Haha! Niemand wil het lichaam hebben van terrorist Salman Abedi om het te begraven

De massaslachter van Manchester krijgt geen “eervolle” begrafenis. En terecht.

Salman Abedi, de man die 22 mensen vermoordde bij een aanslag op een concert van Ariana Grande in Manchester, wordt na zijn dood behandeld als de bruut die hij was. Begrafenisondernemers, het stadsbestuur én tenminste één moskee hebben namelijk laten weten dat ze zijn lichaam niet willen ontvangen om het te begraven. Daardoor ligt het lijk van deze terrorist nog altijd in een mortuarium buiten de stad.

Geheel terecht doen instanties er alles aan om te voorkomen dat zij opgezadeld worden met zijn begrafenis of crematie. De Centrale Moskee van Manchester is één zo’n instantie: de moskee wil hem niet begraven om duidelijk te maken aan andere wannabe terroristen dat ze, wat hen betreft, niet in naam van de islam handelen.

Ik zou zeggen: stuur het lichaam van deze moordenaar maar naar Libië, waar hij en zijn familie oorspronkelijk vandaan komen, en laat de autoriteiten daar maar beslissen wat ze ermee doen. Hen kennende zullen ook zij hem geen rustige begrafenis geven en wordt zijn lijk ‘per ongeluk’ ergens in zee gedumpt of iets dergelijks, net zoals de Amerikanen met het lichaam van Osama Bin Laden deden.  Of misschien dat ze hem daar kunnen cremeren, wat een enorme klap in het gezicht zou zijn van álle islamistische extremisten die doodsbang zullen zijn dat hen hetzelfde overkomt als ze gedood worden. En ja, dat is voor hen een waar schrikbeeld omdat ze dan vrezen dat ze niet mee mogen doen op de dag van de opstanding aan het einde der tijden. Een betere straf lijkt me nauwelijks denkbaar voor terroristen.

Hoe dan ook, wat er ook met zijn lichaam gebeurt, het moge duidelijk zijn dat deze gek nooit en te nimmer begraven mag worden op een begraafplaats in Manchester en omstreken. Die eer moet deze idioot — en zijn radicale familie — nooit en te nimmer gegeven worden.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

9 reacties

 1. Top

  Er zal toch wel ergens een dierentuin met grote aaseters in de buurt zijn. Recyclen in Optima Forma.

  1. corfo

   Top.
   Goed plan, zéér goed plan !!!

 2. Seneca

  @.top
  Dat is niet mogelijk! De directie van de London Zoo is hierover benaderd, maar die heeft dit voorstel van de hand gewezen. Zijn motivatie: de kosten om de indigestie van de dieren (na het nuttigen van dit karkas) te genezen, lagen hoger dan de besparing op de kosten. Hij heeft een tegenvoorstel gedaan: als halal vlees ter consumptie aan een islamitische slagerij verkopen.

  1. Top

   Helaas, niet goed doorgedacht! Het principe steun ik van harte, maar als zoon van een ondernemer in verkoop van voedsel voor de mens, heb ik geleerd, dat als het product niet gewaardeerd wordt, de ondernemer de schuld krijgt ook al is hij slecht tussenhandelaar. En het product wat u voorstelt zal zeker niet gewaardeerd worden, omdat zoals u ook weet , het geleverde ‘snel is aangebrand’. Dus eigenlijk oneetbaar is.

 3. poison

  Schuif hem in een verbrandingsoven, kan de stadsverwarming een graadje hoger.

 4. Marija

  Cremeren, de as verstrooien op grond waar een moslim nooit begraven wil worden en de rekening naar de familie.

 5. HaZ

  Zal hem worst wezen, dat lichaam. Hij is heel gelukkig nu met zijn 72 maagden…..Of toch niet ?

  1. Ikke en zo

   Waarschijnlijk is nu hij 1 van de maagden !

 6. HW

  Gewoon verbranden en de as droppen in een varkensstal.
  Komt er nooit een moslim op visite.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.