Imploderend ISIS wordt echt wanhopig: roept nu ook vrouwen op om te gaan moorden

Geen categoriejul 14 2017, 11:00
Steeds meer mannelijke jihadisten vluchten met de staart tussen de benen de restanten van het fopkalifaat uit, dus is het aan de vrouwen die ze daar achterlaten om de jihad verder te zetten.
De elfde editie van ISIS' propagandamagazine Rumiyah - 'Rome', naar de plek die voor de jihadisten het ultieme doelwit is - is uit. Zoals altijd worden er weer tig aanslagen van aanhangers overal ter wereld opgeëist - bijvoorbeeld die op het centraal station in Brussel - en wordt de islamistische lezer nog even gewezen op de manieren waarop hij de bloeddorstige ideologie van de terreurgroep kan verspreiden.
Nouja, "hij"? Deze keer richt de terroristenkliek zich ook eens expliciet op vrouwen. Natuurlijk, in het verleden had ISIS ook oproepen voor vrouwen, die vooral bestonden uit "kom naar het kalifaat om daar te trouwen en vele kleine jihadistjes op de wereld te zetten " en "vervul alle perverse fantasieën van je islamistische echtgenoot zodat hij daarna weer fris en fruitig homo's van gebouwen kan smijten". Er is alleen een probleempje: die echtgenoten zijn massaal op de vlucht geslagen nu het zogenaamde 'kalifaat' instort, en het trainen van pasgeboren baby's in het gebruik van machinegeweren en bomgordels lijkt ook nog niet zo te vlotten, gek genoeg.
Vandaar de bijzondere oproep van de haatbaardenvereniging aan vrouwen om dan maar zelf ten strijde te trekken tegen de ongelovigen:
Vooral lachwekkend is het eerste stuk, waarin men duidelijk probeert om te ontkennen dat deze oproep uit pure nood geboren is. In plaats daarvan worden hedendaagse vrouwen opgeroepen om net zo te doen als vrouwen in de vroege periode van de Islam, toen zij ook ten strijde trokken, en wel om deze redenen:

... not because of the small number of men but rather, due to their love for jihad, their desire to sacrifice for the sake of Allah, and their desire for Jannah.

"Jannah" is hierbij overigens de islamitische term voor de hemel, wat wel aangeeft hoe groot men de kans acht dat je het er levend vanaf brengt. Ja, het zinkende ISIS-schip is nog dieper gezonken dan het al was: vrouwen worden niet enkel meer als seksslavinnen en fokvee voor de volgende generatie islamisten gebruikt, maar nu ook ronduit opgeofferd op het slagveld. Zóveel respect hebben die islamisten dus voor vrouwen: dat u dat even weet.
Ook interessant om op te merken is dat deze editie van Rumiyah een week later is verschenen dan gepland, wat ook wel aangeeft dat de jihadistische propagandamachine ook moeite heeft om draaiende te blijven tenmidden van de vele verliezen.
Nog even, en dit vod kan voor eeuwig richting de papierversnipperaar verbannen worden!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten