Wilders waarschuwt Nederland: Europa is een slagveld, sluit de grenzen voor het te laat is!

Geen categoriejun 23 2017, 19:00
"100.000 moslims in Nederland vinden het acceptabel om geweld te gebruiken vanuit de islam. Twee keer zoveel als het Nederlandse leger."
Geert Wilders deelde vandaag een indringende boodschap op Twitter, waarin hij Nederland waarschuwt voor wat ons te wachten staat als de islamisering doorgaat. De PVV-voorman tweette een video waarin hij de gevaren van de islam uiteenzet. Conclusie: sluit de grenzen en de-islamiseer Nederland, voor het te laat is.
https://twitter.com/geertwilderspvv/status/878271056154439680
De video haalt een onderzoek aan van de Universiteit van Amsterdam waaruit blijkt dat maar liefst 11 procent van de moslims in Nederland het acceptabel vindt om geweld te gebruiken in naam van de islam. Dat komt neer op 100.000 mensen, oftewel twee keer zoveel als het hele Nederlandse leger. De enige oplossing is volgens Wilders om de grenzen te sluiten en immigratie uit islamitische landen volledig te stoppen. Anders verandert Nederland, net als de rest van Europa, in een oorlogsgebied.
Wilders noemt in zijn video de talloze Europese steden waar de afgelopen tijd aanslagen zijn gepleegd: Parijs, Berlijn, Londen, Stockholm, Brussel, Nice... Europa wordt inderdaad steeds onveiliger, en het lijkt een kwestie van tijd voordat ook Nederland aan de beurt is voor een terreuraanslag. Dat moet koste wat het kost worden voorkomen, meent Wilders. "Nederland moet weer een veilig land worden," schrijft hij.
De felle taal van Geert Wilders wordt afgekeurd door het linkse politieke establishment, en is de reden dat partijen als de VVD en het CDA niet met de PVV in zee willen. Maar Wilders krijgt bijval van de kiezers: in de laatste peiling stijgt de PVV drie zetels.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten