Wéér een dag verspild: VVD, CDA, D66 en CU onderhandelden vandaag niet over inhoud, stelden slechts agenda vast

Wat is dit voor enorme bende?

Ik heb het ein-de-lijk door! Moderne politici worden niet betaald om knopen door te hakken — zoals we allemaal denken — maar om zo weinig mogelijk werk te verrichten! Dat verklaart het één en ander zeg!

Zoals oud-PVV-Europarlementariër Lucas Hartong schrijft:

Zo blijkt maar weer dat Geert Wilders én Thierry Baudet gelijk hebben als ze de formatie “een circus” en “één grote poppenkast” noemen. De heren onderhandelaars zitten te glunderen aan tafel, maar doen vervolgens helemaal niets. Waarom zouden ze ook? Ze weten toch al lang wat ze met elkaar gaan afspreken, wie waar water bij de wijn doet, en wie welke ministersposten toebedeeld krijgt.

En de rest van Nederland maar ‘in spanning’ afwachten op wat er komt. Nou, daar kunnen we heel duidelijk in zijn: het kabinet Pechtold I komt eraan. Arrogander, sorry Alexander bedoel ik natuurlijk, heeft besloten dat er kindereuthanasie komt, dat ouderen zo snel mogelijk om zeep geholpen moeten worden (want die zorgkosten he!), dat freelancers en ondernemers beboet moeten worden via het belastingstelsel, en last but not least dat er vooral meer, meer, meer Europa moet komen. Wat een feest.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

11 reacties

 1. Kogelbert

  Geef die jongens even de tijd. Ze moeten een drol opeten die het onvoorstelbaar verdeelde kiezersvolk hen opdiende. Het is geen sinecure van die drol chocola te maken en dat kost een paar maanden.
  Een ramp is het ook niet: in de tussentijd wordt dit land kundig bestuurd door kundige bestuurders.

  1. swetsnek

   +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++0

   1. Mees

    Die ++ lopen mijn beeld uit ondanks een 32″ monitor….

  2. Mees

   Je brengt het weer smakelijk maar je hepT gelijk 🙂

 2. Mees

  “kindereuthanasie komt, dat ouderen zo snel mogelijk om zeep geholpen moeten worden”
  .
  Knettergek om D66 zo weg te zetten.
  Zou zeggen, doe eens normaal

 3. HW

  Hoezo verspilt, kijk naar de foto, Jongens, het was lachen, gieren, brullen.

  1. HW

   Maar even serieus:
   Euthanasie en orgaandonor zijn toch wetgevingen van D66.
   Nu de nieuwste hobby EEN VOLTOOID LEVEN.

   Voor mij houdt dit veel meer in dan D66 nu voorstaat, maar hebben ze geen verborgen agenda, want in de politiek zijn ze meestal een paar stappen verder.
   Met in het achterhoofd een wet die mensen verplicht na de dood organen af te staan.
   Een peildatum als de AOW is ook een afsluiting van een voltooid arbeidsleven en dan mag je na jaren noeste arbeid je AOW uitkering aanvragen bij vadertje staat.
   Maar de liberalen haten mensen, die de hand ophouden, ook al hebben ze jaren bijgedragen. Ik zie het al voor me, aanvraag AOW de deur uit en retourbrief met de pil van Dion of een spuitje af te halen bij de GGD, want uw voltooid leven zit erop.
   Kinderen die gehandicapt geboren worden zijn ook een financiële last voor de staat.
   Ik heb het gevoel, dat iedereen die afhankelijk wordt of is van de Staat der Nederlanden door D66 in de toekomst wordt aangemerkt als zijnde een voltooid leven achter de rug te hebben en dat een wet in die richting bij D66 al in voorbereiding is.
   Dus bezint eer ge begint.

   Nazi Duitsland begon ook zo en met de Wannsee conferentie lijken Heydrich en Mengele, gezien de ontwikkeling bij D66, voorbeelden.

   1. van Urk

    HW@ Vroeger werd hier schande over gezegd en nu is het opeens “normaal”. En wat dacht je van de kinderen met het down syndroom? De Duitse ouders dachten dat hun kinderen goed werden verzorgd in speciale tehuizen maar gingen toevallig na jaren gezond en levend te zijn daar heel snel dood. In landen als Denemarken is het al “normaal” om de zwangerschap meteen af te breken of dat stamcelonderzoek zeer nodig is om geen “zwakkeren” in onze samenleving meer te hebben. Nee het maken van het Arisch ras gaat gewoon door dankzij partijen als D666.

    1. Sniper666

     @ van Urk

     Waarom halen ze dan het liefst zo veel mogelijk midden-oosten rukkers en afrikaanse boomhangers hierheen?

 4. Sniper666

  Wat een nachtmerrie om nu twee lachende liegende scheerkwasten aan tafel te zien de “heren” Zalm en Rutte.

 5. Ecoshaarlem

  Slim van Zalm Peters het gevoel geven dat hij echt mee gaat praten.
  Wij hebben toch ook maande van tevoren van hem vernomen dat de Euro goed voor ons was, denk even aan het geld van Griekenland zijn wij voorgoed kwijt daar hoor je hem niet meer over.

e-mail:

 Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.