Antisemitisch gespuis bij Israëlische ambassade in Londen vertrapt Israëlische vlaggen en juicht voor dode joden

De tijden dat Europa en Israël nog zij aan zij stonden, lijken steeds verder in de achteruitkijkspiegel te verdwijnen.

Een verontrustend bericht uit Londen. Daar is de plaatselijke Israëlische ambassade het doelwit geworden van haatzaaiende antisemieten, die het gebouw dé uitgelezen plek vonden voor het scanderen van antisemitische leuzen en het vertrappen van Davidssterren. Ambassademedewerker Yiftah Curiel schrijft over de bizarre pro-geweldsdemonstratie:

“Buiten onze ambassade vandaag,” aldus Curiel, “stampen boeven op een Israëlische vlag, terwijl anderen zwaaien met de vlag van terreurgroepering Hezbollah en het bloedvergieten aanmoedigen; ziek.”

De demonstratie is een antwoord op de crisis rondom de Tempelberg in Jeruzalem, waar Israëlische veiligheidsdiensten beveilingspoortjes hebben neergezet bij de ingang van de al-Aqsamoskee. Alhoewel zulke metaaldetectiepoortjes tegenwoordig schering en inslag zijn bij grote publiekstrekkers gaan Palestijnen helemaal door het lint en worden er Israëli’s doodgestoken en moet nu zelfs de VN Veiligheidsraad de boel gaan sussen.

In Palestijnse steden gaat men nu de straat op om de ‘wraak’ op vermoorde Joden te vieren, maar dat bloeddorstige antisemitisme blijft zoals hierboven te zien is dus bepaald niet binnen de Israëlische landsgrenzen. Zelfverklaarde vrienden van Palestijnse terroristen laten zich ook hier in Europa gelden, waaronder dus in Londen.

Wat een perverselingen.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

25 reacties

 1. henk vintage

  Er komt een tijd dat Europa zal kiezen voor een samenleving zonder moslims, c.q. de islam verbieden in Europa.

  1. Mart

   Henk ,en hoe gaan ze die er uit gooien?….Met bla bla bla lukt dat echt niet meer.

 2. Ritter

  Londen, net zoals veel grote steden in Noord/West Europa, islamiseren steeds meer door de (illegale) massa instroom van moslims.

  En deze moslims nemen hun islam en bijbehorend gedrag mee naar Europa……en hun Jodenhaat.

  Wat je vaak ziet is dat er een soort “verbond” is met (extreem) links en moslims. Vooral als het issues als Israël betreft.

  Ook is in Duitsland , door de massa immigratie uit de islamitische landen, het antisemitisme sterk toegenomen.
  ———————
  Surging Anti-Semitism in Germany Sparks Cry for Help from Jewish Community

  “He pointed to Muslim immigrants who come from cultures with zero tolerance for Jews as a particular threat.

  “There is a legitimate concern when there are numerous people who have grown up with Israel and anti-Jewish slogans. Whoever has been indoctrinated for a lifetime does not throw it off at the German border. We have to work actively against these ideas. The rejection of anti-Semitism and the recognition of Israel’s right to exist must be a basis for cohabitation in Germany.”

  http://www.breitbart.com/jerusalem/2017/07/23/surging-anti-semitism-in-germany-sparks-cry-for-help-from-jewish-community/

 3. Nasrani

  Grappige foto. Wie ziet er een vrouw zonder hoofddoek? Wat een ellende daar. Weer een bosje islamieten die anderen niet hun vrijheid gunnen. Maar verder is het een vreedzame ideologie. Op naar een islamvrij europa! Kan niet wachten.

  1. Ali Yas

   Het zou al helpen als er een publiek debat mogelijk was over de vraag wat we eigenlijk van de islam vinden en als we het niks vinden, of het geen overheidsbeleid zou moeten zijn de islamisering te stoppen en terug te draaien. Maar voorlopig zijn we daar nog helemaal niet en worden tegenstanders van de islam gedemoniseerd. Dat is onze eigen schuld: we kiezen consequent de verkeerde partijen.

 4. Seneca

  dit gaat zo langzamerhand de spuigaten uitlopen. als het zo door gaat, ben ik bang dat door het wegkijken van zowel overheden als de bevolkingen in Europa, er binnen afzienbare tijd wederom jodenvervolgingen – voorzover die ooit verdwenen waren – plaats zullen vinden. Nasrani schrijft: ‘ik kan niet wachten op een islamvrij Europa’. ik ben bang dat die gebeurtenis zich de volgende 500 jaar niet zal voltrekken.

  1. HaZ

   Hoe lang laat Israel en hun regering dit allemaal nog over hun kant gaan. Het engelengeduld moet daar toch ook eens opraken, lijkt mij. Wellicht moet dat dan maar eens de oplossing worden; Israel wat kei en keihard van zich af gaat slaan tegen al
   het moslim en islam getreiter,geweld,gemoord en provocaties. Zoals een der trollen hier al elders zei : Oorzaak en gevolg !

 5. poldi

  En toch maar Geert Wilders demoniseren met zijn waarschuwingen en de-islamiseren van Europa.

 6. Fred Schuit

  Je kunt de mens wel uit de woestijn halen, maar je haalt de woestijn niet uit de mens. De ongebreidelde illegale instroom van woestijnvolk met een niet westerse agressieve ideologie gaat hier ook de boel op scherp zetten. In plaats dat dat woestijnvolk dankbaar is dat ze hier iets van hun leven, in vrijheid, kunnen maken gaan ze overal tegen aanschoppen en stellen hun eisen steeds meer naar hun maatstaven bij. Maar beste mensen dit is nog maar het begin, Google “De resolutie van Straatsburg van 1975” en u kunt lezen waarom het gebeurt wat er nu in Europa gebeurt, en de west Europese “leiders” zo diep buigen voor de islam. Dan weet u ook meteen waarom de oost Europese landen GEEN woestijnvolk willen opnemen, zij hebben immers die resolutie niet ondertekend

  1. Mart

   Duidelijk uitgelegd Fred, maar de jongeren in links nederigland zijn deze resolutie vergeten. Dus de ”elite’s” handelen gewoon volgens het contract.Contracten kan men ook breken natuurlijk….maar dat is niet ”politiek correct”,van daar jullie ellende nu.

 7. extravaganza

  Als Palestijnen protesteren tegen het plaatsen van ‘veiligheidspoortjes’ bij de Al-Aqsa moskee, is dat terecht !
  Het is daar GEEN Israëlisch grondgebied, het is gewoon weer een poging om de ‘grenzen’ te verleggen.
  De Palestijnse strijd heeft niets met ‘islamtereur’ te maken
  want Palestijnen zijn moslim EN CHRISTEN, het is een SOCIALE strijd tegen onrecht !!!

  1. Ritter

   extravaganza

   Veertien leugens die de vrede blokkeren in het Midden-Oosten
   https://brabosh.com/2009/08/19/veertien-leugens/

   1. Kodi

    The State of Palestine Quiz

    1. Wanneer werd het land “Palestina” opgericht en door wie?
    2. Welke waren zijn buurlanden?
    3. Wat was zijn hoofdstad?
    4. Wat waren zijn belangrijkste steden?
    5. Noem tenminste één “Palestijnse leider” voor Arafat.
    6. Wat was de taal van het “land Palestina”?
    7. Welke was de belangrijkste religie in het “Antieke land Palestina”?
    8. Hoe heette de munteenheid van het land?
    9. Kies een willekeurig datum in de geschiedenis en zeg wat ongeveer de wisselkoers van de “Palestijnse” munteenheid tegenover de Amerikaanse dollar, de Duitse Mark, het Britse Pond, de Japanse Yen of de Chinese Yuan was op die datum.
    10. Aangezien er nu niet zo´n land “Palestina” bestaat, wat veroorzaakte zijn ondergang en wanneer gebeurde dit?
    11. Waarom probeerden de “Palestijnen” nooit onafhankelijk te worden vóór de vernietigende nederlaag van de invasielegers van Arabische landen in de Zesdaagse Oorlog van 1967?

    http://i68.tinypic.com/f9pdhu.jpg

 8. Paaldanseres

  Ik wil graag een nieuwe wereld… deze is al lang stuk. Bij wie moet ik dan zijn?

  1. Paaldanseres

   Was het niet de komeet Haley die eens de de zoveel jaar voorbij de aarde komt? Hopelijk mist dat ding de eerstvolgende keer niet…

 9. Sniper666

  Waarom tolereert men het in de UK dat er Israëlische vlaggen worden vertrapt?

  1. van Urk

   Sniper666@ Het waren anders dezelfde debiele Britten die de naam van hun mandaat weer terug veranderd hebben in Palestina terwijl ze wisten dat er duizenden Joden daar zouden gaan vestigen om daar een eigen staat te mogen gaan stichten. Ook zij deden net als de Romeinen aan Joden pesten.

 10. fusilier

  De Joden hebben de nazi’s overleeft . Ook dit overleven ze. Als ze in echte nood komen meld ik mij vrijwillig.Omdat het , het uitverkorene volk is. Fijne Zondag allemaal,en doe niet naar mijn woorden,maar naar mijn daden

  1. Neworder

   We doen ons best

 11. Bes Tolen

  Er zijn verschillende vormen van jodenhaat maar blijkbaar is dat voor de meeste mensen geen punt. Eén er van is al oud en dat is de tegenstelling, die is opgeroepen door het uittreden van de eerste joden uit semitisch verband, dat wat eenheid betreft wel met grotendeels eenzelfde afstamming had te maken maar nog meer met dezelfde godsdienst, namelijk de Baälsgodsdienst waardoor de eenheid van het semitisch stammenverband werd onderhouden. Dat uittreden heeft een tegenstelling opgeroepen. Men kan m.i. verschillend denken over de ouderdom van het verschijnsel maar niet over het wezen, de oorzaak. Die is m.i. in de godsdienst opgeslagen.
  Dat de vestiging van joden in Palestina verzet heeft opgeroepen in de Arabische wereld is niet zo zeer het oude ”antisemitisme” (wat een raar woord in deze) maar het idee dat daarmee inbreuk werd gemaakt op het bestaan van de niet-joodse autochtone bevolking in Palestina. Dat idee wordt in de westerse wereld blijkbaar ruimer gesteund door autochtone Europeanen wat m.i. ook de foto bij het onderhavige artikel laat zien. Het gaat hier om anti-Israël dan wel afkeuring van het politieke beleid en aanpak van de huidige Israëlische regering. Of die afkeuring als algemeen anti-joods moet worden gezien, is dan wel een vraag van belang.

  1. Kodi

   De Islamitische en linkse agitatie en frustraties jegens Israël betreffen niet de politiek van Israël, maar louter het bestaan van Israël. Dat kunnen zij niet verkroppen. Oftewel: Ze kunnen geen Joodse bewoning verkroppen.

 12. nietzonderverzet

  Gisteren avond de film ‘er ist wieder da’ op Netflix gekeken.
  Eerder was hij in enkele mindere bioscoopjes te zien. Weinig reclame voor destijds gemaakt door de MSM(Main Stream Media), ik begrijp na het zien ervan waarom.
  Zeer verhelderend en interessant!

 13. Pedrito

  Raar hé dat ik mij zelf er op betrap dat ik langzamerhand moslims begin te haten. Ik erger mij aan die eeuwige sjagarijnige blikken, kerels in jurken, vrouwen in bungalowtenten, etc. Ligt dat nu alleen aan mij of…………. ?

  1. Kodi

   Die groeiende aversie jegens de Islam ligt in de eerste plaats en eigenlijk alleen aan hoe de Moslims zelf zichzelf etaleren.

 14. jowyajax

  Dit is waar D66. PVDA. GROENLINKS. SP. En natuurlijk de mee loper Rutte al bezig mee zijn in de grote steden met als opperhoofd Amsterdam

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.