Man doet dansje in Amsterdamse Albert Heijn: wordt vervolgens uitgescholden voor 'kankerhomo' en knockout geslagen

Geen categoriejun 28 2017, 18:00
Welkom in Nederland anno 2017. Is het geen feest?
Ah ja, die tolerantie he? Gek dat we daar alleen maar iets over horen als we het over etnische minderheden hebben, en niet als, zeg, het om homoseksuelen gaat:

De politie heeft in AT5-programma Bureau 020 heftige beelden vrijgegeven van een zware mishandeling in West. In een volle Albert Heijn op het August Allebéplein wordt op 28 april een man bewusteloos geslagen. De politie is nog steeds op zoek naar de dader van de zware mishandeling.

Om 21:45 uur lopen twee jongens samen de Albert Heijn in. Je zou denken: geen probleem. Dit is Nederland. Vervolgens doet één van de twee een klein dansje. Hilarisch dus. Helaas dacht een andere man, die vlak achter het tweetal liep, daar heel anders over. Die begon namelijk aan een woordenwisseling met de dansende jongen, waarna hij hem uitschold voor "kankerhomo." De jongen laat dat niet zomaar over zijn kant gaan en zegt iets terug.
Vervolgens wordt hij zo hard in zijn gezicht gestompt dat hij knockout onderuit gaat.
Politiewoordvoerder Rob van der Veen zegt dat het "echt een harde klap" was. "De jongen is eigenlijk al bewusteloos voordat hij de grond raakt. En dat hij echt knockout was blijkt wel uit het feit dat zelfs zijn blaas het begaf."
De vriend van het slachtoffer pikt dat natuurlijk niet en grijpt in. De dader en de vriend gaan vervolgens vechtend door de winkel. Tijdens deze vechtpartij roept de dader tegen jongen 2 dat hij hem of zijn moeder zal "doodschieten." Klanten en personeel proberen de twee uit elkaar te halen, maar het gaat er helaas te agressief aan toe. Uiteindelijk lukt het een beveiliger dan toch om de dader in de kladden te grijpen.
Ongelooflijk genoeg dacht de beveiliger blijkbaar niet goed na. Hij zette hem namelijk weliswaar uit de winkel maar vergat de gegevens van de agressieveling te noteren. Het gevolg? De politie is nu naarstig op zoek naar de man. Getuigen die de man herkennen of de mishandeling gezien hebben worden dringend verzocht zich te melden. En snel een beetje.
Hier screenshots van de dader (die, ontzettend verrassend!, een kansenparel lijkt te zijn):
Screen Shot 2017-06-28 at 17.21.44
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten