Ja hoor: Sylvana Simons steunt veroordeelde Zwarte Piet-hater Jerry Afriyie

Ze vindt het hartstikke zielig dat de man veroordeeld is.

Elf juli was een geweldig mooie dag voor voorstanders van Zwarte Piet en tégenstanders van zinloos geweld. Op die dag werd Zwarte Piet-hater en agent-beuker Jerry Afriyie namelijk veroordeeld in hoger beroep. Meneer kreeg volkomen terecht een boete van 500 euro én een strafblad. Daarnaast kreeg hij te horen dat hij nogmaals een boete van 500 euro krijgt als hij de komende twee jaar weer meedoet aan anti-Zwarte Piet-rellen.

Hilarisch genoeg begon meneer de agent-hoeker daarna een actie om zijn boete te crowdfunden. Want je weet, een gekleurde medelander die een boete krijgt na een misdrijf te hebben gepleegd is zielig.

Lachwekkend, natuurlijk, maar helaas wordt Afriyie gesteund door collega-racismeroepers als… Sylvana Simons. Zij deelde zijn huilverhaal op Facebook namelijk, duidelijk met de gedachte om hem op die manier wat steun te bezorgen:

Screen Shot 2017-07-13 at 10.26.48

Door dit jankverhaal te delen maakt Sylvana duidelijk dat ze het helemaal eens is met deze Zwarte Pietenhater. Ze praat op die manier zijn wangedrag niet alleen goed — wangedrag in strijd met de wet, wat uit zijn veroordeling blijkt! — maar onderstreept in feite ook nog eens belachelijke uitspraken als “voor wie de sinterklaasperiode een helse belevenis is.”

Deze mensen zijn echt niet helemaal lekker. Een helse belevenis? Weet je wat een ‘helse belevenis’ is? Ontvoerd en geëxecuteerd worden door ISIS. Als homo van een dak gegooid worden in ‘het kalifaat.’ Of als democraat 1.000 zweepslagen te krijgen in Saoedi-Arabië omdat je toevallig in mensenrechten gelooft. Dát zijn ‘helse belevenissen.’ Sinterklaas met Zwarte Piet een intocht zien houden is dat vooral niet.

Stel huilebalken! Doe jezelf een plezier en emigreer gewoon! Dan hoeven jullie je niet meer te irriteren aan oernederlandse tradities, en hoeven wij ons niet dood te ergeren aan jullie haat!

Neem een abonnement op ons YouTube-kanaal voor de nieuwste vlogs en video’s!

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

10 reacties

 1. HW

  Ik concludeer: Sylvia doneert geen cent, maar roept weer eens anderen op dit wel te doen.

 2. Roughwood

  Zoals we allemaal reeds weten draait het bij Sylvana alleen maar…. om Sylvana!

  http://www.dagelijksestandaard.nl/2016/06/ex-van-sylvana-bevestigt-ze-is-een-verschrikkelijke-en-jaloerse-vrouw/

 3. poison

  Soort zoekt soort. Kunnen beter trouwen, die twee. Wat een gezoks, bah.

 4. corfo

  Ik stel voor dat we een actie beginnen om een ticket te crowdfunden, teneinde voor mevrouw Simons een ticket enkele reis Paramaribo te kunnen kopen.

  1. poison

   Dan zal die tante toch moeten zwemmen, daar geef ik geen eurocent aan uit.

 5. Ni28

  Ons kent ons. Soort zoekt soort. Punt.

 6. Peter Selie

  Hier nog zo’n uitwas van de nieuwe besnedenlanders die het allemaal anders willen hebben met hun eeuwige gedram over racisme, discriminatie, fascisme en zich volledig conformeren aan de sharia. In Nederland precies hetzelfde 24 x 7 ‘discussiëren’ over hoe men Nederland verder zonder achterom te kijken de islamitische stront in kan duwen.

  Wat de Sharia voorschrijft, is dat hetzelfde als de tien geboden?

  (Door Nonie Darwish)

  Het Amerikaanse volk is niet helemaal dom door zich te verzetten tegen de sharia. Zelfs de zogenaamd goedaardige wetten in de Sharia over huwelijk en echtscheiding, die zoals Imam Rauf beweert een religieus recht zijn, is het volledig vernietigen van het recht van een vrouw op een echtscheiding en dan het gezag over haar kinderen te behouden.

  Aanvaarding van de sharia in de VS zou het westelijke concept over huwelijk door polygamie, vrouwen-slaan, vrouwelijke genitale verminking, verkrachting en het huwen van kinderen totaal veranderen.

  Een rechtssysteem dat een natie regelt, en dat wordt geïmporteerd, moet worden onderzocht. Aanvaarding van een parallelle rechtsstelsel zou effectief de werkelijke vrijheid neutraliseren voor veel mensen, die eventueel worden gedwongen om het te gebruiken, en ook zou het een grove nalatigheid zijn tegenover de vrijheid van de Amerikaanse burgers en vooral betreffende de mogelijkheid van gelijke rechten onder de wet.

  Sharia is de reden dat er een doodvonnis is uitgesproken tegen de auteur Salman Rushdie e.a., vanwege de vrijheid van meningsuiting en afvalligheid, en de reden dat ik niet meer Egypte kan bezoeken, mijn land van herkomst, of welk ander land met een moslimmeerderheid.

  Nee, Imam Rauf, de angst voor de sharia is niet “dom”; het is waarschijnlijk de meest duidelijk zichtbare, wanhopige en dringende vrees voor wie zich om vrijheid bekommert.

  Dit zijn de laatste alinea’s van het artikel.
  Lees die erboven staan op Gatestone Institute >>> https://nl.gatestoneinstitute.org/10666/islam-sharia-tien-geboden

 7. jowyajax

  Belachelijke grote idioot deze dame in kwestie

 8. DennisEijs

  Ik krijg genoeg van die zwartepietenfoben.

 9. Ruud562

  “voor wie de sinterklaasperiode een helse belevenis is.”
  Als dat zo is, wat doen jullie dan nog hier? Pak dan je biezen en verlaat dit land! Maar ja, d a n moet er écht gewerkt gaan worden voor de kost en is er geen sociale dienst die jou en familie onderhoudt, hé!

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.