Man doet dansje in Amsterdamse Albert Heijn: wordt vervolgens uitgescholden voor ‘kankerhomo’ en knockout geslagen

Welkom in Nederland anno 2017. Is het geen feest?

Ah ja, die tolerantie he? Gek dat we daar alleen maar iets over horen als we het over etnische minderheden hebben, en niet als, zeg, het om homoseksuelen gaat:

De politie heeft in AT5-programma Bureau 020 heftige beelden vrijgegeven van een zware mishandeling in West. In een volle Albert Heijn op het August Allebéplein wordt op 28 april een man bewusteloos geslagen. De politie is nog steeds op zoek naar de dader van de zware mishandeling.

Om 21:45 uur lopen twee jongens samen de Albert Heijn in. Je zou denken: geen probleem. Dit is Nederland. Vervolgens doet één van de twee een klein dansje. Hilarisch dus. Helaas dacht een andere man, die vlak achter het tweetal liep, daar heel anders over. Die begon namelijk aan een woordenwisseling met de dansende jongen, waarna hij hem uitschold voor “kankerhomo.” De jongen laat dat niet zomaar over zijn kant gaan en zegt iets terug.

Vervolgens wordt hij zo hard in zijn gezicht gestompt dat hij knockout onderuit gaat.

Politiewoordvoerder Rob van der Veen zegt dat het “echt een harde klap” was. “De jongen is eigenlijk al bewusteloos voordat hij de grond raakt. En dat hij echt knockout was blijkt wel uit het feit dat zelfs zijn blaas het begaf.”

De vriend van het slachtoffer pikt dat natuurlijk niet en grijpt in. De dader en de vriend gaan vervolgens vechtend door de winkel. Tijdens deze vechtpartij roept de dader tegen jongen 2 dat hij hem of zijn moeder zal “doodschieten.” Klanten en personeel proberen de twee uit elkaar te halen, maar het gaat er helaas te agressief aan toe. Uiteindelijk lukt het een beveiliger dan toch om de dader in de kladden te grijpen.

Ongelooflijk genoeg dacht de beveiliger blijkbaar niet goed na. Hij zette hem namelijk weliswaar uit de winkel maar vergat de gegevens van de agressieveling te noteren. Het gevolg? De politie is nu naarstig op zoek naar de man. Getuigen die de man herkennen of de mishandeling gezien hebben worden dringend verzocht zich te melden. En snel een beetje.

Hier screenshots van de dader (die, ontzettend verrassend!, een kansenparel lijkt te zijn):

Screen Shot 2017-06-28 at 17.21.44


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

37 reacties

 1. Ni28

  Het houden van twee passpoorten afschaffen en daarna uitbonjouren als persona non grata is de enige oplossing. Straks komen nog Erdogans knokploegen hier e dienst uitmaken. Wat gaat onze regering mee doen? Thee drinken?

 2. TheGrimReaper

  Nog vóórdat ik de titel had uitgelezen WIST ik het al: het “getinte vermoeden” werd al heel snel bevestigd.
  en Ni28: JA, ik denk dat de thee al staat te pruttelen…

 3. HaZ

  Noordafrikaan met een kort lontje……Wie kent ze niet?

 4. swetsnek

  Heeeee ik heb deze onliner niet bedacht he hahahaahahah ,maar inderdaad welkom in Nederland

 5. NoDoubt

  Mooie blunder van die bewaker.

  1. Seneca

   U bedoelt zeker: mooie blunders van het tuig dat bepaalt dat dit gekleurde tuig hier een plek krijgt en de autochtoon een verziekt leven geeft.

 6. Ritter

  Met de (vaak illegale) massa immigratie uit de islamitische landen zijn ook de agressie en andere gebruiken uit die landen mee geïmporteerd.

  Kinderhuwelijken; vrouwenbesnijdenis; eerwraak; enzovoorts.

  Complete wijken zijn “no-go” gebieden geworden waar de politie haar gezag heeft verloren.

  En het zal alleen maar erger worden.

  1. Kogelbert

   Ik dacht al, Ritter, hoe lang zou het duren voordat de islam in beeld komt, de oorzaak van alle onlust en onbehagen?

   1. HW

    Ben je net zo scheel als Anne Zeur of zo blind als Jules de Korte. Wil jij er een blonde Noor van maken op die foto.

    1. IJscoman

     HW, Kogelbert is een psychopaat die als trol uitsluitend tegendraadse reacties plaatst om anderen uit de tent te lokken. Een querulant die alleen kan omdraaien, sarren, jennen en treiteren. Negeren is de beste optie.

     1. Beukman

      @IJs
      Bert heeft gewoon weer eens gelijk. Ritter reutelt als rottige reflex rap “Islam!” maar ik zie werkelijk niet wat het in mekaar stampen van iemand met de islam te maken heeft.

     2. Kodi

      Een zilveren kogel door Kogelbert’s kop of anders voor hem een plekje op de brandstapel mag ook hoor!

    2. Kogelbert

     Als iemand niet blond is betekent dat niet vanzelfsprekend dat het een moslim is, laat staan dat zijn gedrag islamitisch gemotiveerd is.
     Dit is dus racistisch framen en daar zette ik even een kanttekening bij.

     1. HW

      Ik weet dat je een trol bent, maar wil je toch laten weten dat we in het verleden een tv programma hadden en dat heette “Wedden dat”.
      Als het geen moslim is, verdwijn ik van DDS en als het een moslim is laat jij nooit meer iets van je horen of zien.
      Akkoord of ben jij niet overtuigd van jezelf.

     2. Beukman

      @Bert
      Hij zal vast een moslim zijn. Alleen zijn zulke gozertjes zelden in de moskee te vinden.
      Nog belangrijker is uiteraard het oorzakelijke verband dat de islamschuimbekkers altijd menen te zien: het is een moslim DUS komt het door de islam. Dat is net zoiets als: hij draagt een bril DUS het komt door zijn slechte ogen.

     3. Kogelbert

      @HW

      Ik denk dat dit kereltje net zozeer een moslim is als jij een christen bent.
      Een label zonder betekenis dus.

     4. HW

      He Beukman, de volgende trol.
      Dus jij bent het in ieder geval met me eens, dat het zeer waarschijnlijk een moslim is.
      Even het volgende, alle aanslagen in Europa werden gepleegd door ex-criminelen moslims. Die hadden nog nooit een moskee aan de binnenkant gezien, worden extreem omdat ze gepakt en bestraft worden en wreken zich in naam van Allah, steken, schieten en rijden mensen dood.
      Helaas heeft 60 % een criminele achtergrond, dus wat staat ons nog te wachten.
      Even eindigen met jouw uitspraak: En ze hadden geen bril op, dus ook geen slechte ogen.

     5. HW

      Religie is iets voor onnozele mensen.
      Guus, Bert en Beuk passen exact in die categorie.

     6. Kogelbert

      Ik vermoed dat HW een belijdend lid is van de Atheïstische Kerk.

      Dat zijn de meest fanatieke gelovigen.

     7. Beukman

      @HW
      Allereerst: kappen met dat trollengeblaat. Ik ben geen trol, ik ben gewoon iemand die het niet met je eens is. Beetje respect dus svp.
      Je schrijft: “Je bent het met me eens dat het waarschijnlijk een trol is.”
      Zeker. En jij zal het met me eens zijn dat het een man is. En een jongere. Vermoedelijk is hij nog slecht opgevoed ook. Dat lijken me stuk voor stuk belangrijkere determinanten voor zijn gedrag dan het geloof van zijn ouders.

      Je merkt terecht op dat veel aanslagplegers ex-criminelen zijn. Je bedoelt waarschijnlijk: criminelen. Of is het plegen van een aanslag soms geen criminele activiteit? Dat is inderdaad een opvallend verschijnsel. Je zou eruit kunnen concluderen dat de islam dus weinig te maken heeft met de motieven voor die aanslagen.

     8. Beukman

      HW beweert:
      “Religie is iets voor onnozele mensen.
      Guus, Bert en Beuk passen exact in die categorie.”

      Ik ben religieus noch onnozel, HW (heb je nog meer ad hominems klaarliggen?).
      Maar eerlijk gezegd denk ik dat degenen die zichzelf zo ver verheven vinden boven gelovige mensen omdat ze zo rationeel zijn, er volkomen naast zitten.

     9. Kogelbert

      Beukman, de wonderlijke logica die dit blog beheerst is dat een islamitische geloofsovertuiging een dwingend causale voorspeller is van het gedrag van moslims. In dat logische model kun je dus eenvoudig concluderen dat als een moslim een misstap doet je sluitend kunt concluderen dat die misstap werd ingegeven door de islamitische geloofsovertuiging.
      Bij christenen en atheïsten is die causaliteit niet van toepassing. Dus als een christen of atheïst een misstap doet is het weinig relevant dat in verband te brengen met de geloofsovertuiging van de dader. Die kan nooit een verklaring zijn voor het gedrag.

      In dezelfde logica is de islam de causale oorzaak van collectieve gewelddaden van moslims. Christenen maakten weliswaar een veelvoud aan slachtoffers maar het christendom is daarvan niet de oorzaak. Atheïsten blijken tenminste zo gewelddadig maar de atheïstische levensovertuiging kan absoluut niet als causale oorzaak worden aangewezen.

      Als je het logische schema doorhebt snap je ook waarom bij de registratie van geweldsincidenten direct de islam als oorzaak wordt aangevoerd. Dat is logisch.

     10. HW

      Neen dat is geen crimineel gedrag, maar het uitdragen van een ideologie.
      Terreur is niet meer dan angst zaaien. Jij verbloemt dit door te ontkennen, dat ze oorspronkelijk allemaal opgevoed zijn als moslim.
      Daarmee zeg ik niet dat elke moslim een terrorist is, maar statistisch zijn veel moslims wel crimineel.
      Het probleem is, dat moslims in het algemeen geen afstand nemen van het terrorisme. Kijk naar Duitsland waar moslimorganisaties niet meedoen aan protesten tegen het terrorisme.
      En over respect gesproken: Zoiets is gebaseerd op wederkerigheid en dat zie ik bij jullie ook niet. Dus verwacht niet iets van mij, dat jezelf niet geeft.

     11. Kogelbert

      “Neen dat is geen crimineel gedrag, maar het uitdragen van een ideologie.”

      Veel treffender zag ik het logische paradigma van de islamofoob nog niet verwoord.

     12. toetssteen

      Wattah f***, man ik heb nog zelden zoveel kolder uit een toetsenboord zien komen! Mijn haar was ooit zwart, ik heb tamelijk exotische trekken maar rot op met dat racisme geleuter! Mensen worden boos als groepen zich misdragen, dat heeft niets van doen met racisme!

  2. Kodi

   Als je (Islamitische) achterlijkheid importeert, dan zal je achterlijkheid krijgen.

 7. corfo

  Dát had ik nou nooit verwacht van een “kanspareltje” !!
  Zouden we ons nu zo vergist hebben in die “kansparels”?
  Ik denk dat wij al járen lang op grove wijze zijn besodemieterd door de z.g. “boven-ons-gestelden”. de mensen die zichzelf “elite” noemen maar tot de laagste kaste behoren !
  De “elite” jubelt die smeerpijpen naar binnen en laat de bevolking met de lasten zitten.
  Wat een ongelooflijk minne zooi daar in den Haag.

 8. DennisEijs

  Uit de winkel? Burgerarrest uitvoeren. Kan je je lekker uitleven als hij het arrest weigert.

 9. Two Ravens Black Kettle

  De islamistische diversiteits goeroe Femke ‘ik haat afvalligen, de boodschappers zijn het probleem, niet de moordenaars, ik ga er gewoon een Orwelliaans wegkijkwetje voor indienen’ Halsema kan weer tevreden met haar kenmerkende & vette misplaatst grijnzende kaakklem op haar tomeloos schijnheilig ‘mijn kinderen zijn geen sociaal experiment’ gelaat achterover erover leunen.
  A Job well done
  Haar heilstaat nadert met rasse schreden. Pakistan als eindstation.
  Haar droom is ondermeer gerealiseerd door de Armeense ‘stoffetje in ’t brein’ Genocide Omarmer/kroonjuwelenverstopper/antidemocraat en natuurlijk het zijig banaanachtig weekdier Rutte, Juncker’s gretigste schandknaapje (hoeveel miljard heeft ie vandaag weer overgemaakt aan de bankiers en technocraten ?)
  Gelukkig hebben we nog meneer/vloerkleedje Seegers.
  De clowneske Judas die van mening is dat NL in de middeleeuwen moet veranderen en daarom geroemd wordt door de Betere Menschen op de Staatsradio en Staatstv.

  “Sesam open U” ! gillen de islam-apologeten van de Christen Unie in koor terwijl ze op het graf van de Maltezer Hospitaalridders dansen en urineren over Jan Sobieski.
  Christen Unie hoopt dat Europa binnenkort ook vrij is van alle christelijke smetten.
  Dat noemen ze; ‘Vluchtelingen-Beleid en Humaniteit’

  Gefeliciteerd Famkuh !

  Blijft eeuwig zonde dat het altijd de onschuldigen en/of weerlozen zijn die de nachtmerries van jullie moeten betalen.
  Dat noemt Famkuh; Solidariteit.

  De wereld van ‘ik ben bereid om andermans kinderen op te offeren op het altaar van mijn narcisme, maar natuurlijk niet die van mij, hihihi, ben je mal, ik dien gewoon weer een wetje in !!; Famkuh, Juncker’s meest vlijtige Kiwispedoor-drager Mark ‘ik ben boos op Geert en daarom zal de democratie me aan mijn reet roesten’ Rutte, de ikhaatalleswaarNLvoorstaatendaaromzetikdepoortenstiekem’nachtsopen-coterie van Gertjan ‘islam ahoi’ Seegers en de de Judaspenningen van Peggol (de Armeense genocide ontkennende fanboy die zijn kliek over de knekelbergen van 1 miljoen Armeniërs wist te redden en vunzige aanvoerder van de club die alles waar Mierlo voor stond hebben verraden)
  is dor, kil en bovenal monotoon
  Dor, Kil en Monotoon.
  Grijs. Overvol. Beton. 7e eeuwse achterlijkheid. Geweld.
  Met de Wellsiaanse tijdmachine terug de tijd in.
  Dat noemen ze ‘divers’ en ‘vooruitgang’.

  1. Sniper666

   @ TRBK

   Schitterend beschreven. Er moet eerst een enorme islam aanslag komen in dit land met tientallen doden en gewonden voordat de massa wakker gaat worden. Helaas, ik denk dat het niet anders is.

   1. Kogelbert

    Snipper hoopt zijn gelijk te halen via een terroristische aanslag.
    Hoe ziek kan je zijn?

    1. Sniper666

     Kop dicht. Jij hebt cordon sanitrol straf.

 10. Peter Selie

  Krijg het filmpje niet aan de gang.

  1. Sniper666

   @ Peter Selie

   Kijk ff bij tpo dan.

   1. Peter Selie

    Even later schiet de bewaker te hulp die zet de verdachte uiteindelijk uit de winkel, kon die flapdrol, de bewaker dan niet de dader vasthouden tot dat de hermandad gearriveerd is? Vraag mij af wat de etniciteit van de bewaker is?

    http://www.at5.nl/artikelen/170584/man-uitgescholden-voor-kankerhomo-en-knock-out-geslagen-in-albert-heijn-om-dansje

    1. Sniper666

     @ Peter Selie

     Ik vond het ook vreemd dat die bewaker de dader niet vasthield. Maar misschien dat AH standing orders voor zulk soort gevallen?

 11. Ecoshaarlem

  Er moeten er van groen links snel 5000 bijgehaald worden, toch goed voor de samenleving!

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.