VNL houdt duidelijk op te bestaan, alle online kanalen uit de lucht gehaald

Geen categoriejun 17 2017, 14:00
Vandaag zal de partij VNL (VoorNederland) op hun Algemene Ledenvergadering besluiten of de partij ophoudt te bestaan. Op dat besluit hoeven we niet te wachten. Alle symptomen van het einde van deze partij zijn al zichtbaar.
De partij deed mee aan de Tweede Kamerverkiezingen op 15 maart 2017. Dat werd een mislukking, de partij haalde niet genoeg stemmen om ook maar een zetel in de wacht te slepen. Onlangs maakte Jan Roos al bekend te stoppen als lijsttrekker. Als de kapitein het schip verlaat is dat vaak geen best teken. Daarom zal de Algemene Ledenvergadering van VNL vandaag een besluit nemen over het opheffen van de partij.
Maar wie vandaag naar informatie zoekt over VNL of de vergadering die vandaag wordt gehouden, komt van een koude kermis thuis. De website van VNL is, net als de partij, niet zo groot meer:
[caption id="attachment_169109" align="aligncenter" width="1153"]Hier is niet veel meer te bekennen. Bron: screenshot site VNL Hier is niet veel meer te bekennen. Bron: screenshot site VNL[/caption]
Op dit moment is de site aan het ontbinden. Dat kan maar een ding betekenen: het doek is gevallen voor VNL! Joram van Klaveren heeft verwijzingen naar VNL ook alvast uit zijn Twitter-biografie geschrapt. Alleen het Adam Smith Instituut noemt hij nog. Het Adam Smith Instituut is het wetenschappelijke bureau van VNL.
Het Twitter- en Facebookaccount van VNL zijn beide offline inmiddels. Nog voor het officiële persbericht van VNL kunnen we dus hier melden dat de partij na vandaag niet meer bestaat!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten