Nieuw in Frankrijk: krottenwijken met duizenden migranten als inwoners

De politiek van de Europese Unie begint vruchten af te werpen.

Het is voor ons nog een kilometertje of 300 verwijderd. Maar in Parijs kom je toestanden tegen die doen denken aan beelden van hulporganisaties voor ontwikkelingslanden. Dat scheelt een hoop reiskosten voor fotoreportages in Afrika. Hoewel, als het zo doorgaat blijven in Afrika niet veel hulpbehoevenden over om te helpen. Cijfers van de Franse overheid over vluchtelingenkampen zijn in handen van de VRT in België gekomen.

120 krottenwijken in Parijs en omstreken. Dat zijn me er nogal wat! In de verschillende krottenwijken en kampen wonen zo’n 7000 tot 9000 immigranten. Dat aantal fluctueert nogal vanwege de sterk wisselende asielinstroom. Buiten het feit dat dit natuurlijk niet kan in een modern land, kost het ook nog een klauwen vol met geld. In 5 jaar tijd zijn de kampen al 62 keer ontruimd. Ik vind dat knap. Het helpt blijkbaar geen zier, want voor 1 verwijderd tentenkamp worden er weer 2 nieuwe opgeslagen. En ze ontstaan overal. Volgens De Redactie zijn de bewoners voornamelijk Roma uit Oost-Europa en migranten uit Ethiopië en Afghanistan.

De cijfers

120 = aantal krottenwijken en tentenkampen in en rond Parijs
7.000 – 9.000 = aantal bewoners van die krottenwijken in en rond Parijs
16 = aantal krottenwijken dat vorig jaar door de politie werd afgebroken
17.000 = aantal migranten dat bij die evacuaties uit hun kamp werd gezet
85 miljoen = is geschatte kosten (in euro’s) van die ontruimingen in één jaar

Emmanuel Macron heeft gezegd dat voor het einde van het jaar niemand meer op straat of in bossen slaapt. Overal in Frankrijk komt noodopvang. En dan begint het riedeltje weer van voor af aan. Klagen over internet, homo’s op de kamer en slecht eten. Europa kan deze toestroom niet aan. Dit moet stoppen.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

15 reacties

 1. Ritter

  Iedereen met gezond verstand kan begrijpen dat de constante (illegale) massa migratie er voor zorgt dat er complete wijken ontstaan met migranten die vaak niet zullen werken en ook vaak moslim zijn.

  Nu zijn het nog complete wijken maar over 30 jaar zullen het complete steden zijn waar migranten (uit vooral de islamitische landen) de meederheid zullen vormen.

  Dit “proletariaat” van migranten zal voor veel onrust en geweld zorgen en zich keren tegen het land en haar inwoners. Dat zie je nu al gebeuren in bepaalde wijken.

  Kennelijk zijn de leiders van Oost Europa zo wijs dat ze de grenzen gesloten hebben voor deze illegale massa migratie om daarmee te voorkomen dat er culturele en demografische zelfmoord word gepleegd.

  Helaas blijven de West-Europese leiders ziende blind en horende doof voor het gevaar van de illegale massa migratie.

  Orbán : ‘Integratie moslims is in geen enkel land gelukt’
  http://www.elsevierweekblad.nl/buitenland/achtergrond/2017/07/orban-integratie-moslims-is-in-geen-enkel-land-gelukt-525824/

 2. GerGroot

  Frankrijk schiet ernstig tekort in de opvang van vluchtelingen en veroorzaakt dus deze ellende.

  In Nederland bestaan dit soort toestanden niet en daar mogen we trots op zijn.

  1. Ritter

   GerGroot

   Welke “vluchtelingen”?

   De meeste asielzoekers zijn geen echte “vluchtelingen” die veiligheid zoeken maar (illegale) immigranten die uit economische redenen ( lees gratis huizen en ruime uitkeringen) naar Noord/West Europa komen en daarbij de asielprocedure misbruikten op kosten van de belastingbetaler. En ze nemen hun islam en bijbehorend gedrag (!) met zich mee en houden daaraan vast.

   Volgens Karskens is hooguit maar 10% van de asielzoekers echte “vluchtelingen”.

   Vluchtelingenpolitiek is ‘het grootste bedrog van de 21e eeuw’
   https://wnl.tv/2017/04/02/vluchtelingenpolitiek-is-grootste-oplichterij-21e-eeuw/

   Overigens hoe meer je “opvangt” des te meer asielzoekers een poging zullen wagen om naar Noord/West Europa te komen. Want daar staat de “honingpot”. (lees gratis huizen en ruime uitkeringen)

   Miljoenen staan klaar in Afrika (en Noord Afrika) om een poging te wagen. Europa kan onmogelijk deze mensen gratis huizen en ruime uitkeringen geven.

   Daarbij zijn de meeste illegale migranten moslims die niet zullen integreren en voor veel problemen zullen zorgen.

  2. Floris

   Nee, in Nederland krijgen de parasieten bij alles voorrang en wordt de eigen bevolking afgeknepen.

   Mogen we daar trots op zijn? Ik dacht het niet.

  3. Ali Yas

   GoeieGrap: “Frankrijk schiet ernstig tekort in de opvang van vluchtelingen en veroorzaakt dus deze ellende.”

   Of Frankrijk tekort schiet in het opvangen van vluchtelingen weten we eigenlijk niet. Waarschijnlijk zitten die in een AZC en daar horen of zien we niets van. Het land schiet wel tekort in het uitzetten van illegale migranten die geen asiel aanvragen.

 3. Ni28

  Heeft u weleens de krottenwijken in Caracas gezien? Altijd al geweest maar onder de socialistische regering van Chavez en Maduro worden die steeds groter. Dat vonden wij hier altijd zo vreselijk, hoe kunnen mensen dit toelaten? Welnu zal dit binnenkort in onze theater ook draaien. De Fransen hebben het primeur maar zo zal West Europa uitzien. Alleen in Midden en Oost Europa zal het anders zijn. Straks gaan wij als toeristen naar toe en zeggen, zie je wel, het Oosten heeft het Westen nooit ingehaald. En maar goed ook wat een geluksvogels!

 4. Laaghlandt

  ‘Nieuw in Frankrijk!’….

  Niet echt nieuw he? Dit speelt al heel lang. Al die minderwaardige smeer-roma’s bijvoorbeeld.

 5. Fred Schuit

  In Amsterdam zo is laatst ook al zo’n tentenkamp van illegalen ontruimt, mijn benieuwen waar ze nu op gaan duiken. Maar vooral de grenzen open houden, en doorgaan met dit “uitzettingsbeleid”. De west Europese landen hebben in 1975 de resolutie van Straatsburg ondertekend, en daar moeten wij (de Europese burgers) nu, en in de toekomst onze kinderen en kleinkinderen, letterlijk en figuurlijk voor bloeden. Lees de resolutie van Straatsburg 1975 hier. https://koenraadt.info/nl/artikelen/olie-voor-immigratie.html

 6. Peter Selie

  De Griekse Mythe van Prinses Europa

  Wist u bijvoorbeeld dat “Europa” van origine Griekse misleiding en verkrachtingsmythologie betreft? Die symboliek blijkt niet vreemd als u nog even door leest.

  Kort samengevat: een knappe prinses met de naam Europa wordt ontvoerd door Zeus, die zich voordoet als vriendelijke stier, en door de zee meegenomen naar zijn geboorteland. Europa (de prinses) wordt daarna verkracht en met kind achter gelaten terwijl Zeus terug gaat naar zijn vrouw en familie.

  Fantastisch gekozen ook voor onze huidige situatie. Het mooie (lees: diep trieste) is de haast 1-op-1 analogie naar het Europa onder de Europese Unie. De knappe prinses Europa (de Europese bevolking) wordt ‘vrijwillig’ gekidnapt op basis van misleiding (het o zo nobele Europese Plan van vrede, veiligheid en welvaart), wordt vervolgens verkracht door haar misleiders (de EU federalisten, de eurocraten) die ons vervolgens grondig misbruikt achterlaten met alle problemen.

  Passend, je kan toch niet anders concluderen.

  De politieke integratie van Europa blijkt een Nazi Plan B

  Het plan voor politieke integratie van Europa, onder druk van multinationals, bleek het Nazi Plan B te zijn na de mislukte militair afgedwongen integratie. Er werd expliciet door Nazi’s gepland dat mocht de militaire overname van Europa mislukken, er dan door grote internationale bedrijven (het IG Farben kartel, de kolen en staal industrie, de chemie industrie, de patentenlobby, etc.) met politieke druk (de EU federalisten) alsnog geïntegreerd zou moeten worden naar één groot Europees Rijk. lees verder >>> https://langleveeuropa.nl/2017/05/europa-dag-we-vieren-vandaag-het-coudenhove-kalergi-plan/

 7. corfo

  Hoe kan dit toch bestaan in de , volgens de “deskundigen”, zo “rijke” EU ?
  Laat u toch niks wijsmaken ! De EU is zo arm als een kerkrat, binnenkort gaat de BTW op drogisterij-artikelen omhoog van 6 naar 21 %, zou dat gedaan worden vanwege de rijkdom ? Nederland is óvervol, treinportieren kunnen bijna niet meer dicht vanwege de passagiers, de wegen staan dagelijks vól files. NL is vól, de gehele EU is vól, men, de overheid, kan de eigen bevolking niet eens “bedienen”, komen daar nog eens horden parasieten bij ! Stop die waanzin ! In Hongarije, Polen, Roemenië enz. is men veel beter bij de tijd dan dat stelletje wanfiguren aan deze kant, daar ziet men de ellende in de westelijke landen en wil de eigen bevolking daarvoor behoeden en zó hoort dat ! Maar ach, met het stelletje blaaskaken als “leiders” in de EU én in NL zal zoiets een utopie zijn want die instanties hebben géén “leiders”, alleen leugenaars, bedriegers en graaiers.

 8. nienke

  Ondanks al deze ellende toch maar de grenzen open houden en duizenden migranten binnen laten, het wordt straks een onoverzichtelijke bende die niet meer op te lossen is.
  Wij hebben hun niets te bieden, geen werk, geen onderdak, dit wordt straks ook het straatbeeld in Nederland, hoopjes migranten die op straat hun heil zoeken met alle gevolgen van.
  En onze wijze intelligente politici blijven doordrammen dat ondanks de velen die hier geen onderdak hebben nog maar meer en meer kunnen binnen komen, hoe dom en onnadenkend kun je zijn, de CHAOS wordt steeds groter en gevaarlijker.

 9. fusilier

  Duitsland heeft maar 1 doel voor ogen .En dat is de macht in de E .U. Die merkel is een gevaarlijke vrouw een D.D.R.mens. Ze gaat over lijken om haar doel te bereiken. Wir schaffen das ,daarmee zette zij de deuren van Europa wagenwijd open.Zij ziet Nederland gewoon als een provincie van Duitsland.

  1. corfo

   @ fusilier.
   Dat DDR-mens is totaal geschift, is ook duidelijk aan haar te zien; de mensen die achter haar aan hobbelen zijn minstens zo geschift, zoniet nog erger ! Zoals daar zijn : Rutte, Pechtold, Timmermans, van Baalen, Annie Pierik en meer van dat fraais.

 10. corfo

  Krottenwijken in Frankrijk ? Nou en ? Macron en z’n voorgangers hebben toch al dat gajes binnen gehaald ?
  In Nederland zwerven duizenden dak- en thuislozen door de steden en slapen ’s nachts in kartonnen dozen ! Laat de Haagse Bende daar maar eens naar kijken en naar een oplossing zoeken; evenals naar de kinderen die ongevoed naar school moeten, en naar gezinnen die 1 x per week een doos boodschappen mogen ophalen bij één van de vele Voedselbanken die ons “rijke” landje telt. Tel daarbij op de -tig duizend zwervende illegale parasieten en zie dan hoe de Haagse Bende dit landje heeft vernield, totaal vernield. Maar weest gerust : de “deskundigen” zeggen dat dit een “rijk” landje is en wat zij zeggen………………..altijd gelogen !!!

 11. corfo

  Macron heeft écht beloofd dat vóór ’t einde van dit jaar niemand meer op straat of in de bossen zal slapen/wonen.
  In Nederland was ook eens zo’n dwaas die ons beloofde dat hij zou zorgen dat er géén Voedselbanken meer nodig zouden zijn. Onder zijn “bewind” is ’t aantal gigantisch gestegen. Dat was Kabouter Bos, die zich nu in de medische wereld beweegt. Ja ja, de “heertjes” zorgen zéér goed voor zichzelf.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.