Imploderend ISIS wordt echt wanhopig: roept nu ook vrouwen op om te gaan moorden

Steeds meer mannelijke jihadisten vluchten met de staart tussen de benen de restanten van het fopkalifaat uit, dus is het aan de vrouwen die ze daar achterlaten om de jihad verder te zetten.

De elfde editie van ISIS’ propagandamagazine Rumiyah – ‘Rome’, naar de plek die voor de jihadisten het ultieme doelwit is – is uit. Zoals altijd worden er weer tig aanslagen van aanhangers overal ter wereld opgeëist – bijvoorbeeld die op het centraal station in Brussel – en wordt de islamistische lezer nog even gewezen op de manieren waarop hij de bloeddorstige ideologie van de terreurgroep kan verspreiden.

Nouja, “hij”? Deze keer richt de terroristenkliek zich ook eens expliciet op vrouwen. Natuurlijk, in het verleden had ISIS ook oproepen voor vrouwen, die vooral bestonden uit “kom naar het kalifaat om daar te trouwen en vele kleine jihadistjes op de wereld te zetten ” en “vervul alle perverse fantasieën van je islamistische echtgenoot zodat hij daarna weer fris en fruitig homo’s van gebouwen kan smijten”. Er is alleen een probleempje: die echtgenoten zijn massaal op de vlucht geslagen nu het zogenaamde ‘kalifaat’ instort, en het trainen van pasgeboren baby’s in het gebruik van machinegeweren en bomgordels lijkt ook nog niet zo te vlotten, gek genoeg.

Vandaar de bijzondere oproep van de haatbaardenvereniging aan vrouwen om dan maar zelf ten strijde te trekken tegen de ongelovigen:

Vooral lachwekkend is het eerste stuk, waarin men duidelijk probeert om te ontkennen dat deze oproep uit pure nood geboren is. In plaats daarvan worden hedendaagse vrouwen opgeroepen om net zo te doen als vrouwen in de vroege periode van de Islam, toen zij ook ten strijde trokken, en wel om deze redenen:

… not because of the small number of men but rather, due to their love for jihad, their desire to sacrifice for the sake of Allah, and their desire for Jannah.

“Jannah” is hierbij overigens de islamitische term voor de hemel, wat wel aangeeft hoe groot men de kans acht dat je het er levend vanaf brengt. Ja, het zinkende ISIS-schip is nog dieper gezonken dan het al was: vrouwen worden niet enkel meer als seksslavinnen en fokvee voor de volgende generatie islamisten gebruikt, maar nu ook ronduit opgeofferd op het slagveld. Zóveel respect hebben die islamisten dus voor vrouwen: dat u dat even weet.

Ook interessant om op te merken is dat deze editie van Rumiyah een week later is verschenen dan gepland, wat ook wel aangeeft dat de jihadistische propagandamachine ook moeite heeft om draaiende te blijven tenmidden van de vele verliezen.

Nog even, en dit vod kan voor eeuwig richting de papierversnipperaar verbannen worden!

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

2 reacties

  1. Ni28

    ISIS is de wanhoop nabij dus is iedereen die moorden wilt welkom. Dat deed Hitler ook tijdens zijn laatste stuiptrekkingen met de jeugd. Nu gaat er meer om wat met de overgebleven jihadisten gebeurd na de strijd. Het Westen met zijn humane politiek wilt elke misdadiger een tweede kans geven en dat hoort of je het leuk vindt of niet bij hoge civilisatie. Wie geen tweede kans verdient zijn juist deze jihadisten die misdaden tegen menselijkheid plegen uit hun overtuiging. Hier moet je een dikke streep trekken. Deze mensen verdienen geen kans die hebben hun burgerrechten verspeeld. Die horen gestraft te worden volgens de regels voor oorlogsmisdadigers en misdadigers tegen de menselijkheid.

    1. meanstreak2099

      helemaal mee eens en ik denk aan een guatana bay(geen idee hoe je die gevangenis beschrijft) waar ze thuis horen en nooit meer van gehoord worden

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.