Dieptriest: ouders van baby Charlie staken de strijd. "Het is nu te laat"

Geen categoriejul 24 2017, 16:00
De Britse artsen die willen dat baby Charlie z.s.m. zijn laatste adem uitblaast krijgen hun zin.
Goed nieuws voor de 'voltooid leven'-maffia in het Verenigd Koninkrijk. Ze kunnen baby Charlie binnenkort toevoegen aan de dodenlijst waar ze zo trots op zijn:
https://twitter.com/Teletekst/status/889479006680166400
De ouders van deze baby wilden dat Charlie in Amerika behandeld werd. De kans dat hij het zou redden? Nou ja, de kansen waren niet positief, maar als het je eigen kind is wil je natuurlijk alles proberen. Helaas dachten de Britse (medische) autoriteiten daar heel anders over. Steeds weer werd het gezin dwars gezeten. Amerika gaf het gezin uiteindelijk weliswaar de mogelijkheid om tóch naar de VS te komen door de ouders een verblijfsvergunning te geven, maar blijkbaar heeft dat allemaal geen nut meer. Het is over en voorbij. De ouders moeten de dood van hun kind nu accepteren -- dit terwijl Amerikaanse medische specialisten heel graag een poging wilden wagen om hem te redden.
Het is te triest voor woorden, maar dit is wel waar socialistische gezondheidszorg uiteindelijk in resulteert. In een normale wereld is het aan ouders om te bepalen wanneer ze de moed opgeven en of ze al dan niet gebruik willen maken van een experimentele ingreep om hun kind te redden. Niet in het socialisme. Nee, daar wordt alles bepaald door de overheid -- en als je je daar tegen verzet word je indien nodig publiekelijk kapotgemaakt.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten