Boem! Episch filmpje van Amerikaanse mariniers die 24 uur lang ISIS onder vuur nemen in Syrië

Geen categoriejul 02 2017, 13:00
Kaboem! Kaboem! Kaboem! Maar liefst een heel ononderbroken etmaal lang hebben heldhaftige Amerikaanse mariniers artilleriebatterijen afgevuurd op stellingen van ISIS in Syrië. Resultaat: ISIS is daar nu bijna verslagen, en wij houden er een verrukkelijk filmpje aan over!
"Mariniers in Syrië laten ISIS zien waarom artillerie de koning van het gevecht is," aldus het bijschrift van bovenstaande video op social media. Geplaatst door niemand minder dan de legerleiding van die eerdergenoemde mariniers zelf.
En wie het filmpje bekijkt - gefilmd vanuit drones en op de grond - kan zien dat dat onderschrift zeker geen leugen is. Als die batterijen voor je huis opdoemen en aan een schietmarathon van maar liefst 24 uur beginnen, weet je dat het tijd is om zo zoetjes aan je biezen maar eens te gaan pakken. Je weet dan namelijk dat er niets meer van je stulpje zal overblijven behalve een rokende puinhoop en de geur van zwavel wanneer dat uit de kluiten gewassen wapentuig eenmaal klaar is. Rennen voor je leven is dan het devies!
Precies dát is ook het gevoel dat de Amerikanen nu bij ISIS proberen binnen te brengen. Terwijl de legerleiding aangeeft dat het doel is om alle (buitenlandse ISIS-strijders) te laten sterven in Syrië, voegen deze enorme apparaten de daad bij het woord.
Ik zou zeggen: schiet maar gewoon even lekker door! Net zo lang tot die club gestoorde islamistische koppensnellers niets meer is dan een voetnoot in de geschiedenisboeken van de toekomst. For freedom!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten