Illegaal in Nederland verblijvende serieverkrachter Mustafa A. krijgt slechts 14 jaar gevangenisstraf

Geen categoriejul 04 2017, 16:00
In rechtsstaat Nederland kan je de ene na de andere vrouw seksueel misbruiken, en gewoon uitzicht blijven houden op een terugkeer in de maatschappij. Dat terwijl je eigenlijk illegaal aanwezig bent in ons land - ja, in Nederland kan het allemaal!
Vandaag was dan de uitspraak in de zaak die het openbaar ministerie had aangespannen tegen Mustafa A., die terechtstond voor drie verkrachtingen die hij eind januari had uitgevoerd op jonge vrouwen in Amsterdam. Het goede nieuws: de rechter achtte de misdaden overtuigend bewezen. Maar het slechte nieuws: Mustafa mag uitzicht blijven houden op een terugkeer in de Nederlandse maatschappij. Ja, echt waar. Uit het vonnis:

"Een 35-jarige man uit Purmerend krijgt 14 jaar celstraf voor de drie verkrachtingen die hij (in een tijdsbestek van vier dagen) pleegde en voor het opzettelijk brand stichten in zijn cel.

De rechtbank neemt het de man zeer kwalijk dat hij op uiterst grove en vernederende wijze heeft verkracht. Hij heeft daarmee de geestelijke en lichamelijke integriteit van de slachtoffers op de meest verstrekkende manier geschonden. Hij heeft zich blijkbaar slechts laten leiden door zijn eigen seksuele lustgevoelens en er is niet gebleken dat hij op enig moment heeft stilgestaan bij de gevoelens en gevolgen voor de slachtoffers.

Dit zijn zeer ernstige feiten waarvoor, zeker in combinatie met strafverzwarende omstandigheden (zoals de jonge leeftijd van de slachtoffers, de hoeveelheid van seksuele handelingen, de traumatiserende effecten en de gevoelens van onveiligheid), een langdurige vrijheidsbeneming moet worden opgelegd."

Veertien jaar cel klinkt misschien als een uitzonderlijk lange tijd, maar wanneer je in ogenschouw neemt wat voor een gewetenloos stuk geboefte Mustafa is.. dan valt het allemaal wel mee. Tijdens de behandeling van zijn zaak deed de illegaal net alsof hij geen Nederlands sprak - terwijl hij z'n slachtoffers wil in onze taal heeft bedreigd. Ook was hij uiterlijk onbewogen toen getuigen vertelden over de schokkende verkrachtingen die mafklapper Mustafa had aangericht. Het lot van de vrouwen kon hem duidelijk geen biet schelen.
En zelfs toen de kerel werd opgepakt, ging de manie door. In z'n cel probeerde hij brand te stichten.
Deze imbecielen moet je gewoon levenslang opsluiten. Veertien jaar cel klinkt misschien als een hoop, maar het is echt een kort poosje voor gewetenloze schurken van het kaliber van serieverkrachter Mustafa A.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten