Haha! Sylvana moedigt haar volgers aan om cursus “personal branding” te volgen: “Persoonlijke aanrader!”

Wacht. Sylvana creëert haar imago bewust?

Als je Sylvana Simons in actie ziet zie je al heel snel dat mevrouw enorm cynisch en permanent boos is. Die woede zorgt ervoor dat ze doet wat ze doet en zegt wat ze zegt. Als iemand in interviews ook maar iets zegt waar ze het niet mee eens is reageert ze meteen woedend; tegenspraak wordt niet geaccepteerd.

Maar nu blijkt dat mevrouw de activiste dat imago bewust creëert. Jawel, Sylvana Simons doet bewust haar best om één van de meeste gehate vrouwen van het land te zijn:

Nog 24 uur om te profiteren van een aanbieding waarmee je écht met blijvende impact richting kunt geven aan je doelen! Persoonlijke aanrader!

Geplaatst door Sylvana Simons op Maandag 12 juni 2017

Op de website van het seminar staat:

Tijdens dit seminar:

Maak je jezelf los van belemmerende gedachten en zie je kansen
Weet je exact wat je doelen zijn en waar je naartoe wilt
Leer hoe je ervoor kunt zorgen dat de wereld JOU ziet zoals jij gezien wilt worden
Ontdek hoe jouw kernwaarden voor je kunnen werken zodat je sneller actie kan ondernemen
Vergroot je jouw netwerk met andere ambitieuze vrouwen die je verder kunnen helpen

Natuurlijk niets ten koste van de cursus gegeven door Nancy Poleon (ga vooral zo door, zou ik zeggen, ondernemers rock!), maar als je als Sylvana zijnde zo’n cursus volgt en vervolgens de reputatie opbouwt die ze nu heeft doe je toch echt iets verkeerd. Of wil Sylvana gezien worden als één van de meest hatelijke, cynische, ongelukkige, zure vrouwen van het land? Als dat zo is, nou, missie geslaagd!

En dan nog iets: waarom promoot Sylvana eigenlijk een korting die alleen van toepassing is op vrouwen? Stel je eens voor dat “Nancy” een man was en dat hij alleen korting wilde geven aan andere mannen, terwijl vrouwen het volle pond zouden moeten betalen. Sylvana zou dat dan ongetwijfeld “seksistisch” noemen en roepen dat het bewijst dat Nederland nog altijd een patriarchaat is. Maar hé, discriminatie in het voordeel van vrouwen is natuurlijk helemaal prima. Fuck die loser-mannen. Eigen gender eerst.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

52 reacties

 1. Marija

  Sylly Syl is gek, wordt gek en blijft gek.
  Lift mee met een ander waar ze voordeel in ziet.
  Meer niet.

 2. IJscoman

  Het lijkt me vooral uiterst vermoeiend om, na een opgebouwd imago, constant iemand te moeten spelen. Waar is de cursus waarin je leert om jezelf te zijn?

  1. hans-e-pans

   Volgens mij doet ze meer aan “afbranden”.

 3. Sniper666

  Is er in Nederland geen grote bosneger te vinden die Silly Syl permanent kan vullen zodat er geen geluid meer uit haar waffel komt?

  1. Standaardbinnen

   Dit soort weerzinwekkende bijdragen bewijzen permanent het gelijk van Sylvana en Anne Fleur: Nederland is een racistisch land met een verkrachtingscultuur.

   1. IJscoman

    Kom kom, Standaard. 1 Sniper maakt nog geen zomer. Ik dacht toch werkelijk dat je niet van generaliseren hield?

    1. Standaardbinnen

     Ik zou beginnen afstand te nemen van deze smeerlapperij.

     1. IJscoman

      Dat heb je toch al gedaan?

     2. Sniper666

      @ standaardtrol

      Hahaha lololol. Get over it!

     3. Guus Geluk

      Dergelijke reacties zijn hier schering en inslag, Standaardbinnen. Het is niet verwonderlijk dat Sylvana Simons zich zorgen maakt.

     4. Standaardbinnen

      Sniper tobt met seksuele problemen en dat is best zielig. Het is wel jammer dat dit soort mensen hier niet wordt gecorrigeerd. Dit ziektebeeld haalt DDS omlaag.

     5. Sniper666

      @ Standaardtrol

      Hihihihi u maakt zich compleet belachelijk.

     6. Standaardbinnen

      Ik vind je zielig, Sniper. Mannen die zo over vrouwen praten zitten diep in de shit.

     7. Sniper666

      @ Standaardtrol

      🙂 😉 Als zou Doutzen Kroes opgewarmd bij thuis tussen de lakens liggen zou u hem nog niet overeind krijgen. Ga toch fietsen!

     8. Standaardbinnen

      Sniper brengt het onderwerp niet toevallig op impotentie. Dat is ook mijn verklaring voor zijn trieste bijdragen.

    2. Sniper666

     @ standaardtrol

     Uit uw reactie blijkt dat u de oorzaak zelf invult en daarmee impliciet toegeeft zelf impotent te zijn/worden als Doutzen Kroes reeds opgewarmd tussen uw lakentjes zou liggen. Ik noteer dat u homo moet zijn of transgender. Kom maar eerlijk uit de kast hier bij DDS houden we dat onder de pet 🙂 .

   2. Beukman

    Het valt op dat op DDS dergelijke “grapjes” alleen over vrouwen mogen worden gemaakt. Een soortgelijke “grap” over Geert riep enige tijd terug zeer veel woedende reacties op.

   3. Dam

    Trolletje Standaardbinnen?

   4. Marija

    Nee dat is niet gek SU, dat heer oorzaak en gevolg.

   5. Mart

    Jaloers Standje??

  2. Vabis

   Die heeft die sloerie allemaal al gehad, dus dat zet geen zoden aan de dijk….

   1. Standaardbinnen

    Nog iemand met seksuele thematiek.

    Wat een triest gedoe is dit toch.

    1. IJscoman

     Standaardbinnen is a-seksueel. Dat zal de verklaring zijn. Ook voor hem is er een plaatsje onder de zon.

     1. Sniper666

      @ IJscoman

      Inderdaad standaardtrol heeft een seksueel probleem.

     2. corfo

      IJscoman.
      De figuur die u noemt (ik kan z’n naam niet meer op papier krijgen !) reageert bij elke reactie die hem/haar niet aanstaat, met : “Uit uw reactie blijkt dat (in dit geval) Simons gelijk heeft !” Ben je dan gek of niet goed wijs ? Moet zich trouwens vandaag weer melden bij de inrichting voor zwaar geestelijk gestoorden waaruit hij is weggelopen. Wat een loser is die figuur ! Diep triest.

     3. Sniper666

      @ IJscoman & corfo

      Wellicht dat standaardtrol aan de V i a g r a moet?

     4. Guus Geluk

      Inmiddels is de Dagelijkse Standaard-lezersclub gezonken tot het onderwerp Seksproblemen. Allemachtig, lager kan het niveau niet zakken.

     5. Sniper666

      @ GG

      U zou toch beter moeten weten. Over seks praten of schrijven is toch helemaal niet laag? Uit uw reactie blijkt dat u daar een groot probleem mee heeft. Kunt u mij verklaren wat u seksueel dwars zit?

     6. Guus Geluk

      Naar ik meen is een politiek discussie-forum niet de plaats om uitgebreid te spreken over de seksualiteit.

     7. Sniper666

      @ GG

      Ik had het opzettelijk over een grote bosneger voor SS. Dit omdat ze zelf aangaf haar eigen “ras” seksueel niet te pruimen want ze laten altijd vrouwen met jong zitten en donderen dan op naar de volgende. Ze discrimineert dus zelf bij het leven! Die teef spoort toch niet, zeg nou eens eerlijk Guus?

     8. Guus Geluk

      Ik vind Sylvana Simons een intelligent mens, Sniper666. Ze heeft zeker goede argumenten.

 4. NoDoubt

  `Leer hoe je ervoor kunt zorgen dat de wereld JOU ziet zoals jij gezien wilt worden`
  Daar is ze dan aardig in geslaagd. Vraag aan DENK, Sinterklaasvereniging, Groenlinks, haar ex, art 1 Kenniscentrum Discriminatie.

  1. corfo

   Ni28.
   Gisteravond Timmermans op t.v. gezien ?
   Die vent praat uren achter elkaar, zónder ook maar iets te zeggen !
   Maar voor dat stomme gelul worden ze ook nog eens (té) vorstelijk betaald.
   Zo’n nietszeggende mensje is Simons ook; ze heeft haar clubje toch Artikel 2 genoemd omdat Artikel 1 werd verboden. Jazeker, ze is ook nog eens héél fantasierijk.

 5. Ni28

  Simons doet mij denken aan een persoon die ik kende van het werk. Een totale nul die niet eens voor het vakkenvuller geschikt was(sorry vakkenvuller). Met gelul en geslijm heeft zich opgewerkt tot best een hoge functie. Geleerd om te speechen zonder enige inhoud maar wel in de juiste straatje.Wat de inhoud van het werk was is tot de laatste reorganisatie onbekend gebleken. Ook nullen hebben een tijdelijke toekomst.

  1. Standaardbinnen

   Ik begrijp dat Ni28 het lastig vindt een vrouwelijke leidinggevende te accepteren.

   1. Sniper666

    @ Standaardtrol

    Nu moet Ni28 het ontgelden? Waar staat dat hij het over een vrouw heeft?

    1. IJscoman

     Gevalletje ‘invullend lezen’ Sniper. Ni28’s verhaal is neutraal en onzijdig. Maar dat geeft niet, Standaard vult het zelf wel selectief in.

     1. Standaardbinnen

      De context is een vergelijking met Sylvana. Als Ni28 het over een man had leidt dat tot een merkwaardige tekst.

      Maar strikt genomen staat er niet dat de persoon die het tot zijn ongenoegen tot leidinggevende schopte een vrouw betrof. Ni28 moet dat verder zelf maar uitleggen.

     2. Sniper666

      @ Standaardtrol

      Uit uw reactie blijkt weer eens dat u de reactie van geachte Ni28 niet goed hebt gelezen noch begrepen. Kunt u uitleggen hoe het komt dat u duidelijke teksten niet correct kunt interpreteren?

 6. Guus Geluk

  Simons wordt weer eens belangrijker voorgesteld dan ze eigenlijk is. Afgegaan bij de parlementsverkiezingen, niemand neemt haar serieus. Laat haar in ’s hemelsnaam toch zitten.

 7. Ni28

  Sommige reacties zijn inderdaad walgelijk, daar maakt Simon zich terecht kwaad over. Laten wij het niveau opkrikken en de DDS critici geen extra voer geven.

  1. Dam

   Neem mij niet kwalijk, maar wie slecht zaait, oogst slecht. Oftewel wie troep zaait oogst troep.

 8. Dam

  Ach, deze dame is nu eenmaal het meeste beschamende vrouwelijke object wat Nederland ooit binnen zijn grenzen heeft gehad met haar opjut/stook partij naar jonge mensen. Waar allemaal haters inzitten, die het de hele dag alleen maar over kolonisatie en witten en blanken en wit feminisme en pieten en naambordjes kunnen hebben die bruine feministen. Overal schoppen ze tegen aan net als bij DENK. En oh, want het is zo slecht hier allemaal. En dan o.a. die Meulendijk, een totaal geschift vol haat zittend mens. Want oh, die vind het hier ook allemaal zo verkeerd en slecht. Maar ze blijven allemaal wel lekker zitten waar ze zitten hier in Nederland, want oh, het is n.l. zo goed hier. Zichzelf geweldig en goddelijk vinden. Niet in staat zijn tegenwerpingen te incasseren. Iedereen blokkeren. Als die Simons zo doorgaat, krijgt iedereen zo genoeg van dit nep partijtje, dat ze zich genoodzaakt zal gaan voelen, naar Amerika te verhuizen als de tweede keer het weer niks wordt met die Opjut Club de partij van de BKC de Bruine Klaag Club. Want alles vindt ze daar geweldig, zie haar kopieergedrag op haar FB betreft Amerika. Het is Amerika groepjes en clubjes en bruine feministen hier en daar en overal. Zo kan ik ook een politieke website vullen. Echt iets zinnigs komt er niet uit, allemaal opgepikte trends in Nederland probeert ze te gebruiken om mee naar voren te komen alsof het nieuw en van haar is. Ik voel een diepe walging voor die vrouw en haar Club.

 9. Sniper666

  @ Allen

  Kijkt allen. Mooie link van Haz. Slechts 24 uur online docu;

  –> http://www.bild.de/politik/inland/bild/zeigt-die-doku-die-arte-nicht-zeigen-will-52155394.bild.html

 10. meanstreak2099

  speciaal voor standaardbinnen, als je echt een sterke vrouw wilt (die een kleurtje heeft) kan ik gerda haverkamp aanraden.
  een vrouw die jaren na haar pensioen haar beroep heeft uitgevoerd en werkelijk dingen heeft bereikt in tegenstelling tot simons die in mijn ogen niet in de schaduw mag staan van gerda.
  integenstelling tot sylvanna heeft deze dame respect van ieder die haar op tv heeft gezien en als zei iets zegt over racisme word dat eerder geloofd dan sylvanna

  1. Standaardbinnen

   Een echte man hoeft geen vrouwen te diskwalificeren om zijn eigen ego overeind te houden. De kwaliteiten van verschillende vrouwen zijn daarbij irrelevant.

   1. Sniper666

    @ Standaardtrol

    Uit uw reactie mogen afleiden dat u zich niet onder de noemer “echte mannen” schaart. Dat idee hadden wij allang bij DDS, waarvan akte.

 11. HaZ

  Prem denk er het zijne van…..
  https://www.youtube.com/watch?v=DE6mWx0uhR0

 12. Jroam

  Als je haar zo ziet denk je toch alleen maar, wanneer trek een Jeff Dunham, zijn hand uit haar.
  Look Achmet, your sister Sillyvana.

 13. Horizon

  Niet zo slim van Silvie Huilie om dit te promoten als ze vooraan staat bij de introductie van de de cursus, de kans bestaat namelijk dat ze terstond een zelfontbranding ontwikkeld en in de fik in vliegt van woede als men persoonlijk niet doet wat zij wilt dat je doet.

 14. peterkestassen

  Sylvana,flikker op en neem gelijk die OE OE DIBI mee naar een onbewoond Eiland,meschien word het wat tussen jullie twee.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.