Anne Fleur Dekker doet huiliehuilie: 'Ik veroordeel geweld écht wel!'

Geen categoriejul 11 2017, 9:00
Oh ja?
Ach kijk eens wat lief, Anne Fleur Dekker vindt het vre-se-lijk dat zij en de SP bekritiseerd worden omdat ze lekker aan het demonstreren waren in Hamburg tijdens de G20. Zoals iedereen weet grepen ANTIFA-gekken die gelegenheid aan om de Duitse stad te plunderen, in brand te steken, en te slopen.
Volgens Anne Fleur slaat het nérgens op dat zij daarmee in verband wordt gebracht. Echt niet!
https://twitter.com/annefleurdd/status/884513318370783232
https://twitter.com/top_grafisch/status/884515253018648576
https://twitter.com/annefleurdd/status/884515646998016001
https://twitter.com/annefleurdd/status/884514174482644992
Oh ja, ze veroordeelt het gebruik van geweld? Laten we eens kijken naar haar daadwerkelijke uitspraak. Die zegt namelijk alles.

“Ik moet wel zeggen dat de schade enorm is opgeblazen door de media. Ik praat het niet goed, ik keur geweld af. Het is geen slimme manier om actie te voeren, omdat je er een tegengesteld doel mee bereikt. De media zullen dát oppikken. Maar niet alle activisten zijn gewelddadig. Er waren zaterdagavond tienduizenden vreedzame activisten op de been, maar daar hoor je niemand over.”

Eerst doet ze dus net alsof de schade best meevalt -- hullie van de media hebben het opgeblazen! -- wat enorme flauwekul is, vervolgens veroordeelt ze het dan toch maar even, waarna ze uitlegt waaróm ze dat doet. Niet omdat die hooligans de bezittingen van brave burgers kapot hebben gemaakt of de samenleving maar liefst 178 miljoen euro gekost hebben, maar omdat het geen slimme manier van actievoeren is, "omdat je er een tegengesteld doel mee bereikt."
Wat een ge-wel-di-ge veroordeling zeg! Zo, die kunnen de relschoppers van ANTIFA in hun zak steken!
Of toch niet? Want mevrouw zei ook dat ze tóch solidair is met de relschoppers, want ja, ze delen nu eenmaal dezelfde linkse haatideologie he:

"Ja, natuurlijk. Daar baal ik wel van. Vooral omdat het feit dat veel activisten wel op een vreedzame manier hebben gedemonstreerd naar de achtergrond verdwijnt. Maar goed, zij hebben hun eigen actiemanier, dat is niet de onze. De consensus onder de activisten is wel dat we solidair staan met iedereen."

Ze staan "solidair met iedereen," dus ook met het linkse reltuig dat alles kort en klein heeft geslagen. Maar ondertussen roept ze wel lekker dat ze "geweld veroordeelt."
Wat een ongelooflijke hypocrisie en leugenachtigheid. Jammer genoeg voor Anne Fleur en haar vrienden trapt helemaal niemand daar in.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten