DENK is lekker boos op Trump: 'Zooo gemeen dat Nederlandse moslims de VS niet in mochten!'

Geen categoriejul 14 2017, 10:00
DENK is boos, en nog wel op de machtigste man ter aarde. Wat zal hij bang zijn.
Maak je borst maar alvast nat, Donald Trump, want Tunahan Kuzu en zijn islamiseringsbrigade vinden je niet zo lief! Ze hebben wat te klagen over het feit dat er 'door jouw inreisverbod' ook al geen Nederlandse moslims meer de Verenigde Staten in mogen. Ze hebben zelfs - houd je vast - Kamervragen zitten stellen erover:
De heren zijn namelijk not amused dat Ohtmane Charib en Ismail Aghzanay afgelopen week jouw land niet in mochten, Donald. Naar eigen zeggen werden ze urenlang ondervraagd en uiteindelijk de toegang tot Amerika ontzegd, puur omdat ze moslim zijn. Vanwege jouw dictatoriale, megadiscriminerende inreisverbod voor aanhangers van de Islam. Vreselijk enzo.
Dat is natuurlijk allemaal je reinste onzin. Laten we het maar even uitleggen, voor wie - lees: DENK - het nog niet helemaal lijkt te snappen: er bestaat in Amerika geen inreisverbod voor moslims. Het is een inreisverbod voor landen die worden aangemerkt als gevaarlijk, en dat daar nou toevallig - of misschien niet geheel toevallig, ze zijn toch altijd zo vreedzaam - vooral moslims wonen is daarbij niet relevant: als christelijke Jemeniet kom je er namelijk ook niet in, het is puur een kwestie van nationaliteit en niet van religie. Het is dan ook volstrekt onzinnig om te denken dat de weigering van deze jongens iets met dat inreisverbod te maken heeft: als we het AD mogen geloven hebben zij enkel de Nederlandse en Marokkaanse nationaliteit, wat niet voor problemen zou moeten zorgen. Dat dit duo de Verenigde Staten niet in mocht, zullen de Amerikanen vast een goede reden voor hebben die de jongens misschien niet graag openbaren. Misschien zaten in de wachtrij voor de paspoortcontrole wel te grappen over explosieven: je weet het gewoon niet. Wat we echter wél weten is dat er dagelijks vele Nederlanders, Marokkanen én moslims het land binnenkomen, waardoor er dus geen enkele reden is om te denken dat dat de reden was.
Dus DENK: houd eens even snel op met dit kinderachtige gejank, en kijk naar de feiten. Misschien hebben deze jongens wat gedaan wat ze niet willen vertellen, of misschien zijn de veiligheidsbeambten hen onterecht ergens van verdacht. Dat weten we simpelweg niet, maar wat we wél weten is dat hun geloof zelf nooit direct aanleiding voor de weigering kan zijn geweest. Kappen dus met dat gemimimi, en ga jullie nu eens richten op échte problemen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten