Oliedomme linkse gekkie: “Strijd tegen het kapitaal!” Maar nu eerst een hamburger bij de McDonalds

Deze foto zegt alles voor de werkloze uitkeringstrekkers die nu aan het demonstreren zijn in Hamburg.

Hoe hypocriet de moderne anarchistische, marxistische hippie-beweging is? Nou, soms zegt een foto werkelijk meer dan 1.000 woorden:

“Weg met het kapitalisme!” roepen deze gekken. “Kapitalisten, moordenaars!” En ga zo maar door. Maar ondertussen rennen ze tussendoor snel even naar de Mac om daar een lekkere hamburger op te boffelen.

Nou dateert deze foto uit 2012, maar dat maakt het natuurlijk niet minder lachwekkend, zeker niet omdat de Anne Fleur Dekkers van deze wereld nu in Hamburg aan het demonstreren zijn opnames van hun ‘heldendaden’ maken met hun iPhone of Samsung-telefoontje, en die beelden vervolgens delen op op winst beluste sociale media als Twitter en Facebook. “Strijd tegen het kapitalisme!” “Het kapitalisme is onmenselijk!” Vervolgens maken ze een foto van zichzelf met zo’n spandoek op hun smart phone. En hebben ze zelf niet eens in de gaten hoe ongelooflijk achterlijk ze bezig zijn.

Het echte trieste van die hele moderne anti-kapitalisme beweging van de ANTIFA-activisten is dat het feitelijk om zwaar verwende jochies en meisjes die naarstig op zoek zijn om érgens in te geloven. Gewone mensen werken. Of zorgen voor hun gezin. Maar deze gekken hébben niemand om voor te zorgen – en natuurlijk hebben ze al helemaal geen baan.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

20 reacties

 1. Sniper666

  Het is wel een leuke foto, humor.

 2. dutchbrabant

  Typisch de PVV oude foto’s gebruiken….

  1. Sniper666

   @ dutchbrabant

   Ook TROLLEN bij de Teletoeter??
   __________________________

   dutchbrabantguy 14 uren geleden
   niet democratisch als je een mening hebt over hoofddoekjes? Die hele woordenverdraaierij over PVV en politie moet ook maar eens stoppen. Het is een zin uit een interview waarvan het ook nog eens een interpretatie is. Hij heeft gezegd dat iemand die de PVV denkbeelden wil ondersteunen en uitdragen niet geschikt is voor de politie.

   dutchbrabantguy May 24, 2017
   Jij kent het formeren en het proces helemaal niet. Het is geen wet dat het zo loopt zoals nu. Geert mag best zelf met partijen in contact proberen te komen. Probleem alleen is dat er vrijwel niemand met de PVV wil praten en dat is toch ruim 70% van de kiezers.. Dat lijkt me ook democratisch…@koenbakker650

   dutchbrabantguy 6 dagen geleden
   Volgens mij hebben veel mensen gewoon een contract getekend.. In de voorwaarden zal wel iets over eetvoorzieningen hebben gestaan. Men heeft deze allen getekend. Dat wil dan zeggen dat ze accoord waren over de voorwaarden….Dat is vervelend… Maar ja afspraak is afspraak.

   1. Sniper666

    dutchbrabantguy Jun 14, 2017
    Al honderden jaren plunderen wij Afrika, Azie voor ons eigen voordeel en nu nog hebben we de meeste bedrijven van de exploitatie van bodemschatten in handen. En nu het niet meer uitkomt.. Zeggen we maar stem rechts en laat ze hun problemen lekker zelf oplossen…..Ik noem dat het belazeren van de Afrikaanse burger… En egoistisch… Maar ja jouw naam is Haas…

    dutchbrabantguy May 17, 2017
    GB62 mensen die in de openbaarheid beweren dat er linkse partijen zijn voor een ongelimiteerde instroom van asielzoekers zitten er compleet naast. Dat he dat mensen voorhoudt dat is volksverlakkerij.. maar ja we weten allemaal waar de 2e V in PVV voor staat…Tijdens de gedoogperiode van Wilders in Rutte I werd een record asielinstroom gezet…

    dutchbrabantguy May 17, 2017
    @berexstone Misselijke verdachtmaking over de stemming en het tellen…Als er al misgeteld is zal dat voor alle partijen gelden. U bent de klager in een voetbalwedstrijd waarbij het veld slecht is.. U vergeet de tegenstander had door ook last van…U kent het proces verbaal van de kiesraad zo inkijken en mocht u bewijzen hebben (anders dan gehoord heb. of afgaan op internetforums) dat er fraude is gepleegd anders vind ik moet u uw mond houden.

    1. Kodi

     Is dat nou diezelfde trol die het heeft over dat ons land al gelukkig honderden jaren wordt geregeerd door fatsoenlijke mensen zoals hen? Dan weten we gelijk bij wie hij terecht kan voor zijn beklag. Niet bij ons (WIJ dus), maar bij hen en bij hemzelf.

     1. Sniper666

      @ Kodi

      Gezien zijn schrijfstijl lijkt het erg op onze TROL toch??

   2. Derwijlen

    Ik zie dat onze Snipper niet alleen hier dapper op trollenjacht is.

    Wat is het toch een kanjer en wat doen hij toch goed werk!

    1. Sniper666

     Ik zie dat Dekwijlert nog steeds adem haalt. Betaal je ff vandaag?

  2. Ni28

   bent je niet in Hamburg?

   1. Sniper666

    @ Ni28

    Denk je ook dat de dutchbrabantgAy dezelfde is als ‘onze’ dutchbrabant TROL?

 3. Two Ravens Black Kettle

  Het zijn altijd de zwaar verwende jochies geweest die clubs als die van Stalin, Pol Pot, Mao, Lichtend Pad etc. aanhingen.
  In Nederland hebben dergelijke jochies zelfs twee partijen uit de grond gestampt.

  De ene gebaseerd op die van Mao (Lees het boek: Mao’s Great Famine van Frank Dikötter)
  De ander op het communisme (U weet wel die club van de Snowflakes)

  Dat noemen de Corrupte Bewakers van de PC-Orde en hun Gedanken-Gestapo (in NL integere journalistiek genoemd) ; Progressief.

  Daarom duikt links keer op keer in vlijtig in bed met de meest weerzinwekkend totalitair systeem wat er op dat moment op hun menu staat (en dus hebben ze nu gretig het islamisme omarmt)
  Nogmaals
  Dat noemen de Integere Deugmensen: Progressief.

  Voilà !
  Zie hier de Newspeak van George Orwell
  Het is zo doorgewoekerd, zit zo inhet verrotte wortelstelsel van het Onderwijs en de MSM dat het niet eens meer opvalt.

  Anno 2017 is elk begrip door misbruik van de Deugende Mens volstrekt leeg geworden (denk aan woorden als racisme, fascisme, xenofobie, Verzet) of is ’t ’t tegengestelde gaan betekenen (Woorden als: Progressief (terug naar de Middeleeuwen), Solidair (nooit met de oorspronkelijke bevolking of daadwerkelijke slachtoffers, Kennisoverdracht (overdracht van ideologieën) Diversiteit (eenvormige getto’s, conformiteit van opinie) Tolerantie (naar intoleranten, dissidenten aan de hoogste boom)
  En natuurlijk munten de islamisten in nauwe samenwerking met de Deugmens ook vlijtig verse termen (Islamofobie; een uitvinding van de Moslimbroeders en omarmt door de Deugers met als enig doel criticasters uit te schakelen via morele chantage, beroepsverboden of in ’t geval van Fortuyn en criticasters, andersdenkenden en afvalligen in religieuze Heilstaten fysiek)

 4. Ni28

  Onder genot van kapitalistische hamburgers wordt er gedemonstreerd voor socialistische hamburgers. Ga ze vast proeven in Venezuela daar hebben ze socialisme. Neem je eigen WC papier mee.

  1. Sniper666

   Tsja daar zeg je wat. Hoe is de toestand eigenlijk in Venezuela?

   1. Kodi

    De straatwaarde van de dollar op de zwarte markt blijft daar in Venezuela omhoog schieten.

    1. Sniper666

     Arme mensen daar. En dat terwijl ze op een berg zwart goud leven.

 5. Paaldanseres

  En morgen liggen die linkse terroristen, tot diep in de middag hun roes uit te slapen. En ergens in Duitsland staan weer een hoop mensen om vijf uur op, om die bende en chaos van deze totaal losgeslagen idioten weer op te ruimen. En diezelfde mensen betalen via de belasting weer mee aan de uitkering van deze vieze, hypocriete linkse dwaalgeesten. 
  Ratten zijn het. Ik haat ze!!

 6. Sniper666

  OFF-TOPIC; Asscher in de bocht…

  –> http://www.nu.nl/politiek/4822740/asscher-wil-nederlandse-ambassadeur-in-turkije-weer-slag-kan.html

  Wat een sukkel weer toch? Dat is weer helemaal fout. We moeten eerder het tegendeel doen. Alle banden met dictatoriaal schurkije zo ver mogelijk omlaag schroeven. schurkije uit de NAVO. Visumplicht voor alle Turken die hierheen willen. Alle Turken binnen het Koninkrijk der Nederlanden dwingen één van de twee paspoorten op te geven.

 7. Nederlandse_Patriot

  ”Fuck capitalisme!”, schreeuwde de ANTIFA-aanhanger in een Starbucks terwijl hij op zijn iPhone keek.

 8. Tinneke

  Oliedomme linkse gekkie: “Strijd tegen het kapitaal!” Maar nu eerst een hamburger bij de McDonalds!
  Ik zie nergens dat dit over de PVV gaat? niet afdwalen☺

 9. Nasrani

  EN hij leeft van ons kapitaal. Het moet niet gekker worden!

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.