Wilders waarschuwt Nederland: Europa is een slagveld, sluit de grenzen voor het te laat is!

“100.000 moslims in Nederland vinden het acceptabel om geweld te gebruiken vanuit de islam. Twee keer zoveel als het Nederlandse leger.”

Geert Wilders deelde vandaag een indringende boodschap op Twitter, waarin hij Nederland waarschuwt voor wat ons te wachten staat als de islamisering doorgaat. De PVV-voorman tweette een video waarin hij de gevaren van de islam uiteenzet. Conclusie: sluit de grenzen en de-islamiseer Nederland, voor het te laat is.

De video haalt een onderzoek aan van de Universiteit van Amsterdam waaruit blijkt dat maar liefst 11 procent van de moslims in Nederland het acceptabel vindt om geweld te gebruiken in naam van de islam. Dat komt neer op 100.000 mensen, oftewel twee keer zoveel als het hele Nederlandse leger. De enige oplossing is volgens Wilders om de grenzen te sluiten en immigratie uit islamitische landen volledig te stoppen. Anders verandert Nederland, net als de rest van Europa, in een oorlogsgebied.

Wilders noemt in zijn video de talloze Europese steden waar de afgelopen tijd aanslagen zijn gepleegd: Parijs, Berlijn, Londen, Stockholm, Brussel, Nice… Europa wordt inderdaad steeds onveiliger, en het lijkt een kwestie van tijd voordat ook Nederland aan de beurt is voor een terreuraanslag. Dat moet koste wat het kost worden voorkomen, meent Wilders. “Nederland moet weer een veilig land worden,” schrijft hij.

De felle taal van Geert Wilders wordt afgekeurd door het linkse politieke establishment, en is de reden dat partijen als de VVD en het CDA niet met de PVV in zee willen. Maar Wilders krijgt bijval van de kiezers: in de laatste peiling stijgt de PVV drie zetels.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

32 reacties

 1. van Urk

  Mooie trailer. Wanneer komt die film deislamiseren in de bioscoop uit?

 2. poldi

  Europa verkankert door LinksVerraad steeds harder.
  Links is de maatschappelijke AIDS, het ondermijnt het afweersysteem.
  De islam is de maatschappelijke kanker die gebruik maakt van het ondermijnde afweersysteem.
  Om de kanker te kunnen verslaan moet eerst het linkse AIDS-virus met alle macht bestreden worden.

  De doorlopende waarschuwingen van Geert Wilders zijn eigenlijk al te laat want de als een kankervirus voortwoekerende islamisering van Nederland en overige EU-landen is in volle gang.

  Het is bijna onomkeerbaar dat de autochtone wal het verderfelijke islamitische schip ten koste van een revolutie gaat keren !

 3. Ritter

  Geert Wilders heeft in het verleden vaak gewaarschuwd voor de situatie die nu is ontstaan. Helaas weigerde de politieke elite ( en hun vriendjes in de media) te luisteren.

  Islamitische terreur aanslagen in Noord/West Europa is nu zowat wekelijkse kost.

  Maar dat niet alleen!

  Ook zien we een toename van het aantal z.g “no-go” gebieden waarin de autochtone bevolking is vervangen door migranten (veelal uit de islamitische landen) en waar de politie haar gezag heeft verloren.

  Meer gevallen van eerwraak; meer gevallen van kinderhuwelijken en vrouwenbesnijdenissen. Enzovoorts.

  Kortom, Noord/West Europa islamiseert steeds sneller.

  Als de grenzen niet worden gesloten pleegt Noord/West Europa demografische en culturele zelfmoord.

  Vluchtelingenpolitiek is ‘het grootste bedrog van de 21e eeuw’
  https://wnl.tv/2017/04/02/vluchtelingenpolitiek-is-grootste-oplichterij-21e-eeuw/

 4. Ni28

  Wilders kan roepen wat ie wilt maar de betweters en goedpraters hebben het hoogste word. Wir schaffen das geldt meer dan ooit. Macron zegt een EU te willen hebben die beschermt. Hij zegt daarbij niet wie en gezien de omstandigheden zal het niet om ons gaan. Na Fortuyn is niets ten goede veranderd maar andersom wel. En Wilders wordt afgeschilderd als het grootste gevaar. Als het niet zo triest was zou je je krom lachen.

 5. HaZ

  VN erkent dat slechts 2,65% echte vluchtelingen zijn – Iedere migrant kost Italiaanse belastingbetaler € 2400,- per maand, 2x zoveel als het salaris van een politieagent. 
  Ook volgens de VN is ruim 97% van hen economische migrant, maar desondanks hebben de meeste media en politici het nog steeds over ‘vluchtelingen’.
  Met bijna 10.000 ‘reddingen’ in slechts drie dagen is het aantal nieuwe migranten dat in Italië is aangekomen dit jaar gestegen naar meer dan 60.000, 48% meer dan in dezelfde periode vorig jaar, toen het er zo’n 40.000 waren. In heel 2013 kwam er nog ‘slechts’ 22.118 migranten binnen, wat in de afgelopen jaren razendsnel opliep naar een totaal van 427.000. Volgens een VN rapport zal in 2050 één derde van de Italiaanse bevolking uit (moslim)migranten bestaan. De omvolking van Italië en Europa komt dus op stoom, maar de mainstream media en gevestigde politici doen nog steeds alsof het stapsgewijs vervangen van de oorspronkelijke Europeanen met honderdduizenden migranten per jaar een ‘extreemrechtse complottheorie’ is. 
  Door de almaar groter toestroom, mede veroorzaakt door de vele Europese hulporganisaties die in samenwerking met mensensmokkelaars vele duizenden migranten per week ophalen voor de Libische kust, zijn er nu al dorpen in Italië waar 10% van de bevolking uit migranten bestaat.
  Migranten, en geen ‘vluchtelingen’, zoals de media en politici blijven volhouden. Volgens de VN is slechts 2,65% van de nieuwelingen daadwerkelijk vluchteling. Alle anderen vluchten niet voor oorlog of genocide, maar zijn enkel op zoek naar een financieel beter leven.

  1. Floris

   De gutmenschen storten heel Europa in het verderf.

  2. van Urk

   Klopt HaZ! Ongeveer 3% wat in het westen aankomt is vluchteling. Het overgrote deel worden opgevangen in de regio,s.

 6. HaZ

  Het is die verbodscultuur die je knettergek maakt. Je hoofd barst bijna uit elkaar: pas op, dit mag niet, dat mag niet.
  Ik was dus eerst het eigendom van mijn vader en broers, toen van mijn man en toen ik gescheiden was, moest ik het eigendom worden van mijn zoon.
  Ze treedt nu bewust naar buiten, zegt ze, omdat ze zich zorgen maakt. ,,Ik neem dit risico omdat ik me druk maak over de toekomst van Nederland en Europa. Door telkens weer mee te buigen met de eisen van moslims, duwt de overheid haar burgers in een positie waarin ze uiteindelijk zichzelf moeten gaan beschermen. Ik vrees serieus voor geweld. En zeg mij niet dat dit onzin is. Ik heb precies dit meegemaakt in Tsjetsjenië. Ik weet hoe het kan gaan. Dus: stel eindelijk grenzen en kom op voor jullie mooie, vrije Holland.”
  Zara Ismailova
  http://www.ad.nl/politiek/wierd-duk-peilt-de-stemming-geef-niet-toe-aan-de-islamisering~a1610342/

  1. van Urk

   HaZ@ Deze arme vrouw leeft in een gesloten wereld dat onbekend en niet toelaatbaar is in het vrije westen. En toch wordt dit wereldje omarmd door linkse naievelingen. Net als de D66 die de SGP achterban niet kan verdragen vanwege hun leefovertuiging maar wel interesse heeft voor dit soort walgelijke leefovertuigingen.

  2. Floris

   De gutmenschen negeren dit soort boodschappen van ex-moslims. Zoals ze Hirsi Ali, Wafa Sultan, Hafid Bouazza, Ibn Warraq en nog vele anderen negeerden.

   Ze weten NIETS, maar in hun tomeloze arrogantie en naïeviteit denken ze het desalniettemin toch beter te weten.

 7. nienke

  Je zou zeggen wie niet luisteren moet voelen jammer genoeg is het volk straks de pineut want de hoge heren vluchten straks het land uit, centen zat en de rest van het Ned. volk moet maar afwachten wat er met hun gaat gebeuren, in elk geval geen lieve vredige dingen kijk maar in de moslim landen wat ze met christenen, homo’s, vrouwen, en andersdenkenden doen.
  Nederland zal straks net zo worden als die islamlanden waar de rijke mensen kunnen vluchten en de armen zijn het haasje.
  Daar wachten onze geweldige politieke (LIJDERS) en Brussel op.
  Het leger is dood en begraven met onze ene tank en onze klapperpistooltjes dus Erdogan en de hele islamitische troep kunnen hun gang gaan.
  Wilders kan gillen en brullen en hij heeft helemaal gelijk maar helaas onze politici zien de islam nog steeds als een vredelievend geloof.
  En als straks de BOM echt barst schreeuwen deze angsthazen, dat hebben we helemaal verkeerd ingeschat maar helaas heren dan is het te laat.

  1. van Urk

   Het is eigenlijk na 9/11 met de eerste aanslagen in Madrid en Londen al te laat geweest. Nu is het volgens leiders als Macron of burgemeesters als Sadiq Khan een normaal stadsfenomeen. Toch?

   1. Floris

    Angsthazen gaan zéér ver in hun wegkijkerij en goedpraterij. Was in de jaren 30 ook zo. Ze lieten Hitler toch ook eerst z’n gang gaan?

    Pas toen het echt niet anders meer kon namen ze de wapens op.

    Het ergste is: ze hadden Hitler in een vroeg stadium gemakkelijk kunnen stoppen. Maar ze hebben net zo lang gewacht tot hij zich tot de tanden had bewapend. Die generatie politici kan het nodige verweten worden, net als de huidige generatie. Het is vuilnis.

 8. Two Ravens Black Kettle

  Worden de komende aanslagen in NL uitgevoerd door

  a) teruggekeerde jihad moordenaars
  b) met politie mee smullende ‘gematigde’ moslims
  c) een lid van de Syrische Hersenchirurgen-Brigade die de afgelopen jaren zijn binnengestroomd
  d) een zware crimineel met dubbele paspoort die niet gedenaturaliseerd is
  e) een notoire draaideur-crimineel die louter kinderstraffen heeft gekregen van een hele reeks D’66-rechters
  f) een illegaal die dankzij mensenrecht-advocaatbeesten nog steeds in ons land verblijft

  Dan heeft het geperverteerde establishment; van de Politiek tot de Magistratuur, van de Asiel-industrie tot de islam-apologeten van de KPN/Katholieke Kerk en de incestueuze academische Linkse Kerk Wereld tot de doofpot/Drie-Aapjes-MSM bloed aan hun klauwen.
  Zij zijn dan volledig verantwoordelijk voor een klimaat waar extremisme kon gedijen, een klimaat waar alle jongens en meisjes die de afgelopen decennia (!!) op de gevaren wezen uiteen werden gescheurd.
  Uiteen gescheurd door gelijkgezinde roedels hyena’s en jakhalzen.
  Het zijn zij die het vrije Westen terug de middeleeuwen in willen slepen.

 9. Lex

  Steeds meer en meer nederlanders zijn bang voor de islam. Een grote groep wil het niet toegeven dat ze bang zijn door de ontwikkelingen en gelijkheden gepleegd uit naam van door, en van de islam.

  De islam is meest gewelddadige ideologie. Sluipend telt europa steeds meer en meer islamitische inwoners die zich voortplanten als konijnen het word ook wel een baarmoeder oorlog genoemd. Kinderen die opgroeien om de islam te dienen.

  Als er inderdaad niets gebeurd is nederland in minder dan 100 jaar een islamitisch staat op provincie van het islamitische kalifaat.

  Het tijd kan nu nog gekeerd worden als we te lang wachten is het te laat.

  1. swetsnek

   ja mooi he zeikstraal ga joden haten idioot flikker op

   1. corfo

    @ Hendriekus.
    Ik twijfelde aan je verstandelijke vermogens, maar ik weet nu zéker dat je die niet bezit.

   2. Sniper666

    @ corfo

    Laat hem toch reutelen, hij is ziek in zijn bolletje.

 10. Anna

  Zolang er zovelen groot geld verdienen aan asielzoekers zal er niets maar dan ook niets veranderen. Europa is inderdaad een groot slagveld aan het worden met dank aan politici.Wilders praat tegen een betonnen muur. EU wil nog miljoenen asielzoekers.EU-Parlement is het daar volledig mee eens. Europa is verloren. De daders vertrekken straks bij groot onraad naar Argentinië.

 11. EllyD19

  We weten dat Wilders gelijk heeft en het is goed dat er tenminste een paar partijen zijn die er ook zo over denken.
  Maar de partijen die het voor het zeggen hebben zijn de ja-knikkers van het Europese beleid.

  1. RobertMarsman

   Ik kan er maar eentje hoor als alleen maar de PVV. Verder hoor ik er niemand over. Ook het Forum niet. Ook voor hun is dit een onderwerp waar ze hun vingers (tot nu toe) liever niet aan willen branden.

 12. Dikvoormekaar

  “100.000 moslims in Nederland vinden het acceptabel om geweld te gebruiken vanuit de islam”
  Dan houden ze zich opmerkelijk rustig. En 100.000, dat is ong. 10%, wat betekent dat 90% totale pacifist is. Want de vraagstelling was of men het eens was met de stelling: ‘Er zijn situaties waarin het voor mij vanuit mijn religie acceptabel is dat ik geweld gebruik.’ Dat hoeft helemaal niet te betekenen dat men de aanslagen goedkeurt. Dat kan ook betekenen dat men het goedkeurt om geweld te gebruiken als zelfverdediging.

  Bovendien zijn de Europese grenzen al zo goed als dicht voor Syrische vluchtelingen. Dus Wilders loopt de boel gewoon weer op te fokken.

 13. H.Vaes

  Vele reageren in hun reactie met…..dan is het te laat…..
  GELOOF ME MAAR…….HET IS NU AL TE LAAT.
  Het kwaad is geschied door het laffe beleid van de laatste tientallen jaren.
  De waarheid werd en wordt genegeerd om maar onderdanig te kunnen zijn aan de islam.
  Islam is dood en verderf .Iedereen ziet het…behalve diegene die het zouden moeten zien.
  Nederland en half Europa is al onderworpen aan de islam en het zal steeds maar meer worden.
  Het gaat de meeste politici alleen maar om macht en een dikke portemonnee.

 14. Robert Leiden

  Inderdaad is Wilders weer eens alternatieve feiten aan het uiten, niet voor de eerste keer trouwens.
  Is trouwens een verhaal van 2.5 jaar geleden, zie datum artikel.
  Gevalletje oude koeien uit de sloot halen Geertje?
  In die 2.5 jaar zijn die agressieve moslims toch erg rustig gebleven in NL.
  https://www.nrc.nl/nieuws/2015/02/10/100000-moslims-zijn-bereid-geweld-te-gebruiken-1465281-a1078502

  1. Ecoshaarlem

   Robert jij bent dus ook al Theo van Gogh vergeten!

   1. Robert Leiden

    Nee, ik reageer op een artikel van GW wat een oud en onvolledig verhaal blijkt te zijn.
    Bouyeri was 13 jaar geleden.
    Hij heeft levenslang gekregen en staat bekend als een godsdienstwaanzinnige.

 15. Ecoshaarlem

  Van de linkse en rechtse elite, mag wat betreft de moslims niet de waarheid worden verteld, ook niet als deze door een onafhankelijke instituut is uitgezocht.
  Eens krijgt Nederland de rekening hiervoor geprecenteerd, en maar afgeven met leugens op
  dhr Wilders, die door de islam overeenkomstig hun leer al jaren met de dood wordt bedreigt, zijn wij nu al Theo van Gogh vergeten? (Zijn keel is doorgesneden door een moslim)

 16. Floris

  ““Als je ziet wat er gebeurt, dat we iedere week vijf-, zes-, zeven-, soms wel achthonderd mensen uit landen naar Nederland krijgen, die toch heel weinig te bieden hebben, die de taal niet kennen, de opleiding niet hebben, de cultuur niet kennen…mensen die een groot risico lopen aan de onderkant van de samenleving te blijven hangen en als ze in die aantallen iedere week maar weer het land blijven binnenkomen is dat voor de samenleving als geheel erg slecht. Ik denk dat als je dat ontkent en je kijkt alleen naar de banen van relatief weinig mensen en niet de grote bedreiging die er voor de samenleving als geheel vanuit gaat…dan vind ik dat kortzichtig.”

  – Henk Kamp (VVD)

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.