Haha! Anne Fleur voelt zich ‘gecriminaliseerd door de media’

De rook van de puinhopen in Hamburg was nog net niet vanuit Nederland te zien. 

Anne Fleur Dekker was er bij. Ze maakte gisteren en vandaag deel uit van het extreemlinkse vernielingsleger dat door de straten van Hamburg trok. Duizenden vandalen in zwarte kleding, met bivakmutsen op, lieten een spoor van geweld en vernieling na in de Duitse stad. Auto’s van onschuldige burgers werden met brandbommen in lichterlaaie gezet. De winkelruimtes van hardwerkende ondernemers werden zonder pardon opengebroken en leeggeplunderd. Grote rookwolken hingen boven Hamburg, waar vandaag de G20-top werd afgesloten. De problemen waren van dien aard, dat zelfs de Nederlandse politie te hulp schoot. Nederlandse motoragenten reden door de straten van een Duitse stad, die er uit zag alsof er een oorlog woedde.

Heel Nederland heeft de beelden kunnen zien van wat de vrienden van Anne Fleur in Hamburg hebben aangericht. Mark Rutte veroordeelde zelfs het geweld van links op de G20-top.

„We kunnen zo’n top niet op het platteland houden”, zei Rutte. „Dan zouden we capituleren voor die gekken.”

Rutte hield het algemeen met ‘die gekken’. Gekte heeft bij ons een gezicht:

Hoe durft ze het te typen. Dit wicht moet een plaat als een kluisdeur voor haar hoofd hebben. “Criminalisering in de media”, dat is de poging van Anne Fleur om het inktzwarte imago van haar extreemlinkse, Marxistische en communistische vrienden nog wat op te poetsen. Heel jammer, Anne Fleur, maar daar trapt echt helemaal niemand meer in. Kom terug. We hebben ons al genoeg voor je geschaamd. Je maakt ons land te schande in het buitenland. Bah.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

30 reacties

 1. HaZ

  Hopelijk heeft het wicht de komende 3 maanden een verticale roodpaarse streep over haar kop en een bartsende koppijn. Het is je gegund, stom wijf.

 2. Sniper666

  Please niet weer die hersenloze schele linkse debiel Anne Zeurbeurt hier.

  1. Derwijlen

   Sniper, stop dit zieke trolgedrag. Doe mee aan de inhoudelijke discussie of blijf weg.
   Op deze manier verziek je dit blog.

   1. Sniper666

    @ DerKwijlert

    Verbeter de wereld, begin met jezelf.

   2. Vabis

    Der Kwijlert meent na talloze malen te zijn weggetrapt alhier een grote scheve bek te kunnen hebben, de aandoenlijke psychopaat.

    1. Derwijlen

     Daar hebben we de volgende trol die niets inhoudelijk te melden heeft maar slechts komt om hier de zaak te verzieken.

     1. Vabis

      Ventje sterf lekker aan gangreen.

     2. Derwijlen

      Q.e.d.

 3. Dam

  Je leest dit Dekker dus leer eruit. Och, het wicht gaat aangifte doen zegt ze, van mijn zwaar grof beledigende PBtje wat ik haar zond. Ik zeg, je doet maar. Dus Dekker, die belediging raakte je flink en dat was ook de bedoeling, even kijken hoe je zelf reageert op een zware belediging. En dat was raak en deed je dus pijn. En dan durf je te gillen dat je beledigd wordt. Hoe denkt je dat Baudet en Wilders voelen als je hen neerzet als Nazi’s en hen keer op keer schoffeert. Oh, dat is niet zo erg als mijn beledigingen? Dus dat zwaar beledigende geframe wat jij doet is totaly nothing? Iemand uitmaken voor Nazi, cq iemand beschuldigen van het uitmoorden van miljoenen mensen is onschuldig? Wat denk je van de kindercreche daar in Hamburg? En je vuile schijnheilige foto waar je in de winkel met je hand voor je mond staat bij de eigenaresse, en dat door je maatje liet fotograferen? Van kijk eens, oh, wat erg allemaal. Allemaal toneel, en voor de buhne, en even later werd deze zaak volkomen geplunderd en stond deze vrouw alleen in haar geplundere zaak op een andere foto. Waarschijnlijk van dezelfde fotograaf, nou ja, je maatje dan. En weet je Dekker, bij calimiteiten keren verzekeringen meestal niets uit. Dus je bent mede schuldig moreel gezien aan hun faillisement. Al heb je je van te voren willen indekken door te zeggen, we gaan in vrede. Goh en daar stond je toch volledig midden in de vuurlinie zeg. Zoek je zoiets als je in vrede wilt gaan op? En op je sites distancieer je je er niet van? Ook toevallig. En je stond er bij en je keek er naar. Maar ik heb niks gedaan hoor. Iike niet. Ik ging in vrede. Wat heb jij in godsnaam voor een opvoeding gehad, jij lelijk achterbaks stuk mensenkind dat je bent, met je eeuwige grote waffel en je geframe naar anderen. Wel dit is je dank. Nederland kotst je massaal uit meid. Je hebt het totaal verbruid hier. Ga maar gauw van schrik een schone luier aandoen. Want je zult het langzamerhand wel in je broek doen van angst. En hé, we zien elkaar voor de rechter. Tabée. En ik neem wat printscreens mee.

 4. HW

  Anne Zeur:
  Er waren vandaag 200.000 activisten op de been in Hamburg, ondanks de criminalisering in de media.

  Als ik de tekst van Anne Zeur zo lees, dan hebben ze: allemaal in de speeltuin gespeeld, lekker vuurtje gestookt, bommetjes gegooid, de snoepwinkel leeg gejat en zo links en rechts wat bloedneusjes opgelopen.

  Nu even de realiteit: Jij bent onderdeel geweest van een massa hysterische linkse psychopaten, die de politie bekogelde, auto’s in brand staken, winkels plunderden, stelende criminelen, waarvan 200.000 criminelen een straf hebben verdiend inclusief jezelf Anne Zeur.
  Met deelname aan deze actie heb je jezelf blootgegeven en laten zien wie je werkelijk bent, een rooie psychotische, fanatieke, linkse fascist en je bent de moeite niet waard aandacht aan jou en Joop.NL te besteden.
  Jij behoort sinds vandaag tot het rapaille van Hamburg. Gefeliciteerd!!

  1. DennisEijs

   Dus als je naar een voetbalwedstrijd gaat van je favoriete club, dan ben je een hooligan omdat er bijna altijd hooliganrelletjes zijn?
   Welke logica is dat op gebaseerd?
   Naast een hekel aan links idioten, heb ik net zo’n hekel aan rechts idioten. Misschien heb ik gewoon een hekel aan idioten. Helaas zijn er zoveel.

   1. HW

    Ik zie, je bent trots op dit schuim van de wereld.
    Weer z’n fascist erbij

   2. meanstreak2099

    dat klopt maar ze probeert wel goed te praten wat er gebeurde en dan ben je wat mij betreft medeplichtig

 5. van Urk

  Ze wordt net zo vervelend als haar kameraad Tanja Nijmeijer die ook dacht dat zij met een goede zaak bezig was.

 6. Guus Geluk

  De NPO doet het ook nooit goed.

 7. Steiner

  Waarom zoveel aandacht voor deze troel????

 8. DennisEijs

  Een groot deel doet niets(dan demonstreren). Net zoals niet alle voetbalfans, hooligans zijn.
  De groep die je noemde zijn inderdaad op rellen uit. Op zich ook niet eens erg, want de kliek van G20 mag wel eens aangepakt worden. Maar auto’s van burgers vernielen en winkeliers benadelen, hoort daar voor mij niet echt bij, pak dus ‘doelwitten’ die met deze kliek te maken hebben. Dit zijn dus gewoon relschoppers. En van mij mag rechts wat meer aanwezig zijn in deze demonstraties. Want ik weet dat die deze kliek (G20) ook niet ziet zitten. Tenslotte werkte het kapitalisme ook met het communisme samen om het fascisme te verslaan. Maar inderdaad, dat zwarte block is niet meer dan raddraaiers en hooligans, dat is te zien aan de ‘doellwitten’.

  1. HaZ

   @Dennis. Schrijf als links een protestmars uit en je krijgt…..inderdaad terroristisch gespuis. Dat links zich dat ,na jaren van slechte ervaringen, niet wil realiseren betekent dat men accoord gaat met rottigheid tijdens de demonstraties. Het wordt hoog tijd dat de links antifascistische organisaties aangemerkt gaan worden als terroristische organisaties.
   Het bewust ontwrichten, terroriseren, aanvallen van politie en plunderen van winkels lijkt mij voldoende voor zo’n kwalificatie.

  2. HW

   Kijk eerst in een woordenboek wat een fascist is.
   NSPAD = National Socialistische Partei Deutsland.
   Ook toen zaten jullie verkeerd.

 9. Hetzalwelweer

  Anne Fleur….is dat niet die niet erkende dochter van Sylvana??

 10. Derwijlen

  Het belang van opinieleider Anne Fleur is ondermeer af te leiden uit de dagelijkse rubrieken die DDS over haar opent. Als je bij rechtse media zoveel angst en onrust weet te wekken ben je gewoon een kanjer.

  1. Ben Zine

   Ik begrijp ook niet waarom een intellectuele dwerg als Anne Fleur hier zo veel aandacht krijgt. Ze staat er bijna dagelijks in met haar pathetische meningkjes en haar enge geframe van andersdenkenden. Het enige dat die mislukte MBO-er kan roepen is: “fascist” of “fascistisch”. Ze heeft kennelijk ook een keer een moeilijk woord gehoord. Maar DDS: Stop svp met berichtgeving over deze beroepsloser. Ja ?

   1. Hetzalwelweer

    Tis komkommertijd Ben Zine…..de DDS moet ook iets toch?

  2. sjun

   Ieder heeft natuurlijk zijn eigen referentiekader voor gebruik van het woord kanjer. Soms is dan een kinderhand gauw gevuld.

 11. Ni28

  Het viel mij bij de berichtgeving op NPO dat het woord links zeer spaarzaam gebruikt werd en dan nog met het getal 600 maar de vergelijking met de neonazi’s snel werd getrokken door de Duitse minister Maiziere. Dit had niets te maken met linkse idealen. Met andere worden het waren dus kennelijk allemaal rechtse relschoppers. Alles kan maar dat links weer gespaard wordt is te overduidelijk. Duitsland, die zich de leidende rol in Europa toe-eigent kan zich schamen voor deze vertoning. Het is geen voorbeeld rol voor Duitsland. Die kan beter eigen zaken op orde stellen dan de rest de les lezen.

 12. Ni28

  Simon heet nu Derwijle

 13. Ni28

  De grote aandacht die de DDS voor deze persoon geeft is door sommige mensen bewust onbegrepen. Dus “links gedraaid” zoals wij het van de MSM al goed kennen. Zelf vind ik dat dit soort mensen verzwegen moeten worden want ook negatieve aandacht blijft aandacht. En sommige mensen leven van aandacht.

 14. fusilier

  Doet mij allemaal weer een beetje denken aan de Rote armee fraktion oftewel de bader meinhof groep .Ze schuwen geen geweld .En denken gewoon wat van jouw is; is ook van mij

 15. Two Ravens Black Kettle

  Waarom worden ‘gekken’ altijd als kop van Jut gebruikt ?
  Ik hou van ‘gekken’

  ‘Gekken’ blazen geen mensen op uit religieuze haat
  ‘Gekken’ vernielen geen binnensteden

  En toch krijgen ‘Gekken’ altijd de schuld

  Waarom niet beginnen met de schuld daar te plaatsen waar ie huishoort.
  Bij de religieuze moordenaar
  Bij de plunderaar
  Bij de wegkijk/doofpotjournalist

  &
  Laat de ‘Gekken’ -die volstrekt onschuldig zijn en stuk voor stuk meer bewondering verdienen dan de slagroomwafel Rutte & zijn teruggekeerde Jihadistenvrinden- met rust

 16. sjun

  Sinds wanneer worden de geweldadige en vernielzuchtige stoottroepen eufemiserend activisten genoemd? Zeg zulke nieuwsbronnen op, daardoor wordt je niet voorgelicht mar belerend en indoctrinerend toegesproken.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.