Migranten rammen hun weg naar Europa: auto rijdt in op agenten bij de grens

Het is allemaal maar de vraag wat voor middelen er nog meer worden gebruikt om Europa binnen te komen. De gammele bootjes over de Middellandse Zee, verstoppen in een koffer, noem het maar op. Geweld van de zijde van de migranten wordt in elk geval niet meer geschuwd. Niet zo lang geleden bestormde een massa van migranten de Spaanse enclave Ceuta waarbij veel agenten gewond raakten en honderden Spaans grondgebied binnen drongen.

Gisteren ramden migranten zich met behulp van een auto door de grens heen. In de auto zaten vijf migranten verstopt die volgens de NOS een ‘beter bestaan in Europa wilden opbouwen’. Bij de Spaanse grens in Marokko stond de auto in de rij om de grens over te gaan in Melilla. Deze grenspost is een van de twee landovergangen in het gebied om Europa te bereiken. Samen met de eerder genoemde Ceuta wordt deze plek belaagd door migranten die de grens over willen steken.

Dit keer met een auto die vol gas op de agenten in wilden rijden om op die manier de grens over te steken. De agenten konden de auto nog ontwijken, maar waren wel genoodzaakt om hun post te verlaten om niet aangereden te worden. Binnen de enclave werden de migranten opgepakt en aangehouden, maar het zal niet de eerste en laatste keer zijn dat dit gaat gebeuren.

De komende jaren zullen deze golven van migranten alleen maar toenemen en Europese lidstaten staan erbij en kijken ernaar. Hoe vaak moeten dit soort dingen nog gebeuren? We moeten in Europa zorgen dat migratie op deze manier niet loont. Terugsturen en de grens streng bewaken. Dat is het enige wat helpt.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

12 reacties

 1. Ni28

  Immigranten die met geweld de grens passeren zijn criminele bezetters die je desnoods met geweld moet weren. Laten wij de dingen bij naam noemen. Maar de overheden zullen ze vast op de koppie aaien.

  1. Kodi

   Inderdaad: Zij hebben zichzelf tot een vijandig militair object gemaakt welke dient te worden geneutraliseerd.

 2. Adriaan

  Doodschieten mag je niet zeggen, maar denken doen we het wel. Hoe kunnen we het toch toelaten dat er straks miljoenen van dit soort mensen naar Europa komen. Europa begint straks ook een derde wereld continent te worden. Hier komt geheid oorlog van.

 3. Ritter

  “In de auto zaten vijf migranten verstopt die volgens de NOS een ‘beter bestaan in Europa wilden opbouwen’.”

  Lees; gratis huizen en ruime uitkeringen. Daarom willen ze naar Noord/West Europa omdat ze goed weten waar de “honingpot” staat.

  Deze geweldplegers kunnen u nieuwe buurman worden als ze een verblijfsvergunning krijgen. Helaas beseffen veel mensen dit niet. Over het algemeen zijn dit soort migranten geen aanwinst voor de samenleving.

 4. Peter Selie

  De capitulatie van Europa is in gang gezet met de beruchte resolutie van Straatsburg 7 juni 1975, geratificeerd door de voltallige, voormalige Europese Economische Gemeenschap (EEG). Zij hebben de open grenzen van het continent aan de Arabieren verkocht in ruil voor olie. Het vileine gevolg is dat de EEG de toekomst van alle tegenwoordige vijfhonderd miljoen autochtone Europeanen verhandeld heeft voor die van moslim-indringers.

  1. Marija

   Zo is het helemaal en ook door mij hier vaak aangegeven.
   Er is niets aan te doen, we zijn verkocht voor olie.

  2. Ni28

   De politiek zou gedwongen moeten worden om dit officieel toe te lichten.

 5. Robert Leiden

  In het artikel staat ook dat zij aangehouden zijn.
  Het is ze dus niet gelukt.

  1. Stanly2000

   Als ze op Europees grondgebied zijn dan vragen ze asiel aan en worden voorlopig niet teruggestuurd. Dit kan maanden zo niet jaren duren als ze al worden teruggestuurd.

  2. Ni28

   Waarmee het goed gepraat is.

 6. henk vintage

  Dat ligt er maar aan welke kant van de grens ze zijn aangehouden.
  Terug schoppen staat niet in het woordenboek van de naive EU.

 7. cvandenheuvel3

  in het kader van de uitvoering van het plan Coudenhove-Kalegri zal er zeker niets gebeuren aan de toestroom. daar komen nog de redenen van George Soros bij, die kost wat het kosten mag, zijn in de linkerpartijen gestoken investeringen een keer wil terugverdienen.

  we weten allemaal dat George Soros een van de mannen is die het in Europa voor het zeggen hebben..

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.