Muhammed reed zonder rijbewijs een 12-jarig meisje dood. Hij komt al na een half jaar vrij

Geen categoriejul 26 2017, 14:00
Een man die begin dit jaar veroordeeld werd tot 5 jaar cel nadat hij een Belgisch meisje van 12 jaar oud had doodgereden mag eerder naar huis. Belgische media laten weten dat Muhammed Aytekin een zware oogaandoening heeft waardoor hij mogelijk blind wordt.
Een normaal mens denkt dan: boeien! Daar had hij maar rekening moeten houden toen hij zonder rijbewijs een auto instapte en de arme Merel de Prins doodreed!
Helaas is de rechterlijke macht in handen van D66-gekken. Want, jawel, Muhammed heeft toestemming gekregen om de gevangenis om 'medische redenen' te verlaten. Volgens zijn advocaat zijn er voorwaarden opgelegd aan Aytekin, maar hoeft hij geen enkelband te dragen:

"Mijn cliënt moet zich ter beschikking houden van het gerecht. Hij moet ook een vaste verblijfplaats hebben, mag niet naar het buitenland vertrekken en heeft een alcoholverbod gekregen."

Mag niet naar het buitenland vertrekken? En hoe ga je dat controleren zonder enkelband... en in de Europese Unie, waar je kan gaan en staan waar je wil zonder ook maar één grenswachter tegen te komen? Veel succes daarmee, mafketels!
Zo komt Muhammed dus na een half jaar vrij:

Een man die begin dit jaar tot vijf jaar cel werd veroordeeld voor het doodrijden van de Belgische Merel De Prins (12), komt vervroegd vrij...

De ouders van Merel reageerden opgelucht toen een Nederlandse rechtbank Aytekin in januari veroordeelde tot vijf jaar cel. „Het is gelukt, Mereltje. Hij heeft zijn straf.” De opluchting blijkt van korte duur en de ouders reageren verontwaardigd op het nieuws over de vrijlating.

Het ergste aan dit alles is dat Aytekin na de aanrijding gewoon doorreed. Pas na tien dagen meldde hij zich bij de politie. Tijdens het proces tegen hem bleek vervolgens dat hij al achttien keer veroordeeld was wegens was wegens wangedrag in het verkeer. Meneer is dus een draaideurverkeerscrimineel... maar mag nu van zijn 'medische behandeling' gaan genieten buiten de gevangenis.
Triester dan dit wordt het niet.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten