Knotsgekke Anne Fleur Dekker draait helemaal door: “Schaf Vader- en Moederdag af!”

Iedereen kent de marxistische activiste Anne-Fleur Dekker inmiddels. Toch vindt ze het nodig om nog steeds veel aandacht te vragen. Ze doet weer van zich horen! Deze keer zijn Vader- en Moederdag aan de beurt. Die hadden we inderdaad nog niet gehad.

Met de tweet hierboven haalde onze nationale provocateur zich gisteren de woede van veel Nederlanders weer op de hals. Anne Fleur vindt het namelijk niet meer van deze tijd om aan Vaderdag en Moederdag te doen. Zijn er geen vaders en moeders meer dan? Ik ben blij van wel! Met dit volslagen kul-argument kun je toch niet aankomen? Er zijn elk jaar meer vaders en moeders Anne Fleur, onze bevolking groeit.

Een tweede argument is voor Anne Zeur dat Vader- en Moederdag voor veel kinderen tot vervelende situaties zou leiden. Wat ze hier doet is het verheffen van uitzonderingen tot de norm. En dat is per definitie niet alleen erg flauw maar ook nog eens heel fout. Grondig fout zelfs. Als we dat bij elk thema zouden doen staat de hele maatschappij op de kop. Natuurlijk ontkennen we hier niet dat Vader- en Moederdag voor veel kinderen tot vervelende situaties leidt. Niemand zal dit durven ontkennen trouwens. Er zijn veel kinderen (en volwassenen!) die op deze dagen herinnerd worden aan hun vader en/of moeder die er niet meer is. Maar om dan alle kinderen en fantastische ouders die elkaar nog wel hebben dan direct deze dagen te ontnemen? Ik zie het punt niet. Op Twitter geeft Anne Fleur nog het argument dat sommige kinderen twee vaders of twee moeders hebben. Pardon? Dan moet je helemáál niet drammen over Vader- en Moederdag! Dan kies je er toch zelf voor dat je kind geen vader of moeder heeft? Ik zal wel hopeloos ouderwets zijn.

Zelf snapt de gekke zeurpiet niet waar al die boosheid nu weer vandaan komt:

Ja hoor, Anne Fleur, heel bijzonder. Nee. Niet dus. Je bent een vervelende querulant zonder steekhoudende argumenten. En dan vind je het gek dat de goegemeente weer over je valt. Zoek toch alsjeblieft een baan in een omgeving waar niemand je kan horen. Doei!

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

47 reacties

 1. bertvdb

  DDS, waarom besteden jullie nog steeds aandacht aan deze Nono.

 2. Adriaan

  Kunnen we dat wijf niet afschaffen?

 3. Ni28

  Haar ouders zouden mee eens zijn hun dochter is geen succes.

  1. Top

   Bom-moeder en geen vader en daardoor geen opvoeding, gefrustreerd geboren en nooit wat bijgeleerd. Duidelijker kan het niet.

 4. HaZ

  Het wicht is ook zo non-commercieel als maar zijn kan. Snapt niet dat Vader/Moederdag
  bedacht zijn door de commercie. Dus hoezo niet meer van deze tijd ? Zo kom je natuurlijk nooit aan een fatsoenlijk baantje !

 5. Ritter

  Waarom besteden we aandacht aan een snotneus van 22 jaar?

  Anne-Fleur Dekker kletst maar wat.

  Gewoon negeren en geen podium geven. Dat is naar mijn idee het beste.

 6. janszm

  DDS, jullie werken er aan mee, dat mensen een bloedhekel aan dat kind krijgen, met alle gevolgen van dien.
  Doodzwijgen is de manier voor deze puber. (of hebben jullie stiekem een relatie met haar?)

 7. Arubano

  Nou vader Dekker, voor jou dus morgen geen nieuwe stropdas van je dochter.

 8. Beukman

  Als kind vond ik vader- en moederdag een vervelend geforceerd en overbodig feestje, als vader vind ik dat nog steeds. Wij doen er dan ook niet aan. Of beter gezegd: bij ons is het zeven dagen per week vader- en moederdag.
  Van afschaffen kan echter geen sprake zijn: het zijn immers geen verplichte vrije dagen, en het staat een ieder vrij om ze wel of niet te vieren.

  Dat weet Anne Fleur ook wel. Ze zet echter wel een legitieme gedachte neer, en verdient het niet om te worden afgezeken.

  DDS zou blij moeten zijn met Anne Fleur; immers gaan 1 op de 10 stukkies hier over haar, wat de reageerders weer de gelegenheid geeft om aandacht aan haar te besteden, meestal in de vorm van oproepen om geen aandacht aan haar te besteden.

  Ik stel een Anne Fleurdag voor, niet eens per jaar maar iedere week, bijvoorbeeld op zondag. Op die dag moeten de boze mannen van DDS zich inhouden, en Anne Fleur niet afzeiken. Je hoeft het niet met haar eens te zijn, maar ze heeft wel 10 keer zoveel pit in haar pink als de meesten in hun hele lijf.

  1. Top

   Niet liegen mafklapper. Zelf zie je je kinderen zelden tot nooit.

  2. Standaardbinnen

   Ik ben het ook eens met AnneFleur, zoals vaak, maar ook als dat niet het geval was geweest had ik gevonden dat ze het absolute recht heeft deze mening te uiten.

   Ik snap niet waarom opinies die toevallig niet overeenstemmen met de mening van reageerders hier altijd met boosheid en verontwaardiging worden neergesabeld. We leven toch in een pluriform land en deze opinie is toch niet in strijd met wet of recht?

   1. Beukman

    @Standaard
    Anne Fleur voorziet overduidelijk in een behoefte: het kanaliseren van de opgekropte woede waar de boze mannen van DDS mee verstopt zitten.

    DDS heeft door dat vrouwen hier geschikter voor zijn dan mannen. Zwarte vrouwen zijn natuurlijk het allerbest, maar helaas voor DDS vestigt Sylvana de laatste tijd wat minder vaak de aandacht op haar zelf.

    1. Standaardbinnen

     Een gegarandeerd resultaat bereik je met Fatima Elatik: slim, Marokkaans, moslima, vrouw, niet haar mondje gevallen en strontbrutaal.
     Jammer dat ze zich de laatste tijd gedeisd houdt. Ik had haar altijd hoog zitten.

     1. Beukman

      @Standaard
      Topwijf!
      Geenstijl kon het destijds al niet hebben dat Fatima in haar eentje de waangedachte logenstraft dat moslima’s middels de hoofddoek worden onderdrukt, en verzonnen een nepschandaal waarbij zij geld zou hebben verduisterd van het stadsdeel waar ze werkte.

    2. Guus Geluk

     “maar helaas voor DDS vestigt Sylvana de laatste tijd wat minder vaak de aandacht op haar zelf.”

     Daar zorgt De Dagelijkse Standaard wel voor. Soms pompt de redactie twee Sylvana-artikelen per dag het internet op.

     Hits gegarandeerd.

  3. Nasrani

   7 dagen per week? Wat politiekcorrect. Mijn complimenten.

  4. swetsnek

   ik geef het op met zoveel indoctrinatie in je lijf kun je geen discussie aan gaan er zitten hier nu zo veel randdebielen ik zoek wel een ander podium

 9. Ikke en zo

  Is fleurtje de ex van een der dds redacteuren ?

 10. Guus Geluk

  Me dunkt dat iedere vader en moeder zijn/haar eigen invulling mag geven aan vader- of moederdag. Als het tot vervelende situaties leidt, houdt men daar wel rekening mee.

  Het is inderdaad bizar dat men agressief reageert. En dat geldt ook voor de Dagelijkse Standaard, die de boel lijkt op te jutten. Deze provocerende titel spreekt alweer boekdelen: “knotsgek”. Wie is hier nou “knotsgek”?

 11. Ali Yas

  De logica van Dekker volgend, zouden we geen geboortekaartjes meer moeten sturen, om de gevoelens te sparen van al die koppels die geen kinderen kunnen krijgen. Verjaardagen schaffen we dus ook af, vanwege al die mensen die de gevierde leeftijd niet hebben gehaald. Jouw tiener heeft zijn eindexamen gehaald? Laat die vlag met die tas maar binnen, want de scholieren die gezakt zijn hebben het al zwaar genoeg.

  Wat moeten we van deze Anne-Fleur denken? Is ze werkelijk begaan met die kinderen die een ouder in hun gezin moeten missen, of gunt ze andere kinderen het vieren van hun geluk niet?

  1. Floris

   Het is typisch de logica van een loser.

   1. Standaardbinnen

    Je kunt van Anne Fleur zeggen wat je wilt maar ze is bepaald geen loser. Mede door de steun van DDS is ze in korte tijd uitgegroeid tot een opinileider van formaat.

    1. Ali Yas

     Anne Fleur Dekker loopt voor de muziek uit en heeft niet eens door hoe ze de zaak benadeelt die ze denkt te dienen.

 12. HW

  Tijdens bevruchting van de moeder had de vader er beter aan gedaan zijn kwakje op een hete kachel te spuiten. Was het tenminste met een sisser afgelopen. Nu zit de mensheid met deze zeurzak.

  1. Standaardbinnen

   Waarom moet zo’n kwakje op de hete kachel om bevruchting te voorkomen?

   Heeft HW enig inzicht in het proces dat een bevruchting tot stand moet brengen?

   Ik wil hem wel bijpraten maar hij kan natuurlijk ook even googelen.

   1. HW

    Jouw vader had het ook bij jouw moeten doen
    Er zijn al genoeg losers op deze wereld.

 13. Floris

  Het gedweep van Beukman en Trollemans met linkse Dolle Mina’s als Simons, Dekkert en Elastiek is vergelijkbaar met de kruiperige houding die verwijfde mannetjes vroeger aannamen tegenover fanatieke feministen.

  De verwijfde mannetjes trachten op die manier te laten zien hoe vreselijk ruimdenkend ze zijn en proberen echte kerels weg te zetten als angstig. De werkelijkheid is precies andersom. De verwijfde mannetjes zijn bang. Bang om afgewezen te worden omdat ze maar een heel klein piemeltje hebben.

  1. Standaardbinnen

   Dit was een bericht van Bokito.

   🙂

   1. Floris

    Aldus sprak tante Willie. Plas je al zittend, schatje?

    1. Standaardbinnen

     Je bent een echte kerel, Floris, ook op gevorderde leeftijd sta je je mannetje.

     Dit wekt bij elke echte vent grote bewondering.

  2. Beukman

   Floris merkt op:
   “…. en proberen echte kerels weg te zetten als angstig.”

   Ah ja. Echte kerels die bieden tegen elkaar op dat Anne Fleur moet worden genomen door 10 negers tegelijk, of dat ze haar een lelijk “wijf” vinden, of dat ze oerstom is.

   Echte kerels komen niet op DDS, @Floris. Laat ik je uit die droom helpen. Wat je hier ziet zijn bange mannetjes die met lede ogen toezien hoe ze territorium verliezen op vrouwen, en dat aan allerlei oorzaken buiten henzelf toeschrijven. Stevige taal over Anne Fleur neerkalken is dan een opzichtige manier om die angst te verbergen.

   1. Floris

    Er worden wel seksistische opmerkingen gemaakt maar je moet ook weer niet overdrijven, Beukman. DDS is geen GeenStijl. Daar zit een heel peleton seksisten.

    Laatst was er een draad over een moslim (notabene gemeenteraadslid) die een vrouw de huid volschold en hoe reageerde jij? Dat hij tot 10 moest leren tellen.

    Een nogal milde reactie in vergelijking met bovenstaande. Je meet met 2 maten.

    Verder hecht ik er voor de volledigheid aan dat ik vrouwen hoog heb staan, maar deze Anne Fleur is een extreemlinks krakersliefje. Simons is zelf racistisch en melkt de slachtofferrol tot de laatste druppel uit. En die Elatik is zeker niet van onbesproken gedrag.

    Geen van deze drie linkse Mina’s kan ik waarderen maar jij kennelijk wel. Maar links ben je niet toch? Hahaha…

    1. Beukman

     Nou @Floris, over geenstijl zijn we het in ieder geval eens. Bij hen is het seksisme structureel en vooropgezet. Ik betwijfel of tot 10 tellen daar zou helpen. Bij dat gemeenteraadslid misschien ook niet, maar laten we dat eerst eens proberen.

     Ik ben het niet in alle opzichten eens met de drie dames, maar met de eerste twee Anne Fleur en Sylvana) zeker wel regelmatig. “Extreemlinks” is slechts een etiket dat je erop plakt om iets over jezelf te zeggen. Moet ik Baudet er nu alweer bijslepen?

     Wat Elatik betreft: die heeft beslist fouten gemaakt. De fout die Geenstijl haar echter aanwreef is gore laster, die overigens door DDS werd overgenomen destijds – ik schreef toen mijn allereerste reactie.

     Eén ding is zeker: Fatima mag dan een hoofddoek dragen, maar onderdrukt komt ze niet bepaald over. Dat zit de ventjes van Geenstijl en de ventjes van DDS dwars, want daar gaat hun theorie over sjielige moslima’s die door hun koeltoer worden gedwongen om de doek te dragen. Billenkoek is hun deel op het moment dat Fatima hen over de knie neemt.

   2. swetsnek

    dussssssssssssssssss als ik het goed begrijp zijn beukje standaart guuske geen echte mannen hahahaahahaha laten we eerlijk zijn ze geven het zelf toe want echte kerels komen niet op DDS tis toch werkelijk om te lachen

 14. Nasrani

  Mee eens. Maak er een transgenderdag van, een gelukkig gescheidendag, of een homodag, maar niets zo iets ouderwets als een vader of moederdag. Het is wel 2017 hoor.

 15. Jonkheer

  Ach, eenieder mag haar of zijn mening ventileren, zolang deze maar niet wordt opgedrongen/opgelegd.
  Het is echter triest om te moeten constateren dat sommigen zo ver gaan dat het uitdragen van hun mening gepaard gaat met demoniseren en/of oproepen tot geweld tegen andersdenkenden.

 16. Phoenix

  Die Anne Fleur zorgt er in ieder geval voor dat een aantal mensen zich weer druk kunnen maken over reaguurders die zich druk maken over Anne Fleur. Dat patroon herhaalt zich ook keer op keer, en dat is eigenlijk wel komisch, zo’n herhaling van zetten. Dat is waarschijnlijk ook de aantrekkingskracht van DDS op sommigen.

  Wim

 17. nienke

  Weer je pillen niet geslikt snotaap, wie denk jij wel wie je bent om dit te willen afschaffen.
  Schaf het suiker feest maar af of de ramadan, dat durf je niet he lafbek met je grote waffel.

  1. Standaardbinnen

   Waarom mag Nienke wel de opinie hebben dat het Suikerfeest moet worden afgeschaft en AnneFleur niet de opnie dat Vader- en Moederdag moet worden afgeschaft?

   1. TheGrimReaper

    Omdat nienke GEEN interesse heeft om Nederland met al zijn cultuur, normen en waarden te grabbel te gooien ten koste van al het “import”.
    JIJ schijnt daar kennelijk GEEN PROBLEEM mee te hebben….

    1. Standaardbinnen

     Grimreaper, de nederlandse cultuur is niet in het geding als iemand de opinie uitspreekt dat dit middenstandsfeest wel een tikkeltje verouderd is.

     Overigens, mogen opinies die je niet deelt hier naar jouw mening wel worden geuit?

 18. Phoenix

  Dat er vrouwen zijn die vrijwillig een hoofddoek dragen, impliceert nog niet dat er geen vrouwen zouden zijn die daartoe gedwongen worden, dus het is nogal voorbarig om dat als een waangedachte weg te zetten.

  Wim

  1. Standaardbinnen

   Dat geldt ook voor het dragen van zomerjurken, beste Phoenix.

   1. swetsnek

    wat ben jij toch een ontzettende achterlijke smerige hond

    1. Standaardbinnen

     Wat een sterke inhoudelijke reactie, Zwetsnek!

   2. Phoenix

    Waar worden vrouwen gedwongen zomerjurken te dragen?

 19. nienke

  TheGrimReaper, inderdaad net wat jij zegt.

  Standaardbinnen!!!
  Ik zeg dit omdat elke keer een of ander feestdag van ons ingeleverd moet worden, zwarte piet, en ze doen al moeilijk over pasen, kerstbomen, en waarom niet 1 van hun feestdagen inleveren, lijkt mij vrij logisch dat ook zij iets in leveren.
  Natuurlijk mag zij dit zeggen alleen ik vind het weer zo typisch dat wij weer degene zijn die moeten inleveren.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.