Boem! Episch filmpje van Amerikaanse mariniers die 24 uur lang ISIS onder vuur nemen in Syrië

Kaboem! Kaboem! Kaboem! Maar liefst een heel ononderbroken etmaal lang hebben heldhaftige Amerikaanse mariniers artilleriebatterijen afgevuurd op stellingen van ISIS in Syrië. Resultaat: ISIS is daar nu bijna verslagen, en wij houden er een verrukkelijk filmpje aan over!

“Mariniers in Syrië laten ISIS zien waarom artillerie de koning van het gevecht is,” aldus het bijschrift van bovenstaande video op social media. Geplaatst door niemand minder dan de legerleiding van die eerdergenoemde mariniers zelf.

En wie het filmpje bekijkt – gefilmd vanuit drones en op de grond – kan zien dat dat onderschrift zeker geen leugen is. Als die batterijen voor je huis opdoemen en aan een schietmarathon van maar liefst 24 uur beginnen, weet je dat het tijd is om zo zoetjes aan je biezen maar eens te gaan pakken. Je weet dan namelijk dat er niets meer van je stulpje zal overblijven behalve een rokende puinhoop en de geur van zwavel wanneer dat uit de kluiten gewassen wapentuig eenmaal klaar is. Rennen voor je leven is dan het devies!

Precies dát is ook het gevoel dat de Amerikanen nu bij ISIS proberen binnen te brengen. Terwijl de legerleiding aangeeft dat het doel is om alle (buitenlandse ISIS-strijders) te laten sterven in Syrië, voegen deze enorme apparaten de daad bij het woord.

Ik zou zeggen: schiet maar gewoon even lekker door! Net zo lang tot die club gestoorde islamistische koppensnellers niets meer is dan een voetnoot in de geschiedenisboeken van de toekomst. For freedom!

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

8 reacties

 1. Sniper666

  Leuk promo filmpje maar het zegt verder niks, sorry hoor Tim.

 2. fockingworst

  Wij westerlingen hebben daar geen ruk te zoeken….wat mij betreft…gooi criminele moslims met 2 pp uit nerderland(het liefst alle) trek elke militair daar terug en laat de bevolking het zelf maar uitzoeken met zijn leiders.
  Als ze zogenaamd democratie willen….moeten ze er zelf voor knokken….helaas gaan islam en democratie nergens op de wereld samen.

  1. Adriaan

   Ben geneigd om het met je eens te zijn. Wegwezen en laten ze het maar uitzoeken. En geen moslim meer naar Nederland, tenzij 1000% zeker dat het een goede is.

   1. Nasrani

    Die bestaan helaas niet. Het zijn aanhangers van de islam en de islam is in zichzelf een achterlijke en geweldadige ideologie. Zodra ze in een land in de meerderheid zijn ga je dat merken. Noem maar eens een moslimland waar homo’s veilig kunnen leven, Christenen gelijkwaardig zijn en vrede normaal is.

    1. Kogelbert

     In Syrië zijn alle strijders moslims. Het is een burgeroorlog van islamitische groepen die elkaar de macht betwisten.

     Dat soort conflicten vormde ook Europa en het heeft met de islam weinig te maken.

     1. Mart

      Tja kogelbertje….islamistische groepen hebben WEINIG met de islam te maken.Het is maar hoe je er tegenaan kijkt.

     2. Kogelbert

      Mart, in het algemeen is het onzin godsdiensten als oorzaak van politieke conflicten aan te wijzen. Het motief is per definitie politiek en religie en ideologie functioneren slechts als vlag op de politieke modderschuit.
      Je kunt, hetgeen onzin is, oorlogen duiden als godsdienstoorlogen maar dan zou er tenminste sprake moeten zijn van verschillende godsdiensten. Dat is in de burgeroorlogen in het Midden Oosten niet het geval, hoewel sommige groepen zich wisselend identificeren met stromingen binnen de Islam.

      De islam verklaart hier dus in elk geval niets,

 3. sjun

  Het beste kan men de IS-sympathisanten en strijders laten inrekenen door de troepen van Assad. Dat gaat onnodig leed en oplopende kosten in Europa tegen.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.