris

    Hier reageerde de trol niet op.

    Nog een keer, trol: als je voor de keus zou staan, wat kies je dan?

  2. Hendriekus

   Zijn interneringskampen humaner dan concentratiekampen?

   Wat een waanzin, dit.

   1. Floris

    Wim Hutten haalt weer eens een oud alias van stal. Sukkeltje.

   2. Sniper666

    @ Hendriekus

    In de UK zijn 23.000 jihadisten/salafisten hoe je het ook noemt. MI5 geeft dit zelf aan, en ook dat ze die lui niet allemaal in de gaten kunnen houden. In NL moeten er ook enkele duizenden zijn. Stap 1 zou moeten zijn deze radicale lui uit de samenleving te halen en interneren. Dit om de samenleving te hoeden voor dit soort geweldadige islammeren.

    Criminelen sluiten we toch ook op? Wat is het probleem? Dit zijn criminelen!

    1. Hendriekus

     Ja, Sniper, criminelen sluit je op maar dat wordt hier niet voorgesteld. Vabis wil alle Moslims opsluiten in interneringskampen (wat natuurlijk hetzelfde is als concentratiekampen).

     Probeer je de uitvoering van zo’n bizar en misdadig idee eens voor te stellen!

     1. Sniper666

      @ standaardtrol

      Wim, je bent het er dus mee eens om die moslim radicals op te bergen, gelijk criminelen. Heel goed Wim, je gaat vooruit.

      Een interneringskamp is niet gelijk aan een concentratiekamp. Voorbeeld. De Amerikanen sloten alle USA-Jappen op in interneringskampen in WO2, in interneringskampen. Het woord concentratiekamp is beladen, en daarom gebruik je het graag.

     2. Floris

      Uiteraard. Het woord concentratiekamp roept associaties op met de Holocaust en dat weet die trol donders goed.

     3. IJscoman

      Wim, dat interneringskampen hetzelfde zouden zijn als concentratiekampen zijn maak JIJ ervan. Ofwel: hersenkronkels van de linkse mafklapper. Australie heeft ook interneringskampen. En dat zijn geen concentratiekampen. Jij verdraait, vervormt, konkelt en creeert je eigen werkelijkheid – de realiteit van de übertrol.

 5. Ruud562

  Verbied de islam, sluit moskeeën, verbied de Koran! Want het is puur, puur gif dat veelal door inteeltlabielen wordt aangehangen! Sluit de grenzen voor die lui, lui die notabene de halve wereld doortrekken om als parasiet de westerse maatschappij leeg te zuigen!!
  Een maatschappij die zij notabene verwerpen en naar hun achterlijke en gevaarlijke ideeën willen omvormen! !

  1. Floris

   “die notabene de halve wereld doortrekken”
   ————————————————-
   Laat me daar even bij stilstaan. Wat zoeken moslims in Australië of Canada? Ze zitten werkelijk OVERAL. Dat zie je bij geen enkele andere religie.

   Het is je reinste kolonisme. Het zijn de wegberijders voor wat nog gaat komen. Ze bouwen bruggenhoofden.

   En weet je wat? Dat is EXACT volgens de richtlijnen van de jihad. Zo ging het in de middeleeuwen en zo gaat het nu weer.

   En de watjes die ons leiden laten het gewoon gebeuren.

 6. Ruud562

  En ja, de hier aanwezige islamlabielen opsluiten, uit de maatschappij halen! Open dat kamp op Cuba maar weer!!

  1. Vabis

   Het is verheugend te zien dat mijn mening om moslims in afwachting tot deportatie te deterneren wordt gedeeld alhier, en binnen de maatschappij zal dit net eender zijn, men is wel goed maar hopelijk niet gek!

   1. Sniper666

    @ Vabis

    Na stap 1 – interneren van jihadisten, stap 2 – de islam totaal verbieden.

    Ze moeten zelf teruggaan naar zandbakistan, of hier blijven en de islam afzweren.

    Stap 3 – dubbele paspoorten voor islammeren verbieden. Kom niet aan met “dat mag niet van zandbakland..”, anders vervalt automatisch het NL paspoort.
    Stap 4 – ex-moslims die hier blijven verklaren schriftelijk het eens te zijn met onze wijze van leven. Blijkt men deze verklaring niet na te komen is het alsnog enkele reis zandbak.

    1. Hendriekus

     Dit soort stappenplannen werden op de Wannseeconferentie ook besproken.

     1. Sniper666

      @ standaardtrol

      Hou op Wim met dit soort rare beladen vergelijkingen. Er moet nou eenmaal een soort plan zijn om islamisering van het avondland tegen te gaan en uiteindelijk totaal te stoppen.

      Ik weet dat jij dol bent van islamietjes, maar de meeste normale mensen delen die vreemde hobby niet.

     2. Floris

      Nee Wim, daar werd iets heel anders besproken.

      Ik weet het, je historisch besef is mager, maar nu sla je plank wel heel erg mis met je zoveelste godwin.

     3. Sniper666

      @ Floris

      Wim weet niet dat Joden een ras zijn, en islamietjes niet.

     4. Floris

      @ Sniper: naar mijn mening zijn joden/Joden ook geen ras, maar een volk met een eigen religie.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.