De genderwaanzin van de NS

De NS is nu helemaal van het padje. Reizigers worden voortaan niet meer aangesproken met “geachte dames en heren” omdat de genderneutrale Gestapo dat niet leuk vindt. Knet-ter-gek.

Abonneer je hier op ons YouTube-kanaal en volg ons hier op Instagram.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

8 reacties

 1. HaZ

  Dames en heren: ook Arriva wil genderneutraal gaan treinomroepen
  Als de NS (M) het doet zal het wel goed zijn, aldus Arriva (V).

  1. Pjotter

   Het moet nog wennen HaZ

 2. HaZ

  Amsterdamse metro-slachtpartij:
  Anonieme getuigenverklaring nummer 1, via de TPO-mail:
  “Ik stond op 2 meter afstand toen het gebeurde gisteren in de metro. De dader riep niets toen het gebeurde. Hij was juist opvallend stil. Ze leken elkaar niet te kennen en de dader kwam rustig aanlopen. Liep langs mij en begon vanuit het niets te steken op het slachtoffer.
  De dader had geen baard en geen gewaad aan. Hij had een donkere huidskleur (geen Marokkaan, maar eerder Antilliaan of Afrikaans o.i.d.)”

  Duidelijk een gevalletje “”te lage suikerspiegel”.

 3. poison

  Te zot woorden, wat zal het volgende zijn wat ons door de strot word geduwd. Over 2 maanden begint weer de zwarte Pieten discussie, heb er een hard hoofd in.

 4. Ngatimoto

  Wij maken ons druk over nog niet één procent transgenders van de bevolking die ‘neutraal’ moeten worden aangesproken. Ja mensen, echt, het gaat over nog niet één procent van de Nederlandse bevolking. -Onderzoeken- bevroeg de genderidentiteit van de algemene bevolking, en dus niet alleen transgender personen. Uit deze onderzoeken blijkt dat 0.7% van de mannen en 0.6% van de vrouwen zich psychisch méér het andere dan het eigen geboortegeslacht voelt (zij hebben dus een incongruente genderidentiteit).
  Wat NS, Arriva en vele anderen dus doen is ZEER ondemocratisch te werk gaan.

  1. Ali Yas

   Ja, en de grap is dus: echte transgenders zouden graag willen worden aangesproken op een manier die past bij hun gewenste geslacht. Die vissen met de nieuwe norm dus achter het net.

 5. nienke

  We worden hoe zieker en gekker in dit land, wie verzint er morgen weer iets nieuws?
  Echt ongelooflijk de gekte slaat toe.

 6. Pjotter

  Waar een klein land al niet groot in kan zijn.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.