maxresdefault

Knotsgekke Anne Fleur Dekker draait helemaal door: "Schaf Vader- en Moederdag af!"

Geen categoriejun 17 2017, 13:00
Iedereen kent de marxistische activiste Anne-Fleur Dekker inmiddels. Toch vindt ze het nodig om nog steeds veel aandacht te vragen. Ze doet weer van zich horen! Deze keer zijn Vader- en Moederdag aan de beurt. Die hadden we inderdaad nog niet gehad.
https://twitter.com/annefleurdd/status/875738788932308993
Met de tweet hierboven haalde onze nationale provocateur zich gisteren de woede van veel Nederlanders weer op de hals. Anne Fleur vindt het namelijk niet meer van deze tijd om aan Vaderdag en Moederdag te doen. Zijn er geen vaders en moeders meer dan? Ik ben blij van wel! Met dit volslagen kul-argument kun je toch niet aankomen? Er zijn elk jaar meer vaders en moeders Anne Fleur, onze bevolking groeit.
Een tweede argument is voor Anne Zeur dat Vader- en Moederdag voor veel kinderen tot vervelende situaties zou leiden. Wat ze hier doet is het verheffen van uitzonderingen tot de norm. En dat is per definitie niet alleen erg flauw maar ook nog eens heel fout. Grondig fout zelfs. Als we dat bij elk thema zouden doen staat de hele maatschappij op de kop. Natuurlijk ontkennen we hier niet dat Vader- en Moederdag voor veel kinderen tot vervelende situaties leidt. Niemand zal dit durven ontkennen trouwens. Er zijn veel kinderen (en volwassenen!) die op deze dagen herinnerd worden aan hun vader en/of moeder die er niet meer is. Maar om dan alle kinderen en fantastische ouders die elkaar nog wel hebben dan direct deze dagen te ontnemen? Ik zie het punt niet. Op Twitter geeft Anne Fleur nog het argument dat sommige kinderen twee vaders of twee moeders hebben. Pardon? Dan moet je helemáál niet drammen over Vader- en Moederdag! Dan kies je er toch zelf voor dat je kind geen vader of moeder heeft? Ik zal wel hopeloos ouderwets zijn.
Zelf snapt de gekke zeurpiet niet waar al die boosheid nu weer vandaan komt:
https://twitter.com/annefleurdd/status/876016390725140480
Ja hoor, Anne Fleur, heel bijzonder. Nee. Niet dus. Je bent een vervelende querulant zonder steekhoudende argumenten. En dan vind je het gek dat de goegemeente weer over je valt. Zoek toch alsjeblieft een baan in een omgeving waar niemand je kan horen. Doei!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten