snapshot2

Ja hoor: Sylvana Simons steunt veroordeelde Zwarte Piet-hater Jerry Afriyie

Geen categoriejul 13 2017, 10:00
Ze vindt het hartstikke zielig dat de man veroordeeld is.
Elf juli was een geweldig mooie dag voor voorstanders van Zwarte Piet en tégenstanders van zinloos geweld. Op die dag werd Zwarte Piet-hater en agent-beuker Jerry Afriyie namelijk veroordeeld in hoger beroep. Meneer kreeg volkomen terecht een boete van 500 euro én een strafblad. Daarnaast kreeg hij te horen dat hij nogmaals een boete van 500 euro krijgt als hij de komende twee jaar weer meedoet aan anti-Zwarte Piet-rellen.
Hilarisch genoeg begon meneer de agent-hoeker daarna een actie om zijn boete te crowdfunden. Want je weet, een gekleurde medelander die een boete krijgt na een misdrijf te hebben gepleegd is zielig.
Lachwekkend, natuurlijk, maar helaas wordt Afriyie gesteund door collega-racismeroepers als... Sylvana Simons. Zij deelde zijn huilverhaal op Facebook namelijk, duidelijk met de gedachte om hem op die manier wat steun te bezorgen:
Screen Shot 2017-07-13 at 10.26.48
Door dit jankverhaal te delen maakt Sylvana duidelijk dat ze het helemaal eens is met deze Zwarte Pietenhater. Ze praat op die manier zijn wangedrag niet alleen goed -- wangedrag in strijd met de wet, wat uit zijn veroordeling blijkt! -- maar onderstreept in feite ook nog eens belachelijke uitspraken als "voor wie de sinterklaasperiode een helse belevenis is."
Deze mensen zijn echt niet helemaal lekker. Een helse belevenis? Weet je wat een 'helse belevenis' is? Ontvoerd en geëxecuteerd worden door ISIS. Als homo van een dak gegooid worden in 'het kalifaat.' Of als democraat 1.000 zweepslagen te krijgen in Saoedi-Arabië omdat je toevallig in mensenrechten gelooft. Dát zijn 'helse belevenissen.' Sinterklaas met Zwarte Piet een intocht zien houden is dat vooral niet.
Stel huilebalken! Doe jezelf een plezier en emigreer gewoon! Dan hoeven jullie je niet meer te irriteren aan oernederlandse tradities, en hoeven wij ons niet dood te ergeren aan jullie haat!
Neem een abonnement op ons YouTube-kanaal voor de nieuwste vlogs en video's!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten