Knotsgekke Anne Fleur Dekker draait helemaal door: "Schaf Vader- en Moederdag af!"

Knotsgekke Anne Fleur Dekker draait helemaal door: "Schaf Vader- en Moederdag af!"

PVV pers / YouTube

Iedereen kent de marxistische activiste Anne-Fleur Dekker inmiddels. Toch vindt ze het nodig om nog steeds veel aandacht te vragen. Ze doet weer van zich horen! Deze keer zijn Vader- en Moederdag aan de beurt. Die hadden we inderdaad nog niet gehad.

Met de tweet hierboven haalde onze nationale provocateur zich gisteren de woede van veel Nederlanders weer op de hals. Anne Fleur vindt het namelijk niet meer van deze tijd om aan Vaderdag en Moederdag te doen. Zijn er geen vaders en moeders meer dan? Ik ben blij van wel! Met dit volslagen kul-argument kun je toch niet aankomen? Er zijn elk jaar meer vaders en moeders Anne Fleur, onze bevolking groeit.

Een tweede argument is voor Anne Zeur dat Vader- en Moederdag voor veel kinderen tot vervelende situaties zou leiden. Wat ze hier doet is het verheffen van uitzonderingen tot de norm. En dat is per definitie niet alleen erg flauw maar ook nog eens heel fout. Grondig fout zelfs. Als we dat bij elk thema zouden doen staat de hele maatschappij op de kop. Natuurlijk ontkennen we hier niet dat Vader- en Moederdag voor veel kinderen tot vervelende situaties leidt. Niemand zal dit durven ontkennen trouwens. Er zijn veel kinderen (en volwassenen!) die op deze dagen herinnerd worden aan hun vader en/of moeder die er niet meer is. Maar om dan alle kinderen en fantastische ouders die elkaar nog wel hebben dan direct deze dagen te ontnemen? Ik zie het punt niet. Op Twitter geeft Anne Fleur nog het argument dat sommige kinderen twee vaders of twee moeders hebben. Pardon? Dan moet je helemáál niet drammen over Vader- en Moederdag! Dan kies je er toch zelf voor dat je kind geen vader of moeder heeft? Ik zal wel hopeloos ouderwets zijn.

Zelf snapt de gekke zeurpiet niet waar al die boosheid nu weer vandaan komt:

Ja hoor, Anne Fleur, heel bijzonder. Nee. Niet dus. Je bent een vervelende querulant zonder steekhoudende argumenten. En dan vind je het gek dat de goegemeente weer over je valt. Zoek toch alsjeblieft een baan in een omgeving waar niemand je kan horen. Doei!

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties