Muhammed reed zonder rijbewijs een 12-jarig meisje dood. Hij komt al na een half jaar vrij

Een man die begin dit jaar veroordeeld werd tot 5 jaar cel nadat hij een Belgisch meisje van 12 jaar oud had doodgereden mag eerder naar huis. Belgische media laten weten dat Muhammed Aytekin een zware oogaandoening heeft waardoor hij mogelijk blind wordt.

Een normaal mens denkt dan: boeien! Daar had hij maar rekening moeten houden toen hij zonder rijbewijs een auto instapte en de arme Merel de Prins doodreed!

Helaas is de rechterlijke macht in handen van D66-gekken. Want, jawel, Muhammed heeft toestemming gekregen om de gevangenis om ‘medische redenen’ te verlaten. Volgens zijn advocaat zijn er voorwaarden opgelegd aan Aytekin, maar hoeft hij geen enkelband te dragen:

“Mijn cliënt moet zich ter beschikking houden van het gerecht. Hij moet ook een vaste verblijfplaats hebben, mag niet naar het buitenland vertrekken en heeft een alcoholverbod gekregen.”

Mag niet naar het buitenland vertrekken? En hoe ga je dat controleren zonder enkelband… en in de Europese Unie, waar je kan gaan en staan waar je wil zonder ook maar één grenswachter tegen te komen? Veel succes daarmee, mafketels!

Zo komt Muhammed dus na een half jaar vrij:

Een man die begin dit jaar tot vijf jaar cel werd veroordeeld voor het doodrijden van de Belgische Merel De Prins (12), komt vervroegd vrij…

De ouders van Merel reageerden opgelucht toen een Nederlandse rechtbank Aytekin in januari veroordeelde tot vijf jaar cel. „Het is gelukt, Mereltje. Hij heeft zijn straf.” De opluchting blijkt van korte duur en de ouders reageren verontwaardigd op het nieuws over de vrijlating.

Het ergste aan dit alles is dat Aytekin na de aanrijding gewoon doorreed. Pas na tien dagen meldde hij zich bij de politie. Tijdens het proces tegen hem bleek vervolgens dat hij al achttien keer veroordeeld was wegens was wegens wangedrag in het verkeer. Meneer is dus een draaideurverkeerscrimineel… maar mag nu van zijn ‘medische behandeling’ gaan genieten buiten de gevangenis.

Triester dan dit wordt het niet.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

38 reacties

 1. Augustinyak

  Ik wist het wel……

 2. sjun

  Met de hantering van zo’n dubbele maat, taakstrafjes en heenzendingscultuur op justitie valt een groei van eigenrichting te voorspellen.

 3. h_keur

  We naderen het moment dat Nederlanders eigen rechter gaan spelen. Geen goede zaak, maar wel begrijpelijk. Het ergste is dat woede leidt tot onredelijk handelen, waar men later weer spijt van krijgt. Zo worden slachtoffers tot dader en daders tot slachtoffer gemaakt. Dat is dus precies de methode, die vanuit de islam wordt toegepast. Nederland: let op uw saek

  1. loritta

   Ja, “We naderen het moment dat Nederlanders eigen rechter gaan spelen.”

   Het is niet goed, maar ja, ik kan mij er wel iets bij voorstellen, als het jou overkomt.

 4. SlimK1nd

  Mohammed trouwde toch met een kind van 12, of was dat een ander kind en een andere Mohammed?

 5. George van de linden

  1: Als mij dit als vader was overkomen ,dan had muhammedje nu bij die 72 jarige maagd in bed gelegen…met andere woorden : ik had hem zonder meer afgemaakt.
  2: En wedden dat dit stuk vuil niks aan z’n ogen mankeert en als ik het mis heb wens ik hem héél snel en eeuwige nacht toe met nog vele complicaties.
  3: Allah Hakkebar zal ik maar zeggen.

 6. Ecoshaarlem

  Ik ga hier van over mijn nek, een draaideur moslim crimineel veroordeeld tot maar vijf jaar door D66 rechters en nu laat een D66 rechter om gezonheids reden hem vrij, is hij terminaal? Zou mij niet verwonderen, dat hij weer met een auto of scooter een ongeluk maakt.
  Triest voor de ouders van dat kindje, maar de D66 rechters houden daar geen rekening mee, nee de zielige moslim spreekt hen meer aan, maar dat is oud nieuws, gebeurt regelmatig.

 7. Peter Selie

  Nou men kan in geen geval zeggen dat de islamisering zich voortsleept en trekken aan een dood paard is, De de overwegend D66 magistratuur heeft de islamisering in de 5e versnelling gezet, klopt ook wel want deze rechters vormen een onderdeel van de 5e colonne.

 8. PTBLeiden

  Deze zaak speelt in België dus de opmerking dat zit door zgn D66 rechters (als er al zoiets bestaat) is gedaan is nogal een domme opmerking.

  Overigens passen rechters de wet toe, aan het parlement om de wetten zo in elkaar te zetten dat voor dit soort uitspraken (het zou heel goed kunnen dat de dader alleen vrij is voor de duur van behandeling) niet mogelijk zijn.

  1. Adriaan

   @PTBLeiden, je hebt volkomen gelijk. Het zijn niet de rechters die verkeerd oordelen. Zij handelen naar de wet. De wet is krom. Daar staat kennelijk in dat als je aan een ernstige kwaal lijdt (blind worden), dan mag je de gevangenis verlaten. Maar je blijft, zover ik het heb begrepen) wel onder controle van de overheid. Waar het natuurlijk helemaal fout gaat, want die mankracht en kunde hebben ze niet. Zo is er in Engeland een krankzinnige wet: er staat de doodstraf op een poging tot zelfmoord. Hoe mooi kun je krijgen.

  2. HendrikV

   Ik vrees dat de naam Muhammed meer ”verontwaardiging” oproept dan
   de (mis)daad zelf. Alles grijpen ze aan, de xenofoben.

   1. IJscoman

    De harde return (met ‘enter’ afbreken in een zin i.p.v. doortypen) is een foefje van Derksen1/Wim Hutten om HendrikV een eigen en aparte internet-entiteit te laten lijken. Trap er niet in. Het is hetzelfde stomme gezwatel als Simon Brouwenstein, Ceteris Paribus, Isolde en al die andere nicks van deze zwaar gestoorde psychopaat ten berde gaf. Zuigen, sarren, jennen en mensen schofferen is het enige wat deze gemankeerde trol kan.

    1. Floris

     “Internettrollen zijn echt een pest geworden op het internet. Het zijn mensen die vaak uit verveling via een anoniem profiel pesten op het internet. Gewoon omdat ze het kunnen en omdat ze onherkenbaar blijven. Hun manier van werken is even pervers als eenvoudig. Onder een valse naam schuimen ze sociale media en populaire internetfora af en zoeken ze willekeurig slachtoffers, die ze meestal niet eens kennen. Ze houden ervan om te provoceren, opruiende en kwetsende commentaren te posten en hopen op veel reactie.”

     https://nieuws.vtm.be/internettrollen-de-pest-van-het-internet

     1. Kodi

      In trollen zit ook nog een verdienmodel oftewel aan trollen valt kopgelden op te strijken. Follow the money: Overheidstrollen > http://niburu.co/index.php?option=com_content&view=article&id=8549:handleiding-voor-overheidstrollen&catid=22:internet&Itemid=35

    2. HendrikV

     Nee hoor, ook hier sla je de plank mis. Ik ben niet dezelfde
     als D1/W.H. (één persoon?,of neem je dat ook maar aan?)
     Je hebt meer vijanden dan je lief is, neem dat maar wel aan.

     1. GerGroot

      HendrikV,

      De mensen die hier in paniek raken over degenen die zij als ‘trollen’ beschouwen zijn in de regel figuren met extreemrechtse opvattingen die in paniek raken als ze worden geconfronteerd met andersdenkenden.

      Kodi bepleitte moslims de keel af te snijden en Floris meent dat we moslims op straffe van deportatie het recht moeten ontzeggen publiek hun geloof te belijden.

      Als je het waagt tegen dit soort extremistische figuren in te gaan kun je er op er op moeten rekenen dat ze je een trol noemen, zullen proberen je privé-identiteit te achterhalen en bij de redactie gaan bedelen om een ban voor je.

      Dit is het nieuwe fascisme van het internet. DDS biedt dit soort tuig een podium.

    3. Kodi

     Bij het signaleren van zijn zoveelste nieuwe trol account even een verzoekje indienen tot de bezem uit de kast
     http://www.dagelijksestandaard.nl/contact/

     1. HendrikV

      Dumkopf!

  3. Kodi

   Rechterlijke macht onafhankelijk? Die reportage Kijken in de Ziel over de rechterlijke macht ooit gezien? Ballotage loopt strikt langs de politieke partijkaarten, te weten die van D’66 en PvdA oververtegenwoordigd. Op onafhankelijk, kritisch en zelf denken oftewel er een andere partijpolitieke voorkeur op nahouden staat een beroepsverbod en andere broodchantage.

   1. Kodi

    DEN HAAG – De PVV hekelt de rechterlijke macht omdat verschillende rechters zich laatdunkend over de partij hebben uitgelaten op tv. Volgens voorman Wilders is het aanstaande proces tegen hem daarom „nu al een farce geworden” dat onmogelijk nog eerlijk kan verlopen.

    In het programma ’Kijken in de ziel’ uitten rechters in afgelopen afleveringen al kritiek op de PVV, maar in de uitzending van maandagavond werd het de partij helemaal te bont. Een rechter gaf daarbij aan dat hij een sollicitant minder kans zou geven als die zou aangeven op de PVV te stemmen. De SP zou de magistraat wel een te billijken keus vinden, maar een PVV’er zou niet genuanceerd genoeg zijn.

    Het is reden voor Wilders, om net als tijdens zijn eerdere proces, de onafhankelijkheid van de rechterlijke macht in twijfel te trekken. „En het minder minder-proces is daarmee nu al een farce geworden”, foetert hij, wijzend op de rechtszaak die hem nog boven het hoofd hangt wegens zijn uitgesproken wens om minder Marokkanen in Nederland te hebben. „De publiek op tv getoonde vooringenomenheid en PVV-haat van de rechterlijke macht maakt een eerlijk proces bij voorbaat al onmogelijk.” Volgens Wilders is de uitspraak „pure discriminatie”.

    Fractiegenoten van Wilders menen dat de rechterlijke macht in feite een beroepsverbod heeft ingesteld voor PVV’ers.

 9. Ni28

  Rechters hebben geen gevoel voor de slachtoffers. Onafhankelijkheid van de rechters zegt niet dat zij correct handelen. Ook rechters moeten gecontroleerd worden en wel door een onafhankelijke instantie.

 10. meijer61200

  Verbijsterend weer die wereldvreemde rechters! Heeft Muhammed al een claim bij de ouders van het vermoorde meisje ingediend wegens schade aan zijn auto?? Gauw doen dan! Als er ergens geld te halen valt staat dit soort uitschot vooraan in de rij.

 11. Marija

  Europa buigt vrijwillig voor islam
  Over de politieke, ideologische en religieuze achtergronden van de islamisering van Europa.
  Bij gebrek aan politieke successen planden linksen in het begin van de jaren-90 een bevolkingsuitwisseling van bijna historische omvang: als hun eigen volkeren hen dan niet kozen, zouden ze ervoor zorgen hen door andere, bereidwilliger te vervangen en op deze wijze eindelijk aan de macht te komen om de door hen zo gehate westerse samenlevingen uiteindelijk in hun zin te veranderen. De ideologie van een multicultureel Europa werd uitgevonden en daarna sluipend en stilletjes, maar desalniettemin heel vastberaden in de praktijk omgezet. Leefden er in 1945 nog maar 600.000 moslims in heel Europa, nu zijn dat al meer dan 50 miljoen – en de historisch grootste massa-immigratie uit de menselijke geschiedenis duurt onverminderd voort: ieder jaar stromen er ongeveer een miljoen islamitische migranten naar Europa.
  In het begin van de jaren-90 verkondigde de Duits-Franse Europarlementariër van Bündnis90/ Die Grünen , Daniel Cohn-Bendit, een van de vooraanstaande linkse politici, dienovereenkomstig het volgende:
  “Wij, de Groenen, moeten ervoor zorgen, om zoveel mogelijk buitenlanders naar Duitsland te halen. Als ze in Duitsland zijn, moeten we strijden voor hun stemrecht. Als we dat bereikt hebben, zullen we het aantal stemmen behalen die we nodig hebben om deze republiek te veranderen.”
  “Teleurgestelde” politici zoeken een ander volk uit: hoe een politieke satire al lang wordt gerealiseerd.
  “Duitsland moet van buitenaf worden omheind en van binnen door toestroom geheterogeniseerd, quasi ´verdund´ worden.”

  Heel het artikel:
  https://eunmask.wordpress.com/2012/02/27/de-eu-ontmaskerd/

  1. HendrikV

   Pak het geschiedenisboek er eens bij en kijk wat de blanke man
   wereldwijd veroverd heeft. Vaak met grof geweld. Nu zijn de anderen
   aan de beurt, of je het nou leuk vind of niet. Ik vind het ook niet leuk,
   maar geef ze eens ongelijk. Jammer dat het zo moet lopen, maar ik
   ben bang dat de mens te dom is om in te zien dat dit niet de weg is.
   Met de de mens bedoel ik elk soort en ras. Eén van hen ben ik, maar
   ik heb het tenminste in de gaten. Pluspunt: ik ben gelukkig niet de
   enige.

   1. van Urk

    In de tijd van de veroveringszucht van de blanke man werd er door andere culturen in Afrika, Zuid en midden Amerika en Azie net zo goed aan imperialistisch roofzucht gedaan. Dus hoezo zijn zij nu (weer) aan de beurt? Wat ik zie is de zoveelste islamitische poging om Europa binnen te vallen wat de Ottomanen en de Moren in het verleden niet voor elkaar hadden gekregen.

    1. HendrikV

     Wat de Ottomanen en de Moren betreft heb je groot gelijk, had
     ik even niet aan gedacht. Mijn probleem zit hem meer in de vraag
     waarom mensen, alle rassen, mekaar toch continu naar de strot
     moeten vliegen. Net zo lang tot het helemaal mis gaat.
     Ik ken geen enkel dier dat zijn soortgenoten massaal uitroeit.
     Daar moet toch wel een les uit te leren zijn, dacht je niet?

 12. meijer61200

  Hendrik V valt een beetje op met zijn getrol. Ga je maten bij Joop lastig vallen met je onzin.

  1. corfo

   @ meijer61200.
   De figuur Hendrik denkt dat hij de enige is die ’t door heeft ! Totaal verkeerd gedacht Hendrikje ! In je verziekte gedachtegang besef je niet dat er miljoenen mensen zijn die ’t óók door hebben dat de huidige instroom van “vluchtelingen” niks te maken heeft met ’t verleden. Wat nú binnenstroomt zijn pure parasieten, die weigeren om hun eigen land te gaan opbouwen, en dát is exact hetzelfde als wat het linkse rapaille in dit landje doet/heeft gedaan, n.l. kapot maken en wegwezen !!!!
   Lees de geschiedenisboekjes maar na, als je kunt lezen tenminste Hendrikje.

   1. HendrikV

    Oh nee, hoor, ik ben niet de enige. Maar die worden altijd weggescholden.
    Het is wel goed dat jullie een beetje in de gaten gehouden worden.

     1. HendrikV

      Probeer eens in beschaafd Nederlands te verwoorden waar
      je achter staat. Niet blind achter anderen aan hollen.

 13. Dragonmaster969

  wat een ziek land is dit….

 14. Bes Tolen

  Het gaat om een Belgisch meisje. Maar wel om Nederlandse rechter en om vrijlaten door Nederlandse autoriteit. Onderhavige aan invloeden van buiten waar ze niet tegen blijken opgewassen. Iets dergelijks. Dat doet zich op meer plekken bij de rijks en gemeentelijke overheid voor. Dus als een belastinginspecteur er een potje van maakt, merken de burgers dat echt niet. Wat ook voor komt, is dat sommigen, die wel bij de overheid werken, beslissingen nemen of toezeggingen doen, zwart op wit, waartoe ze niet bevoegd zijn.

 15. anne1952

  Hoe vertel je het je kinderen?

  1. meijer61200

   Dit is niet uit te leggen aan kinderen Anne. De rechtelijke macht zowel hier als in België zijn kennelijk uit op een clash. Je bent vogelvrij in dit godvergeten land, maar rij géén 3 km te hard dan weten ze je te vinden. Wat een land is dit geworden…

 16. Steve Van der Vekens

  Iedereen in de Benelux die Mohammed heet, wordt op handen gedragen. Misschien eens denken aan een naamsverandering?

 17. Babaji538

  De pastoor van de Heuvelse Kerk vraagt
  zich eveneens af, wat er mis kan zijn
  met onze rechtsstaat, volgens zool Zijlstra.

  P. Hermans

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.