Moslimterrorist slacht drie Israeli’s af in hun eigen huis, terwijl ze vredig aan tafel zitten

In Israël zijn gisteren drie familieleden als beesten afgeslacht terwijl ze aan de Sabbatsmaaltijd zaten. 

“Shabbat Shalom,” zeggen Israëlische Joden gewoonlijk tegen elkaar bij het aanbreken van de Sabbat, de Joodse rustdag. In een huis in Halamish, een Joodse nederzetting, zat een familie in alle rust aan de maaltijd. Een vredige Shabbat is het nooit geworden.

Een Palestijnse moslimterrorist, 19 jaar, brak het huis binnen en begon de Israëli’s een voor een neer te steken. Drie van hen overleden aan hun verwondingen. Een familielid is in het Shaare Tzedek ziekenhuis opgenomen. De terrorist, Omar Al Abed, werd door buren uitgeschakeld.

Bovenstaande tweet werd door Geert Wilders gedeeld. De volledige versie van dit verschrikkelijke bericht is hier te vinden.

Voordat hij zijn dodelijk werk zou verrichten, plaatste de terrorist nog een stuk op Facebook over zijn plannen en de motivatie voor deze gruweldaad. Hij ging er dus vanuit dat hij het er ook niet levend af zou brengen:

“I am writing my last testament and these are my last words,” wrote al Abed.

“I am young, not even twenty-years old, I had many dreams and many aspirations. But what life is this in which our women and our young are murdered without any justification? They are desecrating the al-Aksa mosque and we are sleeping, it’s an embarrassment that we are idly sitting by.

“You, those who have a gun and who are worn out, you who only bring out your gun at weddings and celebrations, are you not ashamed of yourselves? Why are you not declaring war for Allah? Here they are closing the al-Aksa mosque and your gun is silent.

“All that I have is a sharpened knife, and it is answering the call of al-Aksa. Shame on you, you who preach hatred. God will take revenge on you and will make it count. All of us are the sons of Palestine and the sons of al-Aksa. You, sons of monkeys and pigs, if you do not open the gates of al-Aksa, I am sure that men will follow me and will hit you with an iron fist, I am warning you.”

De dader refereert aan het sluiten van de al-Aksa moskee. Wat er echt gebeurd is: Israël heeft als veiligheidsmaatregel detectiepoortjes geplaatst bij de toegang tot de Tempelberg, vanwege de dodelijke aanval op twee Israëlische agenten door Palestijnen! Het is toch belachelijk om Israël nu verwijten te maken om die poortjes? Wanneer ziet de wereld dat de strijd in Israël niet om dat stukje land gaat, maar om pure, religieus geïnspireerde haat tegen alles wat Joods is?

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

64 reacties

 1. dark hole

  – ” Wanneer ziet de wereld dat de strijd in Israël niet om dat stukje land gaat, maar om pure, religieus geïnspireerde haat tegen alles wat Joods is?” –

  Los van deze gruweldaad valt het me wel op dat de eigenaren/auteurs van deze website pro israel zijn zoals weer eens blijkt uit bovenstaand citaat uit dit artikel!

  Een beetje meer historische context heren…Want het staat niet chique om te janken en te jammeren over hoe snel bijvoorbeeld de moslims in de slachtofferrol schieten en dan hier op voorhand de slachtofferrol van een andere religie als argument voor rechtvaardiging kiezen. Jammer!

  1. cmsuijkerbuijk

   @Zwart Gat
   “Een beetje meer historische context heren”
   “Nou, kom op dan”, zou ik zeggen, “geef het goede voorbeeld”.
   Ik ben érg benieuwd naar jouw zogenaamde context!

   1. poldi

    @CM, die context bevindt zich in zijn zwarte wegkijkgat

  2. Ritter

   dark hole

   De islamitische wereld zal nooit Israël accepteren. Dat is de kern van het probleem. Israël is een doorn in het islamitische vlees en moet verwijderd worden.

   De Joden hebben op een stuk woestijn een moderne staat opgebouwd; iets wat de omringende islamitische buren niet is gelukt. En dat wekt afgunst op. Immers moslims voelen zich superieur en nu worden ze afgetroefd door Joden waarvoor ze minachting hebben.

   Veertien leugens die de vrede blokkeren in het Midden-Oosten
   https://brabosh.com/2009/08/19/veertien-leugens/

 2. Ni28

  De MSM hebben dit nieuws niet medegedeeld. Zij hebben ook verzuimd te melden over de nieuwe samenwerking tussen de Visegrad landen en Israël. Ligt dat ook al gevoelig?

 3. Ni28

  2@ Het is nog wel fijn dat iemand pro Israël is, de enige democratie in het Midden Oosten. Politieke correctheid gebied dat men voor Palestijnen kiest want alles wat wit en democratisch is kennelijk fout is. Domheid verovert het wereld.

 4. Nasrani

  En wederom een moslim. Een volger van de islam, een achterlijke en zeer geweldadige ideologie. Wanneer het een moslim tegenzit kan hij tot dit soort daden komen op grond van zijn duivelse ideologie. Daarom een islamvrij Nederland en Europa. Kan niet wachten.

 5. dark hole

  Linkse rukkers, zoals recentelijk met kabouter Plop achter ’t Hekje, de maat nemen was en is natuurlijk volstrekt terecht. Linkse rukkers überhaubt de maat nemen is tegenwoordig bittere noodzaak. Maar soms is het dan ook even nodig om hand in eigen boezem te steken. In in reactie op mister sugarbelly [ heb je inderdaad zo’n vette pens ?]
  ..ik hoef het huiswerk niet voor jou of de auteur de verrichten als ik deze beticht van hetgeen ik aangaf. In reactie op Ni28…ik ben niet politiek correct voorstander van palestina en ook niet van israel. Maar als u beweert dat israel het enig democratisch land in het midden oosten is dan ben u wel ernstig in de war waar het gaat om het door mij bedoelde historische context.

  Dus hand in eigen boezem en beseffen dat het chique is om te janken en jammeren over moslims die her en der verbieden wie met wie mag trouwen of juist niet, geldt ook in het joods geloof, los van andere overeenkomsten. Een beetje vergelijkend warenonderzoek kan soms geen kwaad om het overzicht te houden.

 6. dark hole

  …bovendien…israel is tekstueel niet gedefinieerd als een democratische staat maar als een religieuze staat. Het woord democratisch komt nergens voor in de tekstuele grondvesten van deze staat.

  1. corfo

   @ dark hole.
   Zou best kunnen kloppen dat in de grondvesten van Israël het woord “democratie” niet voor komt.
   In onze grondwet staat het woord wél, maar de “bekwame bestuurders” houden zich er niet aan !! Ik vraag me af wat nu belangrijker is : een staat zónder dat woord in de grondwet maar dat zich wel democratisch gedraagt, of een land waar het woord “democratie” wél in de grondwet staat maar waar de “leiders” de democratie aan hun laars lappen.

  2. IJscoman

   Donker Gaatje, Wikipedia schrijft: “Op 14 mei 1948 werd de onafhankelijke staat Israël uitgeroepen. Deze trad op 11 mei 1949 toe tot de Verenigde Naties. Het is een representatieve democratie met een parlementair stelsel, evenredige vertegenwoordiging en algemeen kiesrecht. Het land had in 2014 de hoogste levensstandaard in het Midden-Oosten. De levensverwachting in Israël behoorde in 2009 tot de hoogste in de wereld.”

  3. Kodi

   Heb je dan liever landen die zichzelf Duitse Democratische Republiek of Democratische Volksrepubliek Korea noemen of zo, omdat daar het woordje democratisch in voorkomt? Hoe je het ook wendt of keert: Israël is de enige democratie in het Midden Oosten en en passant is het ook nog een technologische kennisbeschaving temidden van Islamitische achterlijke Middeleeuwsheid. Israël staat voor innovatie. En voor de haters die geobsedeerd zijn door “Boycot Israël” geef ik het vriendelijke advies af te zien van het gebruik van de PC, het mobieltje en ook medische behandelingen met medisch apparatuur, want er zouden zomaar geldstromen middels octrooien voor innovaties naar Israël kunnen vloeien… Trouwens, voor het winnen van Nobelprijzen voor chemie, geneeskunde en natuurkunde zijn etnisch de Arabieren (en ook (Noord-)Afrikanen) en ideologisch de Moslims nooit en te nimmer in de wieg gelegd. Kijk maar naar de lijst van de winnaars. Het intellectuele kapitaal van de wereld waar de hele mensheid hun voordeel mee kan doen huist daarentegen wel bij de blanken, Joden en Oost-Aziaten. Hoe kan dat?

 7. Tinneke

  dark hole, wat is nu uw punt? begrijp deze wartaal niet, maar het kan aan mij liggen.Een beetje vergelijkend warenonderzoek kan soms geen kwaad om het overzicht te houden. Duh! VWA daar gaan we…….Voedsel en waren autoriteit. De VWA is de overheidsorganisatie die toeziet op de veiligheid van levensmiddelen en consumenten-producten en controleert of de wet- en regelgeving wordt nageleefd. Als de VWA overschrijdingen constateert, krijgen producenten een waarschuwing, een boete of kunnen partijen producten vernietigen. Wat heeft dit nu met deze vreselijke moord op onschuldige mensen te maken?

  1. dark hole

   dat ligt inderdaad aan u 🙂 ik geef u een hint…metafoor

   1. corfo

    @ dark hole.
    Ik wist niet dat iemand in staat zou zijn om zulke onzinnige teksten in één “reactie” te verwerken. Niet onderbouwd met argumenten, u maakt het óók niet inzichtelijk n.m.m. Mogelijk voelt u zich meer thuis bij Joop ?!

 8. Floris

  Dark Hole, je braakt nogal wat onzin uit. En dan durf je anderen van een gebrek aan historische context te verwijten. Veel gekker moet het niet worden.

  Begin maar eens met je beweringen met bronnen te onderbouwen. Dan zal ik je gaarne van repliek dienen.

  1. corfo

   @ Floris.
   Inderdaad, totale onzin !

   1. Floris

    Hij reageert niet meer. Onderbouwing blijft uit. Is ook logisch, onzin valt niet te onderbouwen.

 9. Derksen1

  Zou Guido bekend zijn met het feit dat de verhouding tussen het slachtofferaantal van Joodse burgers en Palestijnse burgers ongeveer 1:100 is?
  Zou hij ook weten dat de bezetting en onderdrukking van het Palestijnse grondgebied in flagrante strijd is met het volkerenrecht?

  Zou hij met kennis van deze context hetzelfde stukje hebben geschreven?

  1. nogmaals

   Wat is die Derksentrol toch een dombo!
   Heeft in de teksten van anderen het woord “context” gelezen. Was hem totaal onbekend, maar hij vond het wel een interessant woord, dus maar even gegoogled. Helaas de betekenis niet begrepen, hetgeen wel blijkt uit zijn laatste zin.

  2. Vabis

   Dat is dan precies de verhouding die de palezwijnen hanteren wanneer er sprake is van gevangen uitruil, 100 of duizend van dat ongedierte tegen 1 Israeli!

   1. Derksen1

    Vabis ziet het juist, in de verhouding van bezetter/onderdrukker en slachtoffers is de verhouding vaaak in de orde van 1:100 of erger. Dit is de essentie van onrecht.

    1. Vabis

     Rot op Wim Hutten.

    2. Kodi

     Hoe kan je nou bezetten wat van jezelf is? Zo zijn hier in Nederland niet de Nederlanders, maar de Moslims de bezetter, want Nederland is van de Nederlanders.

  3. Laaghlandt

   Nee Derksen, dat zou hij niet. Deze man blaat alleen na wat al zijn semitische vriendinnetjes hier roepen. israël voor en Israël na. Een realistische kijk op de situatie daar van hun, kun je vergeten…

   1. IJscoman

    Ahhh, een palestijnengroupie en jodenhater. Die hadden we nog niet. (Op scheve bek Hutten na, natuurlijk).

    1. Laaghlandt

     Ik ben geen Palestijnen-groupie.. Ik vind Palestijnen geen haar beter dan al die andere islamietjes.. En joden haat ik niet perse, wel al hun activiteiten.

     1. IJscoman

      Welke activiteiten? Bedoel je de noodgedwongen en gerechtvaardige zelfverdediging? Het beheer over de betwiste gebieden?

     2. Floris

      @ IJsco: nee, hij doelt op meer. Zo schreef hij:

      “Ben Cohen & Jerry Greenfield… De namen zeggen het al.. Namen van uit uitbuiters en land-stelers.”

      http://www.dagelijksestandaard.nl/2017/07/belachelijk-ijscomerk-ben-jerrys-eist-haal-meer-kansenparels-naar-europa/

      Als dat geen zuiver antisemitische tekst is, is mijn naam Maxima.

     3. Kodi

      Voor de Arabieren, Moslims en linkse landverraders is de grote doorn in hun oog het loutere bestaan van Israël en de reeds millennia lange bewoning van joden aldaar, louter en alleen omdat ze Joods zijn. Het gaat hen niet om de politiek van Israël, maar om het bestaan van Israël.

  4. sjun

   Zou Derksen1 of Willem H. Ook weten dat het Palestijnse volk on 1964 door de Egyptenaar Yasser A. Verzonnen is en dat dezelfde man dat sprookje met succes voor persoonlijke verrijking wist in te zetten?

   1. Derksen1

    Natuurlijk, het Palestijnse mandaatgebied gebied bestond ook niet.
    Wat een schrijnend gebrek aan historische kennis wordt hier weer gedemonstreerd.

   2. Kodi

    Naar het schijnt lijdt in Gaza de burgerbevolking onder een gebrek aan electriciteit omdat ene Abbas deze gelden liever in eigen zak achterhoudt. Wat dan wel weer opvalt is dat al die linkse landverraders hierover zeer zwijgzaam zijn, terwijl ze om het hardst roepen hoe begaan ze wel niet zijn met het vermeende Palezwijnse lijden… Of interesseert dat hen slechts als ze menen valselijk “Blame Israël” voor te kunnen wenden..? Dan is het voor mij wel duidelijk dat het loutere Joods zijn en de loutere millennia lange Joodse bewoning in Israël een voor hen niet te verkroppen doorn in hun oog is. Als we dat geen Jodenhaat of anti-Semitisme mogen noemen, dan heet ik nu Van Puffelen of zo.

  5. Roughwood

   Verhouding ‘ongeveer 1:100’ als feit presenteren vraagt om onderbouwing. Waar is dit op gebaseerd?

   1. Kodi

    Dat is gebaseerd op de dikke duim van El Trollo Pinocchio.

  6. Kodi

   Was die leugenachtige verhouding van 1 versus 100 die jij valselijk voorwendt maar waar, want indien dit het werkelijke prijskaartje zou zijn geweest, dan werd er nog eens wat opgeschoond. De minder aanspreekbaarderen moeten immers in de taal die zij nog wel verstaan tegemoet getreden worden. Het is de enige weg van hen tot bedaren te brengen.

 10. Guus Geluk

  Afschuwelijk, werkelijk niets rechtvaardigt deze slachting.

  1. Ali Yas

   GG, die rechtvaardiging komt rechtstreeks voort uit mohammedaans gedachtengoed.

  2. Kodi

   Hoog tijd om hier die linkse trollen die dit goed praten en bij wie jij met je mond om hun leuter zit hier op aan te spreken en hen te veroordelen en te verketteren. Practice what preach!

 11. Ritter

  Moslims pakken vaak de “makkelijke” slachtoffers.

  Dat gebeurt ook bij aanslagen in Europa zoals in Parijs en België.

  1. Kodi

   Wie de eigen burgers lief heeft dient de Moslims op een afstand van hoe verder hoe beter te houden. Europa is dus beter af zonder de Islam. Wie niet?

 12. Laaghlandt

  ….het gaat erom dat die joden zijn land hebben afgepakt. En blijkbaar had deze Palestijn er schoon genoeg van.

  1. Floris

   Hier stijgt een antisemitische beerputlucht op.

   Bah. Rot op naar Stromfront of die linkse baggersites, viezerik. Daar kunnen ze niet genoeg krijgen van zulke praatjes.

   1. Laaghlandt

    Komt ie weer aan met zn stormfront.

    En… Viezerik?! Ik ben benieuwd of je dat ook in mn gezicht durft te zeggen!

    Staat je goed om een beetje te gaan schelden op iedereen die een andere mening heeft…

    1. Floris

     Een andere mening? Je bent een onvervalste antisemiet. Dat heeft niets meer met een mening te maken, dat is zuiver racisme, zuivere haat.

     En ja, ik durf het wel recht in je gore antisemitische bakkes te zeggen ook. Waar spreken we af?

  2. toetssteen

   @laaglandt
   Ah, de gemeente verkoopt grond (de Ottomanen). Het stelt niks voor, want moeras afgewisseld door woestijn, dus hé, goeie deal! Maar er zwerft nog een kamelenhoeder rond, een Arabier (zwerf-arabier, want zo beziet men hen ook in Arabische landen;zeg maar de Arabische zigeuner).
   De koper gaat aan de slag met het land. Drooglegging van de moerassen, irrigeren van het land waar woestijn en voilá het land kan toch vruchtbaar zijn! Maar dan valt een woestijnrover binnen en eist de inkomsten op (was normale gang van zaken, dus wat is er nieuw?) en u vindt zulks normaal.

   Kunt u mij dan eens uitleggen dat in al die voorbijgegane jaren/eeuwen, die niet bestaande Palestijnen, nooit kans zagen door hard werken iets van die vlek te maken?

   1. Laaghlandt

    Jazeker, dat komt omdat de Mensen(Palestijnen) die in die vlek wonen, geloven in een zandgod. En al hun energie verspillen aan dat Abrahamistische verzinsel. Daarbij zijn ze ook heel druk bezig mekaar het leven zuur te maken zoals moslims dat doen. Maar! Wel in hun eigen land!

    .. Die Ottomanen waar je t over had, die staan ook op het punt ons land over te nemen. Is het dan hun recht om te denken; ‘Ach.. Die domme blanke Germanen hebben hier niets meer te zoeken, laten we ze maar verdrijven… Ons eigen land waar wij al duizenden generaties wonen?! Ons land Toetssteen! Of ben jij geen ware Nederlander?

    1. toetssteen

     Ehhh, geen idee waar u het over heeft m/v Laaglandt. Wellicht is de Joop toch het beter voor u.
     Ons land zegt u…. ja, maar mijn voorvaderen waren geen nomaden, die kende Nederland of de voorloper van wat we nu Nederland noemde, niet. U weet wel, te klein.
     Ik ben overigens een Fries met een paar Koptische voorouders. Vandaar mijn zwarte haar (nog waar te nemen bij mijn nazaten) en mijn baard. Maar als Fries ben ik Fryslân boppe! En als vervolg ga ik met Michael in koor:

     https://www.youtube.com/watch?v=Va-P8XhxH3E

     1. Laaghlandt

      Ok… haha. Het mooie Friese volkslied. Fantastisch! (Niet sarcastisch. Als Gelderlander mag ik zeggen dat Friesland tot een van mijn favoriete provincies behoort, en dat de taal nog lang bewaard mag blijven. Van west tot Oost. )

      Ik hoop dat dat lied nog lang gezongen mag worden. En dat er door vreemde dwingelandij geen rare middenoostelijke accenten aan toegevoegd worden.

    2. Kodi

     Tijdens een debat in de Verenigde Naties krijgt de Israëlische vertegenwoordiger het woord:
     “Voor ik begin wil ik eerst een anekdote vertellen.
     Toen Mozes in het beloofde land gekomen was zat hij zonder water.
     De Heere beval hem met zijn stok op een rots te slaan, en voorwaar: er spoot water uit.
     Mozes dacht: ach, ik kan gelijk een bad nemen. Hij trok z’n kleren uit, en baadde.
     Na afloop ontdekt hij dat zijn kleren gestolen waren door een Palestijn.”

     De Palestijnse vertegenwoordiger springt woedend overeind en gilt:
     “Man, wat zit je te lullen? Er waren toen helemaal geen Palestijnen!”

   2. Kodi

    Heb jij die zwerfarabieren die zichzelf Pallezwijnen zijn gaan noemen ooit zien werken? Ze kunnen enkel leven van parasiteren, want tot presteren zijn ze nog nooit gekomen. Ik durf zelfs boud te zeggen dat het hen daarvoor èn aan intelligentie èn aan arbeidsmoraal ontbreekt. En intelligentie en arbeidsmoraal zijn onontbeerlijk voor een gedegen arbeidsmoraal. Waar dat dermate ontbreekt krijg je een failed state. Het valt mij overigens ook op dat nagenoeg al die failed states gedomineerd worden door Islamitische dramdwang. Kijk maar eens naar Somalië, Iraq, Afghanistan. Wat ik me dan ook afvraag is of de Islam de mensen dom houdt of dat de Islam aantrekkingskracht heeft op mensen die graag dom willen blijven. Misschien wel beide.

 13. sjun

  Zp dient zich alweer een gezicht van islam aan. Vredig komt het allemaal niet over maar dat geldt ook voor de gedragingen en directieven van Mohammed waaromheen de doodscultus gebouwd is.

 14. Bes Tolen

  Toetssteen, u weet één ding naar ik denk, wel beter. De wat nu Gazastrook heet, was wel tot in onze tijd bewoond. Is nog steeds bewoond.

 15. Bes Tolen

  Die hele geschiedenis vanaf de oudheid is er één van misleiding dus past het om een bescheiden positie in te nemen. Zo ook wat Palestina heet. Men is overal in de westerse wereld zo overtuigd van het eigen gelijk wat Palestina betreft, dat je je toch wel afvraagt of de emotie hier niet ver de degelijkheid aan kennis overtreft.

 16. Ritter

  De geschiedenis van Palestina.

  History of ‘Palestine’ and the ‘Palestinian People’
  https://youtu.be/s9Wn-yVV3zo

 17. Kodi

  Het is bij die Moslims die zichzelf Pallezwijnen noemen weer groot feest omdat er andermans bloed heeft gevloeid. Op de straten worden snoepjes uitgedeeld.

  Mij staat nog bij dat diezelfde Pallezwijnen ook luidkeels juichend de straten op gingen op de Elfde September. Ook in Ede en tal van andere Nederlandse gemeenten gingen de Marokkaanse jongeren luidkeels juichend de straten op. Waarom moest dit in de doofpot gestopt worden?

  Opdat wij nooit vergeten: Muslim Palestinians celebrating 9/11 > https://www.youtube.com/watch?v=oMOZvbYJMvU&ab_channel=nccanuck

  Niet zo gek hè dat ik sinds de Elfde September geen enkele achting meer kan en wil opbrengen voor al dat Islamitische zwerfvuil.

 18. Kodi

  Palestijns kopgeld voor het doden van Joden is een verdienmodel
  https://pbs.twimg.com/card_img/889500749641773056/t1sDDaym?format=jpg&name=600×314

 19. Kodi

  Posteractie

  “STEUN HET PALESTIJNSE RECHT OP TERUGKEER NAAR JORDANIË

  https://brabosh.com/2017/07/24/pqpct-eh1/

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.