Anne Fleur Dekker doet huiliehuilie: ‘Ik veroordeel geweld écht wel!’

Oh ja?

Ach kijk eens wat lief, Anne Fleur Dekker vindt het vre-se-lijk dat zij en de SP bekritiseerd worden omdat ze lekker aan het demonstreren waren in Hamburg tijdens de G20. Zoals iedereen weet grepen ANTIFA-gekken die gelegenheid aan om de Duitse stad te plunderen, in brand te steken, en te slopen.

Volgens Anne Fleur slaat het nérgens op dat zij daarmee in verband wordt gebracht. Echt niet!

Oh ja, ze veroordeelt het gebruik van geweld? Laten we eens kijken naar haar daadwerkelijke uitspraak. Die zegt namelijk alles.

“Ik moet wel zeggen dat de schade enorm is opgeblazen door de media. Ik praat het niet goed, ik keur geweld af. Het is geen slimme manier om actie te voeren, omdat je er een tegengesteld doel mee bereikt. De media zullen dát oppikken. Maar niet alle activisten zijn gewelddadig. Er waren zaterdagavond tienduizenden vreedzame activisten op de been, maar daar hoor je niemand over.”

Eerst doet ze dus net alsof de schade best meevalt — hullie van de media hebben het opgeblazen! — wat enorme flauwekul is, vervolgens veroordeelt ze het dan toch maar even, waarna ze uitlegt waaróm ze dat doet. Niet omdat die hooligans de bezittingen van brave burgers kapot hebben gemaakt of de samenleving maar liefst 178 miljoen euro gekost hebben, maar omdat het geen slimme manier van actievoeren is, “omdat je er een tegengesteld doel mee bereikt.”

Wat een ge-wel-di-ge veroordeling zeg! Zo, die kunnen de relschoppers van ANTIFA in hun zak steken!

Of toch niet? Want mevrouw zei ook dat ze tóch solidair is met de relschoppers, want ja, ze delen nu eenmaal dezelfde linkse haatideologie he:

“Ja, natuurlijk. Daar baal ik wel van. Vooral omdat het feit dat veel activisten wel op een vreedzame manier hebben gedemonstreerd naar de achtergrond verdwijnt. Maar goed, zij hebben hun eigen actiemanier, dat is niet de onze. De consensus onder de activisten is wel dat we solidair staan met iedereen.”

Ze staan “solidair met iedereen,” dus ook met het linkse reltuig dat alles kort en klein heeft geslagen. Maar ondertussen roept ze wel lekker dat ze “geweld veroordeelt.”

Wat een ongelooflijke hypocrisie en leugenachtigheid. Jammer genoeg voor Anne Fleur en haar vrienden trapt helemaal niemand daar in.

 

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

15 reacties

 1. Dam

  Oh oh oh toch. Het probleem is dat het grotendeels zulke onvolwassen kinderen nog zijn. Terwijl ze toch qua leeftijd en opleiding geacht worden, sommigen dan, volwassen te zijn. Deze foto heeft natuurlijk totaal niets te maken heeft met het fenomeen kapitalisme. Sterker nog het is een walgelijke foto om de verschrikking van deze mensen, als verdediging voor haar eigen afweer m.b.t. geweld te gebruiken. Nog afgezien daarvan, gooit ze alles door elkaar. Allemaal voorvallen, van allerlei sites geplukt om haar woorden kracht bij te zetten, net als S. Simons dat ook doet en worden de verschrikkelijkste dingen getoond om hun daden goed te praten. Enfin, ze is aangemeld bij Justitie in Duitsland als Leidster van een Activisten Groepering, en welk de daden wel degelijk goedkeurt door te stellen dat ::: De consensus onder de activisten is wel dat we solidair staan met iedereen.” Dus ook de geweldenaars. Dit heeft zij gezegd in een interview maandag. Nu is zij nog jong, maar over een paar jaar is dat anders en is ze ook gewelddadig. Wie zegt trouwens dat zij ook niet een paar stenen heeft gegooid? Ze stond midden in de vuurlinie en heeft duidelijk van te voren gemeld dat ze het allemaal okido vond deze Anti Demonstratie. Waarvan heel Europa wist dat dit verkeerd zou gaan. Kapitalisme moet je op een andere manier bestrijden. Niet door te denken als we daar even gaan demonstreren houden we de mensen die daar vergaderen tegen, zoals zij dat van te voren beschreef. Echt? Geloofde ze dat? Welnee, lekker relen en interessant doen. Hieruit zie tevens de onnozelheid van deze vrouw. Geen meelij mee, gezien haar opleiding (als dat klopt en is afgemaakt) mag men anders verwachten. En is deze vrouw evenals S. Simons niet anders dan een opjut en stemmings makerij element in onze Nederlandse Maatschappij, waar alleen vriendjes en vriendinnetjes het allemaal o zo leuk vind om een beetje interessant te doen en hun doordrammerige eisen door te duwen. En God zij dank vind het Nederlandse volk dat ook. We hebben schoon genoeg van die oproerkraaiers.

  1. Sniper666

   Goed gedaan Dam.

 2. Ego-non-solus

  Deze jongedame staat symbool voor de intellectuele verarming van Nederland. Veel geluid, weinig wol. Ik begrijp eerlijk gezegd dan ook niet waarom ze keer op keer een podium krijgt op DDS. Ze vormt geen bedreiging of het zou moeten zijn t.z.t. voor de bijstandspotten.

 3. Peter Selie

  Anna linkse (g)eur Dekker in een notendop

  –Witte mannenhater
  -Oproepen tot geweld
  -Slachtoffer veinzen
  -Islamknuffelaar
  -Narcist
  -Voor sharia ‘rechtsspraak’
  -GroenLinks
  -Anti Wilders
  -Anti Baudet
  -Voor Denk
  -Pro islam

  En tot slot, haar grote voorbeeld is RaRa terrorist Wijnand Duyvendak.

 4. Top

  Door de warmte van de afgelopen weken, zijn de tuinbonen, toch wat groter dan normaal. Jammer!

  1. poison

   Tuinbonen??? BAH!!!!

  2. swetsnek

   ach ja de hollandse pruimen zijn in ieder geval goed en een tuinboontje is ook wel lekker met dobbelsteentjes spek er door

 5. HW

  Gisteren verdedigt ze de aso’s, vandaag veroordeelt ze hen.
  Berouw komt meestal na de zonde en dat lijkt bij haar ook het geval.
  Daarmee geeft ze wel aan haar uitspraken en de consequenties niet te kunnen overzien en dat ze een domme doos is, die eigenlijk geen aandacht verdient.
  Joop.nl heeft heel wat boter op het hoofd door deze idiote ruimte te geven van publiek geld.

 6. NoDoubt

  Zij schrijft:`Uiteraard veroordeel ik het gebruik van geweld maar dat zou ik eigenlijk niet eens hoeven zeggen´. Tweet 19 juli 2016 ´Wie gaat er mee 500 stenen op Wilders gooien´29 maart 2017 PAUW. tweet ´Ik wil een taart op @thierrybaudet gooien.
  Dementie?

 7. buitenbeentje

  Een volwassen mens, of die nu karubulut of Dekker heet, neemt afstand van dit geweld door te vertrekken op het moment dat dit begint. Dat hebben zij niet gedaan, zij zijn natuurlijk solidair. Daarmee ben je dus mede schuldig. Schuldig zijn niet alleen degenen die de (mis)daad begaan, maar ook degenen die hem niet voorkomen. Voor de rest iets met billen en blaren.

  1. van Urk

   Ik vraag me af wat haar functie betreft wereldverbeteraar eigenlijk inhoudt? Want van het verbeteren van de wereld zie ik weinig wat uit haar handen komen. Een beetje lopen demonstreren, haat zaaien via twitter, een zinloos boek schrijven met als doel mensen aan het huilen of tot woede laten uitbarsten, vindt ik geen vooruitgang aan verbetering. Ik hoor haar moeder het nog zeggen: “Anne Fleur had als klein meisje al een mening over alles en een groot gevoel voor rechtvaardigheid”. Volgens haar moeder zou ze later of wetenschapper of zeehondenredster op de Noordpool worden. Dan vraag ik mij af waarom zij dat niet gedaan heeft? Ik ken in mijn omgeving veel “christelijke” leeftijdgenoten van Anne die meer nuttige dingen gedaan hebben met wat zij als “socialist” voor de wereld gedaan heeft. Nu las ik weer in onze plaatselijk krantje dat een groep jongeren geld hebben verzameld voor een project in een Roemeens dorpje, waar dezelfde groep deze zomer twee weken gaat klussen. Of een groep jongeren die een voetbalkamp in Afrika hadden opgericht voor weeskinderen. Dat soort dingen bedoel ik. Een kind of volwassen een dankbaar glimlach geven is een begin om de wereld te verbeteren en niet een stad achterlaten met grote schade en teleurstellende of boze mensen. Dus Anne..wees nou eens een echte socialiste en doe eens wat NUTTIGS!

   1. corfo

    @ van Urk. (reactie 10)
    Het soort waartoe ook dit mens behoort, zijn niet alleen niet in staat, maar willen niet eens de wereld verbeteren.
    Als zij al tot zoiets in staat zouden zijn en/of zouden willen, dan hadden ze niks meer om tégen of vóór te demonstreren, eigendommen van anderen te vernielen, winkels te plunderen, andersdenkenden te demoniseren en te verwonden.
    Zij zouden alsdan hun “bestaansrecht” verliezen, niet meer in ’t nieuws verschijnen enz. en dan zijn ze anoniem en dat is ’t laatste wat zij willen; want die kleuters voelen zich juist zó belangrijk.

 8. Hein

  Kunnen we niet eens ophouden met de berichtgeving over Anne Fleurtje Dekker. Het is dit domme inhoudsloze wichtje vooral om aandacht te doen. Niet meer bevredigen deze behoefte. Gewoon dood zwijgen, in de anonimiteit laten verdwijnen. Dat is het beste voor iedereen.

  1. corfo

   @ Hein.
   Ik sluit me graag bij uw verzoek aan : dus ik ga haar behoefte óók niet bevredigen.

 9. Ecoshaarlem

  Is zij nog niet opgenomen, zo blijft zij onzin en leugens uitkramen!

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.