Video! DENK komt met overdramatisch filmpje: ‘De racistische cowboys zijn nog niet weg bij de politie!’

Terwijl er genoeg enorme problemen bij onze politie zijn, komt DENK natuurlijk weer eens aanzetten met dingen waar geen Nederlander zich druk om maakt.

De racismeroepers van DENK staan om veel – eigenlijk allemaal negatieve – dingen bekend, maar hun slechte vlogs en andere filmpjes staan toch wel in de top 3. Normaal gesproken is DENK-opperhoofd Tunahan Kuzu de ster daarin, maar deze keer was hij zo gul om zijn broeder Selçuk Öztürk eens een paar minutes of fame te gunnen. Dat betekent echter niet dat het er beter op geworden is. In tegendeel zelfs: deze video, die DENK op haar Facebookpagina plaatste, is dramatischer dan ooit.

Onder begeleiding van muziek die je zou verwachten bij een slechte B-film vertelt de Nederturkse politicus over alle misstanden die er volgens hem spelen bij de politie. Nee, je hoeft je geen illusies te maken dat hij daarbij échte problemen aankaart: het is weer een typisch jankieboe-verhaal dat prima in het straatje van de racismeroepers past. Selçuk komt namelijk tot de conclusie dat er massaal gediscrimineerd wordt, de racistische cowboys onze politie in hun greep hebben en dat islamitische agenten hun werk niet meer kunnen doen doordat ze weggepest worden door collega’s allemaal aantijgingen waarvoor geen schrijntje bewijs is, maar hé: als het het maar goed doet bij je achterban, toch?

Vanzelfsprekend komt ook het totaal onwenselijke idee om hoofddoekjes bij de politie toe te staan hier weer aan bod. Dat verbod is er simpelweg om strikte neutraliteit uit te stralen – geheel terecht – maar volgens de mafklappers van DENK is het allemaal onderdrukking. ‘Neem eens een voorbeeld aan de Verenigde Staten of Engeland’ zegt Selçuk, terwijl hij met misplaatste trots foto’s laat zien van agentes met hoofddoekjes daar. ‘We nemen toch zo graag een voorbeeld aan Amerika?’ stelt hij.

Nou, dan heb je het dus niet begrepen. Het is met voorbeelden nemen heel simpel: de goede dingen neem je inderdaad over, en de slechte laat je liggen. Hoofddoekjes bij onze ordebewakers behoren overduidelijk tot die laatste categorie en geeft absoluut niet aan dat wij hier niet tolerant genoeg zijn, maar juist dat de Angelsaksische landen in rap tempo islamiseren. Dát zijn dingen die je moet aankaarten en aanpakken, maar dat bereik je niet met dit soort filmpjes waarin je valselijk agenten van racisme beticht.

En dat terwijl agenten zelf met heel andere verhalen komen de afgelopen tijd. Amsterdamse agenten verloren hun dienstwagen bijvoorbeeld aan een stel vandalen dat het leuk vond om die in de fik te steken terwijl de agenten even hun werk aan het doen waren. Duitse agenten, en met name vrouwelijke, durven hele wijken niet meer in omdat ze weten dat ze daar geen enkel respect meer afdwingen onder de ‘diverse’ bevolking daar. Sterker nog: ze worden daar voor “politiehoer” uitgemaakt. Dát zijn problemen waar wat aan gedaan moet worden aangezien dat direct indreunt tegen hét doel van de politie: ons allemaal veilig houden. Maar daar willen DENK-bobo Selçuk en de rest van zijn partij natuurlijk niets van weten!

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

7 reacties

 1. DutchDropveter

  Waarom laat hij geen foto’s zien van de vrouwelijke politie in Turkije of ik noem maar wat Saoedi-Arabië?

  Juist omdat daar heel simpel gezegd een vrouw niks mag! Ga je daar om druk maken!

 2. Sniper666

  Straks wil DENK ook nog dat de politie een bontkraagje gaat dragen? Helemaal van de pot gerukt die klup. En maar opdringen die haatcult.

 3. Dam

  Het is bekend dat wanneer Moslims hun zin niet krijgen ze enorm gaan drammen en dwingen en maar aan de gang blijven met hun eisen. En het is goed dat daar door de Nederlandse Regering en bevolking nu eens tegengas wordt gegeven de laatste tijd. Moslims begrijpen regels hier niet alleen hun eigen denken en regels moeten gelden. Zo hebben ze ook geen enkel gevoel voor humor, dat is hun totaal onbekend. Daar sluit dit goed op aan. Als je in een discussie zit op een nette manier beginnen ze aan te vallen. Dan plaats ik tegenwoordig dit en krijg je terug, ga buitenspelen of zoiets. Geeft aan dat het prikt en waarheid is. Ze hebben hier geen weerwoord meer op. ——–Geschreven door: Richard Wendt Betreft dwang Islam.

  Het kwam binnen op mijn FB. Ik vond het zo netjes en raak geschreven en sta er geheel achter.

  De hele dag van ‘s morgens vroeg tot ’s avonds laat worden we in de media om de oren geslagen met moslims en hun islam. Of we dat nou willen of niet.

  Moslims vinden dat ze worden gediscrimineerd. Moslims vinden dat er haat tegen hen wordt gezaaid. Moslims vinden dat ze te weinig kansen krijgen op de arbeidsmarkt.
  Moslims vinden dat er te weinig naar ze geluisterd wordt.
  Moslims vinden dat hun geloof te vaak in een negatief daglicht wordt geplaatst.
  Moslims vinden dat zij niet serieus genomen worden. Moslims eisen respect.

  Maar waarom zou ik in hemelsnaam begrip, laat staan respect, moeten opbrengen voor gecultiveerde domheid?
  Voor volstrekt willekeurige krankzinnige gebruiken en regeltjes?
  Voor de inherente onderdrukking van vrouwen en homo’s?
  Voor ingebakken kindermisbruik?
  Voor agressie en machogedrag?
  Voor mohammedanen die elkaar in het Midden-Oosten elke dag weer de hersens inslaan?
  Een derde deel van alle moslims wereldwijd, ongeveer half miljard mensen, bestaat uit extremisten.
  Zij vinden dat je iemand mag vermoorden als hij of zij besluit niet langer in Allah te geloven en uit de islam te treden.

  Ons hele leven wordt tegenwoordig beheerst door gezeik met de islam, gejammer over en door moslims, gezanik over en met Marokkanen, gezeur over en van Turken.
  Dit slokt de media helemaal op.
  Non-discussies over of iets halal of haram is.
  Over wat wel en niet mag tijdens ramadan. En hoe niet-moslims zich dan dienen te gedragen om respect te tonen.
  Over het gejengel van de islamitische gebedsoproep (azaan) en of we die in de publieke ruimte moeten toestaan.
  Of er speciale gebedsruimtes voor moslims moeten worden ingericht in openbare gebouwen.
  Welke muziek je wel of niet mag luisteren als moslim. Of mannen vrouwen de hand mogen schudden, ja of nee.
  Of sharia-rechtspraak ook in het Westen kan worden ingevoerd voor moslims.
  Wat de imam ergens van vindt, van ingegroeide teennagels tot ruimtevaart. Of Islamitische Staat, de Taliban, Al Qaida, Boko Haram en al die andere islamitische terreur¬organisaties nou wel of geen exponenten zijn van de islam.
  Of de islam moet worden onderwezen op openbare scholen.
  Of het uitbetalen van rente is toegestaan.
  Of vrouwen gescheiden moeten zwemmen of niet.
  Of het presenteren van onwelgevallige uitslagen van enquêtes onder moslims, nou wel of niet stigmatiserend is.
  Of imams die joden en homo’s dood wensen wel of geen haatpredikers zijn.
  Of moslims Westerlingen ‘Fijne Kerstdagen‘ mogen wensen of niet.
  Gedram over de bouw van megamoskeeën overal in Nederland, zo groot en zo veel mogelijk.
  Ga maar door.
  De waanzin houdt niet op.

  Je komt niet meer toe aan leuke dingen, zoals muziek, film, literatuur, kunst, hersengymnastiek, wetenschappelijk bespiegelingen, filosofische overpeinzingen, onbelemmerde humor, open gedachtewisselingen, enzovoort, enzovoort.
  Kortom: de zaken die het leven verrijken en mooi maken.
  Nee, de hele dag worden we met moslims en hun islam geconfronteerd.
  Meestal in negatieve zin, met dood, verderf, criminaliteit, misbruik en geweeklaag.
  Vaak vanwege trivialiteiten in en rondom de islam.
  En regelmatig in geforceerd positieve zin, omdat het mainstream journaille het tot hun taak rekent om moslims en de islam zoveel mogelijk in een gunstig daglicht te plaatsen.
  Ter compensatie van al het eerdergenoemde slechte nieuws.

  Dit alles maakt mij enorm islam-moe. Ik heb het helemaal gehad met dat eeuwige gejeremieer en die voortdurende exclusieve focus op moslims als zogenaamde ‘slachtoffers’ van onze Westerse maatschappij.

  Hou toch op!

  Iedereen die zich een beetje schikt krijgt hier meer kansen dan waar ook ter wereld.

  Ik wil eigenlijk helemaal geen tijd verspillen aan die geïnstitutionaliseerde achterlijkheid.
  Maar ik moet wel, want het dringt zich aan mij op, op een agressieve dominante manier, in de media, op internet, in de samenleving.
  Het beukt op je in, dag na dag, week na week, maand na maand, het hele jaar door. De enige manier om je hieraan te onttrekken is je volledig af te sluiten. Ik luister en kijk al nauwelijks meer naar de publieke omroep. En de nieuws- en actualiteiten¬programma’s van de commerciële omroep zijn al niet veel beter. Ik betrap me erop dat ik steeds minder kranten lees. In de mainstream media is eenzijdigheid troef. Ik voel me geestelijk gegijzeld.
  Nederland en de rest van Europa worden steeds minder vrij. Elke dag wordt ons geïnstrueerd hoe we moeten denken over moslims en de islam. Een open samenleving die zich voortdurend moet aanpassen aan de eisen van één groep is geen open samenleving meer. Nog een paar decennia en het vrije Westen is dood. Ten prooi gevallen aan één groep eeuwig verontwaardigde relatieve nieuwkomers, die eisend en jammerend door het leven gaan. Een bevolkingsgroep die nog altijd groeit. Een verongelijkte groep die haar stempel op de Westerse wereld wil drukken. Koste wat het kost. Liefst zo luidruchtig en opzichtig mogelijk.
  Ik zie het somber in. Welkom in de toekomst van Europa!

  ————-Mijn inmiddels bijgekomen eigen aanvulling:
  -Of wij wel of geen poster mogen ophangen waarin Nederland laat zien hoe onze wetten zijn betreft, het houden van een ander mens met een ander Geloof of afkomst.
  -Geklaag over gemiste schoolfoto door een offerfeest, terwijl het kind aangeboden is op een andere tijd te komen.
  -Totaal gebrek aan humor.

  1. meanstreak2099

   ik heb het helemaal gelezen en ben het inderdaad met je eens op een puntje na, we lezen hier vaker dat allochtonen(waar moslims ook bij horen) meer kansen krijgen dan autochtonen, bijvoorbeeld bij de politie die een vacature uitzond waarin stond dat mensen met een migratie achtergrond werd gezocht.

 4. Pedrito

  DENK is opgericht om rassiale haat te zaaien d.m.v. het uitkramen van onzin. Voor de DENK-aanhang: “Je hoeft hier niet in Nederland te zijn. Je mag gewoon vertrekken !”

 5. hans-e-pans

  Gelukkig zal niemand je verplichten om hier te blijven.

 6. Ruud562

  @Dam
  Perfecte reactie! Helemaal mee eens!

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.