Gestoord islamistisch raadslid Den Haag: Israëlische scholieren zijn “toekomstige kindermoordenaars”

Salafist Abdoe Khoulani kwam eerder in opspraak toen hij ISIS bejubelde op sociale media. Wat doet deze man in vredesnaam in de gemeenteraad van Den Haag? 

Het Haagse raadslid Abdoe Khoulani van de Partij van de Eenheid (de partij van de bekeerde ex-PVV’er Arnoud van Doorn) heeft zichzelf weer eens keihard voor gek gezet met walgelijke uitspraken op sociale media. Naar aanleiding van een bezoek van een Israëlische schoolklas aan de Tweede Kamer maakte hij de kinderen uit voor “terroristen in wording” en “toekomstige kindermoordenaars en bezetters”.

De scholieren waren op bezoek bij SGP-fractievoorzitter Kees van der Staaij, die de Israëlische delegatie een ‘interessant initiatief’ noemde en een groepsfoto plaatste op Twitter:

Het salafistische Haagse raadslid Khoulani was echter minder gecharmeerd van het Israëlische bezoek, en uitte dat in de volgende walgelijke bewoordingen:

Schermafbeelding 2017-06-02 om 16.25.56

Tegenover Den Haag FM reageerde Van der Staaij verbijsterd op de uitspraken van Khoulani:

“Ik had dit nog niet gezien, maar vindt het echt een bizarre reactie. Hier lusten de honden geen brood van.” Van der Staaij is vooral geschrokken dat een politicus zich zo uitlaat. “Dit is een vorm van antisemitisme waar we gewoon strijd tegen moeten voeren. Jodenhaat mag in Nederland, zeker niet vanuit de politiek, nooit normaal gevonden worden.”

Khoulani trekt zich echter niets aan van de vermaning en blijft bij zijn walgelijke woorden. Hij noemt Van der Staaij een “islamofobe christenzionist”:

Wat doet deze Khoulani in de Haagse gemeenteraad? Laat hem zijn antisemitische, salafistische en pro-ISIS-denkbeelden maar fijn uiten in een islamitisch land, maar niet in Nederland en al helemaal niet in de gemeenteraad. Overigens krijgt deze zaak waarschijnlijk nog een staartje: volgens Ron Eisenmann, voorzitter van Joodse belangenorganisatie CIDI zijn de uitspraken van Khoulani strafbaar en ligt vervolging voor de hand. Mooi zo! Leer deze schoft maar een lesje.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

23 reacties

 1. C.oitus

  OMG Keesie heeft verbijsterd gereageerd, Je bent een lamlul een domme naïeve gristen, Keesie je bent echt, sorry dat ik het zeg geen knip voor de neus waard, lees eens in de koran ipv de bijbel weet je gelijk waar je mee te maken hebt.

  1. van Urk

   C.oitus@ Ik denk dat Kees na deze misselijkmakende tweet eerder verbijsterd is waarom links dit soort volk nog blijft tegemoet komen met het vervullen van hun islamitische wensen.

   1. C.oitus

    Links en islam is een en hetzelfde.

 2. HaZ

  Hetzelfde bericht maar dan van de andere kant geformuleerd…..

  De roeptoeter van de islam in de Haagse gemeenteraad Abdoe Khoulani speelt schaamteloos de semitische kaart. Hypocriet tot op het bot deze Jodenhatende
  Islamknuffelaar.

 3. Ritter

  Het antisemitisme onder moslims is zeer groot en word steeds openlijker geuit.

 4. HW

  Op dit moment hebben we alleen maar met islamitische kinderverkrachters, moordenaars en terroristen te maken hebben en hij als lid van deze gemeenschap zou eens in eigen rijen de zaken recht dienen te zetten, voordat hij überhaupt een oordeel over anderen uitspreekt.
  Ik vind het prima, dat deze man aangeklaagd wordt, alleen zou hij als raadslid onmiddellijk moeten oprotten, niet goedschiks dan maar kwaadschiks.
  Dit soort hoort helemaal niet in Nederland thuis. Enkeltje thuisland.

  1. corfo

   HW.
   Juist !! Op een lekke boot zetten en terugsturen dat zwijn !!

 5. Guus Geluk

  NSB-er.

  1. corfo

   Guus G.
   Eindelijk korrekt Guus : zelfkennis is de beste kennis, dus : NSB’er

   1. Guus Geluk

    Neen, corfo, ik doelde op Khoulani. Die gek zou voor een paar centen de Joden nog verraden.

 6. TheGrimReaper

  En wanneer wordt DIT figuur voor de rechter gesleept wegens haatzaaierij??
  Met GW zijn ze er als de kippen bij, maar zodra het een haatbaard draagt druipen ze af; walgelijke lafaards!!!!

 7. van Urk

  Onschuldige Joden worden hier terroristen genoemd terwijl islamitische terroristen de nieuwe joden zijn. En als druppel op een hete plaat kunnen Britse kinderen met behulp van nieuwe linkse onderwijs-leermiddelen gebaseerd uit het boek “Talking about terrorism” een brief schrijven naar moslim terroristen. Deze kinderen worden wijsgemaakt dat terroristen doden omdat ze geloven dat ze “oneerlijk en niet met respect” worden behandeld. Dit is een bizar idee, gebaseerd op het misleidend begrip dat schoolkinderen moeten communiceren met en “respect” tonen voor religieuze fanataci die hen willen doden. Daarnaast kan het sympathie opwekken bij deze kinderen voor deze moordenaars. Het leslokaal van de basisschool is niet de plaats om het terrorisme te humaniseren door “een denkbeeld dialoog aan te gaan”.

 8. Floris

  Smerig islamitisch zwijn. Europa zit vol met dit soort.

  Bedankt dames en heren politici en hun stemvee!

 9. Nasrani

  Kom op, valt best mee. Pas wanneer wij roepen dat we minder willen van deze mafkezen komt het om in actie.

 10. Sniper666

  Als minder (3x) niet mag, kan hetgeen die Abdoe Khoulani zegt al helemaal niet. Voor het hekje met die knakker!

  1. Floris

   Dan krijgt hij hoogstens een standje van de D666 rechter.

 11. poldi

  En wat gaat het OM hier aan doen?
  Ik mag toch hopen dat deze islamitische wangedrocht en raadslid ontslagen wordt EN tevens aangeklaagd, vervolgd en bestraft voor opruiing en haatzaaien.

  Ik bedoel maar. Wilders werd voor minder aangeklaagd en heeft nou weer gezeur met onderzoek van iets dat hij in Oostenrijk gezegd zou hebben………………… Waarom wordt dit raadslid dan niet aangepakt? o wacht, ja, maar dat is een islamiet, dat is waar ook. Die staan boven de wet en krijgt misschien wel een prijs voor deze uitspraak.

  Meet men bij het OM dan toch met 2 maten? Zou zo maar kunnen. IK verbaas me nergens meer over in dit land.

  1. HaZ

   Nee hoor 1 maat. “Onder de maat”!
   Zouden de voorbedrukte aangifte formulieren al klaar liggen op de politiebureau’s? Ik bedoel 1,3 miljoen aangiftes tegen deze mafklapper zou er toch op zijn minst voor moeten zorgen dat de aangifte serieus genomen gaat worden, toch?

 12. Ngatimoto

  Hoe denkt deze mafkees over schoolreisjes naar een moskee? Kan dat wel?
  Wordt daar de waarheid vertelt over de hele inhoud van de koran?

 13. ovee

  Beste mensen. Wilders kwam voor het gerecht omdat duizenden Nederlanders hem aanklaagden. Als deze haatbaard niet aangeklaagd wordt door de Nederlanders, dan zal hij niet voor de rechter komen. Dus mensen, dien een aanklacht in tegen deze haatbaard en hij zal dan ook voor de rechter komen. Als we dat niet doen, dan hoeft deze gast zich niet te verantwoorden voor zijn uitspraken

  1. HaZ

   Voor zover bekend nog geen aangifte gedaan door CIDI en v.d.Staaij, de betrokken partijen hierin.

 14. nienke

  Is hij al op staande voet ontslagen dit afschuwelijke monster?
  Of mag hij omdat hij moslim is deze afschuwelijke uitspraak zo maar doen?
  Het kan niet gekker in dit land.

 15. Ali Yas

  “Dit zijn toekomstige kindermoordenaars”

  Dat is overduidelijk een gevalletje laster, dus de benadeelden kunnen een civiele procedure aanspannen. De vraag is alleen of (de ouders van) die kinderen dat gaan doen. Ik denk het niet. Allemaal negatieve energie.

  Misschien mogen we wel stellen dat voor Abdoe Khoulani geldt: zoals de waard is, vertrouwt hij zijn gasten.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.