Gore wetenschapshaters misbruiken dood van ‘nagellakker’ Tijn: ‘Hij had nog geleefd als hij nooit was gevaccineerd!’

Amper twee dagen nadat Tijn Kolsteren – het piepjonge kankerpatiëntje dat het hart van heel Nederland verwarmde met zijn nagellakactie – overleed, staat er alweer een hele batterij zwartgallige malloten klaar om de dood van deze kleine nationale held aan te wenden voor eigen gewin. Zo kruipen allerhande anti-vaccinatiemalloten ineens uit hun holen om Tijn voor hun zieke karretje te spannen.

Nederland is altijd een land dat ongebruikelijke helden heeft, en Tijn Kolsteren was geen uitzondering. De zesjarige jongen stal de harten van het land toen hij tijdens Serious Request begon met het lakken van nagels om werk te kunnen maken kankeronderzoek. De jongen was klein, maar zijn dromen waren groot. Hij won, want dankzij zijn fondsen wist kankeronderzoek een hele grote stap voorwaarts te maken. Maar hij verloor ook: want de genezing kwam voor Tijn zelf te laat. Hij overleed eerder deze week aan de complicaties van deze verschrikkelijke ziekte.

De wonden zijn dus nog vers, maar dat maakt ontkenners van de medische wetenschap – de zogenaamde ‘anti-vaxxers’ – geen sodemieter uit. Die zijn er al bij om de dood van Tijn te verklaren aan de hand van hun eigen mistroostige wereldbeeld. Volgens hen is de dood van Tijn veroorzaakt door het feit dat de jongen – zoals bijna alle kinderen in Nederland – ingeënt is. Lees een stukje van deze verbijsterende onzin, opgesteld door anti-vaxxer Rob Dekker:

“Deze jongeman had helemaal geen hersenkanker gekregen of had evt kunnen genezen, als men had gekeken naar vaccinatieschades bijv. Je krijgt niet zomaar kanker.
Kanker is het laatste redmiddel om te kunnen overleven. Het lichaam bouwt een tumor om gifstoffen vast te houden. Het immuunsysteem is te zwak om de gifstoffen te verwijderen, daarom zit er een tumor. Zodra het immuunsysteem bij krachten is, zal het proberen deze stoffen uit het lichaam te krijgen.

Dus met het opgehaalde geld had hij zichzelf kunnen behandelen via alternatieven (teveel om nu hier te noemen) en had hij zichzelf wel kunnen genezen. En ook nog andere kinderen kunnen helpen. Nu is deze stichting al jaren bezig met onderzoeken en is nog 0% verder gekomen (gehoord van andere bronnen).”

Je gelooft het haast niet, omdat het zo vuil is. Dekker heeft Tijn niet onderzocht, en is ook geen lijkschouwer. Toch meent deze omhooggevallen zak hooi beter te weten dan geleerde oncologen hoe de nagellakjongen om het leven is gekomen. Geen medische achtergrond, maar hij heeft wat artikeltjes op dubieuze internetsites gelezen. Dat is ook een soort expertise, toch? Maar ook een vorm van activisme, zo wil anti-vaccinatiemalloot Dekker ook wel toegeven:

“Het probleem is dat er GEEN oplossing komt als wij, het volk, blijven GELOVEN en vooral HOPEN dat de farmaceutische kartels wel met oplossingen komen. “

De medische wetenschap heeft inderdaad niet altijd alle oplossingen direct paraat. Klopt, want uiteindelijk zijn het ook maar mensen. Maar als we mensen die letterlijk met hun levens de stand van zaken een handje vooruit willen helpen gaan demoniseren als domme ‘vaccinatiegelovigen’ raak je van de regen in de drup. Het grotere probleem dat wij dus als volk hebben, is dat mensen als Rob Dekker ongehinderd door enige kennis de gedachten van menig Nederlander kunnen bevuilen met hun beledigende en levensgevaarlijke pro-ziekte drek.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

13 reacties

 1. Limburgse Kuifje

  Heel erg knap van deze meneer Dekker. In een zin weet hij zomaar aan te geven waaruit kanker dus ontstaat. Er is dus geen geld meer nodig voor onderzoek, lieve mensen, want meneer Dekker heeft de oorzaak van kanker gevonden en nu is het gewoon een kwestie van wat medicijnen en de kanker is weg. Je gelooft je ogen niet als je zoveel onzin van die meneer Dekker leest. De gehele medische wetenschap weet totaal niet hoe kanker ontstaat, men heeft er alleen wat gedachten over, maar hoe het nu precies kan ontstaan en waarom op zulke plaatsen, dat is nog altijd een groot mysterie. Kanker is simpel te genezen als je exact weet hoe het kan ontstaan. Dat is dan ook het grootste probleem. Men kan alleen proberen met chemo (mix van giftige stoffen), bestraling of wegsnijden de kanker te bestrijden.

  Meneer Dekker moet zich gaan schamen om zulke onzin de wereld in te schoppen. Hij kwetst daarmee ook nog eens al die mensen die momenteel strijden tegen kanker. En hij kwetst alle nabestaanden die hun dierbaren aan deze verschrikkelijke ziekte hebben verloren.

 2. Ni28

  Met de vaccinaties heeft de wereld een grote stap voorwaarts gemaakt. De percentage op mogelijke ziektes is drastisch gedaald. Volksverhuizingen maken dit voor een deel teniet omdat mensen van minder bedeelde delen van het wereld komen en van alle mogelijke ziektes met zich meenemen. Daar kunt je het wetenschap niet voor veroordelen. Een b.v. griepvaccinatie kan soms net naast zitten, het is ook enorme werk om die voor honderd procent effectief te maken. Tegenstanders baseren hun uitspraken vooral op geloof. Tijn zou nog leven als hij en zijn ouders voor bad. Want geloof overwint toch alles? En de wetenschap vernielt toch alles? Ik heb de nagelactie met argusogen gevolgd, dat jongetje die soms niet wist wat hem overkwam, althans die indruk maakte. Ik ben benieuwd wie over vijf jaar zich hem nog kan herinneren (op het ziekenhuis na waar hij lag). Maar de bij betrokken BN-ers zullen nog jaren van aandacht genieten. Ik veroordeel die actie niet maar tegelijk houd ik een gemengd gevoel. Waarschijnlijk door onze materialistische maatschapij.

 3. van Urk

  Ik ben zelf niet zo gauw tegenstander van vaccinaties en je kunt hier lang genoeg over gaan discussieren, Ook ik vindt dit een walgelijke opmerking van de heer Dekker om meteen de oorzaak te benoemen waar het aan zou kunnen liggen. Toch interessant om dit even te lezen: http://www.wanttoknow.nl/gezondheid/vaccinaties-gezondheid/kinderarts-bevestigd-baby-vaccinatieschade/#

 4. Peter Selie

  Naar mijn mening zijn het bijna allemaal lijkenpikkers, die bij het leven van Tijn er een slaatje uit hebben geslagen door met de goedbedoeld idee van Tijn † aan de haal zijn gegaan. Natuurlijk kon Tijn en zijn ouders niet bevroeden in wat voor een wespennest ze zich hebben gestoken, de commercie en dit soort evenementen nemen altijd later een duistere keer tegen het oorspronkelijke zeer goed bedoelde actie van Tijn (RIP)….

 5. Ni28

  Het is een feit dat sinds de vaccinaties toegepast het aantal doden drastisch is gedaald. Er is altijd iemand te vinden die het zal bevechten. Kritische en onderbouwde vragen stellen kan natuurlijk alleen maar goed zijn, ook deze wetenschap is steeds in ontwikkeling en past zich voortdurend aan omdat ook de omstandigheden telkens veranderen. Ik vergelijk het weigeren van vaccinaties met de keuze tussen de dokter en alternatieve geneesheer. Ik geloof tevens in “natuurlijke medicijnen” en van hun heilzame werking als preventieve bescherming mits je het levenslang gebruikt maar niet als remedie tegen een ziekte als kanker. Was maar waar.

  1. van Urk

   Ni28@ Kanker is “Big Business”. Veel wetenschappers en artsen beweren dat kanker allang te genezen is en weten ze ook hoe het veroorzaakt wordt. (zuurstoftekort in cellen) Alleen moet dat gebeuren met medicijnen of middelen waar geen patent op gevraagd kan worden.

   1. Seneca

    @van Urk
    Ik heb mij laten vertellen dat er jaarlijks 6.5 miljard € besteed wordt aan chemo therapie. Inderdaad big business…

    1. Sniper666

     @ Seneca

     Ooit van Dr. Rath gehoord? Die legt uit dat het big business is;

     –> https://www.youtube.com/watch?v=WuhbyHE8mDg

 6. Arubano

  Dekker, vader van? Dat zou veel verklaren, dan is er iets genetisch in het spel.

 7. Ecoshaarlem

  Die Rob Dekker moest zich diep schamen, om zo iets te schrijven, terwijl dat jongetje net is begraven.
  Heeft hij geen fatsoen om te denken wat voor extra verdriet hij deze ouders aan doet.
  U bent een misbaksel om van te gruwen!!

 8. Rex Gildo

  Net als de fanatieke haatbaarden van het islamisme zijn de evangelisch gereformeerde zedenprekers uit de bijbelbelt eveneens levensgevaarlijk.
  Het bewust niet inenten van kinderen tegen bepaalde uiterst besmettelijke ziektes is misdadig en is ronduit weerzinwekkend om deze geloofswaanzinnige dwaling te projecteren op een jongen, die inmiddels aan een dodelijke ziekte is overleden.
  Vaders en/of moeders die hun zonen en/of dochters niet vaccineren moeten uit de ouderlijke macht worden gezet.

 9. Babaji538

  Verdeeldheid onder de Nederlandse overheid
  is als een kanker via de websites ter bevordering
  van genezing, naast het sjoemelen met sponsorgeld
  als er ook relaties dwars door gaan spelen. Helaas.
  Petra Hermans

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.